2619
  • Shiwo
    jah, már az előzőben is röviditett volt..átvették a heroes-tól ..

mondjuk én nem is bánom..ha új van, az első 2-3 alkalommal látni érdekes..de utána már mindig eltekerem
  • BlackShadow
    nem volt rossz rész.. én élveztem :) de már megint annyira tipikus, h találnak egy tök fasza technológiát, erre a rész végére megint nem szereztek semmit :\ kezd uncsi lenni
  • MerlinW
    Nézd meg az előző részben...
  • mosoporr
    A focimdalt lenyeltek pedig azt vartam a legjobban :(
  • Narxis
    Ez kurvajó rész volt, még több lidérceset.
  • HunGripen
    Hát semmiképp a ledes fejűek. Ugyan lehetne, hogy a mi univerzumunkban más páncélzatot használnak, de már korábban is elmondták a készítők, hogy az 5.évadban azok nem térenk vissza. Micheael Shanks(daniel Jakcson) már azt is elhintette, hogy van már velük közös múltja és a készítők szerint megfogja döbenteni a rajongókat. Lehet egy korábban éppen csak rövid ideig feltűnő fajról lesz szó. Azt se feledjük, hogy elvileg minimum 1 olyan technológiailag fejlett fajnak is meg kell jelennie az 5.évadban, akik eddig a Lidércek elől rejtőzködtek. Valószínűleg az egyik ilyen népről lehet szó.
  • tnm #1729
    replicator-wraith hybrid-ok, vagy villogó piros ledes fejűek (még az is lehet a kettő ugyanaz, esetleg go'a'uld szimbiótával, félúton a felemelkedés felé...)
  • HunGripen
    Huhh a trailer alapján érdekes rész lesz. De vajon kik vannak a páncél alatt? Tudom, hogy egy új ellenség :)
  • tnm #1727
    nah, mai is elment, de a legjobb része akkor is a következő heti epizód előzetese volt.
    már alig várom, bár tudom, hogy to be continued-dal lesz vége, aztán meg majd kell várni az évad második felére két hetet (de jó, hogy most nincs akkora szünet).

amúgy Woolsey-val sokat spóroltak részenként (van is vezetője Atlantisnak, de nem kell kb semmit fizetni a színésznek...)

nah, jövő hét és Danny boy!
  • Trisztin
    sajnálom,hogy így gondolod...

Az biztos,hogy láttam sok SG-1-es forgatási képet,mindegyiken röhögnek (Teal'c főleg!) ... SG-A-es S5 promo képeken is LORNE vigyorog ("véresen") ... na ennyit körülbelül a traumáról...
  • Montanosz
    nem azok trellianok a roxteriun rendszerből)))
  • Narxis
    lol
  • davidka003
  • sandor8206
    hát persze és 4 évenkét szavazunk és rájuk, utána meg szépen elszívják az életünket
  • Montanosz
    ha valódi terhesség volt akkor lehet hogy a lidércek is léteznek?
  • Lyan Kyj
    5x08 - Nagyon jó rész volt!!!
  • MerlinW
    Mértékkel a sport sem trauma. Lásd terhestornák, és egyéb elfoglaltságok. Kifejezetten jót tesz a kismamáknak és a gyermeknek a mozgás.
  • PyRex
    Atyaég, ne légy már ennyire buta. Ha TÉNYLEG tanult pszihológus vagy, akkor tudhatnád, hogy mivel ez csak forgatás volt, nyilvánvalóan SEM FIZIKAILAG, SEM LELKILEg nem érte megrázkódtatás a színésznőt - és ezért a gyermeket sem. Bocs, de nagyon nagy hülyeséget írtál.

