StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ebben a topic-ban lehet beszélgetni a Stargate Continuum cimu dvd filmrõl?

Már le lehetett tölteni ezt a filmet, és meg is néztem.
Sokkal jobb mint az Ark of Truth

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

MerlinW
kilõttem😊

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz egy új ismeretlen nép/faj az évad felénél, akik a Lidércek elõl bujkáltak
Narxis
De.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

számlálót nem kéne lelõni már?
és mi van a wraith-munkaidõs foglalkoztatással? 😊 sztem a soap opera team ír normál soap opera-kat is, csak fel gázsit innen, felét onnan kapja... ill. mivel egy stúdióról van szó, inkább úgy kellene mondani: felét az egyik munkájáért kapja, felét a másikért - ugyanattól a munkáltatótól 😊
az írók nem kapnak annyit eleve, mint a színészek 😊 bár téjgla nem színész, és biztos többet kap az íróknál, azért még nem õ írja a soap opera-részeket... õ inkább a rendezõ khmmm.... kedvese lehet 😊 azért kellett szerepeltetni még terhesen is. kapja a gázsit 😊
na mára elég ennyi insider infó XD
jöjjenek a spoilerek... HunGripen? 😊
Narxis
2 külön csapat fizetése inkább. 😊

tnm
jah, tod milyen drága tengerentúl a paintball?? 😄DDD

Narxis
Ez eléggé megterhelné a költségeket, ha így lenne.

én ragaszkodom ahhoz a teóriához, hogy min. két csapat van: az egyik írja a fas..ábbnál fa..ább részeket, a másik a soap opera-t... az is lehet, hogy úgy okoskodnak a készítõk: a sz..r részek ígyse-úgyse tartják vissza a fanokat attól, hogy nézzék a sorozatot, viszont a szappanos részekkel új nézõket is nyerhetnek...
lehet, hülye hasonlat, de egy egyetemi matektanár nem tudna ált. iskolában tanítani (esetleg nagyon rosszul), és ha ez a sci-fi forgatókönyvírókra is igaz, akkor van egy sci-fi team meg egy soap opera team 😊 sõt sztem össze is járnak pl. paintball-ozni 😊
Shiwo
teccik, nem teccik, ez van..valóságban is terhes lett, így írták bele a sorozatba (megtehették volna azt is, hogy egyszerüen eltünik X idõre)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

eomer
Nekem még 10 rész visszavan a SGA 4. évadból. (Igaz néhányba már belepörgettem, mert imádom Todd jeleneteit.)
Teyla terhessége dolog nekem egyáltalán nem tetszik, és én is unalmasnak tartom a Michael szálat. Teylat kiírhatták volna pár részre.

pls tedd be spoiler taggel, és akkor csak az olvassa el, aki akarja.

az sg-1 e10-bõl csak most láttam pár részt, nem lett rossz évad, csak megint az a sok hülyéskedés... fõleg vala faterja - nem tudom, ki kíváncsi szerintük ilyenekre, de az alkotók egy cseppet több the shroud (e14) szintû alkotást is tehettek volna az évadba... van egy gyanúm, hogy az ilyen töltelék részeket nem a "normál" forgatókönyvírók írják, hanem kiadják a titkárnõknek, amikor õk szabira mennek 😊
komolyan mondom, még a doctor who is jobb az ilyen részeknél 😊
amikor az sga 4. évad lejött, egybõl átugrottam az elsõ 1-2 perc után az ilyen részeket, így még a replikátorokra is jobban emlékeztem (pl. az király volt, amikor weir megetette oberoth-ot, utána meg lemásolták weirt...) aztán amikor már végignéztem a jobbakat, megnéztem a többit is, fõleg kíváncsiságból - és kiderült: 100%-ban jól szûrtem, mert csupa vacak részt ugrottam át, bár egy-két poén azért volt bennük... a melody részben pl. amikor megfestik mckayt és shepperd-öt, amikor a kiscsajt védik, na az a festmény jópofa (még ha a poén elég gyerekes is 😊
asszem van vmi baj a visszaszámlálóval 😊 a fejlécben...
"kicsit bánom is, hogy sikerült kiírtani a replikátorokat... mirõl fog szólni az 5. évad? lidércek + töltelék? baaah..."

Lesz ott majd más is, de ez már SPOILER lenne.
Narxis
Szerintem lesznek még replikátorok, a filmbe is milyen egyszerû volt visszahozni, csak kellett egy idióta NFB(?)-s. 😄

nem volt nagy durranás a continuum, de fanoknak KÖTELEZÕ 😊
az eredeti ötleteket nagyon hiányoltam belõle, akárcsak az AoT-ból. a sorozatok jobb epizódjai messze verik, a rosszabbak viszont inkább alatta vannak a szintnek... különben pár részt megnéztem újra a SGA s4-bõl (kiderült, egy rész ki is maradt nekem, és most láttam 1.-re 😊 és nagyon tutin keverik a szálakat a replikátorokkal... torri higginsont replikátor-alkotta "klónként" remélem még viszontlátjuk, ez a szál nagyon ígéretes... (a michael-szál meg már unalmas 😊
kicsit bánom is, hogy sikerült kiírtani a replikátorokat... mirõl fog szólni az 5. évad? lidércek + töltelék? baaah...
Narxis
Kész a magyar felirat a filmhez.

Nekem is tetszett a Continuum, de azért volt benne egy két hiba, bár jó nagy részük olyan volt, ami mindíg idõutazós filmben felmerül. Nekem azért tetszett, mert idézi a azt a régi Stargate feelinget, amit anno a 3. és 4. évad körül éreztem.

