Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
😮 az nincs

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
live offline profil van?

Létrehoztál LIVE-os profilt (offline/online)? <#fejvakaras>

dante3
Mi a szarért nem ment a játék nekem, chapter 3-ban hagytam abba, most meg csak new game van!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

norbi2fraktal
hoppá még 1:S IMYke ezt te nagyon vágod

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
ilyen nincs leírtam IMYke2.0.0.0-nak egy nagy sort erre egyszerre írtunk XD
IMYke-vel is ez volt multkor 😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Ez hülye, én írtam az elõzõt! <#merges2>

IMYke2.0.0.0
Hoppááá

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Írd le, mit kell tenni, kérlek. <#smile>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Drukkolok, mert most épp kifogytam a Verba DL-bõl. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
MÛKÖDIK! Hát, tényleg szuper!
Akkor haza tudom vinni. 😊

Maxtreme
total commanderrel eldarabolod 2 felé, oszt viszlát.

Kandurex
Fordítás?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

balee4
Ja tényleg, már volt linkelve ez a kép. 😊 Akkor nyugodt szívvel bereggelhetem én is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Most próbálok egy házi, sufnituning DVD9-2-DVD5-öt csinálni.
Ezzel lehetõvé válik az olyan szegény, munkahelyen nem DL-írókkal rendelkezõknek, mint én, hazavinni ezt a szépséget...

Remélem, sikerül. Drukkoljatok!

Már megjelent a hétvégén máshol, KATT! <#wink>

Rage47
én dow2 kulcsommal tudok játszani
és megnéztem a dow2 is müxik
Sziasztok 😊
Egy kérdésem lenne, ha a GOW-hoz kapott Cd live cd kulcsomal lépek be live accomhoz resibe, akkor tudjuk haverral co-op-ban tolni?😊
Vagyis egyáltalán,müködõ képes ez az állításom ?😊
Elõre is köszönöm a válaszokat^^.
balee4
És már hivatalosan is megjelent a játék, nem rizikós bereggelni? Én asszem a The Club kulcsát áldozom fel. Nehogy vmelyik jobb játékomat elcsesszem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Codec-ekkel minden rendben a gépeden?

Baxa meg eltüntek az összekötö videók, csak feketeség van olyankor, viszont a felírat látszik....ez miért van?????
<#confused><#confused><#fejvakaras><#fejvakaras>

Rage47
ja azt hittem egyáltalán nem játszol vele.:p írok privit
Eddig meg te nem voltál, hiába vártam. <#bee1> <#vigyor>

Rage47
Minek vettél fel, ha nem játszol vele?😄
Broafka
hát megpróbálom még1X, max csinálok egy új profilt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

böröczk

Sajnos nem élünk ilyesmivel : D Most felteszek egy XP-t, hátha...

Kumiho #2179

Biztos, hogy offline profilt használsz? <#confused> Mert akkor tuti nem kéri a kulcsot. <#fejvakaras>

Hmm... Látod, ezt nem tudtam. De elvileg pedig használja a 3.0-ás új opcióját. <#fejvakaras> Na mind1, nem játszok vele, de azért ezt jó tudni! Köszönöm! <#worship>

Broafka
én beírtam az offline profilomat. Vagyis az e-mail címemet, meg a jelszavamat, de kérte a játék serial számát

Broafka
kössz, valahogy Csokis többet segített. Ha várok vele, akkor most nem játszottam volna a semmiért 2 órát...

Bartn73
Te is tévedsz😊 én most irtam be a gow kulcsát a section 8 hoz Asszem ugy emlékszek hogy ennek a 3.0-ás live frissitésbe azvolt a legnagyobb extra hogy megtiltotta hogy megjelenés elött fellépj multizni ezért nemfogadta el a kulcsot De mivel má megjelent igy engedte nekemis😊 No mindegy...

Felvettelek Friends-be! Csokis666 a LIVE ID-m! <#wink>

Tévedés! Ami kihasználja a 3.0-ás Games for Windows LIVE opcióját, az eleve nem is fogadja el másnak a kulcsát. Lásd. Section 8! Ami nem használja ezt (pl. Red Faction, Resident Evil 5), az nyugodtan használhatja az eddigi eredeti LIVE-os kulcsát! <#smile>

kuci06
Mellesleg csak egy tipp:
AKINEK VAN LIVE KULCSA, MOSTANTÓL NE NAGYON PRÓBÁLJA HASZNÁLNI MILLIÓ JÁTÉKHOZ!
UGYANIS A RED FACTION ÓTA KIJÖTT CUCCOK ÚJ RENDSZERT HASZNÁLNAK, AMINEK EGYIK HÁTULÜTÕJE, HOGY HA EGYSZER FELHASZNÁLOD A KULCSOT, AKKOR AZ A MEGADOTT JÁTÉKHOZ KÖTÕDIK. ÍGY KÉSÕBB MÁR CSAKIS AZZAL FOG MENNI.

