Tévéképernyőre kerül a Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben õ véleményére lehet adni úgy gondolom.
Viszont a haverja Spielberg azt mondta, hogy õ szívesen megcsinálná a folytatást, de sztem ebbe meg Lucas nem megy bele...
Meg aztán az már nem is lenne ugyanaz.
iSS!
Ami a B5-öt illeti, azért meglátszik a szétszórtság a IV. évad másik fele és a V. évad jó részén (természetesen vannak jól sikerült epizódok, de messze van történetfûzésben az elsõ három évadhoz képest...)
JMS a B5-el tényeg nagyott alkotott, de emlékezzünk csak meg a kevés sikerült (vagy inkább nagyobbat bukott) a Cruader-rõl, vagy a Legend of the Rangers-rõl (az Ent 3. évadját még nem láttam, arról nem nyilatkoznék egyelõre). Mert oké, hogy a B5-re a sci-fi rajongók szivegesen emlékeznek, de a Crusaderre még õk se nagyon...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A rajzfilm (Clone Wars) is max viccnek volt jó a maga részenkénti 2-3 percével és 0 történetével.
Olcsó húsnak ... sejtjük mi lesz részenként 1 misibõl. Nem mondom, ha olyan B5-ösre fognák, akkor akár jó is lehetne, de ehhez ész és író kell (mint az isteni JMS, aki egymaga megírta az 5 B5 sorozatot úgy, hogy azt se tudta hány sorozatos is lesz <#worship>#worship>)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Sztem tudja, hogy ha így 30 évet késve is de magadja a fanoknak amire vágynak (egy normális folytatást, és mivel írni már nem igazán tud -ihlet~0- így elõvenne egy már készet -vagy íratna egyet, jobb esetben Zahnal-), akkor az Ep1-et többszörösen túlszárnyaló SW õrület kezdõdne ($$$)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A filmek darabja behoz 1-2 helyszínt, a Zahn könyvek meg még többet (és ez végre behoz stratégiát-taktikát-hadicselt is. Na ez az, amihez Lucas túl hülye, nála a stratégia abból áll, hogy repüljünk be és gyepáljuk szét az ûrállomás magját, vagy század mennyen és lõjjön)
A Zahn könyvek valahogy sokkal több inteligenciáról árulkodnak (imádom Thrawnt 😊))
Bakula nem volt azért olyan rossz, sõt, jól adta a primitívet (sokkal emberibb volt, mint Picard, de hát ez is volt a cél)
Más szereplõk (na addigra már tényleg öregek lesznek a régiek), sztorit majd ki tudja kinek a kezébe adja a vén bolond. Szóval attól nem várnék különösebben sokat
Természetes, hogy nem. De nagyon alaposan ügyelt arra, hogy minél jobban "rajta legyen a keze" az ügyeken. Szigoruan szvsz, de pont ez a prequel legnagyobb hibája is. Nemvolt kivel "harcolni", senki sem mondott ellent neki komolyabban.
Olyan embereket kellett volna maga mellé venni, mint Irvin Kershner, akinek az Ep.V.-öt köszönhetjük...
Másrészt a most befejezett trilogiával Lucas sajnos tökre behatárolta a történet lehetõségeit. Ugyan azok a szituk, minden fõszereplõ ember, 2 fõ helyszín (tatuin, meg a fõváros).
Ugyan már! Csak fantázia kérdése! Lehetne izgalmas történeteket csinálni a Birodalom belsõ világáról, vagy éppen a csapészek és hasonlók életérõl. Csak egy jó fantáziával és az SW világa iránt kellõ alázattal viselkedp forgatókönyvíró és rendezõ kérdése...
A slidershez/SG-hez/ST-ekhez hasonló változatos sorozatot nem fog tudni kiizzadni magából, pláne nem egymillió dollár alatt.
1-2 jó/ismert színész meg nem árt.
Miért, Avery Brooks (ST😄S9, Cpt. Sisko) olyan jól csengõ név volt talán (szvsz az egyik legjobb szinész az egész ST szériában)? Vagy Scott Bakula annyira bevált az Enterprise élén?
Bocs, hogy úgy tûnik, hogy megint beléd kötök. Nem szándékos, a többi hozzászólásoddal maxigáz egyetértek.😉
Az lenne a csúnya világ, ha mindenben egyetértene mindenki mindenkivel. 😉
Ha Kirk kapitány visza visszanéz a Star Trek filmekbe, akkor ezt a fél generációval fiatalabb sztárvárszosok is megtehetik.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Fordon is látszik, hogy öregedett, de ha az Indy következõ részét képes leforgatni, akkor több, mint fitt az Ep7-hez
Fisher? Mi bajod van a hercegnõvel? Sztem elég jól tartja magát (nemrég láttam egy intervjúját).
Hamill, annyira sokat azért nem változott. No persze öregedett, de az elmegy.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pedig tuti lenne párszáz vállalkozó rendezõ, tõkébõl se lenne hiány, sztory kész, csak forgatókönyvvé kell átírni (mekkora zseniális ötlet lenne ezt Timothy Zahn kezébe adni 😊) )
Szóval, fogják a Republic Commando-t, és Fraps-elik? 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Rajtakívül azért egy jó csomó ember dolgozott a filmjein, akiknek a nevét a fanok azért ismerik (vagy még õk sem), hogy eladhatók legyenek.
