StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Nincs még felirat ugye? Nem találtam sehol.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

The Garrett
uram isten micsoda rész volt a mai! :D:DD

ha egy szóval kéne jellemezni: EPIC. Megérte rá ennyit várni :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

wander01
na ez aztán mozgalmas rész volt.

az a kis replikátorcsaj pedig igazán tuknivalo volt :PP

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Zsoltika 007
Én kivárom a hd verziót. :D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Shiwo
húhú...végre január 4.. holnap reggel szedhetjük az újabb részt :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

En is imadom azt az akcentusat. "What take you so long!!" Nagyon nagy! :D

A 4x11 elozetes viszont nagyon ut. A Fene egye meg oket csak januar 4en adjak. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Shiwo
Carson!! Jó újra látni, még abban a tudatban is, hogy vszeg csak egy replikátor..az írók 1ik legnagyobb szemétsége volt, hogy kiírták a sorozatból, én nagyon bírtam..még a végén azon is szemet hunynék, ha valamilyen módon véglegesen hoznák vissza..

ATLANTIST AKAROK! :DD Hol van még a januar 4!!!! :D

DannyL
odabasz <#wow1>

öregharcsa
ez nagyon zúzda lesz gyerekek!
végre, erre vártam már az eleje óta!...nyami...<#taps>

http://pspfilez.extra.hu/

Mar amikor megoltek akkor is ugy mondtak hogy a karakter visszahozhato. ;) Konnyen meglehet hogy az tenyleg Carson, de valoszinubb hogy egy repli replikalt alany. :S

4x11
Hûûû ez nagyon kemény epizod lessssz!!!!!!! Az a masik hajo micsoda? hûûûûûûûûû
Mikor jon? :D

Mult hettol kezdve vegignezem ujra 1x01-tol a sorozatot, szoval most nagyon jo volna a folytatas. :)

De, örültem, mikor láttam, de Carson azért kiverte a biztosítékot... Valahogy ez a halott karaktert visszahozunk érzés nem jön be nekem...
És ezt láttátok már? http://youtube.com/watch?v=EFR2cZQiKRM
DannyL
Ahh én gyopár! <#zavart2> A 4x10 utáni részt akartam kérdezni. Ami vagy 4x11 vagy 5x01?

Senkinek sincs velemenye az elozetesrol? :DD

4x01 már van egy ideje

Sic vis pacem para bellum

Zsoltika 007
?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

DannyL
És mikor lesz elérhetõ a 4.01?

Istencsászár
Mikor nem volt az?:) kegyetlen jók voltak az eddigi részek is.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Megneztetek az elozetest? Ez a 4. evad 2.fele nagyon jo lesz ugyerzem. :D

PyRex
deizé én azt hallottam, hogy vissza fog térni... legalábbis még az évad kezdetekor ha jól tudom ez volt a hivatalos infó. <#nemtudom>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

BlackShadow
nézegettem sga oldalt és találtam jó dolgokat :D david hewlett kérdez felelekje :)
ahogy elnézem lesz egy jó röhögõs részünk :D

(tartalmazza néhány jövõbeni rész jelenetét, szal spoiler warning :))

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Malakai
Kicsit olyan sebtiben varjunk el 1-2 szálat érzésem volt ennél a résznél.Weir ügy, Sam féle jóslat, meg a rész által kreált többen vagyunkat is butácskán oldották meg szerintem. :P Mondjuk Weir még visszatérhet akár, lehet hamís infó a halála, vagy akár a másolat is túlélhette...De azért jó volt. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
jah, meg Rodney káromkodása <#eplus2>

amúgy hasonló az sg1-gyel történt, mikor robotot készítettek belõlük..

