99
-
M2 #19 Amúgy ez nem tudom miért van, de szerintem minden mozifilmre épülő sorozat iszonyúan rossz lett, ugyanez viszont visszafelé is igaz - jó sorozatokból csapnivaló mozifilmet képesek összehozni. -
#18 Az Űrgammák az valami csoda!!
Xénialáz 4 ever! :)))
De hogy most a SW -sorivla mit nem tökölnek.. eredetileg egy 100 részes sorozatról volt szó
ami összeköti cselekménybe a 3.-4. epizódot
Erről is csak mégeggy bőrt akarnak lehúzni -
#17 kicsit az űrgammák c. magyar csoda jut róla eszembe:))) -
#16 ez valami vicc... -
M2 #15 Minden tiszteletem George Lucas-é, de mindenki úgy jár legjobban, ha ő távol tartja magát a rendezéstől.
Ha a látványvilágot levonjuk, még a vasárnapi ebéd közben is nézhetetlenül unalmasak a filmjei. És ha egy Ep3 szintű forgatókönyvvel házalna ma egy zöldfülű, úgy repítené ki minden producer, hogy kondenzcsíkot húzna.
A szereplőit sem irigylem, egy bableves receptjét is könnyebb átéléssel előadni, mint ezeket a bárgyú sablon-szövegeket elmormogni. -
TheZsenyka #14 Van igazság benne, de ha a tömeg kidolgozott sci-fi/fantasy történet helyett Yoda paprikáskrumpli receptjeiért sikolt, akkor azt fogják - lehetőleg olcsó - filmre vinni... -
TheZsenyka #13 A Jóbarátok szereplőgárdája mind dollármilliomos a sorozatból. Erre megy el a lóvé. -
#12 A jóbarátokban a gázsi volt a sok, egyértelmű. Itt a gázsi nyilván nem fog gondot jelenti. Ellenben kiváncsi leszek, mit fognak kihozni történet terén. Ez az a rész, amely terén szvsz nagyon el tud bukni egy TV-sorozat... -
#11 Lucasnál a spórolás egészen mást jelent. Nála annyit tesz, hogy új technikákkal fog dolgozni, amivel lefaraghatja a költségvetést. Egyébként vicc, hogy egy "jóbarátokos" rész 6m USD...mégis studióban játszódik nagy része.
Viszont a sorozatnak az a baja, hogy várni kell a következő részre :D Clone Warsot is csak egyben néztem meg...A Film egyértelműen jobb lenne. -
winnie #10 Tehát a leendő tv-sorozat nagyrészt grafikusan renderelt lenne. (Eh...)
az én olvasatomban lesz egy 3d-s rajzfilmsorozat és lesz egy normális, élőszereplős sorozat. kettőről volt szó.
Winnie: lesz 220 rész, legfeljebb nem egy év alatt
de az meg nem sok, ha 520 hétre számolod - mondjuk 10 évet kábé minden ezredik sorozat él meg, szóval szerintem attól nem kell tartani. -
DWz #9 Tele van zsetonnal az urge, de mar azon szamol, hogy hogy lehetne olcson megoldani. Ez a szegyen. Mar nem a minosegre megy, hanem a penzre. -
#8 ...de jönnek majd az egyéb apróságok is, pl. Obi-Van zabpehely...
Azt hiszem azon már túlvagyunk... -
#7 Sajnos nekem is ez jutott eszembe, amikor ezt olvastam. Sajnos a kis Indy kalandjai még említést is alig érdemelnek. Az, hogy pont ahhoz hasonlítja, pedig nem sok jót vetít előre.
Azt nem fogom fel, hogy mit garasoskodik, simán megengedhetné magának, hogy részenként mondjuk 5 millió $-t ráköltsön, és boritékolhatjuk, hogy még így is nyerne rajta.
De ennél még az Enterprise-ra is többet költöttek... -
#6 "...Végre eljött az időm arra, amire mindig is vágytam, hogy az animációs filmek világába is betegyem a lábam..."
Tehát a leendő tv-sorozat nagyrészt grafikusan renderelt lenne. (Eh...) A részenkénti 1 millió dollár nem sok: az eddig megszokott aprólékos kidolgozottság nem fog beleférni. Tipikusan a "csak kiveszem a pénzt belőle" gondolkodásmód...
Winnie: lesz 220 rész, legfeljebb nem egy év alatt - de jönnek majd az egyéb apróságok is, pl. Obi-Van zabpehely... -
#5 "Lucas elmondta, hogy olyan sorozatot álmodott meg, amelynek elkészítése normál körülmények között 20-30 millió dollárba kerülne, s ezt a költségvetést szeretnék leszorítani részenkénti 1 millió dollárra. Példaként régebbi tévés próbálkozását, az Ifjú Indiana Jones kalandjait említette meg, ahol ugyancsak sikerült lefaragni a tervezett költségvetés jó részét"
Olyan is lett:/ Ez sem lesz jobb... a régi indy nagy kedvencem volt az új egy rakás fos nem más... -
winnie #4 azért ne keverjük a sorozatot a szappanoperával. egy sorozatból egy évben 22 rész készül. egy szappanoperából 220 rész. -
#3 bőr a köbön :) nem baj majd repkednek az űrhajok, meg lézerkardok csapkodnak, ez szinvonalas lesz :) Éljen a FILM -
Noffir #2 Sztár Vársz: Ócsó vót! című amerikai-mexikói-guatemalai-brazil sorozatunk következő epizódját jövő csütörtökön láthatják, amiben végre fény derül rá, hogy ki lopta el José Alvarado Mumbádó Joda jeditanonc dísz-ágyékötőjét... -
#1 Milyen kár, a Timothy Zahn 3 könyve nagyon jol sikerült, mondanám, talán jobb mint az eredeti :)
Anygon jol folytatta, és sokkal jobban bemutatta a star wars galaxist.. kár hogy Lucas nem lát benne fantáziát, vagy zsetont :)