StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Dr. Elizabeth Weir : Õ az Atlantisz parancsnoka

Dr. Rodney McKay : Õ az expedíció technikai felelõse, akit minden Õs eszköz érdekel ( a legnagyobb arc 😊 )

Dr. Carson Beckett : Õ a skót származású az Atlantisz-expedíció vezetõ orvosa ( szintén nagy arc 😊 )

Teyla Emmagan : Õ az Õsök leszármazottja, lényeg hogy "idegen" és csatlakozik a csapathoz!

Ronon Dex : Õ Pegazus-galaxisban született harcos a Wraith ellen harcolt és elfogták , majd elengedték és Wraith vadász-rituálé prédája "Runner" lett.

Steven Caldwell : Õ a Föld legújabb ûrhajójának, a Daedalusnak a parancsnokaként érkezik Atlantiszra.

John Sheppard Õrnagy : Sheppard rendelkezik a különleges, ritka génnel, amelynek segítségével irányítani képes az Õsök eszközeit. Sõt, õ az, akinek ez a képessége a legerõsebb. Ennek köszönhetõen Dr. Weir ráveszi O'Neillt, hogy engedje Sheppardot csatlakozni az Atlantis expedícióhoz igy õ lesz a csapat vezetõje!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FtranX
Balról:

-John Sheppard õrnagy: a vagány amcsi katona 😊
-Caldwell ezredes: róla nem sok mindent lehet mondani. inkább mellékszereplõ. végzi a dolgát, sokszor kerül Weir-rel összeütközésbe.
-Ronon: a (látszólag) szívtelen erõember.
-Teyla: a harcosnõ.
-Dr. Beckett: a megbízható orvos, néha bohóc.
-Dr. Rodney McKay: az ész és a bohóc 😊 (kicsit fárasztó)

Serpa
elõjáróban a fenti képen ki kicsoda (mondjuk balról jobbra)
ki az "ész", ki a "bohóc" ...

FtranX
Weir hangja még elmegy, de sztem McKay és Sheppard nagy melléfogás. Bár egy-egy mondat után még nem lehet sokmindent mondani.

En vagyok a legokosabb!! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MerlinW
Thor a legokosabb😊

[merlinw.org]

gergod
Samantha Carter a legokosabb <#idiota><#mf2>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Szerintem iszonyú módon elk*rták a szinkronokat.... Nem értem h McKaynek, a világ legokosabb emberének miért kellett Jim Carrey szinkronját adni... meg nem tom h Beckett és Zelenka hangját hogy adják vissza 😄 imádom mikor Zelenka csehül káromkodik
Szóval, maradok a feliratnál, nem értem ki volt az a dilettáns kisköcsög aki a szinkrokat válogatta...

Sic vis pacem para bellum

O pedig McKaynek Sheppardnak es a dokinak iszonyu jellegzetes akcentusa van. Bar erdekes mer a doki elvileg ugye skot (vagy ir mindig keverem a kettot) McGillion viszont kanadai szoval jol adja az akcentust. 😄

MerlinW
Nem hiszem hogy lesz akcentus, sajna azt a Lost-ban is elhanyagolták keményen.

[merlinw.org]

Hát igen... mire is számítottunk...
Weir: siralmas 1x19 végi beszédére kíváncsi leszek magyarul, sztem egyáltalán nem tudja visszaadni az eredetit.
McKay: talán Kerekes az egyetlen aki vissza tudja adni Hewlett idiótaságait, a tudományos szövegeknél viszont hiteltelen lesz
Sheppard: szerintem õ lesz az egyetlen hallgatható hang a szinkronban, de várjuk ki a többieket/Beckett akcentusát is nehéz lesz visszaadniuk magyarul/
Istencsászár
Elsõre fel sem tünt, de most meghallgatva ez valami förtelem 😄DDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tnm
ez most (s03e05) nagyon ott volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon nagyon k*rva jól nézett ki az a hatalmas "õs" város

Istencsászár
Más😊, nagyon jó izgalmas, a szereplõk nagyon jó arcok, uj ellenfél, uj helyszín, uj bázis... és mindezt végig kíséri az Atlantis felfedezése... a sok titok és tudás megismerése...