Sic vis pacem para bellum

Narxis
Elolvastam, részben egyetértek, de engem így is nagyon szórakoztatott. Egyébként pont elõtte néztem meg az Ark of Truth-t, aszittem már láttam de nem. Mindkettõ film szvsz jól sikerült, vannak apró hibák, de én nagyon élveztem.

tnm
pfff, pedig tele van... de most nem akarom újra leírni azt, amit már a Stargate topikban elmondtam. nekem csalódás volt ez a film😞

Zsoltika 007
Jó lett. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Narxis
Isteni volt a film, esküszöm nem találok benne hibát.<#eljen>

Teljesen korrekt, minden effekt benne van, és a minõség is normális.

Sic vis pacem para bellum

Saloom
elvileg teljes értékü, már lent van de még nem néztem meg. ahonnan huztam ott nem mondták hogy valami gond lenne vele.

Zsoltika 007
Ez milyen ver? ilyen effektek nélküli? Vagy már teljes értékû? Lehet tudni valamit?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Saloom
Stargate.Continuum.2008.DVDRip.XviD-V4D3R

😊)

Trisztin
kattingattam csillagkapu.hu-n...
találtam egy ilyen képet
Don.S.Davis

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

thx
Narxis
R.I.P. <#sir>

tnm
banner feletti RSS gomb mellett van egy sárga csillag, arra kattints rá!

mivel itt is szerepelt egyszer-kétszer, ezért itt se off:
"Hammond of Texas has fallen in battle." (Azaz elhunyt Don S. Davis. 😞 )

Narxis
Jobb oldalt a banner felett a csillagra klikk.

Én a szülésen szétröhögtem magam, istenien adja magát David Hewlett, én az elsõ 2 évadot szinkronosan néztem és nem jött át annyira ez a "bénasága". Szóval nekem tetszett.

azért a szülés nagyon hatásvadász volt, de remélhetõleg egy idõre letudtuk az ilyen "happy family" cuccokat 😊 a küszöbben is utáltam... elrontják vele az x %-át...
erõsen drukkolok, hogy az ark of truth-nál jobb legyen a continuum meg a sg universre... nem volt az rossz, de jó se 😊

(hogy lehet kedvencek közé rakni egy fórumot? pls help)
Narxis
Kösz.<#worship>

Pyx
péntek este - itt szombat hajnal

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Narxis
Mely napokon adják Amerikában az Atlantiszt?

eomer
Értem. Köszi a segítséget mindenkinek.

DannyL
Akkor nehéz õket megállítani, ha full erõben vannak, mert valóban gyorsan gyógyulnak. De ha nincsenek a toppon, mert mondjuk éheznek, akkor már nem olyan golyóállóak õk sem.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Zsoltika 007
Meghalnak csak sok kell beléjük.

Én ugyan már régen néztem az 1.évadot, de úgy rémlik, hogy azért jó párat elintéztek belõlük, de az tény, hogy nehezen akartak megdögleni. Késõbb már tényleg könnyebben kilõték õket, amit asszem azzal magyaráztak, hogy megcsappantak az élelmiszer forrásaik és ezért könnyebb õket kinyírni. Na de persze az is benne van a dologban, hogy a sorozat elején a készítõk egy olyan ellenfelet akartak csinálni akiket a korábbiaknál nehezebb elintézni(kivéve az SG-1-bõl a Replikátorok, Kull harcosok), de késõbb mégis csak megkönnyítették ezt, hogy gördülékenyebbek legyenek a jelenetek.
eomer
Sziasztok!

Még csak egy évadot néztem meg a CSK Atlantiszból, nemrég kezdtem a másodikat, és vmit nem értek. Az egész elsõ évadban úgy volt, hogy sima fegyverrel nem lehet megölni a lidérceket, mert a sebek pillanatok alatt meggyógyulnak. Mégis az elsõ évad végétõl ugyanazokkal a géppisztolyokkal írtják õket, amivel az elején csak sebet ejtettek rajtuk, de nem pusztultak el.
Figyelmetlen voltam, és lemaradtam vmirõl???
Vki válaszoljon légyszi.

Köszi

DannyL
Jaja köszi CicMax!!!

DannyL
Jaj de jó, jaj de jó! 😊)) Töltöm is, jól lemaradtam!

Trisztin
egyetértek ...
<#eljen>köszönjük a gyors fordítást <#taps><#worship><#taps><#worship>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Victor1103
Hurrá és már felirat is van amit nagyon szépen köszönünk CicMax! <#worship>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Á nagyon komoly rész volt!Már nagyon ki voltam éhezve egy jó kis csillagkapura😊Kívácsi vagyok hogy az új parncsnok hogy fog megbírkozni a nehézségekkel mert elég csak a replikátoros részre gondolni akkor sem állt a helyzet magaslatán...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tnm
mind1, közbe már megnéztem: normális vége van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vizsont az elején 3 olyan wtf volt, csak pislogtam:
- bedobták Ford-ot egy jelenetre: remélem ez azt jelenti, hogy elvarrják, vagy folytatják az õ szálját
- az utazás az elején az ûrben, meg alatta a zene, egészen nagyfilmes érzést keltett, nagyon jó volt
- fõcimben meg a szereplõ változások. én elvileg figyelem a casting híreket, de most nagyon sok meglepetés ér. úgy tûnik Amanda Tapping-nek sok lenne már az évi 2 SG film, ill. Sanctuary mellé még ez is. Én pozitív várakozással vagyok kiváncsi Woolsey-ra, Carter néha "sántított" ebben a pzícióban...

Trisztin
szívesen válaszolnánk,ha tudnánk... Talán valamikor biztos...
De mi inkább a külföldi vetítéseket követjük...

magyarul lesz ez folytatva valaha?
Pyx
Úgyérti, hogy adnak-e választ cliffhangerre, vagy csak húzzák. (mindjárt megnézi)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.