StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.) mekkéj az isten (megint)
b.) valamelyik szellemileg alulfejlett fõszereplõben ébred fel a zsenialitás génje (megint)
c.) tejla rosszat álmodik (megint)
Fabio Capello
a Brain Storm címû részbe nagy lehetõséget látok, jólhangzik... 😄

Narxis
Nagyon király, thx.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
2008-Nov-07 Stargate Atlantis 05x14 Prodigal
2008-Nov-14 Stargate Atlantis 05x15 Remnants
2008-Nov-21 Stargate Atlantis 05x16 Brain Storm

[merlinw.org]

Narxis
A héten lesz már epizód, ugye?

tnm
csak a haja más😄 (amúgy igen, lásd imdb)

pyrohun
igen

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

RelakS
a 7. és a 8. évad Dr Weir-je ugyanaz a karakter, csak más szereplõ?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shiwo
az sem kizárt, hogy az asgardiaktól szedték el, mikor azokat nyomták le

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem csak tök véletlen, hogy a 2 tech hasonló. Egyszerûen így jött ki. Ha jól emlékszem maga az effekt tök más, a hang így hirtelen nem jut eszembe.
Max azt lehet bemagyarázni, hogy a technológiai háttér hasonló.
Fabio Capello
eltartott egy darabig mire felfogtam.. .😄 gondolom õ=õs 😄

de ha azon alapszik akkor a pocsolyaugrókban és a warshipekben miért nincsen ilyen eszköz? én az atlantis alatt még nem találkoztam ilyesmivel, csak a wraithnél...

tnm
billentyûzet vicceskedik😊
szal "õs technológián"

tnm
ha õ technológián alapszik, mindkettõ, akkor nem.

Fabio Capello
Mondjátok hogy összeesküvés-elmélet hívõ vagyok, de esküszöm nektek, hogy a 206 - Thor's Chariot (SG-1) részben a cumó amivel eltüntetik a goa'uldokat, egy az egyben olyan mint a lidérc sugár, még hangra is! 😄

vajon véletlen? 😄

MerlinW
Most vannak az USA-ban a választások, azt nézi a nép, gondolom ezért nem játszanak sok sorozatot (sem). Kanada ide vagy oda, a nézettség nagy részét valószínûleg az amerikaiak hozzák.

[merlinw.org]

Egyébként általában különbözõ okok miatt van szünet. Nem rég volt pl. azért, mert egy új sorozatnak volt a premierje a Sci-Fi-n(Sanctuary-Amanda Tapping fõszereplõ).
Malakai
Nincs egy nagy szünet, helyette több kicsi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
És ez mi a bûbánatos francért jó?

kBagyula
Jah, nov. 7-e. 😞

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Malakai
Jap, úgytûnik most erre álltak be, hogy minden hónapban 3 hétvégén van SGA (szal 3 rész után mindig egy hét szünet).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tnm
úgy tûnik, sajnos nem.

Tegnap nem volt új rész?
gman906
Ja, engem már kifejezetten idegesítenek a Michael-es részek.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Remélem az utolsó bõrt húzzák le errõl.
DannyL
köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Fabio Capello
úúúgy éreztem hogy ez még vissza fog térni

jó kis rész lesz, látom megint lantiszi csetepatéval... megint csavart érzek a levegõben, már csak ha abból indulok ki hogy atlantiszon van

Narxis

Trailert ! 😄
Narxis
A következõ rész lesz durva, akciót akartatok, akció lesz. 😉

Fabio Capello
egyetértek, engem is nagyon emlékeztetett a Kor'Ai részre,és a korábbi jeleneteket is jó volt visszanézni... 😊 Bár lehetett volna kicsit stílusosabban tálalnim úgy nagyobbat üthetett volna

MerlinW
http://www.janosekweb.com/hosszupuska

Ha itt nincs, akkor nincs.

[merlinw.org]

DannyL
Halihó!

Van már 5x13 magyar felirat?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

tnm
nekem a SG-1 6x17 - Disclosure jutott eszembe róla, mind a clip-show miatt, mind a vádak-védekezés miatt (igaz, a Kor'Ai-ra is asszociáltam)
amúgy tényleg jobb fajta filler volt, de azért az milyen már, hogy egy rakás filler közé bedobnak egy clip-show-t... remélem nagyon kell spórulniuk valamire a végén.
és végre volt egy Woolsey központú rész is, ezt már nagyon régóta vártam
arról nem is beszélve, hogy mekkora csavar volt, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem volt nagyobb csavar Woolsey terve kb. zökkenõmentesen megvalósult, erre nem számítottam volna, ha nem látom, hogy már csak 5 perc van hátra a részbõl -de még így se voltam biztos

egy szó mint száz, ha ilyen színvonalasak lennének a legrosszabb részek, akkor simán lenne 7. évad is.:S

