4185
  • Maxtreme
    aham:)
  • xxxpaulxxx
    ezek megint ilyen figurák mint a 4ben?:D
  • norbi2fraktal
    nájsz
  • Maxtreme

• norbi2fraktal
    sok van még ne aggodj

volt egy nagyon nagy LOOOOOOL

akartam hamachin nyomni, megcsináltam a reg-es cuccot, aztán elindítottam a hamát, senki nem válaszolt, na mondom bass*a szellő, nyomom egyedül, kiléptem a hamából, 10percet nyomtam erre kiírta hogy XXX.Joined XDXD,ez komoly de hogy ??? nem eredeti a game, se live key XDXD
  • SZEG007
    kell egy hamachi: https://secure.logmein.com/products/hamachi2/
    kell egy fix a winlive-hoz: http://www.megaupload.com/?d=WD1CAJ74 pass:baboo

és ez alapján a leirás alapján megcsinálni mindent:http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84

teszteltem nekem müködik akinek van sok ideje, és jobban vágja az angolt mint én az lefordithatja a leirást
  • grebber
    Onnan még van bőven!
    6-3 chapteres a game!
  • balika16
    Most lőttem szét egy trollféleséget egy gépfegyoval ami a kocsin volt! kb hol tarthatok a játékban? sokvan még átra?
  • Maxtreme
    opsz, sorry igazad van.
  • SZEG007
    oksa még chatelek valakivel aztán leirom
  • norbi2fraktal
    légyszi írd le a hamachi-zás hoz szükséges infókat
  • SZEG007
    spoileres képeket minek raksz be
  • xxxpaulxxx
    milyen hosszú a játék?:D
  • Maxtreme
    nade lááányok

Am ez lett nálam a vége:

Most h megismerkedtem a cuccal, jöhet a veteran fokozat
  • CroftManor
    Ok, megpróbálom, am a mentési rendszere sztem kicsit szar. Mikor pl meghalok és rámegyek az Igenre, megpróbálom újra, akkor ott dobb ki, ahol ugye meghaltam. de hogyha onnan kilépek, h majd innen folytatom, akkor kiírja h ha a nemre mész, akkor nem ment, vagyis akkor marad ugy, ahogy van. Erre kilépek, visszalépek és nem ott vagyok, hanem korábbi helyen :S
  • norbi2fraktal
    légyszives írd le hogy kell nyomni, és akkor már nem kérdezzük meg 100x
  • grebber
    Amikor az akna robban akkor ugye megtorpan vergödik na akkor aggyán a picsája alatti piros résznek azt nem szereti ezt sokszort minden elpazarolva azt megmurdel!
  • norbi2fraktal
    annak a farka alatt levő részt kell lőni, amikor lenyugtatod az aknával, és az A+D-t egyszerre kell nyomni (vetőtés, támadás elkerülése)
  • oregon1987
    Hatalmas játék! Irányítást szokni kell az elején de nem gond!
    COOP-ban haverommal toltuk egész délután és nem bírtuk abbahagyni! Most nyírtuk ki azt a rohadt nagy denevért! :P

Az a pálya nagyon jó amikor bányában vaksötétben menni kell és egyik embernek vinni kell azt a bazi nagy lámpát másik meg lő!!!
  • CroftManor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van az a denevéres szörny, hiába tettem elé az összes taposó aknát, semmi. Meg kiírja hogy A+D, de erre semmit nem csinál Chris

help
  • grebber
    Ha sikerül így játszani coopban akkor valaki leirhatná magyarul is és akkor nem lesz mindig megkérdezve!
  • SZEG007
    hamachin re5hun szobába vagyunk már páran pass:future
  • norbi2fraktal
    ha split screent akarnál akkor az dupla gépigénnyel járna, játsz lan-on hamachi-n
  • Evoluti0N
    Hát akkor kapják be. Etetnek itt, h ilyen plusz, meg olyan plusz a PC-s verzióban, erre a split screen-t kihagyják. Rohadtul nem érdekel, h hogy néz ki Sheva titkárnő ruhában, split screen-t akarok :(.
  • norbi2fraktal
    nincs
  • Evoluti0N
    Na akkor még1x megkérdezem. Van-e a PC-s verzióban osztott képernyős (split screen) co-op, vagy nincs?
  • SZEG007
    Itt van egy angol leirás hamachi-hoz hogy müködjön vele re5: http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84
  • balee4
    Pedig 5x5 karakteres Cd-kulcsa minden Live-os játéknak.
  • lalakov
    Tudna valaki segíteni nekem pm-ben? Live-ra szeretnék belépni, a lentebb belinkelt oldal szerint van két live-os játékom is de a cd kulcs nem stimmel. A bejelentkezésnél 5*5 karakter van, a játékaimnál pedig több szerepel.
  • ben89
    kössz lazasrác
  • CroftManor
    Egy kis gameplay
  • SZEG007
    japán te nab, és launcher exe inditása után language:D
  • Tatyla
    mert nem abban a menüben van vagy nincs rá pénze
  • Munszu
    Sziasztok!
    Haverral toljuk live-on reit, csak nem értjük hogy ő neki miért nem engedi az upgradet?
    Amúgy most csatalkozott hozzá ma játékba:P :).
    Előre is köszönöm az ötleteket :)!
  • ben89
    sziasztok hol tudom KÍNAIról angolra álllítani a játékot?res.evil5ről van szó...köszii
  • Kindred Blades
    Pedig hasznos ám, ha pl az utolsó harcban rocket launcher nincs kéznél :)
    Mondjuk csak az ilyen hülyéknek, mint én, akiknek az utóbbira nincs pénzük, mert minden egyes fegyvert ki akarnak maxolni.

Tipp: Ha tárkapacitást növeltek, akkor tegyétek, amikor a fegyver üres. Ugyanis növeléssel együtt meg is tölti.

(aztán lehet, hogy ezt már írták két sorral lejjebb, akkor bocs a repeat-ért)
  • kirol
    Bakker ilyen melóhelyet akarok én is! :D
  • Tatyla
    emlékszem anno mikor a RE1-et toltam PS1-en 96-ban még újságkihordó gyerek voltam és annyira agyaltam korán reggel hogy mit hogy merre a játékban,hogy simán kihagytam két utcát és bringázhattam vissza... :D
  • Tatyla
    játssz LIVE-on...
  • fbd195
    Hali.. Miért van az hogy ha én coopba akarok(szeretnék..) játszani RES5-t akkor bárki csatlakozik hozzám/én csatlakozok bárkihez azt írja ki hogy The Game Session has been canceled. ? valaki nem tud valami megoldást? TeknoGods Beta 12-t használok, és Hamachi 1.0.1.5-t... lehet hogy a hamachit kellene frissitenem?