StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
midway? állomás volt a kapuk rendszere meg vmi makroval jött létre amit Rodney és Sam csinált

Armin & Ayu fan

Fülüke
ÜDV! Valaki megtudná mondani, hogy mi volt a neve a Tejút-rendszer és a Pegazus galaxis között átívelõ kapu hídnak?

De k*rvajó géped van istenem....

jaja...azt nekem is feltûnt akkor

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

eomer
Caldwell ezredes pedig a fiúk nagypapáját játszotta vmikor a negyedik évadban.

amikro megnéztem a részt rögtön leesett csak akkor én még nem láttam az 5x5-öt, a színész neve meg nem ugrott be. De nagyot alakított ott is.😄

Shiwo
az SGA-ban Dr. Carson Beckett (ilyet nem tudni 😊, a Supernatural e heti részében (Season 5 Episode 5) tûnik fel (spoiler jön, ha még nem láttátok) a rész elején, õ az egyik James Dean mániás (amelyik életben marad a kettõ közül, s lecsukja a gyagyás sheriff gyilkosság vádjával)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Én se vágom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az kicsoda? én is nézem a supernaturalt de nem tudom hogy kire gondolsz

Shiwo
hehe..pont most néztem meg a legújabb Supernaturalt, s ki tünik fel benne az elején ? 😊 Paul McGillion 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jaffa 2843
tuti hogy leadják a folytatást, csak az ilyet utálom, hogy fosnak arra hogy mit irtál a levélbe, elküldenek egy sablont, aztá kész.. bár lehet nem napi 1 levelet kapnak 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

lehet:S vagy nem majd kiderül
a napokba kerül fel az öszi mûsorterv akkor majd elválik
Jaffa 2843
= leszarják hogy mit irtál, küldtek egy sablon levelet meg egy kis reklámot

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

az AXN tõl ezt a váalszt kaptam

Köszönjük megtisztelõ levelét és érdeklõdését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is az AXN nézõi táborában tudhatjuk.

Jó hír, hogy a közeli folytatást tervezzük, de részletekkel egyelõre sajnos nem szolgálhatok. Mindenképpen érdemes lesz figyelni az AXN-csatornák honlapjainak mûsorfüzeteit, blog oldalunkat (http://www.axn.hu/blog/), adásunk ajánlóit és hírleveleinket, melyekbõl mindig idõben tudomást szerezhet arról, mikor kerülnek adásba legfrissebb sorozataink, az új évadok, filmjeink és a visszatérõ nagy kedvencek.
remélem nem várnak majd sokat az 5évad leadásával kár hogy vége sokkal jobban bejött mint az SG1
Mondjuk más megnézni feliratot olvasva egy filmet és más úgy, hogy alapból érted.
Ezért van a felirat.

Lompi73
Az eredetivel csak 1 baj van!!!
NEM ÉRTENI! 😞

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Jaffa 2843
én most nézem harmadszorra az atlantiszt. elöször angolul, majd ameddig volt szinron (asszem 1-2évad volt anno), most pedig csak szinkronosan nézem.
angolul jobban szerettem, mindenkinek a saját hangja jobb (pl zelenka kiejtése, beckett akcentusa, Ronon durván mély hangja, és a lidércek hangja is sokkal jobb).egyszóval eredeti hanggal jobb. viszont ha ezekröl semmit nem tudnék, akkor abszolut semmi bajom nem lenne a magyar szinkronnal, mer mint hangszint az egyes karaktereknél elég jol eltalálták.
és az is elõny hogy nem kell olvasni (már akinek kell). nekem most igy harmadszorra teljesen jo a szinkron, mert mindig ágyból lefekvés elött nézem és nemkell annyira koncentrálnom a forditásra 😄

na ja, egészen baráti választ kaptam

Ability
"Tejla" volt a legjobb akkor is. 😄 Amúgy meg mindenki nézze ahogy neki jól esik, Merlin is írta hogy nem szereti a magyar szinkront, nem kell vita. :]
nem beszélve a Doktor VÍÍR és hasonló kiejtésektõl

ahaha, írok 3 szót aztán máris elkezdesz oltani, szánalmas vagy

1. nem adja vissza az akcentust
2. eredeti hangeffektek sokkal jobbak, valahogy élethûbbek, túlságosan konzervhangja volt a szinkronosnak

a nagy varázsló jöhet tovább okoskodni a felsõbbrendû kissráchoz 😞

MerlinW
Mert õ nem szereti a szinkront, amivel még semmi baj - én sem szeretem - viszont õ felsõbbrendûnek érzi magát ettõl. Te meg hülye vagy, hogy tévét nézel. Kb ennyi.

