StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marha nagy rész volt!
Fabio Capello
két hét múlvajön a következõ rész 😊

wander01
hatalmas rész volt, ugye nincs midseason brake? ugye nincs?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

tényleg jóvolt, az idegen kommandó is elég hatásosan volt megcsinálva

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fabio Capello
Meg is néztem gyorsan, hát ilyen kurvajó részt is rég láttam, csak ne kéne annyit várni a folytatásra.... 😄

5w0rdf15h
kész a felirat

köszi Cicmax!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tnm
pont ezt mondtam már korábban is, hogy egy csomó mindenen még poénkodnak 200.ban aztán utána el is sütik õket mindkét sorozatban. persze, ugyanebben a részben kvázi azt is elmondják, hogy ha rámutatnak, hogy õk is tudják, hogy valami hülyeség, akkor már rendbe van téve dolog...

Trisztin
Idézek:
"-OK, elõször is szerintem szüksége van egy hatásos fõcímre.
-Komolyan beszél? Az már kiment a divatból.Csak feldobják a címet, és mehetnek tovább"

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Fabio Capello
magyar feliratot ázistenit, angolul nincs erõm végignézni

Narxis
Jaja, pont az jutott eszembe.<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tnm
mint Cartman mikor nem bír várni a Wii-re xD?

Narxis
ÁÁÁÁ ez mekkora rész volt, nem bírom ki 2 hétig, de kár volt megnéznem. Hibernáltatom magam!

tnm
nah, erre spóroltak ennyit.
yeah! remélem második felére is maradt zsé, meg kreativitás. amúgy a mellékhatást ki lehetett találni (2 tippem volt, az egyik gyakorlatilag talált)
jah, és hogy objekítv legyek: nah, ez egy SG-hez méltõ rész volt, sõt azok közül is a jobbak közé való.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nah, ki emlékszik, melyik faj volt SG-1-ben olyan, hogy nem bírta a földi atmosztférát? nekem egy ilyen eszembe jutott, de nem vagyok benne biztos, hogy nem volt több. -ugye Michael Shanks mondta, hogy olyan faj lesz, akikkel Daniel Jackson már találkozott- nekem most azok jutottak eszembe, akik egy õsi fajnak az utolsó túlélõi voltak és nagyon nehezen találtak maguknak új világot, és azt is át kellett alakítaniuk (kb. felperzselték). a sárgaszemû embereknek meg el kellett költözniük a rész végén a rég elveszett otthonukba. az idegenek zajt hallgattak zenének, ha valakinek innen ugrik be, hogy _én_kikre gondolok

5w0rdf15h
2 hét múlva 😊

Szent szar, mekkora rész! A vége az vmi feelinges volt, teljesen visszaadta a régi CSK-k krízishangulatát. MIKOR LESZ ÚJ RÉSZ??? CANNOT WAIT...
5w0rdf15h
õ is lesz még nopara 😄

zmeg erre eltették lábalól Weir-t is 😞
tnm
persze, csak az már pm.😊

Fabio Capello
😄 micsoda részletes menetrend... kilencre talán már felirat is lesz 😄

MerlinW
Magyar idõ szerint:
2008-Sep-27 04:00 Stargate Atlantis 05x10 First Contact (1)

5-ig tart, 6-ig tömörítik, 7-ig terjesztik, 8-kor töltheted😊

[merlinw.org]

5w0rdf15h
szombaton hajnalba

Fabio Capello
köff

Narxis
Holnap.

Fabio Capello
még ma, vagy majd csak holnap jön az 5x10?

Fabio Capello
valahogy, valamikor... 😊

tnm
elvileg nem kell spoiler, de sose árt😊

kérdésedre is válaszolva: "valaha igen"😉

Nemtom ezt kell e spoilerezni, de abba irom (3. évadÖ
Tegnap tartottam 3x17-nél asszem, de megrázott baszki hogy meghalt a Carson 😞 Az egyik kedvenc figurám volt. Õ még valaha visszatér, vagy végleg kivették ezen a ponton a sorozatból?
jó rész volt, így kell kis pénzbõl, nézhetõ és élvezhetõ részt csinálni. De a Királynõ rész<#eljen>
Fabio Capello
5x09et néztem meg ma délelõtt

hááát... láttam már jobb részt is de azért nem volt annyira vészes, 7/10-et adok neki

PyRex
Igen, nekem is jobban bejön így a'la LOST 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Shiwo
jah, már az elõzõben is röviditett volt..átvették a heroes-tól ..

mondjuk én nem is bánom..ha új van, az elsõ 2-3 alkalommal látni érdekes..de utána már mindig eltekerem

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BlackShadow
nem volt rossz rész.. én élveztem 😊 de már megint annyira tipikus, h találnak egy tök fasza technológiát, erre a rész végére megint nem szereztek semmit :\ kezd uncsi lenni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MerlinW
Nézd meg az elõzõ részben... <#rolleyes>

[merlinw.org]

mosoporr
A focimdalt lenyeltek pedig azt vartam a legjobban 😞

Narxis
Ez kurvajó rész volt, még több lidérceset.

