StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk engem most cseszettül érdekel, hogy kell értelmezni Jennifer "más irányban vagyok érdekelt" címû kijelentését.... 😄

tnm
SG-1 legutsó részében suicidolnak a galaxisunkban élõk

Shiwo
a magyar felirat megjelenését követõ köv napig

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fabio Capello
Nos ez egy hosszú sztori...

Az egész ugyebár ott kezdõdött hogy megpróbálták visszafordítani a degenerálódásukat, csak elszúrták, emiatt egy megállíthatatlan kór kezdett terjedni közöttük... Ekkor kapja meg az Odüsszeia az asgard hagyatékot, ezután megtámadja az Orillát, az asgard fõbolygót az Ori. Annak érdekében hogy ne kerüljön rossz kezekbe a technológiájuk, úgy döntenek, megsemmisítik az anyabolygót, és kampó.

Az új SG filmben van szó errõl, ahogy Atlantisról is...

Trisztin
VAzzze.. én valamikor nagyon lemaradtam...

a "mi" galaxisunkban mikor is haltak ki az asgardok?
Tisztában voltam vele,hogy haldokolnak,meg ilyenek,de nem rémlik,hogy úgy végérvényesen leirták volna õket...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Fabio Capello
Well, végeztem...

Nem tudom van e szabály hogy mennyi ideig kötelezõ a spoiler az aktuális részrõl, szóval spoiler 😊

Szvsz kicsit elkapkodták ezt a Daedalus-szálat, túl összecsapott lett, de legalábbis én többet láttam benne, mint ami kijött végül. Sajnálom, hogy elpusztították az Atterot, pedig McKaynek és Zelenkának nem hiszem hogy sokáig tartott volna, hogy tökéletesítsék, és a kapu elpusztítása nélkül használhassák, és tény hogy nagy segítséget jelentett volna a lidércek ellen, bár most õket pusztítja rendesen a belháború... Remélem a páncélból ki tudnak hozni valamit, és nem tûnik el a süllyesztõben, az is nagy segítség lehetne, ha azt tudnák sokszorosítani, merõben megnõhetne Atlantis védelme. Annak viszont különösen örültem, hogy az Asgardokat illetõen bejött a tippem, miszerint õk egy másik ága az eredeti Asgard civilizációnak.... No meg most aztán pláne kérdés, hogy vajon az Asgardok támadni fogják õket, vagy majd késõbb esetleg szövetségre lépnek, no meg az is érdekel, hogy Toddal milyen lesz a viszony ezután az affér után.... Már várom a 18.-i részt, remélem folytatják a nagy durranásokat

9/10 pont erre a részre

Mellesleg tisztelettel megjegyezném, nem kéne egy HG a topikban? 😊

Fabio Capello
Van felirat, hosszúpuskáról tölthetõ

np

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
CicMax írta:

"Az 5x11 felirata elõreláthatóan ma este már nem lesz meg, csak holnap délelõtt-kora délután valamikor. A jószándék meglenne, de az egészség sajnos még mindig hibádzik kicsit..."

[merlinw.org]

Shiwo
én speciel tanultam angolt, egy-két sorozatot simán megnézek angol felirattal, de a stargate-ben sokszor elõfordul "tudományos" szó, amit nem szoktam érteni (néha még magyarul sem 😊) plusz Rodney és Daniel is marhagyorsan beszél, ergó a feliratok is hamar váltják egymást, gyakran fel se fogom, mit mondanak magyar felirat nélkül, így én is várom, hogy Cicmax végezzen vele

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

végre egy normális válasz, thx

Fabio Capello
mára ígéri CicMax

tanultam csak magyarul jobban tudok 😛

BaliBoy
Így jár aki nem tanul angolul. 😛

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

MerlinW
Ha elkészül.

[merlinw.org]

felirat mikor lesz nem tudjátok?

