2619
-
#2015 Utóbbi. -
Orionk #2014 Sziasztok!
Egy kérdésem van a spoiler mögött:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mostani részben jött az a kínai, xiang, vagy mi a tököm a neve, aki le akarta váltani Woolseyt, na most az a kinai azért ment el, mert szóltak neki, hogy őt máshova helyezték át a Föld-ön. Most valóban áthelyezték, vagy azt csak képzeltették vel? -
#2013 Nekem akkor tetszett, hogyha hosszabb szünet után újra volt rész, akkor olyan jó érzés végignézni, de amúgy tényleg felesleges. -
#2012 nem tudom miért nincs, mondjuk nekem annyira nem hiányzik..okés, a zene cool, és érdekes megnézni 3-4 alkalommal, de utána én mindig eltekertem, allig vártam, hogy lássam mi történik, nem volt türelmem még 2 percig lesegetni az unalomig ismert képsorokat -
#2011 Elég unalmas résznek ígérkezik ez a Brainstorm rész.. :( -
Banderas1990 #2010 Hát még nehezen láthattál belőle teaser-t, mert még a forgatást sem kezdték el. Majd 2009 februárjában. -
sandor8206 #2009 óóó, ezt már láttam:-D remélem nem ezt látta a srác -
#2008 ITT -
sandor8206 #2007 hol láttad? -
nagykovi #2006 Sztem is jó rész volt, az igaz h töltelék rész, de ahoz képest eléggé lekötött engem is.
Az elején az "intro" vagy hogy is nevezzem azér nincs sztem, mert igy több idő jut magára az epizódra, a másik dolog meg h mostanában ez a divat más sorozatoknál is :D Én is hiányolom kicsit, de hát ez van.
Ami viszont nagyon rossz, hogy már csak 5 SG:A és vége :'( -
#2005 Ha erre gondolsz akkor nincs mitől tartani mert ez az SG1 200-ból van összevágva. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=dQDrODViG_I -
Orionk #2004 A mostani epizód, a 14.-ik nagyon jó volt. Számomra azok a jó részek, amelyek lekötnek annyira, hogy ameddig nézem, addig totál elfelejtem a gondjaimat, és bajaimat, és az epizód folyamán csak azon gondolkodom, hogy bárcsak egyik szereplő helyében lennék. Ez az epizód számomra ilyen volt. Bárcsak ismernék olyan technológiát, mint az epizódokban vannak. VAgy bárcsak ismernék egy olyan dolgot, amit csak én tudok, vagy én vagyok a legjobb benne a Földön.
Nézzétek meg, mert jó epizód.
Amit sajnálok, az az, hogy a mostani epizódok elején nincs benne a trailer, amiben bemutatják a szereplőket, hanem csak bevégnak egy pár képet, mintha féregjárato utazna a néző.
Tudtok valamit erről, hogy miért nincs trailer az elején?
THX.,
Utóirat: az universe nagyon rossz lesz. Láttam a teasert az universe uj sorozatból, és nagyon rossz. Teljesen más irányba viszik egy a Satargate sorozatokat.
ÜDv., -
#2003 mostmár rendben vannak
amikor íródott akkor gáz volt vele, több helyen is jelezték :) -
#2002 Ehh.. Én látom a spoileres üzeneteidet. -
Borg #2001 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!n+1. töltelék rész... azt hittem ennyire közel a végéhez már nem lesz ilyen... -
#2000 és megint nem... behalok
hát akkor spoiler nélkül, aki nem akarja tudni még az előzetest sem, az ne nézzen ide :D
de rohadékul elegem van már a geniiból de főleg abból az elmebeteg kolyából -
#1999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hanem hogy de rohattul elegem van már a genii-ból és abból az elmebeteg kolyából :D -
#1998 Akkor nem tom. :S :D -
#1997 de nem linket akartam :D -
#1996 Asszem van egy bug fórumba ha linket akarsz tenni spoilerba. -
#1995 valamiért eltűnik az üzenetem ha spoilerezni akarok
de még csak visszavonni se tudom, se szerkeszteni, WTF? -
#1994 ?:D -
#1993 anyád
ha spoilert akarok betenni, ez történik... -
#1992 lol... na szóval
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de elegem van már a genii-ból meg kolyaból, belőle főleg... -
#1991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy nekem dekurvára elegem van már a Genii-ból de főleg Kolya-ból... -
#1990 Remnants -
sandor8206 #1989 linket tudnál bedobni, köszi -
Banderas1990 #1988 Ja egyébként nagy volt az 5x14. -
Banderas1990 #1987 Hát abba, azért nem vagyok biztos, hogy minden szállat lezárnak(Lidérc, Asgard), főleg mert lesz még min 1 DVD film.