Hát semmiképp a ledes fejûek. Ugyan lehetne, hogy a mi univerzumunkban más páncélzatot használnak, de már korábban is elmondták a készítõk, hogy az 5.évadban azok nem térenk vissza. Micheael Shanks(daniel Jakcson) már azt is elhintette, hogy van már velük közös múltja és a készítõk szerint megfogja döbenteni a rajongókat. Lehet egy korábban éppen csak rövid ideig feltûnõ fajról lesz szó. Azt se feledjük, hogy elvileg minimum 1 olyan technológiailag fejlett fajnak is meg kell jelennie az 5.évadban, akik eddig a Lidércek elõl rejtõzködtek. Valószínûleg az egyik ilyen néprõl lehet szó.
tnm
replicator-wraith hybrid-ok, vagy villogó piros ledes fejûek (még az is lehet a kettõ ugyanaz, esetleg go'a'uld szimbiótával, félúton a felemelkedés felé...)

Huhh a trailer alapján érdekes rész lesz. De vajon kik vannak a páncél alatt? Tudom, hogy egy új ellenség 😊
tnm
nah, mai is elment, de a legjobb része akkor is a következõ heti epizód elõzetese volt.
már alig várom, bár tudom, hogy to be continued-dal lesz vége, aztán meg majd kell várni az évad második felére két hetet (de jó, hogy most nincs akkora szünet).

amúgy Woolsey-val sokat spóroltak részenként (van is vezetõje Atlantisnak, de nem kell kb semmit fizetni a színésznek...)

nah, jövõ hét és Danny boy!

Trisztin
sajnálom,hogy így gondolod...

Az biztos,hogy láttam sok SG-1-es forgatási képet,mindegyiken röhögnek (Teal'c fõleg!) ... SG-A-es S5 promo képeken is LORNE vigyorog ("véresen") ... na ennyit körülbelül a traumáról...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Montanosz
nem azok trellianok a roxteriun rendszerbõl)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Narxis
lol

davidka003
<#eljen><#hehe>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hát persze és 4 évenkét szavazunk és rájuk, utána meg szépen elszívják az életünket<#hehe>
Montanosz
ha valódi terhesség volt akkor lehet hogy a lidércek is léteznek?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

5x08 - Nagyon jó rész volt!!!

MerlinW
Mértékkel a sport sem trauma. Lásd terhestornák, és egyéb elfoglaltságok. Kifejezetten jót tesz a kismamáknak és a gyermeknek a mozgás.

[merlinw.org]

PyRex
Atyaég, ne légy már ennyire buta. Ha TÉNYLEG tanult pszihológus vagy, akkor tudhatnád, hogy mivel ez csak forgatás volt, nyilvánvalóan SEM FIZIKAILAG, SEM LELKILEg nem érte megrázkódtatás a színésznõt - és ezért a gyermeket sem. Bocs, de nagyon nagy hülyeséget írtál.

Nem tudom milyen trauma lehet, amikor egy 100nm-es stúdióban díszletek elõtt a háttérben csomó emberrel (operatõrök, rendezõ, színészek, stb. sorolhatnám), eljátszik valamit az anyja. Ez nem trauma, ennél nagyobb trauma amikor egyes anyukák sportolnak tehresen is...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

MerlinW
Elõre is a bocsánatodért esedezem, de monst õszintén; 30+ évesen (ráadásul állítólag pszichológusként *bahh* ) hogy lehetsz ennyire sötét?
<#idiota>

[merlinw.org]

Malakai
Érezte, hogy dolgozik, heh, nah azért remélem érteni, mit akartam írni. 😄
Ha még amiatt írtál volna, hogy mondjuk túl nagy hassal túl sok fizikai munkát végez (ugrabugra, nehezet emel, akármi), akkor megértem, de így...

(\__/) ( X.x) ( } . { )