StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
sztem jofej, én birom 😄 de ha már itt vagyok bevágnám ide a kritikákban leirt kérdésemet: 😊

"hova a rákba tüntek wier-böl a maradék nanitok?"

az uj tegnapi epizod sztem nagyon jo lett. szintén idézet "ez a diliház meg az a doki viszont eszméletlenül el voltak találva. meg az ingadozások a cselekményben. sztem k**va jo kis rész volt, annak ellenére is hogy egyböl le lehet vágni a szitut "

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Rononnak valami alkoholista hangját is adhanák ilyen alapon. Ha már szarnak a szinkronhangokra. Mondjuk nem a szívem csücske 😛
wander01
hát beckettet meg rodney-t nagyon sajnálom hogy ennyire gány hangot kaptak. mégegy hurrá a lidércnek <#nyes> de sheppeard-re is kicsit jobban rákészülhettek volna, mert a poénkodását nem fogja visszaadni ez a hang az fix. rodney-rol ne is beszéljünk 😄 kiváncsi leszek Ronan-al (igy irják??) mit alkotnak a kedves szinkronosok.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

kezdek vele megbarátkozni de ennek ellenére nem az igazi (Beckett az ott van😛)
hála istennek... 😊 Az egyetlen jó dolog a szinkronban...
drobee
Lidércnek fordították.

Magoo
Hát a szinkron full gagyi.
A szinkronszínészeket nem bántom.....de nem az õ karakterük ezek színészek!
Mostanában a szinkronrendezõk nincsenek a helyzet magaslatán 😞
Hát errõl ennyi

öregharcsa
én is nézem...katasztrófális a szinkron...

http://pspfilez.extra.hu/

Kmarha
de gány a szinkron... de legalább a képminõség jobb igy TV-n mint monitoron 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

akkor maradna wraith....az ori-t sem fordították le...

Valahol az nem oszt nem szoroz. Majd gyorsan mondja ki.<#vigyor>
FtranX
Valószínûleg a szóhosszûság miatt lett a wraith árnynak fordítva. Mindkettõ egy szótagból áll, míg a lidrérc kettõbõl. (az színészek ajakmozgása nem fog jelentõsen elütni a hangtól)
Valahol írták, hogy ilyen dolgokra is figyelniük kell.

még azért remélem h a cikk írója cseszte el
5w0rdf15h
hja énis pont arra gondoltam :S télleg lidérceknek kellett volna nevezni...magyar szinkron...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tnm
árnyak ha jól emléxem a Babylon 5-ben vannak... jellemzõ a szinkronosokra, hogy ilyen ötletesek..

Olvastátok a cikket?
Megragadt egy sor, idézem: ,,Eközben egy új és minden eddiginél erõsebb ellenséggel kerülnek szembe, a szinkronban árnyaknak nevezett wraith-ekkel."
Árnyak??? Könyörgöm, ennyire nem lehet elkúrni valamit. Akkor már Lidérc.
Nesztek TV2-s szinkron...
tnm
már van... és benne egy kellemes meglepetés😄 régi-új szereplõ😛

5w0rdf15h
nah jöhet a 6. rész 😊

Nem azt mondom, hogy végig kell olvasni a gateworld spoiler szekcióját... én is csak annyit olvastam, hogy /gyenge spoiler/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az asuránokkal lesz benne probléma
MerlinW
Miért is akarnánk magunknak rosszat?

[merlinw.org]

5w0rdf15h
nem mivel akkor nem lenne izgalmas a rész...

Ti nem olvastok elõre?
az évad közepén lesz velük egy dupla rész, és igen, a szünet elõtt... :S
öregharcsa
tuti hogy lesz...ezt nem fogják kihagyni..<#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

[Jakuza]
Hat akkor gyorsan kezdj neki, mert szvsz magasan a legjobb Sci-Fi sorozat, az osszes kozul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

5w0rdf15h
ja valóban úgy volt vége mintha lenne majd még egy rész velük 😊

Egesz turheto, javaslom eredeti nyelven a nezeset. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Istencsászár
jóóóóóóóóóóóóó ja meg királyyyyyyy meg izgiiiiiiiiiii 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
nem bírtam magammal és elolvastam 😛

most már nagyon kiváncsi vagyok milyen az Atlantis.