1.Azért az Utazók hajója bár eléggé összetákolt, mégis csak elég fejlett tech-kel van ellátva.
2.Ezek az Asgardok ráadásul nem voltak olyan tech szinten, mint az Ida-Galaxisban levõ rokonaik.
3.Nem O'niell-hoz hasonló überhadihajók voltak, inkább talán fegyveres szállítónak nevezhetõ.
4.Ahogy említették korlátozottak a forrásaik.

De azért ez engem is zavart. Túl könnyen elintézték 2 hajójukat.
Jó rész volt. 5
BaliBoy
Na bazz.. Sok mindenre gondoltam, de erre még álmomban sem. 😊)) 5*

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Meg az utazók csillagkapu robbanása is esetleg... a daedalus visszafoglalása is elég egyszerû volt... mintha todd-ék legalábbis full amatõrök lennének, alig volt kivel harcolni, ráadásul a belsõ érzékelõkkel se vették észre õket... aztán ott volt rodney-ék csodálatos kiszabadulása egy szintén amatõr trükkel... vagy hogy az utazók fostalicskájával 2 asgard(vagy õs) hajót lõttek ki lazán, és a harmadikat is csak azért nem mert elmenekült...

De végülis jó rész volt, csak mint mondtam nagyon összecsapott, megvágott jellege volt.
Narxis
A legnagyobb baromság szerintem a "tudjukmi" elpuszítása volt, jó lett volna végsõ esetre, ha elindulnak a lidércek a Föld felé.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Hát jah, mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi lett a "tudjukkikkel" és azért egy jelenetet kaphatott volna Tod is a végére.

Annyira nagyon azért nem. Nekem az volt az érzésem, hogy egy 3 részes epizódot vágtak meg kétrészessé. Egy csomó elvarratlan szál maradt, amit csak úgy "úgyfelejtettek" és ment tovább minden...
Narxis
Nagyon?

kBagyula
Jó volt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Nagyon zsír rész volt!

wander01
hát ez oltás volt

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

MerlinW
Hihi😊

The Game S03E02 PROPER HDTV XviD-iDontLikeFQM

Stargate Atlantis S05E11 The Lost Tribe HDTV XviD-WeDontLikeYouEither

[merlinw.org]

Elég egyszerû lezárása volt egy jól induló résznek...
Narxis
Magyar idõ szerint hajnali 2-kor adják le,nem?

Igen ma lesz. Már kiváncsi vagyok.
Ma lesz végre új rész? Vagy mikor?
Most jutottam el az aktuális epizódig. Hát nemtom. Engem eléggé eméleztetett az SG1 azon részeire, amikor a jaffákkal vívott harc vége felé feltûnt az oráj... szó se róla imádtam, de...
tnm
hát lehet, de nekem Carternél még nem tûnt fel. amúgyis nagyobb karakternek tartom Woolsey-t, mint Carter-t; mmint Atlantisban. Woolsey most került elõször vezetõ szerepbe, erre sokat lehet(ett volna) építeni. Egyébként is illett volna legalább egy olyan rész, ahol Woolsey beteges szabályokhoz kötõdése igazolódik be. Csak az objektivítás kedvéért. Meg amúgy is megérdemelné, mert végülis õ nem egy rossz szándékú ember.

Fabio Capello
persze, hiszen weir volt a mindenkit megértõ és segíteni vágyó civil, carter a katonai vezetõ, de mivel civil vezetést akartak, jött woolsey...

bár õszintén szólva, woolsey szerintem nem jobb mint carter, sõt... attól még hogy õ civil, akkoris az IOA mozgatja a szálakat, woolsey csak a száj, amelyik kiadja a parancsokat. Bár látszik rajta, hogy nincs ínyére a dolog (ugyebár amikor kinevezik, rögtön megszegi a fél szabályzatot 😄)

Szerintem Woolsey-t nem szerepeltették sokkal kevesebbszer, mint pl. Carter-t. Egyébként Woolsey legalább, nagyban eltér az elõzõ 2 vezetõtõl, ezzl újítást vittek a sorozatba. Persze Weir és Carter hiányozni fog.
tnm
semmi nem lesz, csak úgy kb 5. évad 10 részéig - ahol ugye most tartunk -, szerepelt úgy kb. 10 percet összesen. Volt olyan 3-4 épízód, ahol még csak szóba se kerül, nem hogy az arcát nem mutatják. Szal, ezzel igazából csak spóroltak egy (fõ)szereplõn és lehet helyette egy néha-néha benézõ mellékszereplõ.