Konklúzió: ne foglalkozz vele, talán egyszer felnõ.

[merlinw.org]

miért is?
furcsa ízlésed van 😛

Fabio Capello
igen, az AXN Sci-fi fogja majd adni, bár valószínûleg lesz egy kis szünet a negyedik évad vége után.

remélem az 5.évadot is letolják magyarul
Ha jól tudom gyereke(i) születtek és most velük tölti az idejét.
tnm
Vala miért nem? :S (Mikor jön már össze _tényleg_ DJ-nal?)

pyrohun
Na ez duplán jó hír 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Igen, bár arról se sokat tudni. Annyi infó van, hogy Vala nem lesz benne, és, hogy O'niell központú lesz.
Szerintem megvárják, amíg befejezõdik a Stargate Universe forgatása és majd utána vágnak neki a filmeknek.
Molnibalage
Lesz 3. SG-1 DVD? Ezt sem tudtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De lesz. A forgatást még nem kezdték el és egyenlõre nincs is konkrét dátum. Lehetséges, hogy a 3. SG-1 DVD filmmel forgatják majd kb. egy idõben.

Cím:Stargate Extinction
Molnibalage
Ebbõl nem lesz olyan mozi, mint a SG-1 sorozatból?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem fog kompromitálódni mert jelezte hogy nem az övé és õ csak linket osztott meg

Megvan köszi, törölhetõ, nehogy kompromitálódj. 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Fabio Capello
Vazz' lemaradtam... az elsõ 2 részrõl.

Majd valahogy bepótolom.

Már adja is. Hétfõn és szerdán 23:00-kor, valamint ismétlés kedden és csütörtökön 17:00-kor.
A szinkron minõségét illetõen pedig: a csillagkaputól megszokottan, egész jó, de ebben az évadban nem figyeltek annyira oda, legalábbis eddig úgy tûnik:
-akik eddig magázódtak(amit a helyzet és a hierarchia is így követelt meg) azok mostmár simán tegezik egymást
-4x01-02-ben Carter-t még mindig alezredesnek szólítják, pedig az AOT történései szerint már elõléptették ezredessé. Aztán hirtelen a 4x02 végén már Sheppard gratulál neki az ezredesi kinevezéséhez. Talán ott helyben nevezték ki?!<#falbav>
Üdv!

Az AXN Sci-Fi mikor kezdi adni a IV. évadot? Mert a mûsorújsg szerint már múlt hétfõ óta mennie kellene..

Narxis
😄DDDDDDDDDDDDDDD

pyrohun
höhö 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Fabio Capello
láááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál 😄😄:😄

MerlinW
"egy királynõ aktív közbenjárásával"
Ahogy a #2414 -ben beszúrt képen is látható😄

[merlinw.org]

Fabio Capello
úgy keletkeztek, hogy az ember génjei keveredtek az iratus bogáréval, amikor rájuk akaszkodott. Új lidércek pedig gubókban születnek, egy királynõ aktív közbenjárásával 😄

MerlinW
Hátöööö.. Eleinte a bogaras volt, a késõbbiekben/napjainkban vagy átváltoztatják a finom falatokat, esetleg a királynõ intézi a dolgot - ebben nem vagyok biztos. Miután baromi sokáig élnek/sokan vannak nem igazán volt szükség a szaporodásukra a sorozat alatt.

[merlinw.org]

Elvileg valami gubós eljárással születnek, amelyhez szükség van egy királynõre(lásd: 4x12 Spoils of War). Attól, hogy egy Iratus bogár ráakaszkodik egy emberre az attól max meghal.
tehát a lidércek születnek, vagy pedig az ember változik át, mikor a bogár ráakaszkodik?
Narxis
looooooool