2619
  • tnm #1895
    sorrendben reagálnék:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- nem 302-es volt az; azzal mentek, amivel jöttek.

- sztem nem mondták, hogy lemerült a ZPM. abból pedig nem következik, hogy nem tudod akkora teljesítményt leadni, mint kellett volna.

amúgy azt se mondták, hoyg nem merült le. most nem rémlik, hogy hol használták utána (Daniel hajóval is hazamehet).

- "Nekem az a megoldás nem tetszett (bár belekötni nem nagyon lehet), hogy annak a speciális ruhának a belseje minenkire illeszkedik automatikusan, lol."

ez nekem se, mi a fenének készítenének ilyen ruhát -ha csak nem használják ezt más fajok megmentésére/segítésésre is, de nem tűntek túl segítőkész fajnak.

-sztem Todd eddig is tudta, vagyis mintha járt már volna Atlantis mostani helyén korábban is, de erre nem esküdnék most meg.

• Narxis
    Szerintem azért nem halt meg Todd mert lekódolták az űrhajó rendszereit, a kormányos csávó nem is tudta feltörni csak miután megmenekültek a becsapódástól, a bolygó másik részén.

Lehet 2 ZPM volt, mintha rémlene, hogy egyet a Földről hoztak 1-et meg valahonnan a Pegazus galaxisból. A tévedés jogát fenntartom. :D
  • pyrohun #1893
    sry a helyesírási hibákért.
  • pyrohun #1892
    Nagyon jó rész volt, de tele volt hibával :(

- Amikor Toodék elhagyják a 302-essel a hangárt, utána miért nem kapták el őket? A 301-es nem tud csillagkapun átmenni, de még a közelben sem volt csillagkapu, ráadásul a 302-esnek nincs hiperhajtóműje sem, ha jól tudom. Szóval simán egy lövés és voltnincs Todd - bár az egyik kedvenc karakterem.

- Tudtommal Atlantis ZPM-e teljesen lemerült (mivel nem tudta ugye felfogni a csillagkapu robbanását a segítségével fenntartott pajzs), akkor most honnan lett hirtelem új, működő ZPM?

- Nekem az a megoldás nem tetszett (bár belekötni nem nagyon lehet), hogy annak a speciális ruhának a belseje minenkire illeszkedik automatikusan, lol.

- Kíváncsi leszek, hogy most, hogy Todd tudja hol van Atlantis, milyen következményei lesznek ennek, vagy erről megint elfeledkeznek a készítők...?
  • MerlinW
    Mutatták ahogy elhagyja a kis hajó a hangárt. Elmenekültek a becsapódás elől
  • MerlinW
    Szerintem a 8. évad zseniális volt...
  • Lyan Kyj
    5x11

Hm, nem tudom visszanézni, de mi a franc lett Todd-ékkal a hangárban? Utolsó rájuk tett utalás a film végéig az volt, hogy légmentesítették a kamrát. Aztán? Én aludtam el vagy mi? Benn maradtak a hajón, vagy elszálltak, vagy micsoda?
  • BaliBoy
    I disagree. Az SG1 a 7x22-vel véget ért szerintem. Utána már csak nyúzták szerintem. Nem volt rossz, de az már nem az SG1 volt. Az Atlantis ezen évadja meg szerintem eddig a legjobb.
  • MerlinW
    2008-Oct-17 Stargate Atlantis 05x12 Outsiders
    2008-Oct-24 Stargate Atlantis 05x13 Inquisition
  • Narxis
    Láttátok a 12-es rész trailerét? Uncsi lesz? Trailer alapján nem lesz rossz.
  • tnm #1885
    elvileg 1 hét, a múltkori 2 hét az elvileg a "téli" évadfelénél lévő szünet volt
  • Borg
    Szerintem az sg1 9-10. évadja sokkal jobb volt mint az atlantis eddig... bár talán most kap egy olyan csavart ez a galaxis is, ami miatt izgalmasabbá válik.
  • Trisztin
    már bánom,hogy mikor nyáron végig néztem az SG-1-et a 10 évadot nem néztem végig... azt hittem még emlékszem rá... tévedtem... meg kell néznem majd! :)

köszi az emlékeztetést mindnekinek :)
  • Borg
    Most mikorra várható a 12. rész? 1 hét vagy 2 hét?
  • HunGripen
    Lehet az AXN-en vagy az AXN Sci-fi-n hamarabb fogják adni az SG-1 10. és az SGA 3-5.évadát.
  • HunGripen
    Tudtommal voltak olyan tervek, hogy a TV2 folytatja az Atlantis-t, de közben változott a vezetőség.
  • BaliBoy
    Ez nem kívánság műsor! Univerzum lesz és kész. :D
  • Borg
    SG1 folytatást.
  • Fabio Capello
    hát arról se lehet semmit mondani, amíg egy részt legalább nem láttunk belőle... :)
  • BaliBoy
    Szerintem nem kéne. Az Univerzumtól sokkal többet várok. :)
  • Fabio Capello
    valameylik csütörtök este láttam a tv2-őn egy korai részt (asszem a 38 perc volt az...), és rájöttem hogy mennyire bírtam a sorozatot, csakhát ugye magyar TV, tehát a második évad utáni részekről ne is nagyon álmodjunk TV-ben, szóval letöltöttem... izé megvettem :D, és beértem a mostani részeket, hogy naprakész lehessek :)

