StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a topic-ban lehet beszélgetni a Stargate Continuum cimu dvd filmrõl?
Már le lehetett tölteni ezt a filmet, és meg is néztem.
Sokkal jobb mint az Ark of Truth
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az írók nem kapnak annyit eleve, mint a színészek 😊 bár téjgla nem színész, és biztos többet kap az íróknál, azért még nem õ írja a soap opera-részeket... õ inkább a rendezõ khmmm.... kedvese lehet 😊 azért kellett szerepeltetni még terhesen is. kapja a gázsit 😊
na mára elég ennyi insider infó XD
jöjjenek a spoilerek... HunGripen? 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
lehet, hülye hasonlat, de egy egyetemi matektanár nem tudna ált. iskolában tanítani (esetleg nagyon rosszul), és ha ez a sci-fi forgatókönyvírókra is igaz, akkor van egy sci-fi team meg egy soap opera team 😊 sõt sztem össze is járnak pl. paintball-ozni 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Teyla terhessége dolog nekem egyáltalán nem tetszik, és én is unalmasnak tartom a Michael szálat. Teylat kiírhatták volna pár részre.
az sg-1 e10-bõl csak most láttam pár részt, nem lett rossz évad, csak megint az a sok hülyéskedés... fõleg vala faterja - nem tudom, ki kíváncsi szerintük ilyenekre, de az alkotók egy cseppet több the shroud (e14) szintû alkotást is tehettek volna az évadba... van egy gyanúm, hogy az ilyen töltelék részeket nem a "normál" forgatókönyvírók írják, hanem kiadják a titkárnõknek, amikor õk szabira mennek 😊
komolyan mondom, még a doctor who is jobb az ilyen részeknél 😊
amikor az sga 4. évad lejött, egybõl átugrottam az elsõ 1-2 perc után az ilyen részeket, így még a replikátorokra is jobban emlékeztem (pl. az király volt, amikor weir megetette oberoth-ot, utána meg lemásolták weirt...) aztán amikor már végignéztem a jobbakat, megnéztem a többit is, fõleg kíváncsiságból - és kiderült: 100%-ban jól szûrtem, mert csupa vacak részt ugrottam át, bár egy-két poén azért volt bennük... a melody részben pl. amikor megfestik mckayt és shepperd-öt, amikor a kiscsajt védik, na az a festmény jópofa (még ha a poén elég gyerekes is 😊
asszem van vmi baj a visszaszámlálóval 😊 a fejlécben...
Lesz ott majd más is, de ez már SPOILER lenne.
az eredeti ötleteket nagyon hiányoltam belõle, akárcsak az AoT-ból. a sorozatok jobb epizódjai messze verik, a rosszabbak viszont inkább alatta vannak a szintnek... különben pár részt megnéztem újra a SGA s4-bõl (kiderült, egy rész ki is maradt nekem, és most láttam 1.-re 😊 és nagyon tutin keverik a szálakat a replikátorokkal... torri higginsont replikátor-alkotta "klónként" remélem még viszontlátjuk, ez a szál nagyon ígéretes... (a michael-szál meg már unalmas 😊
kicsit bánom is, hogy sikerült kiírtani a replikátorokat... mirõl fog szólni az 5. évad? lidércek + töltelék? baaah...
Sic vis pacem para bellum
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sic vis pacem para bellum
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
mivel itt is szerepelt egyszer-kétszer, ezért itt se off:
"Hammond of Texas has fallen in battle." (Azaz elhunyt Don S. Davis. 😞 )
Én a szülésen szétröhögtem magam, istenien adja magát David Hewlett, én az elsõ 2 évadot szinkronosan néztem és nem jött át annyira ez a "bénasága". Szóval nekem tetszett.
(hogy lehet kedvencek közé rakni egy fórumot? pls help)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Még csak egy évadot néztem meg a CSK Atlantiszból, nemrég kezdtem a másodikat, és vmit nem értek. Az egész elsõ évadban úgy volt, hogy sima fegyverrel nem lehet megölni a lidérceket, mert a sebek pillanatok alatt meggyógyulnak. Mégis az elsõ évad végétõl ugyanazokkal a géppisztolyokkal írtják õket, amivel az elején csak sebet ejtettek rajtuk, de nem pusztultak el.
Figyelmetlen voltam, és lemaradtam vmirõl???
Vki válaszoljon légyszi.
Köszi
<#eljen>#eljen>köszönjük a gyors fordítást <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- bedobták Ford-ot egy jelenetre: remélem ez azt jelenti, hogy elvarrják, vagy folytatják az õ szálját
- az utazás az elején az ûrben, meg alatta a zene, egészen nagyfilmes érzést keltett, nagyon jó volt
- fõcimben meg a szereplõ változások. én elvileg figyelem a casting híreket, de most nagyon sok meglepetés ér. úgy tûnik Amanda Tapping-nek sok lenne már az évi 2 SG film, ill. Sanctuary mellé még ez is. Én pozitív várakozással vagyok kiváncsi Woolsey-ra, Carter néha "sántított" ebben a pzícióban...
De mi inkább a külföldi vetítéseket követjük...