StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész ugyebár ott kezdõdött hogy megpróbálták visszafordítani a degenerálódásukat, csak elszúrták, emiatt egy megállíthatatlan kór kezdett terjedni közöttük... Ekkor kapja meg az Odüsszeia az asgard hagyatékot, ezután megtámadja az Orillát, az asgard fõbolygót az Ori. Annak érdekében hogy ne kerüljön rossz kezekbe a technológiájuk, úgy döntenek, megsemmisítik az anyabolygót, és kampó.
Az új SG filmben van szó errõl, ahogy Atlantisról is...
Tisztában voltam vele,hogy haldokolnak,meg ilyenek,de nem rémlik,hogy úgy végérvényesen leirták volna õket...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nem tudom van e szabály hogy mennyi ideig kötelezõ a spoiler az aktuális részrõl, szóval spoiler 😊
9/10 pont erre a részre
Mellesleg tisztelettel megjegyezném, nem kéne egy HG a topikban? 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Az 5x11 felirata elõreláthatóan ma este már nem lesz meg, csak holnap délelõtt-kora délután valamikor. A jószándék meglenne, de az egészség sajnos még mindig hibádzik kicsit..."
[merlinw.org]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
1.Azért az Utazók hajója bár eléggé összetákolt, mégis csak elég fejlett tech-kel van ellátva.
2.Ezek az Asgardok ráadásul nem voltak olyan tech szinten, mint az Ida-Galaxisban levõ rokonaik.
3.Nem O'niell-hoz hasonló überhadihajók voltak, inkább talán fegyveres szállítónak nevezhetõ.
4.Ahogy említették korlátozottak a forrásaik.
De azért ez engem is zavart. Túl könnyen elintézték 2 hajójukat.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De végülis jó rész volt, csak mint mondtam nagyon összecsapott, megvágott jellege volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
The Game S03E02 PROPER HDTV XviD-iDontLikeFQM
Stargate Atlantis S05E11 The Lost Tribe HDTV XviD-WeDontLikeYouEither
[merlinw.org]
bár õszintén szólva, woolsey szerintem nem jobb mint carter, sõt... attól még hogy õ civil, akkoris az IOA mozgatja a szálakat, woolsey csak a száj, amelyik kiadja a parancsokat. Bár látszik rajta, hogy nincs ínyére a dolog (ugyebár amikor kinevezik, rögtön megszegi a fél szabályzatot 😄)
nekem elküldheted privátban, hogy mi lesz woolsey val
thx
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
márszért meg, mi már tudjuk, hogy Woolsey mennyire lesz, vagy nem lesz áll. szereplõ (most nem lövöm le neked)
Az 5. évad után nem lesz több Stargate Atlantis, viszont a szériát egy két órás film zárja majd le 2009 elején.
Ma bejelentették, hogy megrendelték a Stargate Universe elsõ évadját, melyet egy két órás film fog elindítani 2009 elején. Az elsõ évad pedig 2009 nyarán indul el. Az Univerzum alkotói mindenképpen újítani szeretnének, egy az SG-1-tól és az Atlantistól is különálló, önálló szériát akarnak, s csak a jelen kort, a könnyed humort és a csillagkapuk fognak átkerülni (hogy digikapu, mechanikus kapu, vagy teljesen új kapu lesz-e, azt még - többek közt - nem tudni). A történet viszont összefüggõbb lesz, valószínûleg kezdetben mellõzik majd a nagy ellenséget, és ami fontosabb, hogy több pénzt kap, mint az SG-1 és az Atlantis, ennél fogva több lesz a látványos elem (eleve, ez egy õs ûrhajón, a Destiny-n fog játszódni).
Szereplõk tekintetében egyelõre két dolog látszik biztosnak. A fõszereplõnek húzónevet szeretnének, mint anno Richard Dean Anderson (Jack O’Neill ezredes/tábornok) volt az SG-1-ban, illetve valószínûleg egy SG-1/Atlantis mellékkarakter lesz állandó szereplõ (mint Atlantisban McKay, Weir és Woolsey).
Amúgy, sztem Weir jobb nõ (ill. milf), mint Carter, de ezt már írtam😄
Meg már kezd elegem lenni a tulságosan érzelgõs részekbõl.