StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ja, és semmi spoiler, aki megnézi!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
its true!!! bocsi, 40 perc múlva visszajövök😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mind1, 300 mega 4 perc alatt lejön, 5 perc múlva megmondom miez😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Aztán megnéztem gateworldön, mondom ott is ír szünetet visszajövök és látom, hogy itt is ott van, hogy nem lesz új. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2007. november 23. - nem lesz új epizód
2007. november 30. - Millers Crossing
Itt egy hét
2007. december 7. - This Mortal Coil
2007. december 14. - nem lesz új epizód
2007. december 21. - nem lesz új epizód
2007. december 28. - nem lesz új epizód
2008. január 4. - Be All My Sins Remembered
Itt 3 hét, de júniusig valóban nem húzzák, ahogy szokták már, ha hiteles.
[merlinw.org]
A SciFi Channel nyilvánosságra hozta, hogy a 4. évad epizódjait milyen idõpontokban fogja adni.
2007. szeptember 28. - Adrift
2007. október 5. - Lifeline
2007. október 12. - Reunion
2007. október 19. - Doppelganger
2007. október 26. - Travelers
2007. november 2. - Tabula Rasa
2007. november 9. - Missing
2007. november 16. - The Seer
2007. november 23. - nem lesz új epizód
2007. november 30. - Millers Crossing
2007. december 7. - This Mortal Coil
2007. december 14. - nem lesz új epizód
2007. december 21. - nem lesz új epizód
2007. december 28. - nem lesz új epizód
2008. január 4. - Be All My Sins Remembered
2008. január 11. - Spoils Of War
2008. január 18. - Quarantine
2008. január 25. - Outcast
2008. február 1. - Midway
2008. február 8. - Trio
2008. február 15. - Harmony
2008. február 22. - The Kindred I.
2008. február 29. - The Kindred II.
2008. március 7 . - Évadzáró (nincs még neve)
végre nem lesz szünet évadon belül<#fogmosas>#fogmosas>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
azért azt megjegyezném (de ez tul.képp inkább csak 943-snak szól), hogy szerencsére a digitális televíziózást is feltalálták már, szóval lehet nagyokosakat vakkantani, de kötve hiszem, hogy bármit is el lehetne dönteni olyan kvázilogikus filózgatással tények nélkül, ami egy "picit" több infót igényel... nekem pl. dunsztom sincs, az amcsik hol tartanak már a digitális TV-nél (de sztem itt még sokaknak nincs), ezért korántsem lehetetlen, hogy sûrûbben is hozzá lehet jutni heti egy résznél, mondjuk hogy vmi extrémet mondjak V.I.P. csemetéknek, akik meg felteszik a netre a haveroknak, stb. végsõ soron ez nem szupertitkos pentagon-doksi, amit 7 pecsét alatt õriznek.
(btw. mindig is szántam azokat, akik fikázni írnak csak be)
remélem, ez eléggé elgondolkodtató volt...
Mindenkinek köszi az infókat! Szép dolog, ha nem csak van vkinek tudása, hanem meg is osztja másokkal 😊 Peace 2 everybody 😊
Ha mindenképpen egymás után szeretnéd nézni gyorsba a részeket - darálni - akkor várj a szezon végéig, jobb nincs.
Az SGA-t pedig a SciFi Channel rendeli meg (mivel a sorozatok akkor készülnek, ha azt vki meg is rendeli jópénzért), amcsiban õk adják elõször, így a netrõl letölthetõ ripek többsége is tõlük van (Kanadában a The Movie Network adja elsõsorban, a harmadik évad nagy részét elõbb vetítették le mint a SciFi - köszönhetõen vmi license megegyezésnek, az nem USA - de úgytûnik ez nem lesz így a negyedikkel) és tematikus csatorna, scifi, fantasy, horror megy rajta.
Ja igen, még annyi, hogy évad közben is szokott lenni még forgatási szezon, szóval az elsõ részkor nincs is kész az egész évad.
De persze, ha úgy rendelné meg a csatorna a sorozatot, hogy legyen kész az elején, akkor a stábon nem múlna valószinüleg, több szünet lenne két évad közt. De elsõsorban a csatornáknak nem éri meg gyorsan leadni egy sorozatot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
jah és még jó hogy "kis sci fi logóval jött le", mivel a Sci-Fi-n adnak sg-t amcsiban😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ismertek olyan tematikus sci-fi csatornákat, ahol akár napi-kétnapi idõközönként leadnák? vagy ez úgy van pszichológiailag kitalálva, hogy hetente KELL lennie? 😊
(nekem a 3. évad ilyen kis sci-fi logoval jött le, biztosan van a nagy Ámerikában tematikus csati, már csak az a kérdés, azok ott hogy tolják.)
