StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Nem sepörd az akinek hianyzik a skalpja? 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Én is kampányoltam már a TV2 fórumban! királyság!
de azér fájni fog ha vége lesz a SG-1 nek.. ugyhogy az miatt nem várom igazán.. de mégiscsak megnyugtató h az ATLANTIS lesz helyette nem pedig dupla Rex felügyelõ😊
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
es mar jon is .
esetleg annyi meg megtehetsz, hogy aktiv modba teszed a kliensed ( itt aktiv modot highID nek hivjak , es a server fulon oldalt latod (lowid passziv))
es erdemes a KAD rendszer is kapcsolodni, amint elkezdesz tolteni.
kb ennyi , a tobbi az edonkey2000 topikban talalhato itt az sg.hun.
2. eMule nem torrent, szal ez nem akadaly. szerezz egy eMule klienst , masold bele az osloskopon talalhato ed2k linkeket, es varj amig leszedi.
valogass.
csak figyelj, hogy angielsky legyen a nyelv. (jezyk).
eMule klienssel toltheto.
(ember repik)
és tényleg csak a mi galaxisunkból sikerült kipi*ázni õket...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[merlinw.org]
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Megkérdeztem a tv2-õt e-mailban és képzeld: válaszoltak! Megvették az elsõ évadot. a csillagkapu befejezése után fogják adni õket.! Juhúúúúúúúúúú!
De k*rvajó géped van istenem....
Szal Ti hallottatok errõl valamit vagy csak kacsa?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját