2619
-
spike0007 #2495 De milyen jó alakítja Hawkman szerepét és milyen király lett az a smallville rész. Az utóbbi évek legjobbja.
De hogy ne offoljak, az Atlantis movieról van hír? Szó volt róla hogy idén jön a tv film a sori folytatása. -
#2494 A Burn notice-ban pedig pár részben egy profi bérgyilkos volt és ott is nagyon jól hozta a karaktert, azt hiszem Victor volt a neve. -
#2493 Hát jah, én se. -
haywire #2492 A Smallville 9.évad 11.részében Michael Shanks (Daniel Jackson) feltűnik mint Hawkman (sasember, sólyomember - ki hogy fordítja). Nagyon jól alakítja a szerepét, a jelmeze egy kicsit gagyi az olcsó költségvetés miatt. Nem gondoltam volna hogy egyser ilyen szrepben látom. -
Amcir #2491 Igaz egy ugrásra képes volt önerőből is+ még egy antirepli mezőre, aztán gondolom tölthető az aksijuk... De köszönöm a válaszokat -
#2490 Igen láttam én is a szereplőgárdát utólag, szerintem olyan szar amit vele csináltak... -
#2489 hátő szerintem nem kellett zpm a hitperhajtóműves ugróhoz
kazuma92: szerintem nem... a szereplőgárdában sincs benne -
#2488 Valaki nemtudja hogy az Atlantisz filmbe benne lesz e SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ford hadnagy? -
JancsiPapa #2487 gondolom nem volt felesleges zpm-pro erőforrás, hogy használgassák -
#2486 hmm nemtudom jókérdés... szerintem hagyták, nem foglalkoztak vele, mert működött so a 4. évad eleje óta én sem hallottam felőle(szerintem aztán lehet tévedek) -
Amcir #2485 Valaki tudna segíteni: mi lett a hipertérképes pocsolya ugróval? Mert az után hogy energiahiányuk van nem emlékszem utalásra. -
#2484 S5, 17-es rész pontosabban. -
#2483 Hello mindenki!
Kellene egy háttérzene a sorozatból! Nemtudom hogy valakinek megvan e...
Az 5. évadban, amikor SPOILER!!!!!! -SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER OFF!!!!!!, azalatt megy egy zene. Valakinek nincsmeg?csak a lidérc hajó megy el a földre, és Todd egy videófelvételt küld Sheppardéknak, de azt a felvételt csak a lidérc hajón tudják megnézni. A Videó felvétel közbe, amikor Todd beszél -
-
sgaBence #2482 értem, bocs a megfogalmazásért, SGA DVD film. pff -
haywire #2481 azért nem volt méltó befejezés az 5x20, mert az még úgy írták meg hogy utána lesz 6.évad. Az SGA DVD film pedig arról fog szólni ami a 6.évad első része(i) lett(ek) volna. -
Reg5 #2480 Felejtsük már el a mozifilmes butaságot. DVD film lesz, ha lesz... -
sgaBence #2479 röhejes, hogy gyak. 15 évad munkáját sz.rják le, igazán megérdemelne egy méltó befejezést a sorozat.
20-as rész után csak a mozifilmben reménykedtem, de már abban se vagyok biztos hogy megéri várni. óriási csalódás.. -
Banderas1990 #2478 Tekintve, hogy még el se kezdték a forgatást és, hogy még aután mennyi idő az effektek elkészítése, a vágás stb., valamint az MGM több hónapos reklám időszaka, valszeg 2010 vége előtt nem lesz SGA film.
Az MGM egyenlőre a DVD piac pangása miatt viszakozik. -
Reg5 #2477 Lesz az 2010 közepe is, de inkább vége szvsz :( -
sgaBence #2476 akkor 2010 eleje, kösz -
#2475 hát 2010 a biztos de szerintem év eleje környékén -
sgaBence #2474 muszáj volt végigpörgetni újra az sg1+sga kombót, ez az universe egy forintot nem ér
lehet már tudni valami dátummaszlagot arról h mikor jön az atlantis mozifilm? -
#2473 jogos -
#2472 midway, azt kész:D -
#2471 A középút mást jelent (inkább választási lehetőségek közti középút és nem távolság), inkább félút. :) -
#2470 inkább középút ... -.- :) -
#2469 jah :D -
haywire #2468 másnével félút -
#2467 Kössz! :) -
#2466 Midway állomás. -
#2465 midway? állomás volt a kapuk rendszere meg vmi makroval jött létre amit Rodney és Sam csinált -
#2464 ÜDV! Valaki megtudná mondani, hogy mi volt a neve a Tejút-rendszer és a Pegazus galaxis között átívelő kapu hídnak? -
haywire #2463 jaja...azt nekem is feltűnt akkor -
#2462 Caldwell ezredes pedig a fiúk nagypapáját játszotta vmikor a negyedik évadban. -
haywire #2461 amikro megnéztem a részt rögtön leesett csak akkor én még nem láttam az 5x5-öt, a színész neve meg nem ugrott be. De nagyot alakított ott is.:D -
#2460 az SGA-ban Dr. Carson Beckett (ilyet nem tudni :), a Supernatural e heti részében (Season 5 Episode 5) tűnik fel (spoiler jön, ha még nem láttátok) a rész elején, ő az egyik James Dean mániás (amelyik életben marad a kettő közül, s lecsukja a gyagyás sheriff gyilkosság vádjával) -
#2459 Én se vágom. -
haywire #2458 az kicsoda? én is nézem a supernaturalt de nem tudom hogy kire gondolsz -
#2457 hehe..pont most néztem meg a legújabb Supernaturalt, s ki tünik fel benne az elején ? :) Paul McGillion :) -
#2456 Inkább csak nézni kéne...