StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
b.) valamelyik szellemileg alulfejlett fõszereplõben ébred fel a zsenialitás génje (megint)
c.) tejla rosszat álmodik (megint)
2008-Nov-14 Stargate Atlantis 05x15 Remnants
2008-Nov-21 Stargate Atlantis 05x16 Brain Storm
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Max azt lehet bemagyarázni, hogy a technológiai háttér hasonló.
de ha azon alapszik akkor a pocsolyaugrókban és a warshipekben miért nincsen ilyen eszköz? én az atlantis alatt még nem találkoztam ilyesmivel, csak a wraithnél...
vajon véletlen? :D
[merlinw.org]
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
jó kis rész lesz, látom megint lantiszi csetepatéval... megint csavart érzek a levegõben, már csak ha abból indulok ki hogy atlantiszon van
amúgy tényleg jobb fajta filler volt, de azért az milyen már, hogy egy rakás filler közé bedobnak egy clip-show-t... remélem nagyon kell spórulniuk valamire a végén.
és végre volt egy Woolsey központú rész is, ezt már nagyon régóta vártam
arról nem is beszélve, hogy mekkora csavar volt, hogy
egy szó mint száz, ha ilyen színvonalasak lennének a legrosszabb részek, akkor simán lenne 7. évad is.:S
Igazad van nem volt befejezése, de mondjuk az Ori szállat lezárták az 1.DVD filmmel.
2.Szerintem Weirék sztoriját az 5x05-tel lezárták.
3.Szerintem a készítõk nem zárják le se a Lidérc, se az Asgard szállat(mondjuk az utóbbit talán igen) valamirõl a DVD filnek is kell szólnia. Nem feltétlenül oldanak meg mindent a sorozat befejztével, de majd meglátjuk
Bár azt lehet tudni, hogy az 5x20 Enemy at the Gate nem cliffhangerrel zárul majd.
4.A készítõk elmondása Ford halott
-A wraith szálat nem muszáj lezárni, csak Todd-ét...
-Michael szálat úgyszintén lezárni végre...
-szerintem a wraithek megtérítésébõl semmise lesz, vagy max egy kis csoport jut tovább ezen a szálon.
-az asgardok szála már érdekesebb, abból még sokmindent ki lehet, és ki is kéne hozni.
Amúgy most akkor biztosan nem lesz 6. évad? Tehát durván 8 rész (gondolom a végén duplával) és ennyi volt?
Bár végülis az SG1-nek sem volt mindent lezáró konkrét befejezése...
holnapival együtt 8 rész van hátra az évadból/szûk értelemben a sorozatból.
-reméltem, hogy Wier-ékkel lesz majd valami normális lezárás
-le kéne zárni a Wraith szálat
-Michael-lel egyetemben+plusz gyógymód a betegségre sem ártana
-a bedobott asgardokkal is kéne valamit kezdeni
-ha már évadpremierben szerepelt Ford, akkor õt se ártana valahogy elintézni
szerintetek belefér?:D
. mire mindez pont megvalósul, addigra lemerül az utsó ZPM is és 'Lantisziak hazajönnek a földre, mert a város nem mûködik (az utolsó, mondjuk Woolsey az IOA utasításainek ellenére még leoltja a villanyt). az atlantisz filmek meg majd arról szólnak, hogy évente kétszer visszajárnak takarítani... :D
Stargate Universe SG.hu Fórum
ettõl függetlenül nem volt egy rossz rész, ahogy egy Charmed részben is volt, ez maga volt a: csavar, dupla csavar :D:D:D
9/10
[ btw. Hanniballal megint mi van? nem azon kéne gondolkoznia, hogy milyen legyen a következõ szerver, hanem hogy egy hetet kibírjanak a jelenlegiek, beleértve szegénynek a honlapját is.<#wilting>#wilting> remélem a 4 nap szünetre helyrejönnek a dolgok, mert akkor lehetne nyomni nagyon]
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nyugi NO SPOILER
http://www.youtube.com/watch?v=uxB73-3zarQ