2619
  • tnm #1335
    itt
    74 Harmony 1/25/2008
  • 5w0rdf15h
    hivatalos magyar oldalról néztem
  • tnm #1333
    Nem "Harmony"?

sztem ez volt kiírva az elejére...
  • 5w0rdf15h
    4x14 Outcast
  • kBagyula #1331
    A mostani 4x14. résznek mi a címe?
  • _Vegeta_
    Jah de nembaj kell ilyen is legyen. :)
  • nothes
    Számomra az a festmény mentette meg a részt:), mert amúgy elég unalmas volt...
  • tnm #1328
    nah, megint egy tipikus, sablonos filler rész. de mivel szokásosan poénra vették, elment...

végén az a festmény mennyire komoly xD
  • Zsoltika 007
    Ennyit agyalni ilyen dolgokon :D
  • tnm #1326
    hehh, Sanctuary castingja ezek szerint visszafele is hat a csillagkapu univerzumra

"Más kérdés, hogy akkor azonnal robbannia kellett volna és még akkor sem biztos, hogy a levegőbe kijutott vírus elpusztulna."

Ez nem egy Kaptár féle MI, hanem egy biztonsági protokoll. Bizonyára az az ős, aki írta úgy számolt, hogy a vírus kiszabadulása után hagy maguknak valamennyi időt annak megfékezésére. (Végülis eredetileg Atlantis bolygóján nem volt más fejlett életforma, tehát csak azért kellett az egész önmegsemmisítősdi, hogy mondjuk egy megzakkatt fertőzött ne tudjon elvinni egy jumper-t, vagy hogy évek múlva egy arra tévedő naív hajó legénysége nem fertőződhessen meg.)
  • PyRex
    Itt vaaaan:

:)))))

És az őt alakító színész pedig Christopher Heyerdahl:

• Shiwo
    ne akarj logikát keresni egy megzakkant windózos rendszerben :D
  • PyRex
    Ez így nem jó, mert a filmben azt mondják, hogy mivel kitört az ablak, a vírus kiszabadult a levegőbe, tehát a hermetikus karantén megszűnt, tehát el kell pusztítani a várost, nem? Más kérdés, hogy akkor azonnal robbannia kellett volna és még akkor sem biztos, hogy a levegőbe kijutott vírus elpusztulna. Szal' logikailag nem jön ez össze nekem, de nem kötözködök :)

Egyébként lehet, hogy a város azt hitte, hogy ahol Sheppardék vannak az nem fertőzött terület volt és emiatt nem kapcsolt be az önmegsemmisítő a kitört ablaknál, de a második esetben meg azt hitte, hogy az a szint fertőzött. Ez az egyetlen magyarázat :)
  • Shiwo
    sztem még fogjuk látni Todot :)

az önmegsemmisítőn én is gondolkodtam, végülis arra jutottam, hogy lehet, amíg csak Sepi törte be (illetve ki) az ablakot, s nem érintkezett mással, addig nem törte meg teljesen a karantént, de a 2. ablak után tutira találkozott más elzárt egyedekkel, s potenciálisan megfertőzte őket a gép szerint..vagy épp ők az ezredest..
  • Shiwo
    valójában azért mászott ki, hogy a néző megriadjon, hogy mit csinál ez az őrült nőszemély
  • PyRex
    :) amúgy tetszett a rész csak azt nem értem, hogy az önmegsemmisítő miért akkor kapcsolt be, amikor Sheppard a fenti ablakot törte be, miért nem akkor, amikor lentről mászott ki...

ja és hol marad a kedvenc Lidércem? Esküszöm az a legjobb karakter eddig, ki ne írják a sorozatból! :)) Todd the Wraith for President! :pppp
  • PyRex
    ja és ehhez Teylának az kell, hogy kb. 300m magasban nagy pocakkal, benne egy gyermekkel kiálljon egy ablakba a párkányra... ok, bocs, én vagyok a hülye :)
  • Shiwo
    lehet megakarta nézni, hogy Sephard felért-e :)

de nem panaszkodhattok, most azért Carter is próbált okoskodni :)
  • tnm #1317
    az a jelenet arról szólt, hogy normális esetben ő is felmászott volna, de mostmár maga számára is világossá vált, hogy egy gyerekkel, vagy legalábbis terhesen nem alkalmas arra a munkára, amit eddig végzett
  • wander01
    egy fadarab nem mászott volna ki....
  • PyRex
    Azt nem értem, hogy Teyla miért mászott ki az ablakba terhesen b+? Ennek a csajnak annyi a felelősségérzete mint egy fadarabnak... :)
  • Zsoltika 007
    Szokásos kommentem (Segítek: Kint a hd verzió!)
  • wander01
    részben golyoálló karantén...
  • nothes
    Élt a lehetőseéggel. Ha a kirakatban vannak a tejcsárdák, akkor miért ne? Én is gátlástalanul oda szoktam nézni az utcán vagy akárhol:)

Egyébként az tudja valaki mit karattyolt a szellőzőben? A jézus máriát nekem is sikerült kivenni:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy most visszagondolva milyen karantén rendszer az, ahol egyszerűen kitöröd az ablakot és lelépsz?:)

• Lyan Kyj
    Nekem nagyon tetszettek együtt, főleg hogy nálam ők a két legkedvencebb karakter:)

Rész legjobbja, mikor Carter leveszi a felsőjét, Zelenka feje felejthetetlen!:D
  • K Ace
    Töltellkrész mivolta ellenére nekem nagyon bejött ez az epizód. Zelenka szenvedése a szellőzőben nagyon lol volt. Voltak jó poénok + egy kis prince of persia-s beütés, ugyhogy nagyon bejött.
  • wander01
    én is ezen agyaltam :) remélem lesz :D poén couple lennének lol :D
  • stargatelost
    sztem egész kellemes rész volt :) nekem tetszett
    Ronon + dr.Keller ... hát nem is tudom, vélemények? vajon ennek lesz még folytatása?
  • wander01
    de :D
  • N3TuddKi
    ez véletlenül nem a galaxis útikalauz stopposoknak-ban volt?
    mármint a 42 volt a számítógép válasza.
  • Shiwo
    fú, ezen behaltam a röhögéstől :D

• wander01
    nektek is feltünt? azt hittem hogy rosszul hallok :DDD
  • BlackShadow
    jézus mária :P
  • tnm #1302
    36:57-nél Zelenka magyarul beszél! :) (legalábbis magyarul is így mondaná az akcentust leszámítva)
  • tnm #1301
    hát ez nagyon poén rész...
    Rodney jelszava:
    Newton, Einstein, Rodney születési dátuma és a 42: A válasz az élet, a világmindenség meg mindenre... xD
  • nothes
    Jah télleg, csak olyan szenvedős volt a rész, a másik meg az, hogy a felét a budin néztem meg PDAn:)
    Repik híján valszeg újabb wraith siege lesz, de azért én még bízok benne, hogy kitalálnak valami frappánsabbat. Az biztos, hogy a következő 4-5 rész purhab lesz.
  • PyRex
    miért nem használod a spoiler tag-et...
  • sorrow
    SPOILER: a beacont valószínűleg túl későn kapcsolták le...szóval erre a szálra biztos felépítenek egy sztorit
  • nothes
    Az, különösebb elemzésre nem szorul..
  • Heimdall
    Valahonnan tényleg elég ismerős volt. Szerintem egész kellemes hölgyemény.