Nem tudom milyen trauma lehet, amikor egy 100nm-es stúdióban díszletek előtt a háttérben csomó emberrel (operatőrök, rendező, színészek, stb. sorolhatnám), eljátszik valamit az anyja. Ez nem trauma, ennél nagyobb trauma amikor egyes anyukák sportolnak tehresen is...
  • MerlinW
    Előre is a bocsánatodért esedezem, de monst őszintén; 30+ évesen (ráadásul állítólag pszichológusként *bahh* ) hogy lehetsz ennyire sötét?
  • Malakai
    Érezte, hogy dolgozik, heh, nah azért remélem érteni, mit akartam írni. :D
    Ha még amiatt írtál volna, hogy mondjuk túl nagy hassal túl sok fizikai munkát végez (ugrabugra, nehezet emel, akármi), akkor megértem, de így...
  • Malakai
    Azért azt remélem tudod, hogy amikor forgatnak igazából nem stresszelt a színésznő, nem volt életveszéjben, nem szorították a szíjjak. A baba max azt érzékelte, hogy anyuci mászkál, dolgozik, néha lefekszik, stb.
  • eomer
    Azért írták át a forgatókönyvet, mert terhes volt a színésznő.
    Meg nem született kisbabaként volt jelen a gyerek, az anyja hasában. Pl mikor Teyla kifeszítve feküdt Michael laboratóriumában.

Mint pszichológus, vannak sejtéseim, milyen traumákon ment át a baby, mikor még meg sem született. Neki ez valóság volt. Attól, hogy még nem született meg, ugyanolyan érző ember, mint bárki, és érzékeli a külső történéseket.

Nem értem miért nem írták ki erre a pár részre? Ennyi volt csak a süketelésem értelme.
    Bocsi az offért.
  • PiszkosFred
    Jelentsd fel a gyamhivatalnal! (persze miutan biztos vagy a dolgodban, van bizonyitekod arra, hogy nem epp' az apja vagy egy dadus vigyaz ra, hanem a diszletek kozott jatszik megannyi csunya mutans liderc kozott)
  • PyRex
    lol én sem értem :D
  • Trisztin
    te miről beszélsz??
  • eomer
    Egyet értek. Már nagyon vártam Todd megjelenését. Végre Teyla is kezd újra szimpatikus lenni, mert az a terhes story totál gáz volt. Egy kismama menjen szabadságra, ne ilyen filmeket forgasson! Milyen gyereke lesz egy ilyen esztelen nőnek? Az a kisbaba átélte az egészet úgy, mintha valóság lenne. Primitív nőszemély!
  • PyRex
    Todd the Wraith for President! :)
  • Micsu
    jóvóót
  • sandor8206
    8.rész nagyon nagyon pöpecmondjuk a lidércek a gyengéim, mindig szívesen látom őket,de ez a rész nagyon jól össze volt rakva, történet király ,eksön is volt, és végig feszültség, legalábbis számomra, semmi üresjárat. Csak így tovább!!!
  • BlackShadow
    nos ez a rész tényleg a jobbik fajtából vót :) kenny
  • Trisztin
    6.rész szerintme az évad eddig legjobb része...de persze izlések és pofonok =)
  • Victor1103
    Szerintem a 6. és 7. rész valami nagyon alsókategóriás lett.Úgy untam őket.Viszont az 5x08 queen epizód valami fantasztikusra sikeredett.Ég és föld a 7. és a 8. rész.
  • Trisztin
    most nézem a 07-et... egy pöttyet ijesztegetős sikeredett
    ne éppen ilyenre számítottam...
  • BaliBoy
    1-2 nap múlva lett frissítve a cikk amikor bejelentették az Univerzumot.
  • tnm #1701
    hmmm. thx. most vagy én vagyok megkattanva, vagy az a nem a bejelentéskor még nem volt ott.

ugyanaznap junkie-n még ezt írták:
    "mivel a SciFi Channel máris zöld utat adott az első, “két órás” Stargate Atlantis-filmnek (író a két showrunner: Joseph Mallozzi és Paul Mullie), melyben le fogják zárni a felfejtetlen szálakat."
  • BaliBoy
    http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1373
  • tnm #1699
    ez meglepne, source?
  • BaliBoy
    Azóta már változott a felállás ha jól emlékszem. A sorozatot az utolsó résszel le fogják zárni. Nagy film is jönni fog, de annak már teljesen más témája lesz.
  • N3TuddKi
    a zombis rész meg tiszta olyan, mint a Barlang c. film...
  • mosoporr
    na én is megnéztem ezt a zombis részt,azt kell mondanom az egészben a föcimdalocska volt a legjobb,az legalább igazi atlantis filing.