StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello mikor lesz a következõ rész:?(amcsiknál)

PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Csak "replikalnak" egy szabomestert, azt'jonapot😊"

AS_D_ASA_DAS_D_AS_DASD:ASDASDA:S

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PiszkosFred

Erre mar en is gondoltam. Csak mintha ismeros arcok lettek volna a belsejeben (marmint nem replikatorok fele "osi" ruhakban, hanem SG fele katonai ruhakban), a robbanas idejen. Ezert zartam ki azt a lehetoseget, amit emlitettel, de attol meg boven lehet. Csak "replikalnak" egy szabomestert, azt'jonapot😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PyRex
egy másik Amanda Tapping interjú - szintén spoileres pár szempontból.

PyRex
no ez lehet!

amúgy amandáról és arról, hogy carter miért nem csinált eddig sok mindent, itt egy kissé spoileres interjú...

tnm
én úgy tudom Wier visszatérõ szereplõbe megy/ment át, tehát eszerint hatázozatlan idõre marad Carter

szerintem pedig nem is Atlantis felrobbanását/elpusztítsát látta a vízióban, hanem csak egy replikátor városát, ami pont úgyanúgy néz ki

BlackShadow
amanda tapping-nak még nem járt le a szerzõdése az sg-vel ezért hozták be, ha jól tudom 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PyRex
úgy tudom, hogy csak az elsõ 12-14 részben lesz carter, utána elvben visszatér weir. szerintem amanda tappingot a nézettség miatt hozták be, illetve csomó fan van aki az sg1-et szereti, de az sga-t nem, gondolom emiatt is.

PiszkosFred
Hat annyiban eseleg meg erdekes lehet a szerepe, hogy a Carternek josolt Atlantiszi ostrom valoszinuleg egy season1 finalet fog idezni (siege 1-2-3), vagyis a kettes es a harmas szezon vege sztorija utan ismet varhato egy olyan szunetre valo cliffhanger, amikor epp ostromoljak oket, es nagy sz*rban vannak 😊

Egyebkent minden tiszteletem az SG es Carter fanoke, de nem tudok megbekelni a tennyel, hogy Elizabethet lecsertek Carterre. Tudja valaki, hogy mi volt ennek az oka? Marmint, Elizabethet jatszo szinesszel lett valami (terhes, szinhaz, egyeb?), vagy az SG befejezese utan dontottek igy egyoldaluan, hogy behozzak ide a felszabadulo Cartert, hatha no vele a nezettseg? Van errol valami info? (mert titkon remenykedek, hogy ez csak idoszakos, es visszajon)

nothes
Azért néha beveszi a buliba Zelenkát is😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

PyRex
Alapból qrva irreális, hogy rodney a legdurvább problémával is megkûzd egy epizód alatt. SG1-ben nem tûnt Daniel Jackson ilyen mindentudó félistennek, míg itt Rodney egyszerûen mindig mindent tud kb. Nemtom, engem ez nagyon zavar.

tnm
szerintem põedig elegánsan eltûnik Carter tudós szerepe -ami nem túl illendõ az elmúlt 10 év SG után- csak azért, hogy ne kelljen magyarázni, hogy Rodney-ra miért van szükség
nem nagyon tetszik ez a leosztás így:S

nothes
Amikor a 8 évadban lezúzták a repiket azzal az õs cuccal, azt mondta gyorsan ír egy progit, amivel látni lehet, milyen közel állnak a helyes beállításhoz.
Az írók elfelejtették belevenni, ennyi.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

tnm
senki nem írta, hoyg helyette kéne, hogy csinálja, hanem segítsen neki (még ha csak közel olyan jártas is)

nothes
Azért, mert a fõnök ált. nem ragad lapátot, azért😊

Shiwo
lehet rosszul rémlik, de mintha inkább fizika/elektronika téren lenne jobb Carter, míg Rodney inkább a programozásban..de ha egyszinten is vannak, Rodney-nek megvan az az elõnye, hogy már ismeri a replikátorok kódját valamennyire, míg Carter nem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PyRex
ez az egyik, a másik pedig, hogy:

