StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezenkívül baromságok:
ehhez kapcsolódóan, mikor a kaput támadják a Sheppard-ék, senki nincs fedezékben. Wraith-ek legalább legugolnak, de ott se bújna senki DHD mõgé. emberek meg állva lõnek a tisztáson...
aztán: jöttek már ki olyan ketrecbõl, mégpedig Ronon késdobálós trükkjekor (mikor kiderült, hogy tele van késekkel)
dárdával is jöttek már ki kaptárból úgy, hogy Sheppard vezette a dárdát és a többieket meg beszipkázta, majd bolygó felszinén kiengedte õket a "lámpásból". tehát így is kijöhettek volna
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Todd-ék meg valszeg menetközben, a bolygó felé leadták a drótot, hogy hova mennek és vegye fel õket egy kaptár miután az Atteronak kampec.
Ki van ez találva kérem szépen. :)
1.Nem Dárda volt, hanem szállítóhajó
2.Lehet a hajó más rendszereit is zárolták.
3.Mire sikerült megoldani a helyzetet már messze járhattak. Most így hirtelen nem jut eszembe, hogy a Daedalus érzékelõi meddig érzékelnek, mert elrejtõzhettek egy bolygó mögött.
4.Hogy hova mentek?
Elrejtõztek valahol majd hívtak egy Kaptárhajót
The vessel appears to be hyperspace capable, but it is unknown what sort of range it has.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
- a dárda sem tud hipertérbe ugrani, simán elfoghatták volna õket, még mindig ezt mondom...
- ZPM-nek nincs megszabva, hogy egyszerre milyen teljesítményt adhat le, 1000+1 helyzet volt, amikor szinte egy pillanat alatt lemerült, emlékezzünk vissza. Itt meg egyértelmû, hogy ha a pajzsot már nem tudta fenntartani, akkor nem volt benne szufla, ergo lemerült...
- Mondták, hogy hoztak egy másik csillagkaput a régi helyett és beüzemelik és utána indulhat vissza, ergo csillagkapun keresztül ment volna, ergo nem ahjóval megy, ergo csillagkaput mûködtetni kell valamivel :)
Hiszen a bolygónak nincs csillagkapuja, a dart pedig nem tud hipertérbe ugrani magától.
- nem 302-es volt az; azzal mentek, amivel jöttek.
- sztem nem mondták, hogy lemerült a ZPM. abból pedig nem következik, hogy nem tudod akkora teljesítményt leadni, mint kellett volna.
amúgy azt se mondták, hoyg nem merült le. most nem rémlik, hogy hol használták utána (Daniel hajóval is hazamehet).
- "Nekem az a megoldás nem tetszett (bár belekötni nem nagyon lehet), hogy annak a speciális ruhának a belseje minenkire illeszkedik automatikusan, lol."
ez nekem se, mi a fenének készítenének ilyen ruhát -ha csak nem használják ezt más fajok megmentésére/segítésésre is, de nem tûntek túl segítõkész fajnak.
-sztem Todd eddig is tudta, vagyis mintha járt már volna Atlantis mostani helyén korábban is, de erre nem esküdnék most meg.
Lehet 2 ZPM volt, mintha rémlene, hogy egyet a Földrõl hoztak 1-et meg valahonnan a Pegazus galaxisból. A tévedés jogát fenntartom. :D
- Amikor Toodék elhagyják a 302-essel a hangárt, utána miért nem kapták el õket? A 301-es nem tud csillagkapun átmenni, de még a közelben sem volt csillagkapu, ráadásul a 302-esnek nincs hiperhajtómûje sem, ha jól tudom. Szóval simán egy lövés és voltnincs Todd - bár az egyik kedvenc karakterem.
- Tudtommal Atlantis ZPM-e teljesen lemerült (mivel nem tudta ugye felfogni a csillagkapu robbanását a segítségével fenntartott pajzs), akkor most honnan lett hirtelem új, mûködõ ZPM?
- Nekem az a megoldás nem tetszett (bár belekötni nem nagyon lehet), hogy annak a speciális ruhának a belseje minenkire illeszkedik automatikusan, lol.
- Kíváncsi leszek, hogy most, hogy Todd tudja hol van Atlantis, milyen következményei lesznek ennek, vagy errõl megint elfeledkeznek a készítõk...?
[merlinw.org]
2008-Oct-24 Stargate Atlantis 05x13 Inquisition
[merlinw.org]
köszi az emlékeztetést mindnekinek :)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Petíciózni kéne hatodik évadért... :D
amúgy persze, nyilvánvaló hogy kire céloz, de az ember idõnként szeret eljátszani a gondolattal... :D
Bár ugyebár aki követi a sorozatot rendszeresen, az képben van mi történt az alternatív idõsíkon. :)
Ezen mit lehet félreérteni? Elég egyértelmû.