2619
  • spike0007
    De milyen jó alakítja Hawkman szerepét és milyen király lett az a smallville rész. Az utóbbi évek legjobbja.
    De hogy ne offoljak, az Atlantis movieról van hír? Szó volt róla hogy idén jön a tv film a sori folytatása.
  • Encore
    A Burn notice-ban pedig pár részben egy profi bérgyilkos volt és ott is nagyon jól hozta a karaktert, azt hiszem Victor volt a neve.
  • Narxis
    Hát jah, én se.
  • haywire
    A Smallville 9.évad 11.részében Michael Shanks (Daniel Jackson) feltűnik mint Hawkman (sasember, sólyomember - ki hogy fordítja). Nagyon jól alakítja a szerepét, a jelmeze egy kicsit gagyi az olcsó költségvetés miatt. Nem gondoltam volna hogy egyser ilyen szrepben látom.
  • Amcir
    Igaz egy ugrásra képes volt önerőből is+ még egy antirepli mezőre, aztán gondolom tölthető az aksijuk... De köszönöm a válaszokat
  • Kazuma92
    Igen láttam én is a szereplőgárdát utólag, szerintem olyan szar amit vele csináltak...
  • Andr0
    hátő szerintem nem kellett zpm a hitperhajtóműves ugróhoz

kazuma92: szerintem nem... a szereplőgárdában sincs benne
  • Kazuma92
    Valaki nemtudja hogy az Atlantisz filmbe benne lesz e
  • JancsiPapa
    gondolom nem volt felesleges zpm-pro erőforrás, hogy használgassák
  • Andr0
    hmm nemtudom jókérdés... szerintem hagyták, nem foglalkoztak vele, mert működött so a 4. évad eleje óta én sem hallottam felőle(szerintem aztán lehet tévedek)
  • Amcir
    Valaki tudna segíteni: mi lett a hipertérképes pocsolya ugróval? Mert az után hogy energiahiányuk van nem emlékszem utalásra.
  • Kazuma92
    S5, 17-es rész pontosabban.
  • Kazuma92
    Hello mindenki!
    Kellene egy háttérzene a sorozatból! Nemtudom hogy valakinek megvan e...
    Az 5. évadban, amikor SPOILER!!!!!! -
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak a lidérc hajó megy el a földre, és Todd egy videófelvételt küld Sheppardéknak, de azt a felvételt csak a lidérc hajón tudják megnézni. A Videó felvétel közbe, amikor Todd beszél -
    SPOILER OFF!!!!!!, azalatt megy egy zene. Valakinek nincsmeg?
  • sgaBence
    értem, bocs a megfogalmazásért, SGA DVD film. pff
  • haywire
    azért nem volt méltó befejezés az 5x20, mert az még úgy írták meg hogy utána lesz 6.évad. Az SGA DVD film pedig arról fog szólni ami a 6.évad első része(i) lett(ek) volna.
  • Reg5
    Felejtsük már el a mozifilmes butaságot. DVD film lesz, ha lesz...
  • sgaBence
    röhejes, hogy gyak. 15 évad munkáját sz.rják le, igazán megérdemelne egy méltó befejezést a sorozat.

20-as rész után csak a mozifilmben reménykedtem, de már abban se vagyok biztos hogy megéri várni. óriási csalódás..
  • Banderas1990
    Tekintve, hogy még el se kezdték a forgatást és, hogy még aután mennyi idő az effektek elkészítése, a vágás stb., valamint az MGM több hónapos reklám időszaka, valszeg 2010 vége előtt nem lesz SGA film.
    Az MGM egyenlőre a DVD piac pangása miatt viszakozik.
  • Reg5
    Lesz az 2010 közepe is, de inkább vége szvsz :(
  • sgaBence
    akkor 2010 eleje, kösz
  • Andr0
    hát 2010 a biztos de szerintem év eleje környékén
  • sgaBence
    muszáj volt végigpörgetni újra az sg1+sga kombót, ez az universe egy forintot nem ér

lehet már tudni valami dátummaszlagot arról h mikor jön az atlantis mozifilm?
  • pyrohun #2473
    jogos
  • Andr0
    midway, azt kész:D
  • Malakai
    A középút mást jelent (inkább választási lehetőségek közti középút és nem távolság), inkább félút. :)
  • pyrohun #2470
    inkább középút ... -.- :)
  • Narxis
    jah :D
  • haywire
    másnével félút
  • Fülüke
    Kössz! :)
  • Narxis
    Midway állomás.
  • Andr0
    midway? állomás volt a kapuk rendszere meg vmi makroval jött létre amit Rodney és Sam csinált
  • Fülüke
    ÜDV! Valaki megtudná mondani, hogy mi volt a neve a Tejút-rendszer és a Pegazus galaxis között átívelő kapu hídnak?
  • haywire
    jaja...azt nekem is feltűnt akkor
  • eomer
    Caldwell ezredes pedig a fiúk nagypapáját játszotta vmikor a negyedik évadban.
  • haywire
    amikro megnéztem a részt rögtön leesett csak akkor én még nem láttam az 5x5-öt, a színész neve meg nem ugrott be. De nagyot alakított ott is.:D
  • Shiwo
    az SGA-ban Dr. Carson Beckett (ilyet nem tudni :), a Supernatural e heti részében (Season 5 Episode 5) tűnik fel (spoiler jön, ha még nem láttátok) a rész elején, ő az egyik James Dean mániás (amelyik életben marad a kettő közül, s lecsukja a gyagyás sheriff gyilkosság vádjával)
  • Narxis
    Én se vágom.
  • haywire
    az kicsoda? én is nézem a supernaturalt de nem tudom hogy kire gondolsz
  • Shiwo
    hehe..pont most néztem meg a legújabb Supernaturalt, s ki tünik fel benne az elején ? :) Paul McGillion :)
  • RelakS
    Inkább csak nézni kéne...