StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hova a rákba tüntek wier-böl a maradék nanitok?"
az uj tegnapi epizod sztem nagyon jo lett. szintén idézet "ez a diliház meg az a doki viszont eszméletlenül el voltak találva. meg az ingadozások a cselekményben. sztem k**va jo kis rész volt, annak ellenére is hogy egyböl le lehet vágni a szitut "
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A szinkronszínészeket nem bántom.....de nem az õ karakterük ezek színészek!
Mostanában a szinkronrendezõk nincsenek a helyzet magaslatán 😞
Hát errõl ennyi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Valahol írták, hogy ilyen dolgokra is figyelniük kell.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Megragadt egy sor, idézem: ,,Eközben egy új és minden eddiginél erõsebb ellenséggel kerülnek szembe, a szinkronban árnyaknak nevezett wraith-ekkel."
Árnyak??? Könyörgöm, ennyire nem lehet elkúrni valamit. Akkor már Lidérc.
Nesztek TV2-s szinkron...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://pspfilez.extra.hu/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem akarom lelõni a poént, de ha kiváncsi vagy:
Arról spec nem volt szó, hogy jutottak el a mi galaxisunkba.
Egyébként 10/10-es epizód volt ez.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Lenyeg hogy azt irtak ki "elozoleg az atlantisban" Aztan hogy kovetkezik az atlantis. Ha jol emlexem.
403
00:33:12,596 --> 00:33:15,156
Igen, kiszedtem az agressziós
parancsot az alapprogramból.
404
00:33:15,196 --> 00:33:16,956
Éppen most töltöm fel Niamba.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Last Season"
amit valsózínüleg ûgy értettek, hogy a "last season"-ban volt az: "a failed alliance" (ezt már csak mondják)
Szoval a valasz. NEM
Nem kis ellentmondas van ebben.
de én már nagyon várom a 6. részt ebbõl az évadból 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Õ kellõképpen komoly tud lenni (lásd Smith ügynök), ugyanakkor marhára poénos is tud lenni (lásd Nekem8-ban Tim Robbins, vagy Maszk).
Nekem csak õ felelne meg 😊