2619
  • sorrow
    A 4x13 egy kicsit töltelékrész, szódával azért elmegy.
  • grebber
    Meg is érkezett a Stargate Atlantis 4x13 (DSRip-0TV) is :D
  • MerlinW
    Köszi, tudjuk, láttuk már 3 héttel ezelőtt:)

Egyébként a csaj szerepelt végig a Blade (Penge) sorozatban is. Ott is jócsaj volt:)
  • Heimdall
    Én pl mindíg naprakész vagyok, csak valahogy jobb szeretem olvasgatni mások véleményt, legfeljebb ha már valami nagyon ordít, akkor beleszólok én is. De őgy látom vannak is rajtam kívül, akik értenek annyira hozzá mint én, sőt... :D
  • tnm #1291
    hát nem tudom, sztem a "sorstársaid" többsége nem mer bejönni, amíg nem napra kész:)

a saját érdekében... ;)
  • ikegami
    Hát csak gondoltam, akik sorstársaim és még nem tartanak ott azokat talán érdekli.
  • tnm #1289
    És akkor most ezt kérdezed, hogy igaz-e, vagy el akartad újságolni azoknak, akik viszont már tartanak ott?

Csak mert előbbihez nem látom a kérdőjelet, utóbbinak meg az értelmét...
  • ikegami
    Most láttam az imdb-n hogy Tarvelers epizódban szereplő Larrin csaj, aki a Sheppardel "összejött" még vissza fog térni 11.részben.
    Csak nekem ez új, mert még nem tartok ott.

Travelers (2007)S04Episode 5,TV Episode, Played by Jill Wagner
    Be All My Sins Remember'd (2008) S04Episode 11, TV Episode, Played by Jill Wagner
  • PyRex
    azt kéne, hogy ronon próbálja kicsinálni, az meg nem hagyná és olyan helyzetbe kerülnének, hogy kicsinálhatná a gőgös ronont :) de mégsem, ezért ronon bár nem akarná de kénytelen lenne elfogadni, aztán
  • Shiwo
    sztem az ő karaktere így jó, "kedves ellenség" státuszban
  • MerlinW
    "Mondtátok itt lenn, hogy milyen jó lenne csapattagnak"

Mondtuk, de mit érnénk vele, ha Ronon az első egy-két epizódban duzzogva kicsinálná egy fázós éccaka:)
  • K Ace
    Nálam a legjobb rész eddig az évadba. Az előző rész is bejött a sog CGI effekt miatt, de ez jobban tetszett.
  • Zsoltika 007
    Kint a Hd verzió. :)
  • ikegami
    Úúú, éna azt nagyon nembirtam amikor a Ford behüjült, és ilyen véraláfutásos volt az egyik szeme, és állandóan menekült a régi saját csapata elől. Kicsit idegesített.
  • BlackShadow
    én izékét hiányolom.. fordot.. az volt még egy jó szál :)
  • stargatelost
    ennek a 12-esnek a végén egy kicsi hiányérzetem volt azzal kapcsolatban, ahogy lerendezték Toddot (a jócsávó wraith :) )
    csak szóban megemlítik, hogy hát valszeg elvitt egy dárdát, azt valszeg elfogták vagy valszeg elmenekült... hát mi a rák volt ez? Miért nem láttuk mi ezt?

Mondtátok itt lenn, hogy milyen jó lenne csapattagnak, ezt én is így gondolom, és gondoltam is a rész közben, hogy valami ilyesmi is lesz a végén, de amikor kerestem őt a tekintetemmel az ugróban, és nem láttam, akkor már gondoltam, hogy ebből semmi sem lesz...mondom hova tűnt?
    pedig jó lett volna, tényleg egy hatalmas poénforrás lehetett volna
    no mind1...
  • nothes
    "- Azt mondtam már, amikor egy totál lepukkant ősi hiperhajtóművet ráztam gatyába, pont mielőtt én és a többiek hamuvá égtünk volna egy szuper-vulkán belsejében? - Már igen..."

