StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Lol, mintha csak én írtam volna ezt. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Victor1103
Fantasztikus befejezései egy fantasztikus sorozatnak😊Nagyon tetszett mind a két rész és már alig várom hogy jöjjön a film meg persze a Universe.Én nekem már a csillagkapu szószerint egyenlõ az életemmel,egybefonódott vele. Kb. 8 éves voltam mikor az elsõ SG részt láttam és most 20 vagyok.Szószerint mint egy heti betevõ a sorozatok világában és remélem hogy az universsel még vagy 10 plusz évig az is marad😛

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Saloom
hát ezt is megértük... <#rinya> hiányozni fog... de azt kell mondjam parádésan fejezték be és a 19-es valami zseniális volt 😊) meg a másik is. grat <#eljen>

tnm
amúgy:
tess
és
tess

tnm
kiszivárogtak😄, mint lenn is írtam, az 5x19 már végleges, az 5x20 az -feltételezem, de 99%, hogy igaz - sajtóverzió, és még nem véglegesek benne a speciális effektek.

nézz körül a neten és tuti megtalálod õket Te is!

Hello!

Na most álljunk meg egy pillanatra, hogyan lehetséges, hogy ti márláttátok az évadzárót, amiokor majd cdsak januárban lesznek a következõ részek

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

tnm
5x19: 10/9 Csak azért mert egy ici-picit több volt benne a hajazás egy másik sorozatra, mint kellett volna; de a csavar a végén, plusz Johnny Cash, priceless.

5x20: 10/10. Csak mert egyértelmûen ennyi.
Aki az 5x20-nak a kikerült verzióját akarja megnézni, annak figyelmeztetés, hogy a legtöbb CGI jelenetben még átmeneti effekt van ("temp vfx"), bár ezeknek a 90%-a akár a végleges verzióban is maradhatott volna. A hangeffekteknél viszont remélem egyet még kicserélnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nevezetesen, mikor csattannak a lövedékek Atlantis pajzsán, annak olyan a hangja, mint a dos-os játékoknak volt. :S Egyébként ebben a részben volt egy kis Függetlenség Napja utánérzés, J.S. kamikazeként berepül az ûrhajóba... szerencsére volt még ezzel csavar. Az, hogy az Pegazus kapu átvette az irányítást a milky-way kapu felett, egyszerûen zseniális. Abszolút nem számítottam rá, pedig teljesen logikus. A wormhole-drive kíváncsi vagyok, hogyan fog elõjönni a további filmekben, ill. majd esetleg Univese-ben.

5x19-ben amellett, hogy elõkészítették a lezáró részt, pendítettek egy fõszálon, még valamennyire sikerült kiélni, a lazábra vett "megértük a 100.-at is" élmény-t.
És lám, milyen jó részt készítettek Ronon és Teyla nélkül is.😄
.

Röviden annyit, hogy ha csak minden 3. rész lett volna olyan szintû, mint az utsó kettõ, akkor egész valószínûnek tartom, hogy nem ez lett volna az utsó kettõ.

Egyetlenegy hibát vélek a sztoriban -ezt a kettõ közül egyikben megmagyarázhatták volna-
Ha egyszer a Földön garázdálkodó Wraith-nek nem volt annyi energiája, hogy hazáig küldjön egy jelet, akkor hogy tudott egy másik univerzumba jelet küldeni úgy, hogy az hazáig eljusson. Úgy értem a mi univerzumunkban is a jel forrása a Földön volt, mivel a tér-idõ dimenziók nem változnak ilyenkor -vagy meg kellett volna mondani, hogy ha így van-. És hiába erõsebbek az érzékelõi az új Wratih hajónak -amirõl ugye a földi Wraith nem is tudhatott- mert ha egyszer nem jut el valahova egy jel, akkor akármilyen érzékelõvel próbálhatjuk befogni, nem lesz mit. De ezen most kivételesen hajlandó vagyok átlépni, mivel viszonylag egyszerûen meg lehetett volna magyarázni, vagy kikerülni ezt a problémát.

Mindenesetre méltósággal búcsúztak, an end of another era.

Micsoda évadzáró(k)! Hiányozni fognak. 😞
Narxis
<#nyes><#hehe>

tnm
én is egybõl arra gondoltam, hogy Zelenka a másik, de valszeg vagy Ronon, vagy Teyla, elõbbi b*zi nagydarab, utóbbi b*zi idegesítõ 😄

Narxis
😄DD

Fabio Capello
De basszátok meg nem megmondtam hogy a szöszi kis puncivera más irányba kavar? 😄

Narxis
Mert hülyék.

