StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Doppelganger
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha jól tudom cicmax készíti a feliratokat, nála kell érdeklõdni.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
"Dögös volt, mi?" 😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egyedul az utolso parbeszed tetszett. Aki megnezte majd tudni fogja mirol beszelek. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
De hova tûnt a banner? <#conf>#conf>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
[merlinw.org]
seriessub.com
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
04 nem tetszett. Lerágottt csont volt, SG1-ben láttuk már a szitut számtalanszor. Átlagos töltelékrész.
[merlinw.org]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
A 4x03 résznek csak vasárnap várható a felirata, mert szombaton iskolában vagyok, ráadásul vidéken. Nem valószínû, hogy hozzájutok idõben.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha ezeken nincs, akkor nem nagyon lesz máshol.
[merlinw.org]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
egyszer amúgy lehetne egy olyan rész, aminek az elsõ 10 percében nem lehetne tudni, hogy ki áruló, meg ilyenek...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Egyébként így:
Lenne egy kérdésem. Ezt a "spoiler" dolgot hogy lehet ide beírni?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Valaki felhomályosítana, hogy hanyadik rész lesz a következõ a 4. évadból?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Talán majd a 3. részben 😛
Nem tudom ti hogy vagytok vele 😄
Sic vis pacem para bellum