39
  • dez
    Ez csak az alapdesign, nem pont ilyen szürke lesz. Sőt, cserélhető lesz az előlap.
  • zaki
    ez a xbox 360 iszonyat gyagyin néz ki :PPP
  • vax
    Hát ezt akartam mondani én is csak Te szakszerűbben fejezted ki magadat. Erre gondoltam, hogy a kártyák nem kompatibilisek, mivel más elven dolgozott a ps1 és a ps2 is. Másrészt találkoztam több ps1 játékkal ami nem volt hajlandó ps2 kártyára menteni.
  • Dzson
    Nem csak a felbontás a lényeg, valamint a PS2 is javított a PS1 játékok minőségén, a PS3 tól meg elvárható, hogy mind a PS1, mind a PS2 játékok szebben és gyorsabban fussanak rajta.
  • Dzson
    PS1 kártyákra csak PS1 játék mentéseket lehetett! :) Teljesen máshogy van szervezve a PS2 mentés, nem blokkos rendszerű, mint a PS1 volt.
  • onimusha
    nos a PS3nál játékmentéshez Memory Stick Duo fog használ, tehát igen kérdéses, hogy a ps2 memory cardról hogy rakod át a savegameokat, mert elvileg ez a cél ezért van az hogy ps1 ig kb. 11000 játékig visszafele kompatibilis, bár nemtom ki akar 320x240es felbontású gammákkal a ps3ján nyomulni
  • Aramir
    Mer miért?
  • siposbence
    M$:
  • envagyok
    Ausztriában 20% az adó, nálunk még 25, de jövőre 20 lesz itt is.
    De egy gond van, nem 5 hanem kb. 50% különbség van a magyar és az osztrák boltokban árult műszaki termékek ára között.
  • vax
    Hát lehet, hogy te voltál ügyesebb én meg béna, de sajnos a régi ps1-s kártyákra nekem nem mentette vissza az állásokat. Csak a PS2-s kártyákra. Néha még a visszaolvasnál is gondok voltak a mentett állásnál. Neked szerencséd volt nekem nem. Na mindegy.
  • dez
    Nagyon vicces...

Ha egy cégnek csak a profit számít, az azért nem az igazi, akárhogy nézzük. (Ez most nem féltétlenül a MS.)
  • archkoven
    Egy rohadt, mocskos cég ez az egész mikrofos, mert pénzt akarnak keresni ahelyett, hogy ingyen osztanák a termékeiket a rászorulók között.
    Hova jut így a világ ha már minden vállalkozás a minél nagyobb nyereségre törekszik???
    Ez a lenini elvek megcsúfolása!!!
  • WiZZaRD
    van ebben jó is, meg rossz is. Eossz az ár, amivel az egyébként sem olcsó kiegészítők még drágábbak lesznek. A jó, persze csak esetleg, ha valóban fog valaki foglalkozni ezen kiegészítők minőségi vizsgálatával. Én már találkoztam sajna pár botrányosan rossz, mégsem olcsó kontrollerrel:(
  • Yossarian
    nekem se a kedvenc cégem a microsoft, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára! Ez nem pénzéhség, hanem teljesen normális üzletpolitika. Az üzlet nem arról szól, hogy piacra dobok valamit, aztán jóvan, innentől keressen rajta mindenki más is, mert nekem nem számít a pénz. Fogadjunk, ha a fikázók részvényesek lennének egy ilyen cégben, rögtön megváltozna a véleményük a pénzéhségről...
  • Dzson
    Már miért ne lenne az...? Akkor hogyan tudtam a régi PS1-es gamékat tovább nyomni mentett állásból a PS2-n minden gond nélkül, miután megvettem azt? :) Vagy mi a nem kompatibilis?
  • vax
    A gond hogy ez a kompatibilis dolog bizony sajnos még sem kompatilibilis. :)
  • vax
    Ja. A Média Markt-ba is ennyiért kínálták. Helyesebben 249.900,-. :)
  • vax
    Hát azért az adókra nem kellene mindent ráfogni. Tőlunk nyugatabbra sem ennyivel alacsonyabbak. Sőt.
  • lowdog
    nyilván azért adták 250k-ért a Saturnban a PSP-t mer magasak az adók :)
  • Dzson
    "Ezt mindenki így csinálja. a PS2-nél ezt úgy hívják, hogy "MagicGate". Különben nem kerülhetne 8MB flash 5e forintba."