mit titkolsz?

nekem elküldheted privátban, hogy mi lesz woolsey val

thx

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

tnm

márszért meg, mi már tudjuk, hogy Woolsey mennyire lesz, vagy nem lesz áll. szereplõ (most nem lövöm le neked)

Na megnyugodtam, legalább Cartert kiiktatták az 5x01-ben... úgy látom rájöttek, hogy hiba volt. Robert Picardo viszont definitive jó színész 😊 És ahogy a fõcímbõl elnézem fix szereplõ lesz...
MerlinW
Már topikja is van😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
akkor elnézést <#idiota> 😄

tnm
igen volt

Fabio Capello
Nem tudom volt e már, ha igen, akkor elnézést

Az 5. évad után nem lesz több Stargate Atlantis, viszont a szériát egy két órás film zárja majd le 2009 elején.

Ma bejelentették, hogy megrendelték a Stargate Universe elsõ évadját, melyet egy két órás film fog elindítani 2009 elején. Az elsõ évad pedig 2009 nyarán indul el. Az Univerzum alkotói mindenképpen újítani szeretnének, egy az SG-1-tól és az Atlantistól is különálló, önálló szériát akarnak, s csak a jelen kort, a könnyed humort és a csillagkapuk fognak átkerülni (hogy digikapu, mechanikus kapu, vagy teljesen új kapu lesz-e, azt még - többek közt - nem tudni). A történet viszont összefüggõbb lesz, valószínûleg kezdetben mellõzik majd a nagy ellenséget, és ami fontosabb, hogy több pénzt kap, mint az SG-1 és az Atlantis, ennél fogva több lesz a látványos elem (eleve, ez egy õs ûrhajón, a Destiny-n fog játszódni).

Szereplõk tekintetében egyelõre két dolog látszik biztosnak. A fõszereplõnek húzónevet szeretnének, mint anno Richard Dean Anderson (Jack O’Neill ezredes/tábornok) volt az SG-1-ban, illetve valószínûleg egy SG-1/Atlantis mellékkarakter lesz állandó szereplõ (mint Atlantisban McKay, Weir és Woolsey).

tnm
csomóan biztos azt hiszik, hogy az új fajról beszéltek és ezért nem merik elolvasni xD>csomóan biztos azt hiszik, hogy az új fajról beszéltek és ezért nem merik elolvasni xD>

Amúgy, sztem Weir jobb nõ (ill. milf), mint Carter, de ezt már írtam😄

lassan már minden tiszta szar lesz a sorozatban. 😄

McKay színészi alakítása teljesen jó. Carterrel viszont nem értek egyet, se alkatra, se semmilyen tekintetben nem jobb nõ weirnél 😊 Nem mintha ez számítana, sokkal inkább az hogy Carter színészkedése is kalap szar...
Teljesen egyet értek veled, annyi különbséggel, hogy én annyira Wiert sem sajnálom. Jobb volt helyette Samantha Carter, okosabb is és jobb csajszi is. 😛

Meg már kezd elegem lenni a tulságosan érzelgõs részekbõl.

eomer
Na azért Rodney McKayt ne felejtsük el. Weirt én is sajnáltam, nagy kedvencem volt. (Imádom a színésznõ hangját.)

Most értem a 4. évad végére... hát nemtom. Szerintem eléggé elbaszták azzal, hogy carsont meg weirt is kiszedték. Illetve ugye visszatértek de mégsem... azon kevesek közül voltak, akiknek valóban volt színészi teljesítménye a dolgok mögött, és nem csak a történetbe csöppenve elmormolják a szövegüket... Teyláért nem hullatnék könnyeket ha nem találnák meg mondjuk... sheppard is olyan semmilyen, ronon talán kezd kibontakozni, de még mindig egy nagy nulla...