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tnm
valóban: mert ott csak a kövek voltak, nem az a "kéklángtetejû" köralakú izé

gergod
jogos, arrol el is feledkeztem, hogy ott is voltak ezek a kovek, de ott az remlik, hogy ott a Joe csak latott az Oneill szemevel nem vette at az iranyitast. Az Oneill meg plane nem kerult at Joe testebe...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hát szerintem meg épp, hogy ebben az évadban volt újra sok jó rész és úgy tûnik, hogy sokan egyetértenek. Bár a 4.évaddal nem volt semmi bajom, de egyeseknek annyira nem jött be.

De legalább egy jó évaddal zárják a sorozatot. Kíváncsi leszek az uccsó 2 részre.
pyrohun
Hát ez a gáz, hogy Vala mûtétek nélkül is közel járt hozzá 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

kBagyula
Pl. Geronazzóra? <#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Nekem a személyisége nem tetszett, külsõre sztem nem volt rossz. Amúgy nem éreztétek, hogy angol akcentusa van?

pyrohun
Nagyon nem szimpik a nagy szájú nõk. Azért írtam két szóba, mert valóban a NAGY szájra gondolok.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Szerintem nem volt vele gond. Csak annyi mint az egész sorozattal, hogy félbehagyták.
pyrohun
Amilyen jó nõ lenne Vala (kivéve a feje, mert az iszonyú fos hányadék), annyira elcseszték a karakterét SG1-ben. Engem iszonyat mód idegesített...

De abban a régebbi epizódban is kétirányú transzfer volt, vagy, nem? Kik is estek akkor annak áldozatául?, és hogyan?

Egyébként lehet, hogy kétirányú transzfer volt az is, csak nem mutatták az epizódban a másik szereplõket, csak danieléket.

Esetleg van valakinek valamilyen információja, hogy most mivel véget ér az atlantis sorozat, a szereplõi, a színészek, miben fognak majd szerepelni?

Ha valakinek van errõl infója, vagy majd lesz infója, akkor légyszives irja már ide be. köszönöm

Ja, és mielõtt még viták kezdõdnének, azért nem használtam a lentebbi hozzászólásaimban spoiler taget, mert szerintem ezek már lejárt dolgok

Mindenkinek kellemes ünnepeket

Mindezek ellenére, az universe ugyebár galaxisok közötti utazásról fog szólni, de ez mellett meg kellene, hogy maradjon az atlantis, mert az bolygók közötti utazásról szól!!!

Én szerettem az atlantist, meg a sima csillagkapu-t is. De nem bánom, hogy vége, mert midnen jónak vége kell, hogy legyen egyszer, és ha megnézitek, akkor idén elég sok gagyi rész volt az atlantisi sorozatban. Már nem tudnak mit kitalálni.

Sziasztok!

SZerintem pedig ebben a 18-ik epizódban ez az uj csaj nagyon a toppon volt. Mindene a helyén van., 😄

Az epizód is nagyon tetszett, szerintem ez jó volt.
Szerintem akárki akármit mond, a lényeg, hogy atlantist feláldozzák a készítõk, és inkább az universe uj sorira figyelnek. Több pénz fog jutni arra.

tnm
akkor az lehet valami mellékhatás szerûség volt, vagy máshogy volt beállítva a ketyere mert pl. a Citizen Joe-ban is szimmetrikus mûködtek a kövek

#2087 sztem ez a csaj se volt annyira rossz, csak sok orra volt 😄

És Vala legalább jó nõ volt :/
gergod
akkor nezd meg megegyszer 😊 Vala es Daniel valamilyen koma szerusegben fekudt.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

tnm
sztem de, csak nem nagyon mutatták a másik oldalt. :$

gergod
ekkora hulyeseget. Ugyanez az eszkoz SG-1 ben nem ketiranyu transzfert tett lehetove. Mar nem tudnak mit kitalalni...

gman906
Nemcsak töltelékrész, hanem ismétlés is. Az SG-1-ben már volt egy pont ugyanilyen eset.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Narxis
😄

De amúgy az egész Csillagkapu ilyen, ha vissza emlékezek rá. Vagy töltelékrész ami vagy elmegy vagy nem, vagy olyan rész ami elõrébb viszi a történetet, ezek 90%-ban jól sikerülnek.