Ez se rossz:) Ronont ki kéne rúgni a csába, őt meg behozni állandó szereplőnek.
  • wander01
    "Akkor én most inkább ennél az asztalnál dolgozonék tovább ... lololol volt :))

erre gondoltál eltaláltam? :D
  • PyRex
    jaja csíptem én is :) ezért kellene most is egy ilyen :D és szerintem ennél jobbat nem találnának egyelőre. pl. azon pl. mindig beszartam, amikor McKay-jel dumáltak pl. a 4x11-ben 00:07:00-tól :)
  • wander01
    egyetértek :) őt is imádtuk :D birtam a stilusát
  • MerlinW
    Baal is negatív figura volt végig, mégis megszerettették velünk. Mi meg szerettük:) Mondjuk SG történelmében ő volt a legjobb negatív figura ever:)
  • wander01
    reméljük még lesznek új kedvenc jo részek is :)
  • Lyan Kyj
    4x11

Hatalmas!!! Legjobb rész, tele poénnal és izgalmakkal! Kedvenc lett!
  • PyRex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem is eszembe jutott, hogy mittudomén rornon utálná mint a szart az meg megmentené és utána láv 4ever - lol, tiszta buzis lenne :)))) spoiler szerintem ma még maradhat
  • wander01
    ronon lesz az ütközőpont :D röhögnék ha együtt kerülnének szarba valahol és a végén cimbik lennének, bár egy ilyen már átmenne sztem nyálasba. mindegy, várjuk a köv részt, és terminátor sorozat foreva :D amugy muszály még mindig spoilereznünk?
  • PyRex
    igen, pont erre gondoltam. most már valamennyire bíznak is benne. pl. amikor megszöktették, akkor is egyedül hagyták rodney-val egy percre, az meg tök lazán beszélgetett vele, semmi félelem :)bár ronon nemtom mit szólna... :))
  • wander01
    egyébként nagy arc, sztem rodney-val jól ellenének :DD. plusz egy poénforrás
  • PyRex
    én is erre gondoltam. ami miatt nem lesz éhes meg egy kicsit megváltozik a viselkedése. mert egyébként mi értelme lenne, hogy kvázi megszerettetik a nézőkkel? :) remélem látjuk még és nem nyírják ki
  • wander01
    jaja, de kiváncsok leszek a csavarra. vagy kedvenc aranyos dokinénink majjol kikisérletezik rajta valami szajrét, mint Teal'c-nek a tretonin-t vagy mit :)
  • PyRex
    igen, a sok töltelék rész utána valóban meglepő :)
    Nekem amúgy tök szimpi a lidérc, akivel együtt dolgoztak, nektek nem? Simán el tudnám képzelni csapattagként Teyla helyett...
  • Victor1103
    Hihetetlen ez a minőség amit az évad második felében idáig hozott a sorozat.Remélem ez a tendencia marad egészen a fináléig
  • PyRex
    nem hiszem, hogy amiatt mert becsapódott az űrhajó, elpusztult minden zpm
  • nothes
    Jah, akkor biztos úgy lesz:)
  • _Vegeta_
    En csak azert mondtam, mert ugye ugy harangoztak be a 4.evad masodik felet hogy a wraithek majd bedurvulnak.
  • nothes
    12: ismét egy hatalmas rész, legalábbis az évad első felének töltelékrészeihez képest.

Nem durvulnak be annyira, hisz csak pár olyan "szuper titkos" ZPM-el működő telep van, sőt most már egyel kevesebb. És mivel nincs több ZPM, a többi telepet sem tudják már használni.

Egyébként ez a rész megerősítette azt a tényt, hogy az ősök igazából egy öntelt, felfuvalkodott, farok népség volt. :)
  • _Vegeta_
    Háát azert
    nehany ZPM nem lett volna olyan nagy kunszt.. foleg hogy most a wraithek bedurvulnak majd. :D
  • gergod
    Szerintem igy is tul erosek... azert mostmar Asgard fegyvereik is vannak...
  • _Vegeta_
    Utalom hogy sose szereznek meg semmit.
  • Győri Devi
    mint ahogy én szoktalak téged oltogatni :D
  • DannyL
    Itten van kéremszépen a Stargate Atlantis 4x12 [DSRIP - Eng - 0TV]. Tölthető már lefele. :)