StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom,hol járt az agyam,hogy így elgépeltem... vezeklés ként amint SG-1 közelbe kerülök rögtön megnézek pár részt 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
û
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy még anno volt egy utalás egy szörnyû ellenségre,ami lefoglalja õket "otthon" ... de nem vagyok biztos,hogy az a replik elõtt vagy után...
Mindenesetre kiváncsian várom Daniel Jackson reakcióját,ami a film részlet után lesz... bemutatkozása után felismerik-e...hiszen Thor egyik hajóját róla nevezte el...
...mikor O'Nealt rákötötték... "rákötöttünk Daniel Jacksonra..."
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
önmegsemmisítõre
Azonban ebbben a galaxisban az üres fenyegetõzésük kevésnek bizonyult... így kicsit alkalmazkodtak a helyzetthez...de ahogy láthattuk nem éppen egy Wrait-barát (bárki más barát) bolygón "élnek"/vannak... Ez csak egy helyörs,hogy innen tudják felügyelni a wrait-eket/galaxist,nehogy túlszaporodjanak...
(bár az az önmegsemisítõ dolog nem túl asgardos...)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
Nem Rodney a hibás, elég hülyén van kitalálva, belép egy terembe és az õs gének miatt máris minden aktiválódik. Habár privát labor volt, szóval így kicsit érthetõbb. 😄
Olyan felszerelésnek ami annak az új "faj"nak van nagy hasznát vennék Atlantison.
Next PC upgrade: 2022
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mondjuk ez a kapubumm elég magas labda, hisz most bármelyik világon tárcsáznak, annak annyi, gyakorlatilag a galaxis nagy részének befellegzett, ideje újat keresni. Talán ez lenne a lényeg?
Minden benne volt!!! A látványvilág, a szöveg, a történet, az újdonságok, Todd, humoradagok, SG!
Még az atomdurva vége nélkül is egyik kedvencemmé lépett volna elõ, de ez.. miért ez az utolsó évad, miért?!😞((((((
Annyi potenciál van még az egészben!
Az "új" faj eszméletlen!!! Két tippem van, hogy kik azok, de majd kiderül úgyis😛 Megijedtem, hogy felnyitják és elveszik az egész varázsa, de szerencsére még csak nem is gondoltak erre!
10/10 minden tekintetben megérdemli!!!!
Azt hiszem,ez az a fajta csavar,amelyet már vártunk egy ideje (és hiányoztt az SGA-ból...)
Leborulok az írok elõtt...<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
...és ha már ott vagyok,akkor rágom a küszöböt 2 hétig...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
csaknem bírtam ki, muszáj volt megnéznem... 😄
basszus mindenre gondoltam, de pont erre nem...erõsen meglepõ
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
SPOILER: CSAK AZ NÉZZE MEG, AKI TUDNI AKARJA, KIK A REJTÉLYES IDEGEN FAJ! Amúgy pedig egy jelenet az 5x11-bõl.
direkt csak szöveg, és nem link😊
amúgy nem örülök, hogy õk azok. a saját tippem jobban tetszett volna.😄
(ha elérhetõ lesz,hidd el nem várjuk meg a 10.ét)<#awink>#awink>
2008-Oct-10 Stargate Atlantis 05x11 The Lost Tribe (2)
2008-Oct-24 Stargate Atlantis 05x12 Inquisition
[merlinw.org]
Friday October 10 9/8C
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"