4185
  • Broafka
    ha van auto rácélzás akkor lehethogy meg kéne szerezni konzolra. Gondolom az még PS1-es volt nem? az működik PS2-es alatt?
  • Broafka
    kössz, hogy azt gondolod, hogy csak azért játszok játékkal, hogy agyatlanul lövöldözzek...
    hozzá teszem a konkurencia a Silent Hill mászkálós túlélő horror. Az egyetlen "lövöldözős" amit konzolon vittemvégig, mert ott volt automatikus rácélzás, így azzal nem kellett szenvedni, de úgyse az volt a lényeg.
    De Cybil rendőrtisztet megmentettem
  • Seth
    Akkor francnak írod be. Vmi élménybeszámolót esetleg?
  • Seth
    Első 3 rész nem ilyen, azok nyugis túlélő horrorok ( enyhe képzavar befigyelhetXD)Renderelt hátterek előtt játszódó, alone in the darkos cucc. Csalódnál benne szerintem, abban nem lehet agyatlanul lövöldözni(a célzás meg főképp nem jelent problémát,lévén nem is kell,mert magától rááll a gép).A 4 .résszel kezdődött ez a tps tendencia, próbáld ki, az is tetszeni fog szerintem
  • chris0000
    hát gyerekek én 3DVISION-nel tolom!
    hagyjuk...!:)
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mekkora volt már a Wesker and Jill-es rész :)) Szegényt csajt először le is lőttem. Sokadik rángatásra sem akart lejöni a medál, hát gondoltam belelövök 1et.... sikerült
  • Fpocok
    Van rá esély, hogy az első rész is van pcre nem tudom, én csak a második meg harmadik részt találtam a neten.

SPOILER: Az a jelenet amikor lezuhan a csaj, az nincs benne a régebbi játékokban. Amúgy a csaj az eredeti s.t.a.r.s. tagja volt, Chris és Wesker társa volt. Első és harmadik játékban, illetve a remakeben játszható.
    SPOILER VÉGE:
  • Prince23
    Holnap coopra ráérek, délutántól!
  • Broafka
    na jó, de az 1? :(
    már ez is szar, hogy egy keret történet közepébe csöppenve játszom. Pl amikor ilyen visszaemlékezésekben Jill barátnénk lezuhan, aztán monitoron meglátja főhősünk a leányzót. Akkor emberek nagy része hatalmas döbbenettel nézik a monitort, hogy hűűű, Jill életben van? aaaa.
    én meg: "hát jó... ez meg ki?" :)

szóval akkor már szeretném az első résztől kijátszani. Amúgy van konzolom... valahol, de ha nekem azon kell céloznom, én felkötöm magam :D
  • Fpocok
    2 és a 3 is van windowsra. Én toltam mindkettővel pcn. Csak keress rá neten.
  • Broafka
    Én is végig vittem.

Hát emberek, életem első resident evilje :D Nagyon sajnálom, hogy a többi az konzolos, kipróbálnám, ha lehet valahogyan számítógépen. Az a baj a konzolos lövöldözős játékokkal, hogy szerintem iszonyat nehéz célozni.

A játék egyébként baromi jó, hosszú, jó a storyja.
    habár Wesler 60. kinyírása már kezdett rohadt unalmas lenni. És az "első találkozásunk" megoldása, hát az nagyon gagyi volt

És normálon vittem végig, és még csak 25%-on vagyok :D

Tudjátok mi a vicces, hogy esküszöm ez a játék megéri a pénzét, és semmi warez bugba nem ütköztem. Ellenben ott van nekünk Egy Batman Arkham Asylum, amire mindenki óbégat, hogy meekoraaaaa, és hogy csak eredeti, meg így, meg úgy. Hát volt benne warez bug, de még így is sikerült majdnem végig vinnem elég gyorsan, és végig viszed és semmi értelme újra megcsinálni.
    De itt, itt nézi, hogy minden nehézségi szinten megcsináltad e, és miután kijátszottad, még kapsz extrát is.

Szóval csupa pozitív dolog volt nekem a játék. Most már csak a többit kéne végig játszani egér támogatással, de sajnos azokat nem lehet... gondolom :(
  • Broafka
    szerintem is jó a csaj, néha mondjuk csinál idegesítő dolgokat.

pl: ha cover-ben van, akkor cseszik bárkire is lőni, ha meg attackban van, akkor rambózik végig a pályán.
  • wedge31
    Mindetöl függetlenül az eddigi egyik legjobb AI a csaj ritkán hátráltat és ez már nagy szó.
  • Maxtreme
    néha véletlen sikerült neki azé xD
  • pluhi
    Nem igaz, Hamachi 2-vel simán megy. Tunngle-val is kipróbáltuk, azzal is megy.
    http://www.teknogods.com/
    Itt van hozzá a cucc.
    A registrys móka mindkét gépen meg kell legyen. XLive Settingsben Network Infonál az kell szerepeljen -> Hamachi/Tunngle (registry override). Ha ez megvan már látjátok egymás játékát, a hostnak nincs is más dolga. A client mielőtt joinolna, ki ALT+TAB-ol, elinditja a mellékelt exe-t, visszamegy, F12(hang nyugtáz), Join, amint feljön a Waiting for... felirat F12 újra (hang nyugtáz itt is). Ennyi, a köv. checkpointnál kerülsz be a játékba.
  • strebacom
    Húúú iszonyat jóó game...
  • Broafka
    azért ezt nem tudom, hogy gondolták a készítők, hogy a főboss előtt beraknak 2 gépfegyveres izomagyat, és folyamatosan jövő zombi sereget...
    Legalább lett volna előtte valami utánpótlás...

