2619
-
#773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik nagy kedvencem volt :( -
#772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na mind1, más: Örülök neki, hogy az utóbbi időben jobban erőltetik Ronon és Teyla szereplését a saját mellékvágányaikon kívül. Tehát ott az Atlantison, így mostmár néha úgy tűnik, mintha a színészek játéka is fejlődne (mind2nek elég alacsonyak a mimikai képességei). Engem spec zavart, hogy nagy sztorival behozzák őket, néha kis mellékszálat kapnak a saját életükből, de amúgy csak az aggódó hang és a verőlegény szobrocskák a háttérből. Voltak, remélem... :)Nekem az egyik kedvenc szereplőm volt... :S
Szerintem itt vmi szerződés gondok, vagy hasonló lehetett, azért is ment sztem a kavarás. Ugye most ilyen kitöltő részek mennek, különösebb fontos tényező nélkül, a Sunday lett volna a 14es, de azt forgatták később szvsz, viszont addigra lett vmi probléma Carsonnál és vhogy el kellett távolítani a sorozatból. Nagyon semilyen halála volt ahoz, hogy előrre tervezett legyen sztem... Mert ez is egy filler rész volt. Akkor már kitalálhattak volna vmit, hogy hogyan legyen muszáj neki visszakerülni a földre, vagy vmi. :P
Najó, ennyi, sorry a hosszú postért a spoilerben. :D -
#771 köszi akko szedem a 14et -
#770 3*14 Sunday Csak volt egy kis kavarás és előbb ment le a tv-ben is a 15-16-17. (Ezért majdnem mindenki másképpen számozza. De ITT a helyes sorrend. A számozás persze más itt is de a címek a helyes sorrendben vannak.)
-
#769 3x14-nek írják... -
#768 Hát én most szedek egy 3x14-est ami elméletileg a 3X17 Sunday lenne de nem tenném rá az életem hogy tényleg ez az... -
#767 lehet vak vagyok de hol van a mostani rész,tolna valki 1 linket
3*17 kétszer szedtem le,18 at meg nem látok. -
#766 Nah gyorsan kiszedtem a hozzászólást nehogy más is benézze. :(
Használjátok már a spoilert legalább akkor ha az aktuális részről van szó!! Sokan nem látták még mert várták a feliratot! (Ami egyébként már kint van.) -
Gregie11 #765 thx, most már szétizgulom magam -
#764 Ó hogy mennél a jó büd... BANT neki! -
tomo #761 indeed, bloody hell.... -
#760 oh, bloody hell..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csillagkapu.hu -szerint esetleg visszatérő szereplő lesz, bár nem tudom, hogy térhet vissza- ha csak nem valami orvosi segéd hologramként... -
#759 ehh... kikérem magamnak :) a magam nevében :))
Nálam én szoktattam rá a barátomat..mert ő eredetileg nem nézte...de mellettem nem lehet nem nézni az SG-ket ;)))
--
Wander teljsen együttérzek veled... -
#758 igen...írtak már róla régebben is... -
#757 csak akik látták az uj atlantis részt, más ne nézzen bele
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most mi a fasz lesz ??? :((( . carson volt rodney-n kivül a kedvencem. ezt a kibaszást, kiváncsi vagyok mit lépnek erre. végleg kiirták a sorozatbol? -
#756 Nem lepődnék meg, ha ez igazából easter egg lenne, vagyis direkt és a snickers is szponzor. :) -
#755 inkább a kínairól zárjegy nélkülit... -
#754 teszkógazdaságosat -
#753 Jah de amíg jönnek a részek felőlem Jim Beam-et is ihatnak. -
#752 MINDENHOL EVIAN VIZ VAN az uj részben főszponzor lehet :DD -
#751 :DDDDdddd jah feltétlen :) -
#750 Akkor gondolom utánna megnézed vele a sziv hidjait,és utánna jelentkezel a honap férfia cimért
ha tényleg igy van akkor szerencsés vagy,mondhatni kifogtad a 10-1et -
#749 hja mér ne néznék :) én bnőm is nézi mind2 SG-t -
#748 há miezmá, milyen rész az uj basszus. ehhh -
#747 Leszedhetem a dátumot a bannerről? Vagy hagyjam még a figyelmetleneknek? -
#746 tényleg lány??
le a kalappal a fordításokért RESPCET! -
#745 He én mindig azt hittem fiu vagy,csak azé mert nők ilyen sorozatokat nem néznek, és főképp nem forditanak. sebaj:)
Szoval köszi a sok villámgyors és pontos forditást. -
#744 valami release van már? -
#743 Igaz, tegnap volt, szal már múlt idő. :) -
#742 Sunday az. -
#741 Az új a 17-es igazából, de neten valszeg 18-asként találhatod majd meg... Igazából kicsit macera a dolog, mert írták erre a részre a Submersiont és a Sundayt is, de valószinüleg a Sunday lesz... -
#740 mikor és milyen cimmel jön az aktuális uj? kezdek belezavarodni már ezekbe a számozásokba. -
#739 rájöttem, nem hiba.
csak realisztikus a sorozat.
a csokik, meg a víz a quantum bizonytalanságnak, az alagúteffektnek köszönhetően volt a kabinban -
#738 Rodney zabál, ez van. :) -
#737 már több részben láttam a bázison a 0.5literes Eviant. ez még belefér. sznob amerikaiak ezt isszák :)
de aküldetésekre általában csak a noname tasakos csokit szoktak magukkal vinni.
ezen a legutóbbi képen meg figyel egy snickers és az ásványvizes palack mellett talán egy ritter sport, ha jól látom. azt hiszem pont a tejcsokis ez a kék külső részes... -
#736 lol.
eddig a csokin nem akadtam ki, mert azt mindig hordanak maguknál a földiek, itt meg nem voltam teljesen tisztában, hogy mikor készült a kép ezért, meg csak nem nézem meg újból, de másfél literes vizet csak nem visznek minden küldetésre... -
Gregie11 #735 lol, akkor jól láttam az ásványvizes üveget (nagy poén) tud még valaki hasonlókról a 3 évad alatt? most már szívesen megnézném a többit is (ha egyáltalán van) -
#734 a földön is van még egy csokipapír meg egy ásványvizes üveg is...
lehet ez volt a szemetes is? :) -
#733 Nézd meg! Addig csak magyarázz magadnak.
Haha nagyon vicces vagy Totti. -
#732 Pár száz éve senki sem lépett be, tehát kell hozzá agyi kapacitás hogy ott egy ember babráljon, és itt jön a képbe a csoki, ugye tudjuk mit serkent:) ilyen 1szerű...