Szal aki most a Resihez használta a kulcsát, az a késõbbi cuccoknál már el is felejtheti 😞 Viszont lesz egy "eredeti" Resije :_D
Sucks.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

alma2
Persze igazad van egy atlagos jatekost, de aki osztja a fejeseket es kinyir 30 zombit mielott bejonne egy is a hazba kicsit ertetlenul nez a helyzet elott, ahogy en is tettem 😊 Aztan kessel leszurkaltam vagy 20-at egy jo helyrol 😊
persze ezeket nem jutalmazza minden jatek... bar nem figyeltem ra, de lehet, hogy a 10 zombi halala utan is ad penzt, igy megis megvan a haszna 😊

szerintem

Rage47
vkinek live coopon van kedve?😊 whRage vok.
Nincs eredeti LIVE-os kulcsotok? <#confused> Könnyebb lenne. <#smile>

alma2
Ma ram ne figyeljetek, ugy nez ki ma a Csokik napja van 😊 Milyen vicces pont most jon haza a baratnom brusselbol, ahonnan alltiolag valami nagyon mennyei csokit hoz 😊
A lenyegre visszaterve, a legujabb catalysttal amit emlitettel 9.9 ugy nez ki nem fagy a jatek dx10-ben.
Bar most mar abban sem vagyok biztos melyikkel inditottam 😊
el is teszem magam mara 😊

szerintem

böröczk

Valaki, akinek sikerült beüzemelni hamacsin a coop játékot, jelentkezzen kérem szépen : D Itt cseszekszünk a szutyok vistán már órák óta, de semmi. Azért mégiscsak coopban élmény a játék.

Kumiho #2179

Seth
Való igaz hogy ez így van, de a játékosok többségét simán rávezetik ezekre a dolgokra a programozók(úttorlasz, 20 zombi,üres tár) és nem megy el vmelyik sarokba és kezdi el késsel szúrkálni az éppen ott lengedezõ facsemetét, hogy na hátha itt tovább tudok menni. Elsõ végigjátszáskor is a tudtomon kívül teljesültek a feltételek, simán tovább jutottam, ahogy gondolom még sokmillióan.

PSN ID.: Beegabor

dx9-el ugy nez ki megy. meg jo, hogy van dx10...

alma2
dx9 mod

szerintem

alma2
meg egy utoslo kerdes, nvidian van valami interakcio a kotelen logo ruhakkal, ha megcsapdosod kessel ?
Hitman 1-ben kepesek voltak megirni, nem hiszem el, hogy itt nincs ilyen.

szerintem

ugyanez történt most velem, lefagyott a játék, csak kép meg hang volt. pedig már kezdtem belejönni. ja meg random idõnként ablaküzemmódra vált fullscreenbõl.

volt valakinek olyan problemaja,h a jatek 1 ido utan megall/csak a kep,hang megy/es annyi...kontrollalt del isteni trioval ki tudok lepni,a feladatkezelo azt irja,h not responding...

a konfig amival jatszanam...:S :asus m3n78,phenom 9950BE,sapphire 4850,4giga ram,win vista 64bit.

ha esetleg vki tudna a megoldast,akkor nagyon halas lennek erte!thx elore is!

9.9-es legújabb Catalyst-et feltetted? <#smile>

alma2
win7-en ati-n, dx10-ben nalam 1 perc utan kifagy szepen. dx9-ben megy tokeletesen.

szerintem

alma2
Nem te vagy a "hulye" ez egy ilyen jatek, /utalom is ezert, fura itt senki nem kiabal a szabadsag erzetert/ bar nincs ezzel egyedul a jatek, ha nem ugy cselekszel mint, ahogy a fejlesztok megalmodtak akkor biza nem megy tovabb. Elso csatanal pl hiaba olsz le 1000 zombit, ha nem sebesited meg a hohert tobbszor, ha nem jonnek be sose a hazba az elejen ha nem olod le a kihangositos csavot akkor biza nem megy tovabb.Nem biztos, hogy pont ezek a feltetelek. Ha ezeket megteszed, mindig mondja mindjart jon a segitseg, tarts ki, aztan egyszer csak odaernek es vege a jelenetnek.

szerintem

LIVE profil kell. Ha nincs eredeti LIVE-os kulcsod, akkor offline profil. Ennyi. <#smile>

Megnéztem, de szerintem más nincs benne. <#fejvakaras>