MerlinW
Nézd meg 3x05-öt (persze, ha úgy nézed) 😊

Nem akarom lelõni a poént, de ha kiváncsi vagy:

Eredetileg a Pegazus galaxisbeli Õsök készítették õket. Oszt most véletlenül jól rájuk találtunk😊
Arról spec nem volt szó, hogy jutottak el a mi galaxisunkba.

Egyébként 10/10-es epizód volt ez.

[merlinw.org]

Serpa
replikátor?

már most nem azért, de azokat az SG1 nem küldte melegebb éghajlatra.
^^

MerlinW
Az utolsó képkockák nem azt mutatták, hogy a szöke arc uninstalled😊 Nem hiszem hogy egy replikátornak gondot okozna az ûr😊 Valamint Weir mondja is hogy "Mindent tudnak rólunk", tehát az ápdét feltehetõen megtörtént.

[merlinw.org]

Itt keresem azt a hozzaszolast amiben leirtam pontosan mi volt, de nemtalalom. :S

Lenyeg hogy azt irtak ki "elozoleg az atlantisban" Aztan hogy kovetkezik az atlantis. Ha jol emlexem.

[Jakuza]
Mar a tobbi lefagyasztasa elott megtortent, a filmben meg is emlitti McKay.

403
00:33:12,596 --> 00:33:15,156
Igen, kiszedtem az agressziós
parancsot az alapprogramból.

404
00:33:15,196 --> 00:33:16,956
Éppen most töltöm fel Niamba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tnm
én kérdeztem, és szó szerint az volt odaírva, hogy:
"Last Season"
amit valsózínüleg ûgy értettek, hogy a "last season"-ban volt az: "a failed alliance" (ezt már csak mondják)

Hovatetted a szemed? 😄 Asszem mar kerdezte ugyanezt valaki, mire en megneztem azt a reszt megegyszer es elovastam: Kovetkezik Stargate Atlantis... bazz
Szoval a valasz. NEM

Azt olvastam az egyik 10. évados csk rész alatt, (mivel belekerült a reklám is) hogy az atlantisznak ez az utolsó évada. Igaz ez?
nem biztos, h a "frissítésre" sor került a szõke csávó megsemmisítése alatt...

[Jakuza]
Azert akadtak benne fura dolgok is, mint pl melyik letforma akarna elpusztitani az osszes tarsat, segitve teljesen idegeneknek, mikozben raadasul ezek eltavolitottak belole az agresszivitasra iranyulo beidegzodeseket ?
Nem kis ellentmondas van ebben.

tnm
Mindig péntek este megy le a két aheti csillagkapu (asszem elõbb Atlantis aztán SG-1, de lehet fordítva). Szombat délelõtt már jól lehet tölteni.

5w0rdf15h
én nem tudom csak kérdeztem 😊 tévébe szombattól lesz bár fura h nem adják le a dupla részt egyszerre ez is jellemzõ a tv2re...

de én már nagyon várom a 6. részt ebbõl az évadból 😊

gergod
Most szombaton?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

5w0rdf15h
jaja eddig csak jó részek voltak 😊 nem tudja vki köv rész mikortól lesz?

Ez a 3x05 egyszerûen zseniális volt! Eddig ez az évad igencsak szuper!<#eljen>

belegondolova nem is lene olyan rossz
Magoo
Sheppard-nak én mindenképpen Rátóti Zoltánt adtam volna!
Õ kellõképpen komoly tud lenni (lásd Smith ügynök), ugyanakkor marhára poénos is tud lenni (lásd Nekem8-ban Tim Robbins, vagy Maszk).
Nekem csak õ felelne meg 😊

5w0rdf15h
hát ezek úgy ahogy vannak sz@rok

FtranX
hát, szvsz Sheppard McKay hangjával még hülyébben hangzana. Nem is tudom milyen szinkronhangok illenének hozzájuk.

sztem McKay hangját átkellene adni Sheppardnek, a mostani Shep-et pedig dobni a kukába...olyat nevettem, mikor meghallottam a hangját<#violent> Mindegy, azért megnézem így is

Így elõljáróban még anyit, h te Ronon-t még majd fél évig nem fogod látni ha tv-ben nézed. A csapat Így fog kinézni elõször. Sheppard, McKay, Teyla és Ford Hadnagy, aki egy aranyos katona, csak hát semmi extra. Weir a bázis vezetõje, és még annyit h Caldwell se rögötn csatlakozik majd hozzájuk.
5w0rdf15h
huhh nagyon jó lett az 5. rész 😊 mikorra várható a következõ tudja vki?