4185
-
#1505 aham:) -
xxxpaulxxx #1504 ezek megint ilyen figurák mint a 4ben?:D -
#1503 nájsz -
-
#1501 sok van még ne aggodj
volt egy nagyon nagy LOOOOOOL
akartam hamachin nyomni, megcsináltam a reg-es cuccot, aztán elindítottam a hamát, senki nem válaszolt, na mondom bass*a szellő, nyomom egyedül, kiléptem a hamából, 10percet nyomtam erre kiírta hogy XXX.Joined XDXD,ez komoly de hogy ??? nem eredeti a game, se live key XDXD -
#1500 kell egy hamachi: https://secure.logmein.com/products/hamachi2/
kell egy fix a winlive-hoz: http://www.megaupload.com/?d=WD1CAJ74 pass:baboo
és ez alapján a leirás alapján megcsinálni mindent:http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84
teszteltem nekem müködik akinek van sok ideje, és jobban vágja az angolt mint én az lefordithatja a leirást -
#1499 Onnan még van bőven!
6-3 chapteres a game! -
balika16 #1498 Most lőttem szét egy trollféleséget egy gépfegyoval ami a kocsin volt! kb hol tarthatok a játékban? sokvan még átra? -
#1497 opsz, sorry igazad van. -
#1496 oksa még chatelek valakivel aztán leirom -
#1495 légyszi írd le a hamachi-zás hoz szükséges infókat -
#1494 spoileres képeket minek raksz be -
xxxpaulxxx #1493 milyen hosszú a játék?:D -
#1492 nade lááányok
Am ez lett nálam a vége:
Most h megismerkedtem a cuccal, jöhet a veteran fokozat -
#1491 Ok, megpróbálom, am a mentési rendszere sztem kicsit szar. Mikor pl meghalok és rámegyek az Igenre, megpróbálom újra, akkor ott dobb ki, ahol ugye meghaltam. de hogyha onnan kilépek, h majd innen folytatom, akkor kiírja h ha a nemre mész, akkor nem ment, vagyis akkor marad ugy, ahogy van. Erre kilépek, visszalépek és nem ott vagyok, hanem korábbi helyen :S -
#1490 légyszives írd le hogy kell nyomni, és akkor már nem kérdezzük meg 100x -
#1489 Amikor az akna robban akkor ugye megtorpan vergödik na akkor aggyán a picsája alatti piros résznek azt nem szereti ezt sokszort minden elpazarolva azt megmurdel! -
#1488 annak a farka alatt levő részt kell lőni, amikor lenyugtatod az aknával, és az A+D-t egyszerre kell nyomni (vetőtés, támadás elkerülése) -
oregon1987 #1487 Hatalmas játék! Irányítást szokni kell az elején de nem gond!
COOP-ban haverommal toltuk egész délután és nem bírtuk abbahagyni! Most nyírtuk ki azt a rohadt nagy denevért! :P
Az a pálya nagyon jó amikor bányában vaksötétben menni kell és egyik embernek vinni kell azt a bazi nagy lámpát másik meg lő!!! -
#1486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van az a denevéres szörny, hiába tettem elé az összes taposó aknát, semmi. Meg kiírja hogy A+D, de erre semmit nem csinál Chris
help -
#1485 Ha sikerül így játszani coopban akkor valaki leirhatná magyarul is és akkor nem lesz mindig megkérdezve! -
#1484 hamachin re5hun szobába vagyunk már páran pass:future -
#1483 ha split screent akarnál akkor az dupla gépigénnyel járna, játsz lan-on hamachi-n -
Evoluti0N #1482 Hát akkor kapják be. Etetnek itt, h ilyen plusz, meg olyan plusz a PC-s verzióban, erre a split screen-t kihagyják. Rohadtul nem érdekel, h hogy néz ki Sheva titkárnő ruhában, split screen-t akarok :(. -
#1481 nincs -
Evoluti0N #1480 Na akkor még1x megkérdezem. Van-e a PC-s verzióban osztott képernyős (split screen) co-op, vagy nincs? -
#1479 Itt van egy angol leirás hamachi-hoz hogy müködjön vele re5: http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84 -
#1478 Pedig 5x5 karakteres Cd-kulcsa minden Live-os játéknak. -
#1477 Tudna valaki segíteni nekem pm-ben? Live-ra szeretnék belépni, a lentebb belinkelt oldal szerint van két live-os játékom is de a cd kulcs nem stimmel. A bejelentkezésnél 5*5 karakter van, a játékaimnál pedig több szerepel. -
ben89 #1476 kössz lazasrác -
#1475 Egy kis gameplay -
#1474 japán te nab, és launcher exe inditása után language:D -
#1473 mert nem abban a menüben van vagy nincs rá pénze -
Munszu #1472 Sziasztok!
Haverral toljuk live-on reit, csak nem értjük hogy ő neki miért nem engedi az upgradet?
Amúgy most csatalkozott hozzá ma játékba:P :).
Előre is köszönöm az ötleteket :)! -
ben89 #1471 sziasztok hol tudom KÍNAIról angolra álllítani a játékot?res.evil5ről van szó...köszii -
Kindred Blades #1470 Pedig hasznos ám, ha pl az utolsó harcban rocket launcher nincs kéznél :)
Mondjuk csak az ilyen hülyéknek, mint én, akiknek az utóbbira nincs pénzük, mert minden egyes fegyvert ki akarnak maxolni.
Tipp: Ha tárkapacitást növeltek, akkor tegyétek, amikor a fegyver üres. Ugyanis növeléssel együtt meg is tölti.
(aztán lehet, hogy ezt már írták két sorral lejjebb, akkor bocs a repeat-ért) -
#1469 Bakker ilyen melóhelyet akarok én is! :D -
#1468 emlékszem anno mikor a RE1-et toltam PS1-en 96-ban még újságkihordó gyerek voltam és annyira agyaltam korán reggel hogy mit hogy merre a játékban,hogy simán kihagytam két utcát és bringázhattam vissza... :D -
#1467 játssz LIVE-on... -
fbd195 #1466 Hali.. Miért van az hogy ha én coopba akarok(szeretnék..) játszani RES5-t akkor bárki csatlakozik hozzám/én csatlakozok bárkihez azt írja ki hogy The Game Session has been canceled. ? valaki nem tud valami megoldást? TeknoGods Beta 12-t használok, és Hamachi 1.0.1.5-t... lehet hogy a hamachit kellene frissitenem?