StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dr. Rodney McKay : Õ az expedíció technikai felelõse, akit minden Õs eszköz érdekel ( a legnagyobb arc 😊 )
Dr. Carson Beckett : Õ a skót származású az Atlantisz-expedíció vezetõ orvosa ( szintén nagy arc 😊 )
Teyla Emmagan : Õ az Õsök leszármazottja, lényeg hogy "idegen" és csatlakozik a csapathoz!
Ronon Dex : Õ Pegazus-galaxisban született harcos a Wraith ellen harcolt és elfogták , majd elengedték és Wraith vadász-rituálé prédája "Runner" lett.
Steven Caldwell : Õ a Föld legújabb ûrhajójának, a Daedalusnak a parancsnokaként érkezik Atlantiszra.
John Sheppard Õrnagy : Sheppard rendelkezik a különleges, ritka génnel, amelynek segítségével irányítani képes az Õsök eszközeit. Sõt, õ az, akinek ez a képessége a legerõsebb. Ennek köszönhetõen Dr. Weir ráveszi O'Neillt, hogy engedje Sheppardot csatlakozni az Atlantis expedícióhoz igy õ lesz a csapat vezetõje!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-John Sheppard õrnagy: a vagány amcsi katona 😊
-Caldwell ezredes: róla nem sok mindent lehet mondani. inkább mellékszereplõ. végzi a dolgát, sokszor kerül Weir-rel összeütközésbe.
-Ronon: a (látszólag) szívtelen erõember.
-Teyla: a harcosnõ.
-Dr. Beckett: a megbízható orvos, néha bohóc.
-Dr. Rodney McKay: az ész és a bohóc 😊 (kicsit fárasztó)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Szóval, maradok a feliratnál, nem értem ki volt az a dilettáns kisköcsög aki a szinkrokat válogatta...
Sic vis pacem para bellum
Weir: siralmas 1x19 végi beszédére kíváncsi leszek magyarul, sztem egyáltalán nem tudja visszaadni az eredetit.
McKay: talán Kerekes az egyetlen aki vissza tudja adni Hewlett idiótaságait, a tudományos szövegeknél viszont hiteltelen lesz
Sheppard: szerintem õ lesz az egyetlen hallgatható hang a szinkronban, de várjuk ki a többieket/Beckett akcentusát is nehéz lesz visszaadniuk magyarul/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár már olyat is olvasok, h az SG1 S10 feljött az Atlantishoz.
http://www.youtube.com/watch?v=2ukd9mxqNqI
http://pspfilez.extra.hu/
Persze ezt egy ismerõsöm ismerõsének az ismerõse mondta... <#crazya>#crazya>
semmi szinkron dolog nem derül ki belõle 😄
Mi van benne? <#awink>#awink>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megnéztem, ennyit már rég röhögtem<#bohoc>#bohoc> Legvége, mikor McKay megnézte magának Teylát<#nyes>#nyes>
régen gyorsabban ment a fordítás,remélem azért elöbb utóbb csak lesz.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01