Mesterséges bőr robotoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izé... azt hittem, közismert, hogy minden valószínûség szerint nem õk voltak.
486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!
Amikor felötlött a számítógép gondolata, az volt a reakció:
-Ki a fene fog majd egy doboz elõtt ülni és gombokat nyomogatni??!!
Errõl ennyit...
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Van ahol bõven megtérül az a néhány fillér. Pl. amikor egész városrészek porig égését lehet megakadályozni. Nem feltétlen az a szempont, hogy a cégeknek megéri-e, lehet õket kötelezni is törvényileg.
"ha van közmûalagút, akkor már gazdaságtalan. Elég pár méterenként egy gáz, és vízérzékelõ, a szerelõ már megtudja keresni a pontos helyet, hisz hozzáfér ásás nélkül is."
Talán elég lenne. Ennek a rendszernek az elõnye a nagyfokú redundancia. Az érzékelõ egységek 90%-ának sérülése esetén is üzemképes maradhat.
Ha csak 1-1 érzékelõ van, akkor sérülékenyebb a rendszer, thát folyamatos karbantartást igényel, ami meg drága. Pl. valszeg 1 adatkábelen lennének, tehát ha az sérül, nincs vészjelzés. Ha viszont az egész csõ be van hálózva, szinte elpusztíthatatlan a rendszer.
b., ha van közmûalagút, akkor már gazdaságtalan. Elég pár méterenként egy gáz, és vízérzékelõ, a szerelõ már megtudja keresni a pontos helyet, hisz hozzáfér ásás nélkül is.
c., ez így volna ésszerû, de egyáltalán nem életszerû. Addig élj, amíg ezek az ésszerû dolgokat kényszerítés nélkül hajlandók megtenni. (Valószínûleg még kései utódaink is ismernének.)<#wave>#wave>
Talán az elsõ kétszáz esetben még elment ez a beköpés, de az már rég volt. Mindegy, én többé nem reagálok rá sem így, sem úgy.
Az ûrhajóknál akarják használni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem feltétlen. Elvileg fillérekért lehetne elõállítani. Pláne nagy mennyiségben. És nem kell mindenhol használni, csak ahol megéri. Pl. nagy olaj és földgáz vezetékeknél, ahol egy sérülés komoly katasztrófát okozhat. Meg repülõgépeken is lehtne fontosabb így rendszereket védeni. Sok baleset történe már azért, mert egy apró hibát nem vettek észre idõben.
"Ha megnézed, sok-sok kilométer csõ, és egyéb vezeték van a föld alatt. Sokkal jobb lenne pl. a pesti fõutak alatt közmûalagutakat építeni"
A legjobb lenne a kettõ kombinációja.
"Ráadásul nem hiszem, hogy rá tudnánk venni mindenkit, azokat a cégeket, akiknek van valamilyük a föld alatt."
A már meglevõ cuccost nem kell azonnal kicserélni, max. felújításkor. Viszont az újaknál gond nélkül lehetne használni.
Minden ilyen hírnél menetrend szerint jön a "hülyeségre költik a pénzt" és a "nehogy terroristák kezébe kerüljön" beszólás. Az elsõ megvolt itt is, erre reagáltam.
Van már igzai ksi müpina, belecuccolják, egy orosz proszivot a szájába, és wow 😊))
Hány ilyen fogyna egy lanpartyn 😊)))
Aki hülye, haljon meg.
Nem az a lényeg, hogy mikrósütõ, hanem hogy egyszer valamikor még hasznát vehetjük.
Gut. Besser. Presser.
Nem hülyeség ez, de tuti nem csak ott használnám hanem a hálószobámban is ha épp nem lenne b.nõm 😄
Jó kis robotkurva lenne belõle, mindent megcsinálna amit kérnék 😄😄 <#banplz>#banplz>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
még meg sem csinálták, de rögtön!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
tiszta Hardcore
Hangot, fényt, és hõt nincs értelme nézni a föld alatt.
Biztos bennem van a hiba, hogy nem vettem észre.
Soha nem lehet tudni mire lesz még jó. Mondjuk az a csöves dolog amit BiroAndras irt nem is lehet akora hülyeség.
Amivel nem lehet közvetlenül ölni, vagy kárt okozni, az nem érdekli õket. Nem épp egy zseni az átlag terrorista, csak nézd végig miket mûveltek eddig.
Robbantás, lövöldözés, késelés, emberrablás pénzért vagy politikából, gyújtogatás, verekedés(ritkán), kõdobálás, ökölrázás, átkozódás, hencegés, zsarolás meg ilyesmi.
Már azt se nagyon értem, hogyan voltak képesek megszervezni a Szeptembet 11. -ét, nem jellemzõ az ilyen szintû szervezettség rájuk.
Egy "mezei" bankár többet keres.
Az "értelmetlen dologot" pedig erõs túlzásnak vélem.
Ez valahogy úgy van, mint anno a mikró lehetett. Minek, majd megmelegítjük a rezsón. De a mai világban mikrósütõ nélkül nem tudnál "létezni".
Gut. Besser. Presser.
Számtalan súlyos katasztrófa lenne megelõzhetõ ezzel a technikával.
Meg nehogy terroristák kezébe kerüljön.
már én is feltaláltam volna vmi új értelmetlen
dolgot!<#email>#email>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Fúúúj! 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy