2619
-
#1975 nem volt természetfeletti ereje, szal legközelebb már csak felmosáskor futhatnak bele, de mint írtam [goto:#1971] -
Borg #1974 Akkor meg újra ott vagyunk, hogy gagyi, mert nem zárták le rendesen :) -
#1973 amikor még a részeket írták nem tudták, hogy utsó évad... -
Borg #1972 Jah, mivel utolsó évad, gagyi is lehet... hova szenvedjenek végülis. -
#1971 sose lehetnél tuti biztos. pl. SG-1-ben is bármikor be lehet dobni, hogy titokban volt még egy Ba'al klón -
#1970 Szerintem nem kell aggódni, mivel ugye utolsó évad.... -
Borg #1969 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan nem bírták volna úgy megölni, hogy mindenki biztos lehessen a halálában végre? -
#1968 Ez durva rész volt, a végén az a mutatvány se volt rossz. Star Wars feeling. -
#1967 Bocsánat, lenn az 5x16-BÓL SPOILER, illetve annak a résznek az alaphelyzete -
#1966 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a,
"A Földön Dr. McKay-t egyik tudós riválisa meghívja egy úttörő találmányának tesztelésére, és McKay úgy dönt, hogy Kellert viszi magával az estélyre. Végül azonban csak McKay tudása segíthet megelőzni egy totális katasztrófát." -
Borg #1965 a.) mekkéj az isten (megint)
b.) valamelyik szellemileg alulfejlett főszereplőben ébred fel a zsenialitás génje (megint)
c.) tejla rosszat álmodik (megint) -
#1964 a Brain Storm című részbe nagy lehetőséget látok, jólhangzik... :D -
#1963 Nagyon király, thx. -
#1962 2008-Nov-07 Stargate Atlantis 05x14 Prodigal
2008-Nov-14 Stargate Atlantis 05x15 Remnants
2008-Nov-21 Stargate Atlantis 05x16 Brain Storm -
#1961 A héten lesz már epizód, ugye? -
#1960 csak a haja más:D (amúgy igen, lásd imdb) -
#1959 igen -
#1958 a 7. és a 8. évad Dr Weir-je ugyanaz a karakter, csak más szereplő? -
#1957 az sem kizárt, hogy az asgardiaktól szedték el, mikor azokat nyomták le -
HunGripen #1956 Szerintem csak tök véletlen, hogy a 2 tech hasonló. Egyszerűen így jött ki. Ha jól emlékszem maga az effekt tök más, a hang így hirtelen nem jut eszembe.
Max azt lehet bemagyarázni, hogy a technológiai háttér hasonló. -
#1955 eltartott egy darabig mire felfogtam.. .:D gondolom ő=ős :D
de ha azon alapszik akkor a pocsolyaugrókban és a warshipekben miért nincsen ilyen eszköz? én az atlantis alatt még nem találkoztam ilyesmivel, csak a wraithnél... -
#1954 billentyűzet vicceskedik:)
szal "ős technológián" -
#1953 ha ő technológián alapszik, mindkettő, akkor nem. -
#1952 Mondjátok hogy összeesküvés-elmélet hívő vagyok, de esküszöm nektek, hogy a 206 - Thor's Chariot (SG-1) részben a cumó amivel eltüntetik a goa'uldokat, egy az egyben olyan mint a lidérc sugár, még hangra is! :D
vajon véletlen? :D -
#1951 Most vannak az USA-ban a választások, azt nézi a nép, gondolom ezért nem játszanak sok sorozatot (sem). Kanada ide vagy oda, a nézettség nagy részét valószínűleg az amerikaiak hozzák. -
HunGripen #1950 Egyébként általában különböző okok miatt van szünet. Nem rég volt pl. azért, mert egy új sorozatnak volt a premierje a Sci-Fi-n(Sanctuary-Amanda Tapping főszereplő). -
#1949 Nincs egy nagy szünet, helyette több kicsi. -
#1948 És ez mi a bűbánatos francért jó? -
#1947 Jah, nov. 7-e. :( -
#1946 Jap, úgytűnik most erre álltak be, hogy minden hónapban 3 hétvégén van SGA (szal 3 rész után mindig egy hét szünet). -
#1945 úgy tűnik, sajnos nem. -
Borg #1944 Tegnap nem volt új rész? -
#1943 Ja, engem már kifejezetten idegesítenek a Michael-es részek. -
Borg #1942 Remélem az utolsó bőrt húzzák le erről. -
#1941 köszi! -
#1940 úúúgy éreztem hogy ez még vissza fog térni
jó kis rész lesz, látom megint lantiszi csetepatéval... megint csavart érzek a levegőben, már csak ha abból indulok ki hogy atlantiszon van -
#1939 The Prodigal -
Borg #1938 Trailert ! :D -
#1937 A következő rész lesz durva, akciót akartatok, akció lesz. ;) -
#1936 egyetértek, engem is nagyon emlékeztetett a Kor'Ai részre,és a korábbi jeleneteket is jó volt visszanézni... :) Bár lehetett volna kicsit stílusosabban tálalnim úgy nagyobbat üthetett volna