PyRex
a vége volt a legjobb, amikor már fekete képernyõ és folytatódnak a csipogások, azon hangosan felröhögtem... :)))))))))))))))))))))

nothes
Mert akkor az íróknak kezdeni kellett volna valamit a megmaradt tagokkal, ami melós.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

tnm
sztem meg pont, hogy van...
lehet, hogy nem volt érdekük hazudni errõl, ahogy a részben is mondják, de õk is tudhatják rosszul

egyébként sosincs olyan, hogy soha, még Carson-t is visszahozhatják, pl. bármikor odaképzelheti Rodney...
vagy bárkit kiírhatnak úgy, hogy csak megemlítik, hogy mi történt vele, aztán többet nem is látjuk

én azt nem értem, hogy miért kellett mind a 4üknek beszállni az elterõ jumperbe, 3 fõvel nem tud felszállni??:D

BlackShadow
ha jól vettem ki a rész alatt kiírt midseason finale dolgot akkor most egy 'kisebb' szünet következik?
a rész tetszett :)
mondjuk már az elején arra gondoltam, hogy replikátorok mind és õk is csak másolatok :D vmilyen filmben már ellõtték az ilyet. de jó volt :)

ha meg már michael-t visszahozzák, igazán visszatérhetne Ford is! :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shiwo
jah, és a Dr. Wier -szálat is lezárták, nincs több kétség, hogy most él-e még, vagy megmenthetõ-e

Victor1103
Szerintem jó volt újra látni Wier-t meg a rész is jól volt megcsinálva.Remélem hogy a maradék 10 részbe felbukkan majd Michael meg a kísérletezése mert eléggé háttérbe szorult ezt a történeti szál.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tnm
4x10

Sztem most láthattuk azokat a jelenetsorokat, amelyben Atlantist lerombolják: a fõtorony ugyanúgy ledõlt, stb... Mondjuk ez egy dolog, hoyg ez a nézõnek feltûnhetett, azért rávílágíthattak volna -ezért nem is vagyok benne biztos, hogy jól gondolom...

DannyL
ja

Victor1103
Most mivan??Már kintvan a 10.rész a This mortal coil?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DannyL
felirat van már? hosszúpuskán nincs fent még semmi

nothes
A Siege elõtt izgultam, amikor kiszúrták azokat a kaptárokat, itt az utolsó "mondat" inkább vicces volt:)

- Ez állat! Végre valaki, akivel teljes mértékben egyet tudok érteni. El sem tudom mondani mennyire várom már, hogy veled dolgozhassak! Ez még csak a kezdet! Gondolj bele mi mindent nyerhet majd az emberiség, ha két ilyen lágnelme összedolgozik.
- Elképzelni is nehéz.

Na ezen leakadtam:DDDDD

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

10epizod nagyon bejott, de a 8as kimaradt az most potolom. ^_^

tetszett a 4x10 vége: "Oh, crap!"<#vigyor2>
Shiwo
jólvanna, már megtaláltam akkor..

csak néhányan itt félreértettek...én tegnap délután nem magyar feliratot vártam, csak angolt szerettem volna.. mint már írtam, ahonnan lelehetne szedni õket, azokon nem igazodok ki...de majd legközelebb megpróbálom úgy, ahogy Merlinw írta...

5w0rdf15h
ITT a felirat bakker, már tegnap este kész volt....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Shiwo
nem várok csodára, tényleg megelégednék az angollal -.-

wander01
ez a lényeg, ezért imádjuk :DDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

PyRex
?? én letöltöttem simán és már meg is néztem hajnalban a részt felirattal.

ez a mckay mekkora egy önzõ nulla ember, miatta kezd elmenni a kedvem a sorozattól :(

kBagyula
Valószínû azért, mert még nincs készen. :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hi.en nemtudom letolteni cicmax oldalarol a 9 es resz felitratat.nincs kilinkelve
MerlinW
És már ott is van.

[merlinw.org]

MerlinW
A mese még mindig ugyanaz, magyar nincs amíg nincs a zöldséges(janosek) oldalon, vagy cicmax weboldalán, angol pedig SeriesSub, forom, opensubtitles.

Forom egyszerû mint a faék, bejelentkezel, documents, S betü, stargate.
SSub-ot nem használom.

pénteken adták le, szombat van, nem várunk csodákra:)

[merlinw.org]

nothes
Hogy ez a Sepörd mekkora egy f.sz :) Habár igaza volt, de akkor is.

wander01
poén rész, érdekes, nem filler, de kicsit olyan az íze... :)

Shiwo
9. részhez vki tud linkelni angol feliratot (amíg nincs magyar..), mert én valahogy ezen a seriesSub-on meg a forom.com -on valahogy nem igazodok ki, és sose találok feliratot.. feliratok.hu vmiért nem akar bejönni, hosszupuskán meg nincs még..

Malakai
Ezen a héten nem lesz, de aztán November 30. újra lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )