StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trisztin
tudom, tudom O'Neill... "O'Niell!Három ellel!"
Nemtudom,hol járt az agyam,hogy így elgépeltem... vezeklés ként amint SG-1 közelbe kerülök rögtön megnézek pár részt 😉

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

tnm
azok sztem a repik voltak.

Trisztin
egyre kevésbé idegen idegenek...
û
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAn abban valami amit mondasz...de szerintem itt pont nem a fejlettség a lényeg,inkább az,hogy baromira esetlen a kinézetük... ezt ti sem tagadhatjátok... mikor anno O'Neal kezett fogott az egyikkel izgultam le ne törje a kezét... <#buck>

Amúgy még anno volt egy utalás egy szörnyû ellenségre,ami lefoglalja õket "otthon" ... de nem vagyok biztos,hogy az a replik elõtt vagy után...
Mindenesetre kiváncsian várom Daniel Jackson reakcióját,ami a film részlet után lesz... bemutatkozása után felismerik-e...hiszen Thor egyik hajóját róla nevezte el...
...mikor O'Nealt rákötötték... "rákötöttünk Daniel Jacksonra..."

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

tnm
azt nem tudom, még, hogy miért kellett Daniel Jackson-éknak aktiválniuk a kütyüt, õk is megtehették volna
önmegsemmisítõre
lehet azárt nem akarják ennyire, hogy láthassák õket teljes valójukban (akár még önmegsemmisítõig is elmennek), mert ahogy a Thor pörölye részben, lehet itt is van néhány bolygó, amit õk védenek, de -mint a legtöbb világ, amivel a Pegazus galaxisban találkoztunk,- nem elég fejlettek ahhoz, hogy megmutassák magukat az Asgardok nekik.

Fabio Capello
Még mindig azok a rohatt idegenek... 😄

Nem láttam, Zelenka hol találta meg az elõörsöt, DE! Mi van ha az asgardok a Tejúton tudtak már a wraith-rõl (õsök emlékeibõl, sztorikból, netán eljutottak a pegazusba...), és emiatt települtek le az elõörsön, hogyha a wraith túl közel merészkedne a tejúthoz, értesíthessék az otthoniakat, és fel tudjanak készülni rá? Mindenesetre valami közük biztos van a wraith-hez ezeknek az asgardoknak, ha ilyen eszközöket használnak...

Trisztin
Idegenekrõl továbbra is spoilerben!...:

ÉN úgy gondolom,hogy azt a fejlettségi szintet,amit õk elértek, pedig kizárólag békésen lehet elérni...
Azonban ebbben a galaxisban az üres fenyegetõzésük kevésnek bizonyult... így kicsit alkalmazkodtak a helyzetthez...de ahogy láthattuk nem éppen egy Wrait-barát (bárki más barát) bolygón "élnek"/vannak... Ez csak egy helyörs,hogy innen tudják felügyelni a wrait-eket/galaxist,nehogy túlszaporodjanak...
(bár az az önmegsemisítõ dolog nem túl asgardos...)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Fabio Capello
Alábbiakban spoiler az idegenekrõl...

lehetséges... nekem az a gondolat fordult meg a fejemben, hogy nem létezik hogy az asgard alapvetõen békés nép, nem hiszem hogy az általunk ismert asgard képes lenne ilyesmire... szóval, szerintem lehetséges hogy ez az asgard evolúció egy másik ága, akik a pegazusban rekedtek, nem jutottak el a tejútrendszerbe, és a wraith-el való csaták miatt vált azzá a harcos fajjá amit mi most megismerhettünk... a lényeg: sztem ezek nem ugyanazok az asgardok, mint a tejútrendszerben, hanem egy másik asgard ág.

wander01
én azért mindig letiltom az Autorun-t, sok bosszuságot tud okozni. erre tessék...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Narxis
Jaja, látványos volt, de SZVSZ nem praktikus. Akkor is az volt a gond, hogy milyen gyorsan zabálta azt a kevés energiát a város. Gondolom ez direkt így lett kitalálva, hogy pörögjön a sztori. Mindegy, annyira nem lényeges, teljen le az a 2 hét és mindenre fény derül.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Nem kell privátnak lennie, a komplett Atlantisz rendszer is aktiválódott mikor elõször beléptek😊

[merlinw.org]

Narxis
Az is õs tudtommal, azért tudott átmenni a pajzson.
Nem Rodney a hibás, elég hülyén van kitalálva, belép egy terembe és az õs gének miatt máris minden aktiválódik. Habár privát labor volt, szóval így kicsit érthetõbb. 😄

tnm
nem Rodney kapcsolta be😛

grebber
Rodneynak rohadjon meg be kell kapcsolni mindent <#idiota>
Olyan felszerelésnek ami annak az új "faj"nak van nagy hasznát vennék Atlantison.

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Engem annyira nem zavart, sok filmben eljátszák ezt, pl. csak azért se mutatják a gyilkos arcát, meg Star Trekben is volt ilyen. A nézettség nagy úr. 😞 Vagy lehet, hogy

kevesebbszer kell klónozniuk magukat, lassabban használódik el a testük ha a cuccban vannak? Meg ugye látszott, hogy jól jön harcban.

tnm
nah, ezt írtam én is, de ilyet nem szabad csinálni

Narxis
Szerintem azért, hogy mi nézõk ne tudjuk meg. 😄

tnm
nem, amikor aktiválódik az eszköz az õ oldalukon és még csak elindulnak Atlantis felé, már akkor teljes menetfelszerelésben vannak

gondlom azért hogy danielék se tudják hogy kik õk

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tnm
most így belegondolva, akkor nem tudom, hogy mi értelme volt annak, hogy a saját hajójukon is páncélban masíroztak. (értelemszerûen azt leszámítva, hogy mi -nézõk- ne tudjuk, hogy kik õk)

BlackShadow
én is megpróbálok .. 😄 viszlát 2 hét múlva ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BaliBoy
Én is erõs maradok. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mosoporr
<#worship>

én is megnéztem ki van a páncél mögött,sikitottam...

