StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

seriesfanatic
Ez a reakcióidõ nem semmi #209 május 25. -->(válasz) #210 május 30. 😊)))

fruhwirth
mkivel megesik<#nemtudom>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

No problem. Csak furcsallatam, aszittem rossz topikba vagyok. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fruhwirth
és télleg, kevertem a Sepördöt a Micsellel, bocs.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

MerlinW
mostanság nem jellemzõ😊

[merlinw.org]

Tese sokat aluttál akkor este. 😊

MerlinW
Most akartam korrigálni, tiszta hülye vagyok már én is😊

[merlinw.org]

Ugyanmár. 😄

Nem sepörd az akinek hianyzik a skalpja? 😊

MerlinW
jaja "Micsel" az😊 Igazad van, javítani fogom a hibát😊

[merlinw.org]

fruhwirth
az a Micsel. sztem. de nem vok benne biztos.

ROKICA
FASZA LETT A BANNER.😄 (igaz nemtomki ezredesnek aki a kapu mellett áll mintha hiányozna egy rész a fejébõl)

MerlinW
dehát akkor elvennéd a kenyerem😊

[merlinw.org]

tanithatnal nekem egy keves photoshoppot. 😉

mooo
<#eljen>
MerlinW
Megmaradok, de köszi a bíztatást😊

[merlinw.org]

RaveAir
Az nem valami jó... 😞 Gyógyulgassál!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

ROKICA
Kuuul!!

Én is kampányoltam már a TV2 fórumban! királyság!

de azér fájni fog ha vége lesz a SG-1 nek.. ugyhogy az miatt nem várom igazán.. de mégiscsak megnyugtató h az ATLANTIS lesz helyette nem pedig dupla Rex felügyelõ😊

MerlinW
Betegszabin vagyok, lázasbuli meg minden😊 Lehet ezért olyan darkos hatásuak a tegnapi és mai bannerjeim😊

[merlinw.org]

seriesfanatic
Látom nem tétlenkedtél, tényleg nagyon ráérhetsz!!! 😄

MerlinW
ööö oké

[merlinw.org]

seriesfanatic
A Smallville-hez például 😊

MerlinW
Mihez csináljak még?😊

[merlinw.org]

MerlinW
betegácsiban vagyok, ráérek😊

[merlinw.org]

RaveAir
Minden sorozathoz tervezed? 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
ide is csináltam egyet😊

[merlinw.org]

tokmindegy, a szerverek ossze vannak kapscolva, meg ugysem keresel, mert adtam ed2k linkeket, (osloskop oldalon talalod ) . ezek az ed2k linkeket masold be a tools paste ed2k links menupontba.

es mar jon is .
esetleg annyi meg megtehetsz, hogy aktiv modba teszed a kliensed ( itt aktiv modot highID nek hivjak , es a server fulon oldalt latod (lowid passziv))

es erdemes a KAD rendszer is kapcsolodni, amint elkezdesz tolteni.

kb ennyi , a tobbi az edonkey2000 topikban talalhato itt az sg.hun.

Hogy kell ezt az eMule-t használni? Elõször is melyik szerverre kapcsolódjak rá? És egyébként is én úgy értettem azt az egészben dolgot, hogy nem kell hozzá kliens, mint pl. a csillagkapu.hu oldal. Ott ott vannak a filmek és egybõl a szerverrõl tudod leszedni õket. Csak ott a film minõséggel vannak bajok.
Latom latom

az osloskop link , amit irtam, azt is tarltalmazza a hqdvdrip es dvdrip mellett.

A szamár hálozatán fenn van az osszes resz hr.hdtvben.

1. mi az hogy egeszben? ez egy sorozat edesem.
2. eMule nem torrent, szal ez nem akadaly. szerezz egy eMule klienst , masold bele az osloskopon talalhato ed2k linkeket, es varj amig leszedi.

Olyan nincs ahonnan egészben letölthetõ a film? Nincs torrentem.
http://www.osloskop.net/search.php?q=atlantis&w=13

valogass.
csak figyelj, hogy angielsky legyen a nyelv. (jezyk).

eMule klienssel toltheto.

Az atlantis elsõ évadból kéne.
Valaki el tudná nekem mondani, hogy honnan lehet jó minõségû részeket letölteni az elsõ évadból?(ha lehet a csillagkapu.hu oldalon kívül)
fruhwirth
sztem már túl sablonos lenne, ha visszahoznák ellenségnek a replikátorokat. elég most az Ori és a Wraith, fõleg h a Wraith már fenyegeti az eredeti SG galaxist is. Meg ugye az Ori is átjött a Supergaten, szóval már nem hiszem,h visszahozzák õket.

joebacsi
az nemigazán jött be, sõt annak segítségével meggyorsították az idõt, és elég keményen fejlõdtek 😊
(ember repik)
és tényleg csak a mi galaxisunkból sikerült kipi*ázni õket...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sir Quno Jedi
Az jórégen volt, azóta megint megszorongatták az Asgardiakat szal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fruhwirth
sztem meg volt egy olyan rész, amikor vmi idõhurkos csapdát akartak csinálni az Asgardiak, és akkor elvileg arra az energiajelre az összes replikátor odasereglett, hisz az volt a terv, h bezárják õket. Szóval elvileg ki vannak pipálva.

Sir Quno Jedi
Node a replikátorok nem ebben a galaxisban vívódnak az Asgardiakkal, ugyebár, szal. kiírtani õket nem túl sanszos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

joebacsi
hát 8dik évadban sajna masszívan kigyomlálták az összeset, szóval nemnagyon sanszos, hogy viszontlátnánk õket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sir Quno Jedi
Én meg replikátorokat akarok! Tök szimpik...

joebacsi
igazából már a 6dik végén be lehetett volna fejezni (azis egy lehetséges vég volt)...érzõdik azért, hogy mostmár kicsit erõltetetten húzzák, de ettõl függetlenül én örülök neki, inkább ez, minthogy "ennyi volt" 😊

fruhwirth
Azért, ha õszintén bevalljuk, a 9. évad elõtt már be lehetett volna fejezni, mivel a célt, hogy megsemmisítsék a G'oauldot, elérték. Az ORI teljesen elválasztható az elsõ 8 évadtól.

Sir Quno Jedi
Az érdekes, mer a CSK már a kilencedik szériánál tart kint és jön a tizedik is lassan, szal. a "befejezése" még igencsak várat magára!

MerlinW
Tul'képp oly mindegy, különösebb átfedés nincs a kettõ között, az elsõ részt leszámítva..

[merlinw.org]

Jobb lenne, ha párhuzamosan adnák õket.

ZaJanga
királyság!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Fülüke
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megkérdeztem a tv2-õt e-mailban és képzeld: válaszoltak! Megvették az elsõ évadot. a csillagkapu befejezése után fogják adni õket.! Juhúúúúúúúúúú!

De k*rvajó géped van istenem....

ZaJanga
Kósza hírként hallottam hogy lehet lesz Atlantis M.-on természetesen szinkron...
Szal Ti hallottatok errõl valamit vagy csak kacsa?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját