Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát de 1900-as felbontásban bõven jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
jo monnyuk az i7-eseknek kell hagyni kb 1 évet hogy belendüljenek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát azittem több fpa-e lesz a srácnak...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Mert mi van vele?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
tudtommal a proci 4x 3.8ghz-es...😄

DarkSector
ennyit a benchmarkról....<#levele>
no comment.

DarkSector
jah nemis kicsi

Shep
Hát akkor ott tényleg gondok vannak, nem úgy kellene mennie egy olyan gépen.

Hát lehet hogy az én gépemmel van valami de fullon a variable benchmarkban 3. area átlag 11fps.

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

DarkSector
igen...de bizzunk benne, hogy az a low benchmark, és nem a lowfull...
bár tudtommal a benchmark-ok...ponthogy az végleges verzióról készülnek, hisz más esetben feleslegesek lennének...

The Protector
Várjuk ki a végét(bár eddig a capcomna nem lehetett csalódni)
Kijött egy low benchmark amiben asszed h a maximum a maximum és õrülsz h hú de fasza.Aztán kijön a teljes és megveszed eredetiben mert nem aggódsz a gépigény miatt mert a bench hasított.Majd aztán jön a pofáraesés.Mint látványorgiában mint abban h alig dööcöcg,h a benchmark highja az ottani low.

Mellesleg low-on a grafika vmi oltári hányás 2004-es grafika.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
várjuk ki a végét, lehet akkora meglepi lesz, hogy leesik majd az állunk...
vagy lehet a 4 magos nem az effectek miatt recommened, hanem 3d visionnak?????????????????????????????????????????????????????

The Protector
Hát méret bõl ítélve ez vmi low benchmark.Mellesleg xboxon agyba fõbe veri a grafika.Ez egy kaki ahoz képest.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

norbi2fraktal
én csak videón láttam az X-est, de tényleg erõsebb a napfény,amit a legjobban szeretek egy játékban, de talán erõsebb lessz a "sun effect"a full-ban

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
hát lehet igazad van, hogy az enm a max, mivel ha megnézzük nagyon gyér ahhogy kinéz a játék az eredetihez képest.

Játszható demo-t nem dobnak ki???????????

grebber
Érdekes a közzé tett gépigény.Azt nézve azt gondolja az ember hogy ez a benchmark akkor valami low graffal rendelkezõ akármi.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
elhiszem csak durva ehhez képest...bár én nekem is eddig ez a tapasztalat, hogy recommened gépigény nincs...sokszor a minimum se haveroknak és maxon fut a játék...

monnyuk ez a jobb verzio...😄

norbi2fraktal
komolyan mondom, megy maxon augy ahigy leírtam

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

lobig
lehet a proci kevés neki

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Shep
3 4890-el még szép, hogy akad 😄DDD

lobig
NEKEM 3 4890-EL BEKAD NÉHA<#idiota>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

DarkSector
hd 4550-el maxon minden?
😄

norbi2fraktal
ennek nem kell 4mag, nézzétek meg a gépem, nem nagy, de benchmark ment rajta 40-60fps közt,és maxon minden

Evin
Durva egy gépigény, pedig a benchmark elég jól futott szinte mindenkinél, ahogy láttam. Azért nem a sajátomat említem, mert én (kivételesen) rendelkezek az ajánlott konfiggal.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
az ajánlott gépigénynél a processzor azért egy kicsikét magyarázatra szorulna....miért is kell 4 mag?

IMYke2.0.0.0
Ez tetszik:
"CPU: Intel Core2Quad Processor vagy jobb / AMD Phenom X4 vagy jobb"
"ATI Radeon HD 4800 series vagy jobb"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
A világ egyik legjobb zombilövöldéje PC-re is eljön hamarosan, most megtudtuk, milyen gép kell hozzá.
Ahogy elnéztük a Resident Evil 5 konzolos verzióit, csak úgy csillogtak-villogtak, az eddigi legszebb konzolos játéknak is tituláltuk. Amikor elérkezett a PC-s bejelentés ideje, azt hittük, atomerõmûvet igényel. Most, hogy a gépigényt is tudjuk, kicsit megkönnyebbültünk.