Mondjuk ez a kapubumm elég magas labda, hisz most bármelyik világon tárcsáznak, annak annyi, gyakorlatilag a galaxis nagy részének befellegzett, ideje újat keresni. Talán ez lenne a lényeg?

Narxis
<#eljen>

URAMISTEN!!!! MEKKORA RÉSZ!!!!! 5x10!

Minden benne volt!!! A látványvilág, a szöveg, a történet, az újdonságok, Todd, humoradagok, SG!
Még az atomdurva vége nélkül is egyik kedvencemmé lépett volna elõ, de ez.. miért ez az utolsó évad, miért?!😞((((((

Annyi potenciál van még az egészben!

Az "új" faj eszméletlen!!! Két tippem van, hogy kik azok, de majd kiderül úgyis😛 Megijedtem, hogy felnyitják és elveszik az egész varázsa, de szerencsére még csak nem is gondoltak erre!

10/10 minden tekintetben megérdemli!!!!

jó rész volt,nagyon király, de a Királynõs rész nekem még mindig jobban tetszik, persze ebbe tutira 100% belejátszik, hogy a ennek a sztorinak még nincs vége, lezárva. Szóval 2 hét múlva én is átállok a megfelelõ oldalra<#hehe>az a baj néztem volna tovább:-D
azért annyit elárulhatunk hogy nem a ferlingek azok 😛 😄😄

tnm
xD

Trisztin
megnéztem és még keresem az állam...
Azt hiszem,ez az a fajta csavar,amelyet már vártunk egy ideje (és hiányoztt az SGA-ból...)

Leborulok az írok elõtt...<#worship><#worship><#worship><#taps>
...és ha már ott vagyok,akkor rágom a küszöböt 2 hétig...

Narxis
pá 😄

PyRex
na akkor pá 2 hét múlva 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Fabio Capello
sok sikert hozzá, én elbuktam 😛

Narxis
XD

PyRex
én NEM néztem meg és remélem kibírom 😊))) szeretnék meglepõdni, lehet, hogy nem is olvasom ezt a topicot, mert valaki megint lesz olyan édibédi és beír valamit spoiler nélkül 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Fabio Capello
A kíváncsiság nagy úr... ja és utálom ha mindenki olyasmirõl beszél, amirõl én nem tudok <#hehe>

tnm
jah, kiváncsi voltam, hogy hányan maradnak erõsek😊

Fabio Capello
loooolll ezt nem gondoltam volna...

gondoltam itt Goa'uld-ra, Orira meg minden de pont rájuk nem... hogyatökömbe... mostmár mégjobban kell az a következõ rész 😄

csaknem bírtam ki, muszáj volt megnéznem... 😄

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Narxis
Eszem megáll, én se gondoltam volna...

5w0rdf15h
igen de nem ebben a galaxisban 😄

basszus mindenre gondoltam, de pont erre nem...erõsen meglepõ

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Narxis
Na neeeeeee, nem arról volt szó, hogy õk..szóval..érted.. 😄

tnm
oké megtaláltam. itt a jelenet, amiben kiderül:

SPOILER: CSAK AZ NÉZZE MEG, AKI TUDNI AKARJA, KIK A REJTÉLYES IDEGEN FAJ! Amúgy pedig egy jelenet az 5x11-bõl.
http://www.cinemablend.com/television/Clip-From-Daniel-Jackson-s-Return-To-Stargate-Atlantis-12451.html

direkt csak szöveg, és nem link😊

amúgy nem örülök, hogy õk azok. a saját tippem jobban tetszett volna.😄

tnm
azért spoilerben linket adhatnál, mert engem meg esz a kiváncsiság

Trisztin
láttuk mi már egyidõn amcsi premierrel részt... akkor azt hiszem Kanadai forrás volt <#vigyor4>
(ha elérhetõ lesz,hidd el nem várjuk meg a 10.ét)<#awink>

MerlinW
2008-Sep-26 Stargate Atlantis 05x10 First Contact (1)
2008-Oct-10 Stargate Atlantis 05x11 The Lost Tribe (2)
2008-Oct-24 Stargate Atlantis 05x12 Inquisition

[merlinw.org]

5w0rdf15h
csak elvan írva, az elõzetesnél már a jó dátum van 😊

Friday October 10 9/8C

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
fene tudja... mrá többen mondták, és én is úgy tudom hogy most két hét szünet jön...

Ability
Scifi oldalán október 3. van kiírva következõ résznek. Ergó lehet nem is két hét múlva folytatják?
Fabio Capello
itt ne oszd meg velünk pls, nekem még ez is egy nagy izgalom... 😊

Direkt nem olvastam spoilereket, erre mikor kerestem vm-t az egyik oldalon, egybõl az elsõ sorban leírták, hogy kik is ezek a páncélos ürgék. K*rva ideges lettem. Hogy nem bírnak elõre kitenni egy SPOILER feliratot. Csak az elsõ mondatot olvastam el, de abba benne volt, tuána léptem is ki fele.