Ha véletlen spoilerből tudod, akkor ne mond el. Nem nagyon olvasok spoilereket. -
#1986 Köv. rész is durva lesz, most, hogy láttam előzetest. Elég gyorsn varrják el a szálakat, fura. -
#1985 Így a sorozat vége felé nem igazán kell spekulálni. Miután teljesen lezárják a Pegazus galaxis szálat, nem hiszem, hogy az SG Universe-ben Michael, vagy a lidércek szerepet kapnának. -
ugot2know #1984 de az is lehet,hogy az egyik klónja volt... -
#1983 "Remélem még sok ilyen rész lesz"
Már csak 6 epizódnyi SGA-t kapunk, de reméljük azokat ezen a színvonalon.
5x14 nekem is tetszett nagyon, Michael halála számomra nem volt kérdés. -
#1982 nekem mindig "genny" jut az eszembe a szóról :) -
#1981 Én is azon tünődtem rész közben, hogy már megint nem lehetünk teljesen biztosak a halálában. Mert olyan magasról már tényleg úgy tűnik, hogy a víz is mindegy lenne, de hát az SG sorozatokban eddig is voltak ilyen nagy halál utáni visszatérések. Valamennyire nyitva hagyták ezt a szálat, de szerintem már nem fogják visszahozni. Már épp ideje lenne lezárni.
Amúgy a rész nagyon ütős volt, végre nem ilyen sablon problémát találtak ki, hanem ötletes volt az elfoglalás, és ötletes volt a probléma megoldása is. Ráadásul kivételesen nem volt semmilyen logikai hiba. Remélem még sok ilyen rész lesz, de ahogy nézgettem a csillagkapu képtárát megint kapunk a pofánkba ilyen ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... genni-os elfogós, megkínzós, ideglelő szar részt. De lehet csak engem irritált mindig is az egész genii szori.
-
#1980 fun = fan természetesen :)
amúgy a rész nagyon ütős volt szerintem és azért is idegelt fel ennyire, hogy a vége megint ilyen semmilyen lett. -
#1979 Amúgy ez engem is rohadtul idegesít. Ha megint kitalálják, hogy nem halt meg, akkor részemről a maradék pár részre is cancel lesz a sorozat. Ennyire miért kell mindig elb*szni valamit? Kb. minden egyes rohadt stargate fun erre várt volna, de neeem.. akkor is nyitva hagyjuk a szálat, majd visszahozzuk michaelt! Szar ez így. -
Borg #1978 Dehát ő übermensch.
Volt a wraith queen is, milyen mélységben túlélte már a nyomást... -
#1977 ezt már egyébként lehet ***SPOILER*** -be kéne írni.
olyan magasságból már édesmindegy. (pl. 20 centi magasról betonra ejtesz egy tojást szétmegy, ha egy kád vízbe, akkor elvileg nem. 2m magasról viszont már a vízfelületén és szétcsattan. a humanoidok egy kicsit ellenállóbbak, de olyan magasságból már minden ellenállás hasztalan;) ) -
Borg #1976 És ha vízbe esett? Hisz nem láthattuk.