Szerintem kb ezen a ponton lehet elfelejteni az Atlantist, mint sorozatot...
Tipikus semmirõlszóló töltelékrész...
Remélem ez is azt jelzi, hogy a legutolsó részre tartogatják a maradék pénzt, hogy az még félig meddig ütös legyen.
Narxis
Jónak ígérkezik a következõ rész is, bár ezt a történetet már annyi helyen eljátszották, jó lenne ha tudnának valami újat mutatni benne.

Shiwo
köcce 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

pyrohun
Íme: http://kepek.csillagkapu.hu/albums/atlantis/epizodok/s5/5x17/SGA517-0005.jpg

Ebbõl csináltama Toddos hátteret, nekem Rodney nemkelloda 😊)))))))

Shiwo
apropó..nincs véletlen vkinek egy olyan relative jó minõségü képe, melyen Todd és Rodney is rajtavan, melyet esetlegesen háttérnek lehetne használni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

-OFF-
Hát én azért remélem, hogy nagyon is eredményes és nyereséges lesz a Universe.

Hogy miért fejezték be?
Jó kérdés.
Pár tényezõ:
-Bár a készítõk azt mondják, nem "áldozták fel" az Atlantiszt a Universe kedvéért, azért szerintem ez nem teljesen így van.
-A 3.sorozat koncepciója már felvetõdött egy ideje és az írók elmondásuk szerint nem akarnak újra évi 40 részen dolgozni(SG-1 8-10.évad + SGA 1-3.évad).
-Mivel az Atlantisz kiadásai a következõ évadban növekedtek volna, a színészeknek járó kötelezõ béremelés miatt, ezért is dönthettek amellet, hogy belevágnak az új soroazatba.

Szerintem érdemesebb lett volna, ha az Atlantisz még min 1-2 évig ment volna párhuzamosan a Universe-szel, így is támogatva azt.

De egyébként tetszik a Universe alapötlete. Tényleg nagy újítás és vérfrissítés lehet ez a franschie-nak, ha jól megcsinálják.
Egyesek már az ST-hez hasonlítják, bár nem tudom, hogy miért.
Mert egy ûrhajó benne a kiinduló pont? A sci-fi-k 50% százalékában az.
Mi legyen benne, szárazföldi bázis? Azt mondanák, hogy ezt az elõzõ 2 sorozatból szedték(na jó Atlantisz egy repülõ város, de nagyrészt akkor is egy bolygón tartózkodik).
Netán egy ûrállomás? Akkor azt mondanák, hogy B5 vagy DS9 klón.

Szóval vannak olyan részei a sztorinak, amik nekem se igazán tetszenek, de a fent említett dolog szerintem csak kötekedés.
tnm
azt hiszed poén, pedig ez egy nagyon fontos jelenet. itt ugrott bele a tarkóján keresztül a go'a'uld. 😊

pyrohun
LOOL:

pyrohun
Legyek g*ci? REMÉLEM bukás lesz. A koncepció alapján nem fog tetszeni. Bár nyilván jó dolgokat hoznak ki belõle, de nem tudom... Atlantis-t miért kell befejezni? Épp most az utolsó 2 évadban kezdett magára találni a sorozat, eszméletlen mennyit ki lehetne még hozni belõle... Komolyan, nem értem... 😞

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

mi lesz ha bukás lesz az univerzum? Visszatérnek Atlantisra? Vagy soha?

MerlinW
Már csak 3 SGA...😞(

[merlinw.org]

pyrohun
Csináltam egy Todd háttérképet (1280x1024), mer' kedvenc karakterem 😊

Akinek köll, had vigye: Todd

Narxis
😄DDDDDDD

pyrohun
looooooooooooooooooooooooooooooooool 😊

tnm
vagy valami metróaluljáróban találtak rá és adtak neki tiszta ruhát xD

pyrohun
ROHADT NAGY SPOLIER AZ UCCSÓ RÉSSZEL KAPCSOLATBAN:

csak akkor katt ide, ha nem baj, hogy lelövök egy poént 😊

És a hozzá tartozó - saját - elképzelésem:

Szvsz Todd itt már szövetséges - nézzétek a ruháját 😊))