Mielõtt azonban felfednénk eme "hatalmas" titkot, pár dolgot jegyezzünk meg a Resident Evil 5 kibõvített PC-s verziójáról. A készítõk az NViDiA-val együttmûködve egy úgynevezett sztereoszkópikus 3D technológiát ültettek a játékba, mely a 3D-s mozik élményét helyezi a monitorunkra. A Left 4 Dead-nél már láthattunk ilyet, ott így nézett ki. És akkor amire mindenki várt:

Resident Evil 5 PC Minimum Rendszerigény

- CPU: Intel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2
- RAM: Windows Vista (1G😎 / Windows XP (512M😎
- HDD: 8.0GB vagy több
- Monitor: 800×600
- Lemezmeghajtó: DVD9 kompatibilis meghajtó
- Videókártya: VRAM (256M😎 / DirectX9.0c/Shader 3.0 / NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro
- Hangkártya: DirectSound kompatibilis (DirectX9.0c vagy jobb)
- Perifériák: Egér és Billentyûzet
- Internet : Szélessávú kapcsolat

Resident Evil 5 PC Ajánlott Rendszerigény

- CPU: Intel Core2Quad Processor vagy jobb / AMD Phenom X4 vagy jobb
- RAM: Windows Vista (2GB vagy több) / Windows XP (1GB vagy több)
- HDD: 8.0GB vagy több
- Monitor: 1280×720 vagy nagyobb
- Lemezmeghajtó: DVD9 kompatibilis meghajtó
- Videokártya: VRAM (512 vagy több) / NVIDIA GeForce 9800 series vagy jobb / ATI Radeon HD 4800 series vagy jobb
- Hangkártya: DirectSound kompatibilis (DirectX9.0c vagy jobb)
- Perifériák: Xbox360 Controller for Windows
- Internet : Szélessávú kapcsolat

DarkSector
jah de én arra gondolok, hogy meg tudod szedni magadat ha kifogysz...

Prince23
Az új m3-as shotival tolom most, de mindig úgy adja a gép a lõszereket, hogy éppen hogy csak 2-3 lõszer marad benne. És igen, nem vásárolok lõszert.
két fegyót használok csak: a rifle és shoti.
Chrisnek ak47 + pisztoly. na abból, pisztolyból kurva sokat ad a gép neki.

DarkSector
tesztpéldányosok játszanak csak vele, amugy szeptember közepe...
bill+egér jó lenne, ha egy átlag tps irányitása lenne (monnyuk gow), de probáld meg a resi 4-et pc-n az egéres patch-el...hát nekem az játszhatatlan, mig x-en a Lead Aspirint lazán megcsináltam joy-al.

meg mikor nyomkodni kell a videókban a gombokat, háát frászt kapok...
és akkor ugye mozogj 1 gomb-al nyomvatartva fuss...másikkal célzás 3-al közben tölts , lõjj...bezsélj a csajhoz...
háát majd megnézem pc-n mennyivel lesz könnyebb.

nekem a 4-nél szinte hihetetlen nehéz volt a 2 gomb egyszeri lenyomása, meg irányítani, meg utána nyomogatni egy másikat...stb.

lobig
Így van !
Amûgy ha jól olvastam csak szeptemberbe jön a játék!
Elõttem pár hsz-el a konzolosok meg hülyére játszák magukat! Bár én nekem volt alkalmam kipróbálni konzolon elég nehéz irányítani konzollal jól megszokott egér+billentyûzet a legjobb párosítás! <#nyes>

DarkSector
háát vissza kellett fognom magamat...😄 nem szeretem ha csesztetnek. :S
de tudom nem komolyan irtál ... ugyhogy nincs harag.

lobig
Jó nem akarom tele flémelni a topikot csak kiváncsi voltam a reakciódra miután rákérdezek az elakadás jelzõkre! <#eplus2>