olyan jól összevissza programoznak mindent, miért nem csinálnak egy olyan parancsot a replikátoroknak, hogy fagyjanak le?😊

tnm
nah pont ezt nem értettem én se

gergod
Én azt nem értem Carter miért nem bütyköli a vírust. Elvileg Rodneynál okosabb... Igazán dolgozhatnának együtt. Parancsnoknak meg egy nulla egyelõre... Azért SG-1 ben nem volt ennyire töketlen.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Victor1103
Szerintem idáig egyik rész sem volt unalmas ebbõl az évadból.Emléxem hogy a 3.-ba azért volt egy olyan rész amikor volt egy faszi akibe mindenki szerelmes volt mert valami bájitalt fogyasztott vagy mit...Na az rém uncsi volt.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nah mindjárt befejezem az sg1-et aztán jön az atlantisz 4.évad. Remélem addig mnél több rész kijön, hogx egyhuzamba tudjam nézni. <#nyes>

Ati

nothes
3x08 Végre nem egy újabb töltelékrész.

Nem igazán értem. Ha megszüntetik a McKay-féle módosításokat, akkor nemcsak mint "élelemforrás" megszüntetése fogja érdekelni õket Atlantisz, hanem minden hajót odaküldenek, a sz@rt is kirobbantják belõlük, majd eztán rendet raknak a Tejútban. Jó, lehet, hogy akkor leszállnának a parasztokról, de a Földet eltörölnék. Inkább miért nem írják át a parancskódot? Ja, hogy ott az a wraith is? Kit érdekel? Már nincs ott a hajója, egy hedsáttal meg kiütik a jeladóját is.<#vigyor>

Az a fél-õs fickó nekem egy kicsit erõltetettnek tûnt. Azon kívül, hogy pontott tett az "i" re, mármint, hogy Téjla terhes, semmi fontosat/izgiset nem közölt😊 Az valószínûsíthetõ, hogy elõtt-utóbb a földiek tökére lépnek a repik, mert többszörös túlerõben vannak. Az meg, hogy Téjla népe él megint a "kit érdekel" kategóriába sorolható😊

Btw, a poén nagyon is jó volt😊

kBagyula
Esik is már lefelé! Köszi!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zsoltika 007
Kint a legújabb.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Malakai
Rononnak is volt egy része már az évadban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nothes
Mekkora egy lol epizód, istenem😊 Téjlának a Firefly-style késes abálásán majdnem elröhögtem magam😊
Mondjuk ez még beleférne, ha már nem az egymást követõ 5. töltelékrész lenne. Kezd egy kicsit uncsi lenni, hogy az akciókat az évad elejére, közepére és a végére korlátozzák. Ennyi erõvel állhatna hat részbõl egy évad, mert ezekben a részekben semmi fontos nem történik.
Sheppard már kapott egy epit, Mckay szintúgy és most már Téjla is. A következõ kié lesz? Rononé?😊

MerlinW
„A nagyon fiatalok, nem mindig fogadnak szót.” 😊

[merlinw.org]

Shiwo
bezzeg ha goauld lennél... 😛

MerlinW
Én ember vagyok, megtehetem.
No, téma lezárva.

[merlinw.org]

Shiwo
kivételek mindig vannak..amúgy meg vessen magára aki nem nézte, nem tudja mirõl maradt le.. (mert vszeg nem nézett túl sok részt meg belõle..)

PyRex
"Aki nézte az SG1-et az nézte az SGA-t is"

na ebben tévedsz.

MerlinW
"Az milyen szánalmas már, hogy az SG1 fanokat Amanda..."
Szerintem semmi szükség csábításra. Aki nézte az SG1-et az nézte az SGA-t is. Aki meg nem, az nem is fogja.

Nekem SGA-val a bajom annyi, hogy kevés a (kevesebb mint SG1-ben) kapuhasználat.

