2619
  • 5w0rdf15h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az egyik nagy kedvencem volt :(
  • Malakai
    Nekem az egyik kedvenc szereplőm volt... :S
    Szerintem itt vmi szerződés gondok, vagy hasonló lehetett, azért is ment sztem a kavarás. Ugye most ilyen kitöltő részek mennek, különösebb fontos tényező nélkül, a Sunday lett volna a 14es, de azt forgatták később szvsz, viszont addigra lett vmi probléma Carsonnál és vhogy el kellett távolítani a sorozatból. Nagyon semilyen halála volt ahoz, hogy előrre tervezett legyen sztem... Mert ez is egy filler rész volt. Akkor már kitalálhattak volna vmit, hogy hogyan legyen muszáj neki visszakerülni a földre, vagy vmi. :P
    Na mind1, más: Örülök neki, hogy az utóbbi időben jobban erőltetik Ronon és Teyla szereplését a saját mellékvágányaikon kívül. Tehát ott az Atlantison, így mostmár néha úgy tűnik, mintha a színészek játéka is fejlődne (mind2nek elég alacsonyak a mimikai képességei). Engem spec zavart, hogy nagy sztorival behozzák őket, néha kis mellékszálat kapnak a saját életükből, de amúgy csak az aggódó hang és a verőlegény szobrocskák a háttérből. Voltak, remélem... :)
    Najó, ennyi, sorry a hosszú postért a spoilerben. :D
  • mosoporr
    köszi akko szedem a 14et
  • Zsoltika 007
    3*14 Sunday Csak volt egy kis kavarás és előbb ment le a tv-ben is a 15-16-17. (Ezért majdnem mindenki másképpen számozza. De ITT a helyes sorrend. A számozás persze más itt is de a címek a helyes sorrendben vannak.)
  • PyRex
    3x14-nek írják...
  • seriesfanatic
    Hát én most szedek egy 3x14-est ami elméletileg a 3X17 Sunday lenne de nem tenném rá az életem hogy tényleg ez az...
  • mosoporr
    lehet vak vagyok de hol van a mostani rész,tolna valki 1 linket

3*17 kétszer szedtem le,18 at meg nem látok.
  • Zsoltika 007
    Nah gyorsan kiszedtem a hozzászólást nehogy más is benézze. :(
    Használjátok már a spoilert legalább akkor ha az aktuális részről van szó!! Sokan nem látták még mert várták a feliratot! (Ami egyébként már kint van.)
  • Gregie11
    thx, most már szétizgulom magam
  • PyRex
    Ó hogy mennél a jó büd... BANT neki!
  • tomo
    indeed, bloody hell....
  • tnm #760
    oh, bloody hell..
    csillagkapu.hu -szerint esetleg visszatérő szereplő lesz, bár nem tudom, hogy térhet vissza- ha csak nem valami orvosi segéd hologramként...
  • Trisztin
    ehh... kikérem magamnak :) a magam nevében :))

Nálam én szoktattam rá a barátomat..mert ő eredetileg nem nézte...de mellettem nem lehet nem nézni az SG-ket ;)))

--
    Wander teljsen együttérzek veled...
  • öregharcsa
    igen...írtak már róla régebben is...
  • wander01
    csak akik látták az uj atlantis részt, más ne nézzen bele

most mi a fasz lesz ??? :((( . carson volt rodney-n kivül a kedvencem. ezt a kibaszást, kiváncsi vagyok mit lépnek erre. végleg kiirták a sorozatbol?
  • Malakai
    Nem lepődnék meg, ha ez igazából easter egg lenne, vagyis direkt és a snickers is szponzor. :)
  • N3TuddKi
    inkább a kínairól zárjegy nélkülit...
  • MerlinW
    teszkógazdaságosat
  • Zsoltika 007
    Jah de amíg jönnek a részek felőlem Jim Beam-et is ihatnak.
  • wander01
    MINDENHOL EVIAN VIZ VAN az uj részben főszponzor lehet :DD
  • 5w0rdf15h
    :DDDDdddd jah feltétlen :)
  • mosoporr
    Akkor gondolom utánna megnézed vele a sziv hidjait,és utánna jelentkezel a honap férfia cimért

ha tényleg igy van akkor szerencsés vagy,mondhatni kifogtad a 10-1et
  • 5w0rdf15h
    hja mér ne néznék :) én bnőm is nézi mind2 SG-t
  • wander01
    há miezmá, milyen rész az uj basszus. ehhh
  • MerlinW
    Leszedhetem a dátumot a bannerről? Vagy hagyjam még a figyelmetleneknek?
  • tnm #746
    tényleg lány??
    le a kalappal a fordításokért RESPCET!
  • mosoporr
    He én mindig azt hittem fiu vagy,csak azé mert nők ilyen sorozatokat nem néznek, és főképp nem forditanak. sebaj:)

Szoval köszi a sok villámgyors és pontos forditást.
  • tnm #744
    valami release van már?
  • Malakai
    Igaz, tegnap volt, szal már múlt idő. :)
  • CicMax
    Sunday az.
  • Malakai
    Az új a 17-es igazából, de neten valszeg 18-asként találhatod majd meg... Igazából kicsit macera a dolog, mert írták erre a részre a Submersiont és a Sundayt is, de valószinüleg a Sunday lesz...
  • wander01
    mikor és milyen cimmel jön az aktuális uj? kezdek belezavarodni már ezekbe a számozásokba.
  • tnm #739
    rájöttem, nem hiba.
    csak realisztikus a sorozat.
    a csokik, meg a víz a quantum bizonytalanságnak, az alagúteffektnek köszönhetően volt a kabinban
  • Malakai
    Rodney zabál, ez van. :)
  • N3TuddKi
    már több részben láttam a bázison a 0.5literes Eviant. ez még belefér. sznob amerikaiak ezt isszák :)
    de aküldetésekre általában csak a noname tasakos csokit szoktak magukkal vinni.
    ezen a legutóbbi képen meg figyel egy snickers és az ásványvizes palack mellett talán egy ritter sport, ha jól látom. azt hiszem pont a tejcsokis ez a kék külső részes...
  • tnm #736
    lol.
    eddig a csokin nem akadtam ki, mert azt mindig hordanak maguknál a földiek, itt meg nem voltam teljesen tisztában, hogy mikor készült a kép ezért, meg csak nem nézem meg újból, de másfél literes vizet csak nem visznek minden küldetésre...
  • Gregie11
    lol, akkor jól láttam az ásványvizes üveget (nagy poén) tud még valaki hasonlókról a 3 évad alatt? most már szívesen megnézném a többit is (ha egyáltalán van)
  • N3TuddKi
    a földön is van még egy csokipapír meg egy ásványvizes üveg is...
    lehet ez volt a szemetes is? :)
  • Zsoltika 007
    Nézd meg! Addig csak magyarázz magadnak.
    Haha nagyon vicces vagy Totti.
  • Istencsászár
    Pár száz éve senki sem lépett be, tehát kell hozzá agyi kapacitás hogy ott egy ember babráljon, és itt jön a képbe a csoki, ugye tudjuk mit serkent:) ilyen 1szerű...