Serpa
most, h vége a TV2ön a S09nek, neki fogok kezdeni
nem tok kivárni, h folytassák ^^

Ne olvass hanem nézz. Jobban jarsz. 😊

Serpa
a TV2es promo alapján sokkal látványosabb, mint az SG.

bár már olyat is olvasok, h az SG1 S10 feljött az Atlantishoz.

egy kis igényességet elvárhatok, ha már mo-ra érkezik a sorozat, nem? egyébként feliratosan nézem
Jaaj ez borzaszto!! Még mindig nemertem a szinkronmaniasokat. 😊

Mi a frászért Kerekes József McKay magyarhangja? Akkor inkább a Redemption 1-2-s hang lett volna. Nem hiszem h vissza tudja adni Mckay szarkazmusának és más megnyilvánulásainak hangulatát. Annyira azért nem rontja remélem. <#taps>
seriesfanatic
Én is láttam, de szerintem McKay-é nem lett jó a többi viszont elviselhetõ, mármint a rövid promó alapján
http://www.youtube.com/watch?v=2ukd9mxqNqI

Szinkron!!!! Látta vki? Wier hangja sztem jó lett, Sheppardé elmegy, McKay-ét meg nem hallottam. Tud vki konkrétumokat?
öregharcsa
hmm...amikor végignéztem mindkét sorozat akkori utolsó évadját sg-1/9 sga/2 rögtön ez jutott eeszembe...mi lenne ha összeengednénk az Ori-t és a Wraith-eket???...hmmm na mi lenne?? gyõzelem...qwa nagy csatákkal...mivel mindkét faj felsõbrendûnek tekinti magátt ezért elõször egymás elpusztításával fognak foglalkozni...utána jöhet a többi szutyok kis faj...<#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

drobee
Nem akarok belerondítani a topicba, de megjegyzem: az egyik magyar releaskészítõ csoport kiadta már a tagjainak a hundub rögzítését és a forrásra rárakását. 20-án várjátok!
Persze ezt egy ismerõsöm ismerõsének az ismerõse mondta... <#crazya>

nem tom, én valahogy félek hogy elcs*szik a szinkronokat hozzá, mert bennem ez a kép megmaradt, és ez nekem így jó 😄

3x04 a rész bekerült kedvenceim közé! Speciális effektek, operatõri munka, színészi játék...kitûnõ!!! Asszem született pár beszólás a filmben, amit nem fogok elfelejteni egy ideig<#nyes>

thx
Magoo
pár rövid shot a kapuról meg atlantisról amint feljön a felszínre. ennyi.
semmi szinkron dolog nem derül ki belõle 😄

azt kerestem mert pont lemaradtam a csk szünetében róla azóta meg nem adták
Mi van benne? <#awink>
Magoo
na már hírdeti a tv2

gergod
Neked mondtak hülyeséget 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

tnm
van felirat már

FtranX
akkor mindjárt meg is nézem 😊

t0mmy
a 3. SG részben is kezd valami ilyen kibontakozni!

FtranX
ti hallottatok olyat, hogy az atlantist és az sg-1-et össze akarják vonni? mármintm, hogy a mindkettõben az Ori lesz a fõellenség, a Wraithek pedig háttérbe szorulnak? vagy nekem mondtak hülyeséget?

megnéztem, ennyit már rég röhögtem<#bohoc> Legvége, mikor McKay megnézte magának Teylát<#nyes>

petee
én is azt várom😞
régen gyorsabban ment a fordítás,remélem azért elöbb utóbb csak lesz.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

senkisem fordítja atlantist?😞

tnm
szegény McKayt a Sephard is szivatja, meg Mitchel is😄

Az nem problema. Mekkéj okos!

t0mmy
persze mert nem is tudják normálisan irányitani õket... .)

Rage47
hej spoilert plz
Tul egyszeru volna, ha elcsornank az osszes hajojukat a vréteknek. 😄

Én azt birom h most már zsinorban a második hajónkat csesztük el 😄

petee
igen😊)))

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Rage47
SG1-el lemaradtam még 9x07-nél:p
jöhetne a 10x02-nek is😛