2619
  • MerlinW
    Az 5. évad előzetese
  • Lazarus
    [URL=http://youtube.com/watch?v=Lkszx9BnoCs]Unatkoztam ^^[/URL]
  • Saloom
    folytassák és legyen Ronon
  • Malakai
    Ez sztem kb annyi, hogy Momoa már most hangot ad annak, hogy majd az új szerződés megírásakor ő jelentősen többet fog kérni. :) Ami tök alap, ennyi szezon után minden színésznek rendesen felmegy az ára.
    Márha ugyebár folytatják az SGAt...
  • Saloom
    nagy kár lenne mindkettőért :( Ronon A PASI szerintem :)) és az is kár lenne ha leállítanák, alig várom mi lesz abbol a marhanagy robbanásból
  • MerlinW
    "Jason Momoa (Ronon) egy interjúban megemlítette, hogy az 5. évad után még egy évadra maradna az Atlantisz sorozatban.
    "Nem mondanám, hogy belebetegedtem Rononba, de még egy szezon elég lenne a számomra. Már 28 éves vagyok. Harminc leszek... Itt az ideje továbblépni és szeretnék mást játszani."

Várhatóan csak ősszel dől el, hogy lesz-e egyáltalán Atlantisz 6. évad, de mire 2009-ben esetleg még egy 7. évad is megrendelésre kerülne, addigra a színész is meggondolhatja magát. Jövőre a sorozat egyébként is nehéz helyzetbe kerül, mert a főszereplők ötéves szerződése lejár, ami után a bérük is ugrásszerűen megnövekedne. Az MGM lehet leállítja az Atlantiszt, hogy jövőre már csak a Universe nevű új spin-offot rendelje meg, de az is elképzelhető, hogy a kettő párhuzamosan fog menni."

csk
  • Saloom
    csak ne legyen star trekkes...
  • Shiwo
    tán pont ezért lesz érdekes az új sorozat, ha elindul, abban többféle fajt akarnak behozni
  • tnm #1447
    már láttam végig, és sajnos az az igazság, hoyg nem fordul meg a dolog, csak egy szintre állnak be. De az mégiscsak az SG-1 utsó két évada a 10-ből... Atlantis-nak meg majdnem az összes évada. Legelső részek még Atlantis-ból is nagyon tetszettek, csak aztán elmúlt az újdonság varázsa.
    Mint más is írta már, ide, vagy a sima Stargate topikba, Atlantisban gyakorlatilag nem találkozutnk más fajjal a Wraith-en kívül, mindenhol emberek, még a replikátorok is emberek, és nem csak spec effektekre gondolok, hanem arra is, hogy a kúltúra is, a különböző világok lakóinak a gondolkodása is mind egy rugóra jár.

Azt meg már nagyon régóta meg kellett volna magyarázni, hogy egy felemelkedett faj, hogyhogy nem tudod megbírkózni a Wraith-szel.
    Amúgy mostmár az is tökre összekavarodott, hogy a replikátorok akkor végülis annak csajnak a játékai, akinek a világát először puszították el, vagy az Ősök fegyvere a Wraith-ek ellen. Sajnos elég sok mindent összekutyultak már a saját mitológiájukban, kár.
  • Zsoltika 007
    Jah aztán majd mikor elérsz a vége felé meglátod a hatalmas fordulatot mikor ugyanez lesz igaz csak fordítva :)
  • tnm #1445
    vagy minőségibb, mélyebb részeket
    bocsánat minden rajongótól, csak épp SG-1-et darálok, és sajnos hatalmas színvonalbeli különbség van a két testvér-sorozat első 4 évadjában :(
  • Trisztin
  • Zsoltika 007
    Vagy több részt!
  • Saloom
    egyetértek, több Ronon-t ;))
  • PyRex
    "annyira nem utálunk" - speciel nekem kedvenc karakterem. humorán beszarok :)
  • Trisztin
    ha már ennyire előre gondolkozol :) akkor a következő bannerben kicsit nagyobb helyen kéretik megmutatni Ronon-t :)