Petíciózni kéne hatodik évadért... :D
  • BaliBoy
    :OO
    Az igen szép teljesítmény. :)))
  • Fabio Capello
    ne nézzél amatőrnek, alig egy hét alatt néztem végig az öt évadot amíg beértem a most futó részeket :D

amúgy persze, nyilvánvaló hogy kire céloz, de az ember időnként szeret eljátszani a gondolattal... :D
  • BaliBoy
    Ok. Szíved joga. :))
    Bár ugyebár aki követi a sorozatot rendszeresen, az képben van mi történt az alternatív idősíkon. :)
  • Borg
    Todd lesz az, érzem!! :D
  • Fabio Capello
    hadd legyek már összeesküvés-elmélet fan, ahol semmi nem az aminek látszik :D:D:D
  • BaliBoy
    "That, uh, I'm kind of... interested in somebody else."

Ezen mit lehet félreérteni? Elég egyértelmű.
  • BaliBoy
    Általában én is megszoktam várni a magyar feliratot mert lusta vagyok. (meg azért a tudományos rizsát én sem vágom mindig) De lehetett sejteni, hogy ebben a részben nem lesznek, óriási, érthetetlen monológok. ;)
  • Fabio Capello
    gondolod? :P bevallom nekem elsőre a női nem iránti orientálódása jutott eszembe, annyira direkte tudatmódosító mondat volt... :D De Rodneynak is kijár végre valami jócsaj, hát hajrá :D
  • Narxis
    Rodney :D Rodney is érdekelt irányába :D
  • Fabio Capello
    mondjuk engem most cseszettül érdekel, hogy kell értelmezni Jennifer "más irányban vagyok érdekelt" című kijelentését.... :D
  • tnm #1864
    SG-1 legutsó részében suicidolnak a galaxisunkban élők
  • Shiwo
    a magyar felirat megjelenését követő köv napig
  • Fabio Capello
    Nos ez egy hosszú sztori...

Az egész ugyebár ott kezdődött hogy megpróbálták visszafordítani a degenerálódásukat, csak elszúrták, emiatt egy megállíthatatlan kór kezdett terjedni közöttük... Ekkor kapja meg az Odüsszeia az asgard hagyatékot, ezután megtámadja az Orillát, az asgard főbolygót az Ori. Annak érdekében hogy ne kerüljön rossz kezekbe a technológiájuk, úgy döntenek, megsemmisítik az anyabolygót, és kampó.

Az új SG filmben van szó erről, ahogy Atlantisról is...
  • Trisztin
    VAzzze.. én valamikor nagyon lemaradtam...

a "mi" galaxisunkban mikor is haltak ki az asgardok?
    Tisztában voltam vele,hogy haldokolnak,meg ilyenek,de nem rémlik,hogy úgy végérvényesen leirták volna őket...
  • Fabio Capello
    Well, végeztem...

Nem tudom van e szabály hogy mennyi ideig kötelező a spoiler az aktuális részről, szóval spoiler :)

Szvsz kicsit elkapkodták ezt a Daedalus-szálat, túl összecsapott lett, de legalábbis én többet láttam benne, mint ami kijött végül. Sajnálom, hogy elpusztították az Atterot, pedig McKaynek és Zelenkának nem hiszem hogy sokáig tartott volna, hogy tökéletesítsék, és a kapu elpusztítása nélkül használhassák, és tény hogy nagy segítséget jelentett volna a lidércek ellen, bár most őket pusztítja rendesen a belháború... Remélem a páncélból ki tudnak hozni valamit, és nem tűnik el a süllyesztőben, az is nagy segítség lehetne, ha azt tudnák sokszorosítani, merőben megnőhetne Atlantis védelme. Annak viszont különösen örültem, hogy az Asgardokat illetően bejött a tippem, miszerint ők egy másik ága az eredeti Asgard civilizációnak.... No meg most aztán pláne kérdés, hogy vajon az Asgardok támadni fogják őket, vagy majd később esetleg szövetségre lépnek, no meg az is érdekel, hogy Toddal milyen lesz a viszony ezután az affér után.... Már várom a 18.-i részt, remélem folytatják a nagy durranásokat

9/10 pont erre a részre

Mellesleg tisztelettel megjegyezném, nem kéne egy HG a topikban? :)
  • Fabio Capello
    Van felirat, hosszúpuskáról tölthető
  • Micsu
    np
  • MerlinW
    CicMax írta:

"Az 5x11 felirata előreláthatóan ma este már nem lesz meg, csak holnap délelőtt-kora délután valamikor. A jószándék meglenne, de az egészség sajnos még mindig hibádzik kicsit..."
  • Shiwo
    én speciel tanultam angolt, egy-két sorozatot simán megnézek angol felirattal, de a stargate-ben sokszor előfordul "tudományos" szó, amit nem szoktam érteni (néha még magyarul sem :)) plusz Rodney és Daniel is marhagyorsan beszél, ergó a feliratok is hamar váltják egymást, gyakran fel se fogom, mit mondanak magyar felirat nélkül, így én is várom, hogy Cicmax végezzen vele