Amolyan összefoglaló epizód. Kicsit gyengén tálalva, de akár még jelentõsége is lehet a fõ szálra nézve.
Valahogy ez a rész emlékeztetett az Sg-1 Kor'Ai és Prisoners epizódjaira. Ez egy jobbfajta filler volt.
Hát, az Asgardok nem vendégszereplõ faj(nem úgy mint az 5x04 Daedalus Variationsban levõ idegenek). Még benne lesznek az 5.évadban és a 6.-ban is benne lettek volna.
Narxis
Szerintem nem muszáj mindent lezárni, lesz még egy film is. Szvsz Michael-al fogják zárni a sorozatot, valahogy végleg bebiztosítják a várost és vége az 5. évadnak. Aztán a filmben lesznek a lidércek. Azért gondolom így mert a lidércek "eladhatóbbak" egy filmben mint egy félig lidérc félig ember amihez valami elõzményt is kéne tudni, hogy miért pikkel mindenkire stb. Wier-t szerintem már kár erõltetni, nekem elég erõltetetnek tünt már eddig is, nem látok benne fantáziát. Az asgardokkal esetleg lehetne valami, de õk is amolyan "vendégszereplõ" fajnak tüntek mint az SG1-nél egy csomó faj. Ez csak az én véleményem, a tévedés jogát fenntartom. 😊

tnm
hmm., pedig az 5x15 Remnants leírása alapján el tudtam volna képzelni, hogy Ford még elõjön

1.Már végleges, hogy nem lesz 6.évad, lesz viszont Universe, 3. SG-1 DVD film, és 1. SGA DVD film.
Igazad van nem volt befejezése, de mondjuk az Ori szállat lezárták az 1.DVD filmmel.
2.Szerintem Weirék sztoriját az 5x05-tel lezárták.
3.Szerintem a készítõk nem zárják le se a Lidérc, se az Asgard szállat(mondjuk az utóbbit talán igen) valamirõl a DVD filnek is kell szólnia. Nem feltétlenül oldanak meg mindent a sorozat befejztével, de majd meglátjuk
Bár azt lehet tudni, hogy az 5x20 Enemy at the Gate nem cliffhangerrel zárul majd.
4.A készítõk elmondása Ford halott
tnm
ennyi volt. meg majd áll. filmek. de az utsó rész elvileg nem dupla. legalábbis sehol se mondta senki, hogy az lesz. vizsont a tervek szerint lezárja az addig nyitva maradó történeteket, nah ez utóbbira azért kiváncsi leszek, hogy igaz-e

-Weirt vissza kéne hozni vezetõ szerepbe.
-A wraith szálat nem muszáj lezárni, csak Todd-ét...
-Michael szálat úgyszintén lezárni végre...
-szerintem a wraithek megtérítésébõl semmise lesz, vagy max egy kis csoport jut tovább ezen a szálon.
-az asgardok szála már érdekesebb, abból még sokmindent ki lehet, és ki is kéne hozni.

Amúgy most akkor biztosan nem lesz 6. évad? Tehát durván 8 rész (gondolom a végén duplával) és ennyi volt?
Bár végülis az SG1-nek sem volt mindent lezáró konkrét befejezése...
tnm
kis pedzegetés következik:
holnapival együtt 8 rész van hátra az évadból/szûk értelemben a sorozatból.
-reméltem, hogy Wier-ékkel lesz majd valami normális lezárás
-le kéne zárni a Wraith szálat
-Michael-lel egyetemben+plusz gyógymód a betegségre sem ártana
-a bedobott asgardokkal is kéne valamit kezdeni
-ha már évadpremierben szerepelt Ford, akkor õt se ártana valahogy elintézni
szerintetek belefér?😄

. mire mindez pont megvalósul, addigra lemerül az utsó ZPM is és 'Lantisziak hazajönnek a földre, mert a város nem mûködik (az utolsó, mondjuk Woolsey az IOA utasításainek ellenére még leoltja a villanyt). az atlantisz filmek meg majd arról szólnak, hogy évente kétszer visszajárnak takarítani... 😄

Bocs elcsesztem a linket belinkelem magát az oldalt, ahol a concept art van, de bõvebb véleményt inkább az Universe fórumon írjatok.Stargate Universe Concept Arts
Egyébként az Universe topicban is vannak új hírek. Megjelent 3 concept art a sorozatról, melyet be is linkeltem a fórumba.
Stargate Universe SG.hu Fórum
Fabio Capello
Na megnéztem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
carson nem a földön van valami kutatás céljából? mert itt meg azt mondják hogy õ a vöröskereszt a hoffos bolygókon, viszont amikor stabilizálják a génjeit akkor meg tudjuk, hogy a földre lett küldve...

ettõl függetlenül nem volt egy rossz rész, ahogy egy Charmed részben is volt, ez maga volt a: csavar, dupla csavar 😄😄😄

9/10

tnm
... nem az én világom sajnos. kis belsõ mosolygás azért volt, de...

[ btw. Hanniballal megint mi van? nem azon kéne gondolkoznia, hogy milyen legyen a következõ szerver, hanem hogy egy hetet kibírjanak a jelenlegiek, beleértve szegénynek a honlapját is.<#wilting> remélem a 4 nap szünetre helyrejönnek a dolgok, mert akkor lehetne nyomni nagyon]

Nagyon tetszik. 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Egy kis kedvcsináló:
Nyugi NO SPOILER
http://www.youtube.com/watch?v=uxB73-3zarQ
Narxis
Ott van a bázison, õ Atlantisz "fõorvosa", csak most ebben a részben nem szerepelt. 😄 Carson meg vöröskereszteset játszik a többi bolygón.

Kit érdekel Carter? 😄 Az orvosra gondoltam.