Kevesebb csápájt,több Ronont

ui.: ez a banner tényleg nagyon jó lett...tessék vigyázni,mostmár magas a léc
  • tnm #1439
    az a Wraith, akit annyira nem utálunk, csak egy kicsit (a Pegazus galaxis Ba'al-ja :) )
  • Gregie11
    bocs ha triviális a kérdés, de akinek nem forr fel az agyvize és nem süti a szememre, hogy nem olvastam vissza, az igazán elmondhatná, hogy ki az a Todd? és ő lenne az a csaj az S05-ös képek közt?
  • MerlinW
    Ja hogy hiányolod a képről Todd-ot?:)

Ebbe már nem zsúfolom bele, de a következő évadban úgyis sok új szereplő lesz, s ha jelentős szerepet kap Todd és az új lányok is, akkor majd úgyis lesz új banner és akkor arra rákerül ő is:)

Egyébként szeretem ezt a bannert, meg vagyok magammal elégedve [kihúzza magát] és nem szívesen piszkálok bele:)
  • Trisztin
    rossz szokásként először néztem a üzenetet... már kezdtem örülni,hátha Todd :) de ez még mindig nem 8)

Amúgy meg hurrá :)
  • MerlinW
    Banner frissítve.
  • tnm #1434
    július. feltehetőleg 11.
  • MerlinW

Atlantis S5 képek
  • wander01
    FÁÁÁÁÁÁÁÁKKKKKKKKK HOL A KÖVRÉSZ KÉÉÉSZ VAGYOK
  • solikka
    Nagyon jó rész volt! Szierntem az eddigi egyik legjobb! De kár hogy évadzáró volt:(
  • Malakai
    Remélem júliusban kezdődik az ötödik évad, mint az első három, ezt is márciusban fejezték be így (mint az első hármat), hogy nem volt hosszú szünet.
    Ugye a harmadik évad júniusban fejeződött be, ezért kezdődött ez a negyedik szeptemberben.
  • Heimdall
    Szerintem is jó volt az évadzáró,kár hogy vége. Egyedül a vgée nem tetszett, ezt a trükköt egy párszor már eljátszották.
  • shaba23 #1428
    óóóó...'sszameg...nekem sem esett le, csak most ahogy írtátok
  • Zsoltika 007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Lesz még hajam?
    -Nem!
  • b0th
    Veszett jó rész volt!
    Sajnálom,hogy vége az évadnak...
    Nagyon megható részre sikeredett,néha sírni tudtam volna.
    A vége meg idegesítő,idegesítően izgalmas!:)
    Remélem találkozunk nyáron!
    Stargate for ever!!
  • PyRex
    Ez miért meglepő, hogy évadzáró volt? Eddig is 20 részes volt az összes évad :)
  • Lyan Kyj
    ÁÁÁ, most látom, hogy évadzáró volt ez a rész! ARGH...

Na mindegy, nagyon jó volt, rengeteg poénnal ismét^^

Remélem azért a Ronon+Todd páros jövőbeni terveit nem kívánták egy ily rövid jelenettel elfelejteni.
  • nagykovi
    Kis toddatlan :D:D:D
  • PyRex
    pedig toddhattad volna, hogy lesz ^^ :)))))
  • MerlinW
    Mikor csináltam még nem volt Todd:)
  • nagykovi
    Sztem kellenek néha a töltelékrészek is, én azokat is szeretem, sokszor érdekes dolgok vannak azokban is.
    Tényleg elég hosszú idő amíg folytatják (főleg ilyen befejezéssel :D)
    Az évadzáró nagyon jó lett, nagyon ötletes és érdekes volt látni ezt az alternatív jövőt, és hogy mi történt az egyes főszereplőkkel. A vége pedig... nem is tudok mit mondani, kegyetlen befejezés a készítőktől :D
  • Trisztin
    20. rész megnézve... komolyan gondolták,hogy így fejezik be??? ütném meg őket!

Rég jártam már erre... tettszik a banner :) Bár szerintem "Todd" jobban oda illene :)

hosszú ez az idő 2008 nyaráig vagy őszéig... hiányozni fog a sorozat :( [utálom,mikor véget ér egy évad... ]
  • davidka003
    "2008 nyarán vagy őszén"

• mosoporr
    tudja valaki mikor kezdődik a köv szezon?

rohadt jó lenne ez a sorozat ha nem lennének töltelék részek
    kár hogy csak a végére tudnak mindig bele huzni.
    meg basszák meg hogy igy lett vége :)
  • davidka003
    Megnéztem a mostani részt.

Kegyetlen jó rész volt. Nagyon várom már a folytatást.