StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Folytatás biztos nem lesz , talán ha a univerz végleg el kaszálják ,amire nagy az esély ,akkor talán , de ere nagyon minimális az esély szerintem
De ez csak az én személyes véleményem , amúgy meg egy film van be jelentve
Csak nincs rá pénz , így egyenlõre nem forgatnak !

Senki sem tud valamit hogy mikor lesz valami folytatás vagy valami??

Köszönöm. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

www.hosszupuskasub.com
itt biztos talász

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A continuum-hoz, és az Universe-hez van magyar felirat? Mert nem találok sehol. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

a 9-10.évad szerintem jó lett, de tényleg nem SG-1 színvonalú. Az SG-1 kulcsembere Jack volt. A 9-10 évad azért lett gyengébb mert már nem szerepel benne.

A 9. évad még elmegy, az évad záró nekem nagyon bejött.
A 10. évadban elkezdõdik a nyílt háború. Erre tele van töltelék részekkel, elmennek egy bolygóra, ahol ébren kell maradniuk.
Egy résznek elmenni, de nem ilyen háttérrel.
öregharcsa
pedig nyugodtan végignézheted...szerintem jó lett..oké, van egy-két gázos rész, de összességében jó lett...adj neki egy esélyt...és az Ori nagyon kemény ellenfél...jól el lett találva...

http://pspfilez.extra.hu/

Sir Quno Jedi
Éppen elég helyen néztem bele, olvastam utána és ismerem a szereplõket máshonnan, hogy kössz, de kössz nem.

Az SG1, az SG1.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ööö, ha egy részt nem láttál belõle végig, akkor mi alapján jelented ki, hogy köze nincs hozzá? Mert a 9. évad elsõ pár része tényleg nem SG1, de utána már nem lehet ezt felhozni...

Sir Quno Jedi
Akkor hívják SG fárszkép edísünnek, de ne SG1-nek! Mert ahhoz köze sincs...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Jaja, jól eltalálták ezt a vallásos dolgot. Ahogy átjön a hírnök a kapun, és elkezd prédikálni közben szól a jó, témához illõ zene. Nagyon tetszett.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hát....ha elkezded nézni halálra fogod magad unni az elsõ felén, vagy több részen is... de megéri megnézni mert az uccsó 4-5 rész nagyon jól lett elkészítve. csak sok volt rá az unalmas felvezetõ, fõleg hogy nem is arra vezettek fel az elõtte való részek (azok csak úgy voltak).

Most töltöm az Universe-t, remélem jó lesz, de abbol még csak kevés rész van. 😞

Kazuma92
Szerintem baromi jó a 9. 10. évad. Az Ori mint ellenfél, nekem még jobban is tetszett mint a Goauld.

Nehezen indul tény, de a 10 évadra azért nagyjából belejönnek. A 8. évadnál meg mind2 jobb szvsz.

Sir Quno Jedi
Jaja. Én uccsó két szezonból tán egyetlen részt sem bírtam megnézni. Nekem az elsõ 8 szezon az SG1. EZ a sorozat halála utáni élesztgetés kikészített... Annyira nyögvenyelõs az egész, hogy ihaj.

BEAST
A Farscape mint az egyik legjobb scifi sorozat? 😊 Kb Andromeda szint, csak az legalább a Nietzscheiek miatt egy hangyányit érdekesebb volt. Ahogy már írták lentebb, miután a csodacsapat átigazolt az SG1-be vitték magukkal a rontást is. Lényegesen rosszabb lett a sorozat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát akkor ha lidérc lennék nem mentem volna bele. AZ örök fiatalságért néha-néha megölnék pár embert. 😄

A lidércek sose voltak halhatatlanok, csak jóval tovább éltek mint az emberek.

szerintem meg...és asszem mondták is benne hogy meghalnak (halandók) lesznek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek hogyha sikeres lett volna az a gyógyszer, aminek köszönhetöen a lidércek nem "ettek" volna embereket, akkor meghaltak volna az öregedés miatt? Mert ha igen, akkor és Todd heléybe biztos nem fogadtam volna el 😄

Todd sose állt át a másik oldalra...õ volt a 3. oldal 😄 mindig azt csinálta ami neki volt elõnyös. 😄

Akkor jó, hogy végignézted 😉

Andr0
nem állt át, csak kölcsönösen jó megállapodásokat kötnek.