Igen, de az USB-re csatlakoztathatsz bármit, elmegy pc-s rezgős kormánnyal, bármilyen usb egér, billentyűzet (bár csak kezdetben voltak játékok, amik kis is használták), és a MagicGate-ra rádughatsz még ActionReplay cartridge-t is, amivel nagyszerűen tudod backupolni a régi mentéseidet. És a PS2-be azért került MagicGate, hogy kompatibilis legyen a PS1 memkártyákkal. Szerintem a PS3-nál ehez már valami adapter féle kell majd.
  • FTeR
    nem a kereskedők tehetnek róla. az adó tornázza fel mindennek az árát.
  • vax
    Hát igen, de azért én annak lennék a hive, ha többségében M-on élek akkor ott vegyem meg amire szükségem van, ha megkapható. De viszont, ha a kereskedelem "mohóbb" a keleténél akkor viszont kénytelen, kelletlen az olcsóbb helyről kell beszerezni. :)
  • Bith
    Ott kell megvenni akkor :).
  • vax
    Ja. PSP-t M-on szeptembertől a boltokban a Value pack-ot 70-75 között vesztegetik. Tőlünk nyugatabbra 220-250 eur között meglehet kaptni. :(
  • Zozo76
    Szerintem (es szinte biztosra veszem) hogy itt joval 100 folott lesz az indulo ara. Az a 60-as tul szep lenne.
  • FTeR
    ez érdekes érvelés!
    ha nagyanyának szakála lett volna ő lett volna a nagyapám.
  • Aramir
    Igen? És konkurencia nélkül mennyi lenne vajon? :)
  • NuCLEARScoRp
    A pénzéhségről csak annyit, hogy állítólag 299$ lesz
    az X-box 360 ami kevesebb mint 60 ezer forint...
  • Zozo76
    Nem veletlenul lesz a LIVE!-hoz a SILVER es GOLD elofizetes. Bar nem akar ingyen TELJES elerest adni az MS, de azert nehany friss XBOX360 tulajdonos csak elgondolkodik majd hogy kell-e neki a CHIP a gepbe, mert akkor lottek a LIVE!-nak. Meg ha nem is tudja rendesen kihasznalni a halozatot, lesz annyi toltes a LIVE! SILVER elerhetosegben is hogy zavarja annak hianya.
  • Fenjoy
    megelőztél...
    :)
  • Yv@n
    Javaslom srácok, hogy fussatok neki mégegyszer az első két hozzászólásnak, és próbáljátok meg értelmezni azok információ tartalmát.
  • Bucser
    Egy valamit nagyon meg lehhet tanuléni a picipuhától: Hogyan csináljunk sok pénzből még többet:)
  • worldwideweb
    Azt hiszem ezt a pénzéhséget már megszokhattuk az M$-től.
  • Caro
    A PS3-on USB is lesz nem?
  • jihad
    Annak érdekében, hogy a Microsoft garantálni tudja, játékosai csak az általuk engedélyezett kiegészítőket használják
    Így bukott meg az Aureal is a Creative-val szemben, tartjuk a markunk a szabványunkért, aztán meg csodálkozunk hogy mindenki az ingyenes konkurrenciát veszi... MS , remélem mindenki megbukik aki csak korlátozni akarja a felhasználót.
  • onimusha
    másrészt meg érthető xbox még mai napig veszteséges, nem fogytak úgy a softwareok meg nem is csináltak eleget, hogy az azokból beszedett licence díj fedezte volna
  • onimusha
    "cég egy biztonsági mechanizmust is beleépít majd gépébe, amely csak a gyártók jóváhagyott termékeit ismeri fel" hát ez azért túlzás, 1 valamit fognka elérni sonyhoz megint több kiegészítő lesz MINT MOST IS a ps2höz
  • NEXUS6
    Sőt én még 8 ért vettem!

Ja, a régi PS-hez egy nyamvadt egér is kb annyiba vót.
    Az eredeti rezgős kontroller is 12, az utángyártott is 8 (de az félévig ha bírta).

Amúgy a konzolcégek mindíg is így csinálták, mi ebben az újdonság?

Legközelebb meg arról jön a "híradás", hogy a M$ a játékokból is részesedni akar!!!!;)

Szal ez a cikk is kicsinyt búlvárosra sikeredett.
  • stinkydiver73
    Ezt mindenki így csinálja. a PS2-nél ezt úgy hívják, hogy "MagicGate". Különben nem kerülhetne 8MB flash 5e forintba.