gondolom töltényeket nem lehet venni a bótban
  • Zeller01
    KERESEK:

Nincs kedve valakinek coop-ban elejétől végigjátszani a játékot velem? LIVE-ban Normál módban, értelmes emberek módjára, csalás nélkül, egymást segítve. Nem gondolom, hogy 1 nap alatt befejeznénk, így inkább délután lenne a találkozó, vagy este játszanánk. Most este el is lehetne kezdeni. 12ig ma ráérek.
  • Seth
    Ja úgy necces,mert a csaj direkte nem a gyengepontokat lövöldözi
  • Maxtreme
    na én pont fordítva csináltam b*sszameg xD
  • Seth
    AZ melyik?
    az a sok fekete féregből összeálló cucc? Nem nehéz, csak tudni kell a trükkjét. Sheva kezébe lángszórót, te meg kilövögeted a sárga pontokat
  • Maxtreme
    jaja. Csak azzal lehet lőszert spórolni.. és előre szólok, ide kell is.. és a társadnak is.
  • wedge31
    Nálam is van most böven ,tényleg jó az elektromosbot.
  • Maxtreme
    bazze.. az 5-2 főbossa nem volt egy egyszerű mutatvány.. nem is tudom mi lett volna ha nem spórolom össze azt a rohadt sok töltényt.. :/
    Asszem itt páran fognak krvaanyázni.
  • Zeller01
    azért írtam, hogy LIVE-os partnert keresek! Tudunk így is játszani, vagy neked nem jó?
  • szapor
    de jó hogy csak nekem van ilyen hibám :S
  • Prince23
    Állítólag kell hozzá hamacsi fix, mert live-os
  • Csokis
    Van! Innen tölthető a végigjátszás, KATT!
  • Zeller01
    oké, megvárom Logant!
  • CroftManor
    Hát ööö...én most fogom mégcsak kipróbálni, most jött le XD
    de ettől függetlenül érdekel majd a dolog ;)
  • Zeller01
    Nekem mindegy kivel, csak értelmes ember legyen
    Felőlem kezdhetjük most is. Csak annyit kérek inkább te csinálj szervert, mert a csajt már megszoktam. (Balra lő)
  • Rehom
    valakinek megy a coop hamacival? milyen os kell most akkor?
  • CroftManor
    Engem is érdekelne :)
  • Zeller01
    Igazából paraméter nincs. Csinálok egy szervert, majd invitállak a játékba... ennyi. 1-1től kezdünk és nyomjuk végig. Mikor befejeztük megbeszéljük, mikor játszunk tovább. Kezdés mikor legyen?
  • Prince23
    Én benne vagyok... csak ma 10 után mondjuk...
    Holnap meg akár késő délután is tolhatjuk

mik a paraméterek?
  • TheBerzerker
    Elindítom és Unsupported Function hibaüzenettel kidob. Ötletek? Videokártyám elég, mert láttam tesztet ugyanilyen kártyával. Memoria 4 GB, proci core 2 duo 2.66.
  • Zeller01
    KERESEK:
    Nincs kedve valakinek coop-ban elejétől végigjátszani a játékot velem? Live-ban Normál módban, értelmes emberek módjára, csalás nélkül, egymást segítve. Nem gondolom, hogy 1 nap alatt befejeznénk, így inkább délután lenne a találkozó, vagy este játszanánk. Most este fél 10kor el is lehetne kezdeni. 12ig ma ráérek.
  • Prince23
    ja már rég írtam is, hogy senki se várjon borzongást. ez olyan mintha a simulátort hasonlítanuk az árkádokhoz. Nos az resi 5 az teljes mértékbne full árkád, de legalább full hangulatos kis gém ennek ellenére.
  • mflex #1147
    Kinőttem már a játékokból, de...

A játék szép, talán az egyik legszebb (fullon minden 1920X1200), de a hangulatát még csak véletlenül sem kell hasonlítani az 1-hez (főleg a cube remake), vagy éppen a második részhez, ami szerintem a leghangulatosabb játék volt anno.

A lövöldözések nekem annyira nem jönnek be, hiányoznak a rejtvények és az olyan effektusok mikor az emberre ráhozták a frászt, szerintem ez a játék addig volt jó, amíg Mikami (ha jól emlékszem a nevére), keze alatt készült.

Ettől függetlenül kinyomom, mint biohazard fan...
  • Prince23
    ja boccs, nem írtams emmit, kicsit fáradt vagyok :))