Illetve még annyi, hogy a globális para (magyarul a fõszál, ami viszi a történetet, mint goauld, õsök stb) nem olyan para. Lidérc témában volt ugyan fíling, de SG1-ben ugye mindig akkor volt adrenalin mikor szeretett bolygónkat ostromolták. Itt a Pegazusban nem sajnáljunk semmit. (Lásd pl. Atlantis vándorlása, ahol senki sem ejtett könnyeket magáért a bolygóért. Az össz tulajdonunk amire vigyáznunk kell kimerül egy mobilis városban). Kevesebb felelõség = kevesebb feszültség😊

SG1-ben meg volt olykor némi fajfentartás érzés is mégha nagyon minimális is, és kis kölcségvetésû😊

[merlinw.org]

PyRex
lol amandát irtam, természetesen vagy-vagy 😊

PiszkosFred
Vagy Amanda, vagy Carter 😊

Bar mar irtatok hogy mi "varhato" az utolso kerdest illetoen, en azert remelem, hogy a korabbi "wraith gen" is elokerul. Nem emlexem mar, hogy meg van e meg benne, vagy esetleg kikuraltak mar. Ha megvan, elojohetne, ugyis kezd bevadulni megint 😊

A toltelekepizodoktol lesz ez a sorozat scifi. Amugy csak egy tucat fantasy sorozat volna. <#rolleyes>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MerlinW
Tudni én sem tudom, de mindig voltak az elmúlt 11 évben, így annyira nem újdonság, ill nem zavaróak.

[merlinw.org]

PyRex
tudom, hogy elvben nem lesz cancel, hiszen az 5. évad is be van rendelve, csak nemtom miért vannak ilyen töltelékepizódok 😊

MerlinW
Nem lesz ez cancel egy ideig. 5. évad be van rendelve, a sztrájk nem érinti, a nézettség pedig kielégítõ. Vannak gyengébb epizódok, de mindent összevetve nincs a sorozattal semmi baj.

[merlinw.org]

PyRex
Nemtom, nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a sorozat hamarosan cancel lesz 😞 Ugye a 4. évadtól kezdve nem Brad Wrightírja a történeteket (vagy igen? de mintha valami ilyesmit olvastam volna).

Az milyen szánalmas már, hogy az SG1 fanokat Amanda Carter karakterével akarják átcsábítani és eddig az egész 4. évadban kb. 10 percet szerepelt a csaj (és kb. a 14. részig lesz ugye a sorozatban)... Miért van fõszereplõnek feltüntetve? Engem nagyon zavar ez az egész. Meg ezek a töltelékepizódok. Tipikusan nesze semmi fogd meg jól, valahogy izzadjunk már ki 43 percet magunkból.

5w0rdf15h
jaja lesz olyan rész majd amelyik a terhességével foglalkozik

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Shiwo
jaja, pedig az érdekes lett volna 😛

MerlinW
Áoucs😊 Errõl lemaradtam. Azonban így a tények mellett még elfogadható, mind a klisé, mind az epizód, hiszen akkor több mint valószínû, hogy miatta írták ezt az epizódot gyorsban. Persze ettõl még vihettek volna bele némi fantáziát. No sebaj 20-ból egy még belefér😊

(Bezzeg a szexjelenetbõl megint kihagytak minket😄)

[merlinw.org]

Malakai
Egy idõben (úgy Június környékén) ment is az aggódás a Teyla fanoktól, hogy mi lesz a karakterével és már akkor mondták, hogy nem írják ki a sorozatból.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
akkor 1000%

Malakai
Terhes lesz, a színésznõ lett terhes.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
pedig totál klissé...heves-jeges hölgyrõl kiderül, hogy pasija van, ki eltünik, míg a hölgyrõl kiderül, hogy valami van vele..totál sanszos egy terhesség...

MerlinW
Az egy dolog, de egy terhesség kihatna az egész évadra.. csak nem...😊
Na meg pont Teyla? A heves jeges?😊

[merlinw.org]

Shiwo
pedig ahogy mondtátok, ez a rész telivolt klissével..

MerlinW
Ez nem az a sorozat😊 Legalábbis nagyon remélem hogy nem jönnek itt is a baba témával, mert felkötöm magam.

[merlinw.org]

Shiwo
amúgy sztetek mi a "baja" Teylának ? sztem terhes...