/az alapkérdés még él/
ez alapján az alien-be is bele lehetne kötni, hogy milyen kis gagyi, XX. sz.-i fegyvereik vannak a más naprendszerekbe, netán galaxisokba utazni képes ûrhajók legénységének 😊
csak sztem ez is hozzátartozna, mint ahogy a WoW-ban sem látsz normál kardot, csak különlegeset XD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
sokat segítettél, báh-báh-báhtorszörrobin! 😊
ismertek olyan tematikus sci-fi csatornákat, ahol akár napi-kétnapi idõközönként leadnák? vagy ez úgy van pszichológiailag kitalálva, hogy hetente KELL lennie? 😊
(nekem a 3. évad ilyen kis sci-fi logoval jött le, biztosan van a nagy Ámerikában tematikus csati, már csak az a kérdés, azok ott hogy tolják.)
végre már nem csak ezek a lidércek vannak fõgonosznak, hanem a replikátorok is. az amúgy mindig zavart, hogy a lidércet nem FEJBE lövik, hanem több tárat beleeresztenek a mellkasába, hogy tudjon regenerálódni. (gondolom, Petrelli Petyához hasonlóan õk is csak akkor tudnak gyógyulni, ha az agyuk azon része, ami ezt irányítja, nem sérült kritikusan.) ti. van a lövészeknél egy bevett dogma (a fej túl kicsi célpont, ezért mellkasra kell célozni), de ilyen közeli célpont esetén esetleg meg lehet "reszkírozni" a fejbelövést. Ha más nem, hát a szemet sikerül kilõni, ami azért elég elõny. (az rendben van, hogy ócsóbban kijön a büdzsébõl a fejlövésnél, no meg a korhatáros besorolásnál is jobban jönnek ki, de akkor már miért nem South Parkosan oldják meg 😊 az is elég low-budget... Igazából ez majd' minden filmben sok gond forrása, mármint hogy nem fejbe lõnek. ...golyóálló mellény, stb. olyan nagyon macerás technikailag kivitelezni??????????? csak egy nagy adag mûvér kell, ami spriccel, és eltakarja a golyó ütötte lyukakat 😊 na jó, elég ha lõ Shepherd, snitt, wraith a földön vérfoltos fejjel... a bemeneti nyílás amúgy is elég apró, nem kell sok mûvér, meg 18-as karika meg extra 15 fõs spec effekt stáb pluszba. 😊 azt már békén is hagyom, hogy minek kell a' zûrbe hangeffekt, amikor ott nem terjed a hang meg hogy a lézer miért mindig látható... ezek hangulati elemek, és kellenek bele...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Stargate Atlantis Comic Con 07
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
(\__/) ( X.x) ( } . { )
jól veszem az adást, hogy a 4. sorozat csak szept 28-án kezdõdik "worldwide", és akkor is majd csak egyesével lehet majd letölteni? (azaz heti egy rész?)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vajon élõben mi van ott? emlékeztet erre valami ojjektum?
Egyébként ha már a durva részeknél tartunk, akkor az évadzárókat mondanám, de évadok közben is volt néhány brutál rész. Meg ott vannak persze a filler részek, azok is jók. Nekem még azok is nagyon bejöttek, amikben sok humor volt(pl:200).
S01E20-21 S02E01!!! (ezek mind ilyen hogy: "To be continued...")
de ha teheted mindenféleképpen elõröl nézd meg mert én is az SG-s 'pályafutásomat' az Atlantisszal kezdtem, és jópár dolog eléggé nem volt tiszta... 😛
pl azt nem tudtam, mi a francért félnek ennyire a Goauldoktól, és O'Neill neve sem mondott túl sokat, az sem hogy ZPM (legalábbis az elején a sorozatnak), stb.... úgyhogy szerintem ahelyett, hogy 1-1 részt levadászgatnál, nézd meg az egészet! tömör gyönyör, én mondom! 😊 pedig még csak a 2. évad közepén járok 😉 megéri a 200 rész leszenvedését az internetrõl az cserébe hogy megnézhesd akárhányszor! 😛
úgy is feltehetném a kérdést, hogy kinek mi a top 5 kedvenc része? 😊
ahogy elnéztem az Atlantist, a wraith-ekkel nem nagyon tudnak mellényúlni, bár a Genii geciségei is nagyon jól sikerültek. Annyira férgek, hogy az ember szinte szereti õket... 😊