DarkSector
hagy lógva már ember...
apucit megeszem reggelire. <#buck>

Evin The Best....<#hehe><#worship>

lobig
de mind1 hogy mi írsz az én apukám úgy is erõsebb <#mf1>

Resi4et szarrá játszottamDDDDDDD,,,legélvezetesebb alap fegyverekkel elsö végigjátszás professionálon,,,,,DeadSpace nemrosz egyszer végignyomtam,de valamiért nem fogott meg,,,,,Devil4ben meg egy ponton megakadtam vagyis nemvolt kedvem vele szarakodni aztán abbamaradt,,,,majd egyszer talán még elöveszem<#vigyor2>

Evin
Magyar megjelenésrõl nem tudni még. De ha arra céloznál, hogy fordítom angol nyelvû kiadás esetén, az még megeshet. Minden nappal egyre biztosabbá válik a játék fordíthatósága, ahogy a többiek törik fel a játék fájlrendszerét. De még nem biztos, hogy tetszeni fog és hogy idõm lesz rá.

DarkSector
nem hosszu...és nem akarom kimondani, mert ideözönlik a tömérdek kockaBF-es..., de asszem te csak most fogod megízlelni a felkiáltójelek hatékony ráhatását az accountodra.

amúgy pont errõl beszélek.
normálissan beszélünk a játékokról, és jönnek ien gyikfaszok mint te, és ahelyett hogy valamit hozzászolna értelmessen , beszol valami személyeskedésnek tekinthetõ bunkó szöveget, felbassza az idegeimet, és így lesznek a nevem mellett a jelek, mivel akinek visszareagálok azonnal meg a modikhoz, szörösre nyalakodik, és ennyi...

remélem tök frankón sikerült leirnom a választ a kérdésedre... ha nem akkor nyugodtan szolj, és privátba elmagyarázom...

lobig
Jók a felkiálltójeleid <#mf1> Látom a szép stílusért kaptad <#eplus2>

DarkSector
megis nézheted...
resi 4-et (ps2-õn és pc-n) végig szinte késsel nyomtam pro-ban...nah ennyit errõl...

dead space-t... sima alap lézerpisztollyal, meg belezõvel lassitás nélkül vittem végig lehetetlen fokozat mellett...(x360-on és pc-n)

csak 2 dolog amit érdemes megemliteni.

devil4-et pc-n meg mindig a beadott legnehezebben küldtem le sorba...persze ott lehetett trükközni, ha elõbb legkönnyebbet nyomja az ember, és sorba amien nehézségek vannak.

coop-ot megbeszéltük...😄

NemmondodDDDDD,,,,azért megnézném az elsö végigjátszásodat hardonDDDDalap fegyverekkeldddddddddd,,,,,majd toljuk coopba cicca😊)))EHHHHH

Remélem magyarul.....<#zavart1><#zavart1><#worship><#worship>

DarkSector
amugy meg ponthogy lõszebõl nincs hiány...😄
az annyi van amennyit akarsz...😄

Evin
Majd szeptember fele.

CroftManor
Mikor jön már ez a játék? Konzolra már rég megjelent, nem?

Vki efutatta a RE 5 Benchmarkot?
dx10
1280x720, minden alap:
104,1 FPS

DX9
minden alap: 112,2

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Grafika jobb mint a 4-é.Az irányítása ha olyan lesz mint a 4-nek + hamachival lehet majd coopozni már tökéletes számomra más nem is kell<#nyes>

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Na de tényleg, aki fél a resi 5 játékmenetétõl, az nyugodjon meg😄
mondjuk csak egy gondolkodós rész volt benne, a többi megyek elõre, azt lövök, de már taktikusan kell csinálni a dolgokat, fõleg második végigjátszásnál is.
A felkeresendõ kulcsok, kártyák többnyire az orrunk elõtt vannak, nem kellesz majd fûtõl fáig felkutatni érte. Ennyivel pörgõsebb legalább. csak gyûjteni kell, azt csá. Lõszerbõl hiány van, arra fel kellesz készülnötök!

Ez meg az én egyéni véleményem<#idiota>,,,,azt akkor mivanDDDDDD,,,,,,,ha valami nem tetszik akkor az általába nemis érdekel aztán nemfoglalkozom vele,,,,,emberünk elég TréjDDDDDD,,,,,,majdkinövi <#mf2>