2619
-
#1375 ja, engem amúgy qrvára idegesít. -
#1374 Többet fog szerepelni. Valahol olvastam hogy maradni fog. -
#1373 hát nem egy főszereplő, de fel-feltünik -
#1372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csávókám eléggé vidámkodott ahhoz képest, hogy az ő lelkén száradt a Midway Station felrobbanása...nem is zavarta egyáltalán... -
#1371 nagy kérdés mindenkihez: Jewel Staite mennyire kapott "nagy" szerepet az SGA-ban? (attól rettegek el kell kezdenem nézni még 1 sorozatot benne szereplő kedvenc miatt és h erre is ráfüggök ) -
#1370 nekem marhára tetszett ez a rész...az egyik legjobb félig-töltelék rész..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk tuti lesz szerepe abban, hogy elpusztult a hid.. s végre Teal'c és Ronon együt, már rég vártam ilyen részt :) nem csalódtam :D -
#1369 nagy volt az a poén:) teal'c 4 prez :D -
#1368 417:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó volt végülis, bár az elég nevetséges, hogy pont akkor próbáltak a Földre jutni a lidércek, amikor az a két állat is ott volt.
-Jó sokszor mondod ezt...
-Mit?
-'Valóban'
-Tényleg? Nekem fel sem tűnt.
-
K Ace #1367 Elkezdtem kicsit nézegetni az első évados részeket. Nálam az 1.évad utolsó részét még egy sem überelte, meg Everett-et sem. Még most is messze a legjobb résznek tartom. -
#1366 low budget... -
b0th #1365 Hello!
Meg tudnátok mondani,h a csillagkapu.hu -n miért nem működik az atlantisz fórum?A részeknél a hozzáfűzni valód van menüpont?
Thx -
#1364 ez tényleg kicsit zavaró volt, most mi van Rononnal?
amúgy sztem elég jól koncepcionált részek ezek, amikor nem az összes főszereplő szerepel, hanem csak egy részük ( Harmony ; Outcast), vagy amikor pár úgymond mellékszereplő van /pár/ főszereplővel ( Trio) -
nagykovi #1363 Jó kis rész volt, igaz h ez is töltelékrész, de legalább jó :P
Rodney nagyon állat :D -
#1362 416: egyrészt loál, mert vicces volt, de másrészt egy 0 mivel már megint főttojás a fasírtban, semmi konkrétum/előrehaladás.
- Talán meg kéne mutatnod nekik a 'zéidet...
- Hogy mi van?
- Én is voltam tíz éves, tudom mire buknak. -
#1361 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a dokineni mindenkivel kikezd akivel osszevan zarva??? -
#1360 háháá, ez poén kis filler volt :DDDD szarrá röhögtem magam rajta XDDD -
#1359 kábé :) -
#1358 egyből a t-1000 jutott az eszembe amikor üldözték a replit... :) -
#1357 Rosszcsont replikátorok! :D -
#1356 nem volt rossz ez a rész :) tipikus sg-s töltelék. ahogy faterommal hívni szoktuk az ilyeneket : 'alacsony költségvetésű rész' :D
az elején a blades of glory-s poén nagy volt :D -
#1355 Jaja az a rész nekem is tettszett főleg a végén amikor megmutatják a képet és Rodney azt mondja "Igen, én is pont így emlékszem rá." lol. -
#1354 Kösz a feliratot Cicmax! -
Lyan Kyj #1353 4x14 Háháhá, nagyon jó volt, végigröhögtem az egészet:D -
#1352 15: töltelékrész, közepesen élvezhető. Azért jól lerendezték a csajt a végén:) Olyan 109 Homeosan... -
rotacioskapa #1351 az tudom milyen xar nekem szombaton volt aszittem meghalok :) -
#1350 csak nyugodtan, az egészség az első!
[ha meg valaki megpróbál beelőzni, akkor annak letörjük a pracliját ;)] -
#1349 influenza tetőpont volt ma, ugyhogy lassan megy. Holnap reggel megint nekifutok:( Meghajtottam magamat az elmult pár héten, ugyhogy ez most nagyon csúnyán elkapott. -
#1348 hát..tegnap estére igérte CicMax...talán ma este meglesz..vagy holnap :( -
#1347 A 4x14-hez tudtok magyar feliratot? -
Gudakes #1346 Ha valakinek hiányzik a sorozat, vagy egyes részek, tudok segíteni, csak nyugodtan szóljatok.
[email protected] -
#1345 ez nagyon fasza filler volt :D szét röhögtem magam :D az a festmény.. bazz :D -
#1344 jójó most mit kell ezen lovagolni? -
#1343 persze, hogy arrol beszel, de az egy fan site... se nem hivatalos, se nem felhivatalos. Egy fansite... egy nagyon jo fan site... -
#1342 félhivatalos
nekem mondjuk egyből leesett hogy abydosgate-ról beszél -
#1341 hivatalos magyar oldal -
#1340 nagyon oltós az a festmény :D -
#1339 2008-Jan-26 04:00 Stargate Atlantis 04x14 Harmony
Nincs kavarás. -
#1338 lehet megint kavartak a részekkel? mondjuk ez tipikusan az a rész volt, hogy ha a 2 főszereplő közül a következő részekben nem hal meg senki, akkor gyakorlatilag bármikor berakhatták volna (jó mondjuk egy 3 részen keresztül folyó Atlantis ostrom közepébe nem) -
#1337 de harmony -
#1336 én itt néztem de nekem8 melyik lényeg h jó legyen