2619
  • Reg5
    OFF

A Csillagközi szökevényekből mennyit láttál?
  • haywire
    jah... Todd nagyot hozott az Atlantis színvonalán....de a 4.évadba Carter fölösleges volt szerintem.
  • EnxTheOne
    Nekem 4., 5. évad jobban tetszett. Ott már bene volt Todd :D (talán már a 3.-ba is)
  • finaltrekker
    Pontosabban kifejtem: Amikor a Csillagközi szökevényekből (ami egy gagyi lövöldözős értelmetlen sorozat volt) átjöttek a szereplők a Csillagkapu 9. és 10. évvadjába, akkor mintha az előző sorozatuk sílusát is áthozták volna. És ez mmegmarad egészen az Atlantis végéig, függetlenül, attól, hogy ott teljesen újak a szereplők. Nektek mi a véleményetek?
  • finaltrekker
    Az semmi. A universe-ben carter még annál is fiatalabnak látszik. Az alapján huszonévesre saccolnám, pedig már nyugdíjas bérlete lehet :D

Az atlantis 4. 5. évadja ugyan olyan stílusú mint az előzőek? Vagy elmozdúl másfele is a történet? Csak mert úgyérzem, hogy a Universe-hez és az első Csillagkapu sorozat első 8 évadához képest a 9., 10. évad és az Atlantis valahogy nagyon más. Lehet az a baj, hogy nem vagyok csillagkapu fan, de nekem valami hiányzik az atlantisból.
  • Reg5
    Carter jó lett volna, csak semmi szerepe nem volt. 20 részből olyan 8-10-ben volt valami alibi szerepe, de akkoriban már inkább a Sanctuaryt forgatta.

És szerintem rövidebb hajjal jobban nézett ki :)
  • Narxis
    Nem is volt ronda. :D
  • Fabio Capello
    amennyire én tudom, az atlantis sztorit zárja le, és az Universet indítja el a film :]
  • EnxTheOne
    wikipedián néztem a részeket (hogy hány évad van), és a végén volt a film. De jobban megnézve megjelenésnek csak 2010 van irva. :( Semmi konkrét adat. De ha jol értelmezem a lidércek szemszögéböl lesz, és ök a kedvenceim. Kár hogy minden részben kinyirnak 10-10.000 közötitt. :(

Egyébként atlantiszba Carter sokkal jobban nézett ki mint az sg1-ben (itt szerintem nagyon ronda volt), pedig itt már idösebb. :D
  • haywire
    még lesz atlantis film.... egyszer. :D
  • EnxTheOne
    Most néztem meg az atlantisz utolsó részét. :(
    Majd letöltöm az sg-1, és az atlantisz filmeket.
    Hiányozni fognak a lidércek. :( Föleg Tod. Ileltve az emberek közül Mckay volt a kedvencem.
  • Reg5
    Craig óta nekem se. Igaz a Hobbit késése miatt se lesznek álmatlan éjszakáim...
  • haywire
    a Hobbit jöhet
  • Kövesdi A
    James Bond ? hagyd már kinek kell az
  • Reg5
    Plusz mellette kéne új James Bond és Hobbit mozi is...
  • Kövesdi A
    Biztos lesz majd , csak gondolom sok pénz kell rá , amit meg elő kell teremteni hozzá
    + a forgatás se egy nap ,nah meg amíg gőz erővel megy az univers , nem sok idő marad az atlantis filmre !
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • MerlinW
    Szerintem az már elmarad:)
  • Andr0
    Nem tudjátok mikor jön Az Atlantis záró film? lassan lassan jönnie kéne már.
  • Andr0
    énse szinkronnal néztem de aztán kíváncsiságból belekukkantottam... hát azért volt pár komolyabb rész amit kivágtak sajnos:S
  • haywire
    nem kulcsfontoságú jelenetek de azért számítnak azok is.
    De ilyen rész volt a 8.évadban is. ott vagy 10percet vágtak ki egy részből, nem egyben de pl Teal'c és Bratak jeleneteinek nagy részét a szinkronból kihagyták.
  • Shiwo
    pff...nah ezért se érdemes szinkronizáltat nézni...legalább valami érdekes vagy fontos részt vágtak ki ?
  • Andr0
    nincs olyan... azért "vegyes" mert az AXN megvágta és a kivágott részeket nem szinkronizálták... viszont asszem van erre felirat keress rá.
  • 536134
    Épp ezért mondom, hogy ott kezdtem el, de amióta nem volt fenn a 8-ik rész azóta letöltöm. :)
  • Andr0
    tudom hogy mostanság emelkedett a youtube-os videók színvonala(minőségben és tartalmilag) de azért szerintem jobban járnál ha letöltenéd :)
  • 536134
    aha, csak mert 1.évadot youtube-n kezdtem el de ott nem volt fenn a 8-ik epizód ha jól emlékszem
  • Reg5
    Utolsó 3. Bár mióta 20 részes évadok vannak a minőség is elég hullámzó...
  • haywire
    minden évad 20 részes. ez a megszokott Atlantis-i évad, amit a SG-1 utolsó 2 évadában is volt.
  • Andr0
    20
  • 536134
    Egy-egy évad hány részből áll? (pontosan ha lehet)
  • 536134
    Aha, csak mert most kezdtem a Stargate Atlantis-t nézni és az elején mintha ismerős lett volna 1-2 arc :)
  • Narxis
    Eléggé. Ha jól emlékszem az első sorozat 7. évadától indul a sorozat időrendje szerint. Szereplők is felbukkannak benne az első sorozatból.
  • 536134
    A stargate Atlantis kapcsólódik történetileg a sima stargate sorozathoz? Vagy bármelyik más dologhoz?
  • haywire
    mint mindehol itt is a pénz az úr :D
  • Andr0
    pedig 2010-re ígérik azt hiszem 2. negyedévre, de nemtudom hogy áll most a forgatás. Ki tudja mikor jön
  • Reg5
    Nem fogadnék rá nagy összegben, hogy idén kijön.
  • haywire
    elvileg idén már látható lesz. de kitudja mikor, lehet berakják decemberre ami szép lassan átcsúszik 2011-re.
  • ldavid
    még mindig nem kezdték el
  • Ability
    + Lorne, illetve az elején láttam még másokat is SG-ből. :]

ui.: SGU-ból nem láttam még az összes részt, de nekem tetszik. Nem a szappanoperás jelenetei, de van benne potenciál, egyszerűen csak stílust váltottak, és ugye minden drámánál fel kell vezetni a karaktereket, azok múltját, hogy a későbbiekben ütős legyen. Őszintén szólva engem az SGA sem nyert meg elsőre. SG1-ből végignéztem az összes részt, a sokat fikázott Ori szálak jöttek be legjobban, szerintem pont a tetőponton hagyták abba. Majd SG1 után néztem csak Atlantis-t, és elsőre komolytalan, érdemi sztori nélküli sorozat volt számomra. De néztem, mert gondoltam, hogy idővel emelkedni fog a színvonal és így is lett. Például a 4. évados replikátoros, bolygórobbantós részt össze sem lehet hasonlítani az előző évadok zárórészeivel, és ez még ráadásul nem is egy nagyobb eseményre, szünet előtt készült.
  • MerlinW
    Sanctuary-ban is szerepelt Beckett és Jackson is Carter meg ugye főszereplő. Lassan átnevezhetik azt a sorozatot is Stargate-re:) SGU-t meg dobhatnák ki a kukába.