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
szerintem a 200-ban kurva jó volt az a crossover a farscape-el... 😄😄😄

finaltrekker
OFF
Az egészet láttam, még a filmet is.

ON
Inkább az Atlantis, mint a Farscape 😊
Ez a Todd egy lidérc, aki átállt az emberek oldalára? Egy újra konfigurált Tilk karakter? 😄

www..KALOZOK.com

stargatelost
Farscape-rõl ilyet mondani? lol, az egyik legjobb sci-fi sorozat

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Andr0
OFF

a farscape egy kurvajó sorozat volt.

Armin & Ayu fan

OFF

A Csillagközi szökevényekbõl mennyit láttál?

jah... Todd nagyot hozott az Atlantis színvonalán....de a 4.évadba Carter fölösleges volt szerintem.

Nekem 4., 5. évad jobban tetszett. Ott már bene volt Todd 😄 (talán már a 3.-ba is)

finaltrekker
Pontosabban kifejtem: Amikor a Csillagközi szökevényekbõl (ami egy gagyi lövöldözõs értelmetlen sorozat volt) átjöttek a szereplõk a Csillagkapu 9. és 10. évvadjába, akkor mintha az elõzõ sorozatuk sílusát is áthozták volna. És ez mmegmarad egészen az Atlantis végéig, függetlenül, attól, hogy ott teljesen újak a szereplõk. Nektek mi a véleményetek?

www..KALOZOK.com

finaltrekker
Az semmi. A universe-ben carter még annál is fiatalabnak látszik. Az alapján huszonévesre saccolnám, pedig már nyugdíjas bérlete lehet 😄

Az atlantis 4. 5. évadja ugyan olyan stílusú mint az elõzõek? Vagy elmozdúl másfele is a történet? Csak mert úgyérzem, hogy a Universe-hez és az elsõ Csillagkapu sorozat elsõ 8 évadához képest a 9., 10. évad és az Atlantis valahogy nagyon más. Lehet az a baj, hogy nem vagyok csillagkapu fan, de nekem valami hiányzik az atlantisból.

www..KALOZOK.com

Carter jó lett volna, csak semmi szerepe nem volt. 20 részbõl olyan 8-10-ben volt valami alibi szerepe, de akkoriban már inkább a Sanctuaryt forgatta.

És szerintem rövidebb hajjal jobban nézett ki 😊

Narxis
Nem is volt ronda. 😄

Fabio Capello
amennyire én tudom, az atlantis sztorit zárja le, és az Universet indítja el a film :]

wikipedián néztem a részeket (hogy hány évad van), és a végén volt a film. De jobban megnézve megjelenésnek csak 2010 van irva. 😞 Semmi konkrét adat. De ha jol értelmezem a lidércek szemszögéböl lesz, és ök a kedvenceim. Kár hogy minden részben kinyirnak 10-10.000 közötitt. 😞

Egyébként atlantiszba Carter sokkal jobban nézett ki mint az sg1-ben (itt szerintem nagyon ronda volt), pedig itt már idösebb. 😄

még lesz atlantis film.... egyszer. 😄

Most néztem meg az atlantisz utolsó részét. 😞
Majd letöltöm az sg-1, és az atlantisz filmeket.
Hiányozni fognak a lidércek. 😞 Föleg Tod. Ileltve az emberek közül Mckay volt a kedvencem.

Craig óta nekem se. Igaz a Hobbit késése miatt se lesznek álmatlan éjszakáim...

a Hobbit jöhet

Kövesdi A
James Bond ? hagyd már kinek kell az <#idiota><#vigyor1>

Plusz mellette kéne új James Bond és Hobbit mozi is...

Kövesdi A
Biztos lesz majd , csak gondolom sok pénz kell rá , amit meg elõ kell teremteni hozzá
+ a forgatás se egy nap ,nah meg amíg gõz erõvel megy az univers , nem sok idõ marad az atlantis filmre !

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MerlinW
Szerintem az már elmarad😊

[merlinw.org]

Andr0
Nem tudjátok mikor jön Az Atlantis záró film? lassan lassan jönnie kéne már.

Armin & Ayu fan

Andr0
énse szinkronnal néztem de aztán kíváncsiságból belekukkantottam... hát azért volt pár komolyabb rész amit kivágtak sajnos:S

Armin & Ayu fan