Másrészt a most befejezett trilogiával Lucas sajnos tökre behatárolta a történet lehetõségeit. Ugyan azok a szituk, minden fõszereplõ ember, 2 fõ helyszín (tatuin, meg a fõváros).
A slidershez/SG-hez/ST-ekhez hasonló változatos sorozatot nem fog tudni kiizzadni magából, pláne nem egymillió dollár alatt.
1-2 jó/ismert színész meg nem árt.
Két marha uncsi viszonylag szegényes környezetben/nónémszinészekkel játszódó sorozatra emlékszem: Majmok bolygója tv sorozat, meg a Battlestar Galactica 2., a Földön játszódó sorozata. Ez a 70-es évek végén még elment, manapság már nem igen.
Bocs, hogy úgy tûnik, hogy megint beléd kötök. Nem szándékos, a többi hozzászólásoddal maxigáz egyetértek.😉
Lucas mûve a Star Wars, neki és álhatattos munkájának köszönhetõ, hogy egy ilyen hihetettlen népszerû világot sikerült létrehoznia. Szóval minimum tisztelettlenség amit leírsz.
Én sem rajongok Lucas utóbbi cselekedeiért (nem vagyok egy nagy Prequel-fan), de ez Lucas világa, az õ mûve és azt csinál vele amit akar...
A második Zahn-os duológia korában járnak most kb a színészek (esetleg Kolériai trilógia)
A könyv meg ugye ne is ecseteljem milyen rég jelent meg, tehát nyugodtan meg tudta volna csinálni eddig is a folytatást (amúgy fogadni mernék, hogy Lucas el sem olvasta a folytatásokat <#bohoc>#bohoc>)
Lucas sem élhet örökké, hátha egyszer még normális kezekbe is kerülnek azok a jogok. Szegény Obi One-t is már csak digitálisan láthatjuk.
StarGate ? Sztem jó :p
Egyébként Timothy Zahn 3, majd 2 könyve, a Kolériai Trilógia mind olyan jó, hogy sokszorosan lekörözi az eredeti Ep.1-6 könyveket.
Talán nem tetszik Lucas-nak, hogy erre a filmre nem írhatja rá, hogy õ írta.
Amúgy a régi nagy színészek szerintem szívesen összeállnának a folytatásra (mostanság még Carrie Fisher is visszatérni látszik a filmezéshez)
Sztem egyszerûen el kellene tõle vetetni a liszensz jogokat, mert:
1) nem érdemli meg (eredeti SW4-et állítólag Foster írta -teljesen/részben-, persze ez csak urban legend)
2) nem tudja használni
3) visszaél vele a mi kárunkra (nem csinál ep.7-et, és másnak sem engedi, hogy csináljon)
Szóval nekem megvan a véleményem a vén zsarnokról
(végigröhögtem a hogy készült ep3 filmeket, GL a pecsétjével <#bohoc>#bohoc>)
???
szökevény? maverick? addams family? csupasz pisztoly? untouchables?
Xénialáz 4 ever! 😊))
De hogy most a SW -sorivla mit nem tökölnek.. eredetileg egy 100 részes sorozatról volt szó
ami összeköti cselekménybe a 3.-4. epizódot
Errõl is csak mégeggy bõrt akarnak lehúzni <#ejnye1>#ejnye1>
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Ha a látványvilágot levonjuk, még a vasárnapi ebéd közben is nézhetetlenül unalmasak a filmjei. És ha egy Ep3 szintû forgatókönyvvel házalna ma egy zöldfülû, úgy repítené ki minden producer, hogy kondenzcsíkot húzna.
A szereplõit sem irigylem, egy bableves receptjét is könnyebb átéléssel elõadni, mint ezeket a bárgyú sablon-szövegeket elmormogni.
Viszont a sorozatnak az a baja, hogy várni kell a következõ részre 😄 Clone Warsot is csak egyben néztem meg...A Film egyértelmûen jobb lenne.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
az én olvasatomban lesz egy 3d-s rajzfilmsorozat és lesz egy normális, élõszereplõs sorozat. kettõrõl volt szó.
Winnie: lesz 220 rész, legfeljebb nem egy év alatt
de az meg nem sok, ha 520 hétre számolod - mondjuk 10 évet kábé minden ezredik sorozat él meg, szóval szerintem attól nem kell tartani.
Azt nem fogom fel, hogy mit garasoskodik, simán megengedhetné magának, hogy részenként mondjuk 5 millió $-t ráköltsön, és boritékolhatjuk, hogy még így is nyerne rajta.
De ennél még az Enterprise-ra is többet költöttek...
Tehát a leendõ tv-sorozat nagyrészt grafikusan renderelt lenne. (Eh...) A részenkénti 1 millió dollár nem sok: az eddig megszokott aprólékos kidolgozottság nem fog beleférni. Tipikusan a "csak kiveszem a pénzt belõle" gondolkodásmód...
Winnie: lesz 220 rész, legfeljebb nem egy év alatt - de jönnek majd az egyéb apróságok is, pl. Obi-Van zabpehely...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Olyan is lett:/ Ez sem lesz jobb... a régi indy nagy kedvencem volt az új egy rakás fos nem más...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF