Caesar IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
micsináljak, h az új házakra ne írja ki: kívánatosság alacsony.
és nincsenek is bennük :S.
<#help>#help>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
de nem is szükséges az árakat a piac határozza meg .
szõlõt ne vegyél azért hogy eladj inkább állíts elõ belõle bort és azt ad el ha van rá kereslet.
jó tanács a csuszkát ilyenkor húzd le kicsire a kereskedelemnél hogy egyenletes legyen a pénz áramlás és nem fog bekövetkezni túltermelés.
ha nem akarod hogy hisztizen a góré akkor legyen mindig minimum 15 egység raktáron
Árak.
Kereskedelmi panelon bal lent átudod váltani be tudod állítani mennyit veszel évente ez nagyon fontos az egzotikus áruknál mert különben könnyen nyomorba dönt.
a kereskedelemnél milyen alapvetõ tanácsokat adnátok? mert pl az egyik kikötõmhöz nem jön hajó, a többi pedig már nem vesz semmit (beteltt volna az éves limit). és az eladási árakat valahogy lehetne növelni (csak mert nincs értelme 14-ért szõlöt venni aztán 10ért eladni)
De el is akadtam benne: amikor már minden rendben menne, a polgárok városfalat kérnek a tovább fejlõdéshez. De könyörgöm körbe húztam az egész pályát, hiánytalanul, plusz csak a várost is...már nincs ötletem!
Valaki segítene nekem megoldást találni?? Elõre is köszi!<#miaz>#miaz><#miaz>#miaz><#miaz>#miaz>
amit írtak gyári adat nagyon nem helyes.3.7AMD szerintem a minimum vagy intel 3 giga
Milota 6600négymagosom van én is azóta bírtam végig vinni a játékot de ez is kezdett letérdelni 17000 polgárnál.
Jól emlékeztél , köszi a segítséget .
Egy kicsi segítséget kérnék . Indítás után a következõ üzenet jelenik meg : error X1507: failed to open source file: 'D:JÁTÉKOKCeasarDataGraphicsEffectse_DrawMovie.fx'
Ha valaki tud rá orvosságot , írja meg .
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
itt keress kulcsot akkor elhagytad tuti mert pici vacak cetlivel van beragasztva
ha meg nem akarsz öröké cd-ét berakni akkor meg itt
http://search.gamecopyworld.com:9999/data/gcw.shtml
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Nekem is szaggat a kurzor és így nem lehet játszani emiatt a játékkal.
A szoftver gyári, a gépem nem gyenge. Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi!
P.
de lehet 1 templom vagy nem kereskedsz valakivel.
Ilyesmiket keres.
Amúgy igazad van de ez van.
Egyrövid kérdésem van:
Királyság, 5-ös pálya: mindent teljesítettem, mégsem enged tovább.
a mentett fájlt szívesen átküldöm megtekintésre.
Egyébként a személyes véleményem: Caesar 3 után ez csalódás, a zene és a hangulat jó, de sajnálom, hogy a játéknak köze sincs a történelemhez, no meg a földrajzhoz. A királyság alatt csak szerettek volna ilyen épületeket a rómaiak.
Várom szíves válaszaitokat.
Köszönettel
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A Caesar 3 utan nem vartam volna ilyet a Sierratol.. dehat a mai vilagban minden csak a penz..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Na, belököm a lemezte, és feltelepítem a Játékok könyvtárba. Kb negyed órás macera feltenni, de mondom legalább meglátom, milyen jó kis játék lett ez.
Hát nem! Nem hiszem el, hogy 2006-ban még ki tudnak adni egy játékot, - és nem is akárki, a Sierra - amelyik nem támogatja az ékezetes betûket a telepítési útvonalban. Persze lehet(ne) leszedni a játékot úgy ahogy van, és feltelepíteni újra.
De ekkor jött a flashback. Hát én egyszer már megpróbáltam ezt feltelepíteni egy 3 hónappal ezelõtt. Ugyanígy nem indult, és úgy felhúztam magam, hogy hagytam is a francba az egészet. És most ugyanígy teszek. Egy kalap xar az egész.
CSináld meg azt, amit leirtam, hátha neked is jó lesz.
Þór vígi þessi rúnar
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Amikor legutóbb néztem a játékot, akkor az 64 bites windows alatt szénnéfagyta magát a lent említett hibával. A supportot is felhívtam és mondták, hogy igen, ez van. Akkor még nem volt javítás hozzá.
Most feltettem az 1.2-es patchet a DLH-ról (az én verziómhoz az US volt a jó, az EN-es kiirta, hogy rossz verzió), majd a Megagames-rõl szedtem le a crack-et.
És meglepõdtem. Elindult.
Tegyük hozzá, hogy belemolyolt a directx-embe is, meg a MySQL/ODBC-t is feltetettem vele.
Þór vígi þessi rúnar
(van egy elméletem, amit a support is alátámasztott nekem annó és lehet, hogy nálad is az lesz a gond)
Þór vígi þessi rúnar
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Brundisiumban nem tudtam lerakni sehogy a trade postot! Mi lehet a megoldás? Igen megnyitottam a kereskedelmi útvonalat
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
DUD3-MAB2-WUF3-CEJ6-9323
WEW6-LYJ6-CAZ4-XYG7-6255
PES8-GAX5-ZAS4-WUL4-3322
JYR3-BER8-LYM6-JED5-5662
ezeket találtam neked.. jo játékot ha neked megy..
Köszönöm.
ha jol gondolom mindenki másnak is ez v hasonlo problémája lehetett mint ami most nekem van.. kicsit részletezem..
ami verzio megvan az egy torrent oldalrol került hozzám, volt hozzá egy 1.2es patch is ha jol idézem fel.. feltettem a géjmet, patcheltem, crackeltem.. elindult.. inditanék egy küldit erre visszadob a fömenübe egy aprocska hibával h a játékmentés nem érvényes + néhány sor köret.. okézok erre kilép.. ekkor jön a runtime error.. egy RegisterDLL.bat nevü fájllal ezt orvosolni lehet, ha lefuttatom megjavul és ujra belehet lépni, de megint csak ugyanaz jáccodik le, jön a kis ablak a játékmentésröl a többit ki lehet találni.. sehogy se tok rájönni mi lehet a gond, h lehet ezt fixálni.. patch nélkül vagy azzal tök mind1, ez a hiba mindig bejön.. nem a torrenttel van a gond mer a letöltök kb 85%ának semmi gondja nem volt.. hsz.eknél erre a hibára senki nem hivatkozott ezér ott se találtam semmit..
akinek bármi ötlete van, ha még persze nézegetitek a topicot, pls irjatok pár sort hátha bejön.. köcce
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
Nincs valakinek magyar végigjátszása, vagy valamilyen segítség? Brundisiumon nem tudok túljutni.
Itt viszont a fórumon olvastam, hogy többen is, nem eredeti verzióval nyomulnak, hogyan csinálátok?
A segítséget elõre is köszönöm, itt, vagy privátban!