Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
IMYke-vel is ez volt multkor 😄
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor haza tudom vinni. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ezzel lehetõvé válik az olyan szegény, munkahelyen nem DL-írókkal rendelkezõknek, mint én, hazavinni ezt a szépséget...
Remélem, sikerül. Drukkoljatok!
Egy kérdésem lenne, ha a GOW-hoz kapott Cd live cd kulcsomal lépek be live accomhoz resibe, akkor tudjuk haverral co-op-ban tolni?😊
Vagyis egyáltalán,müködõ képes ez az állításom ?😊
Elõre is köszönöm a válaszokat^^.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
<#confused>#confused><#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
AKINEK VAN LIVE KULCSA, MOSTANTÓL NE NAGYON PRÓBÁLJA HASZNÁLNI MILLIÓ JÁTÉKHOZ!
UGYANIS A RED FACTION ÓTA KIJÖTT CUCCOK ÚJ RENDSZERT HASZNÁLNAK, AMINEK EGYIK HÁTULÜTÕJE, HOGY HA EGYSZER FELHASZNÁLOD A KULCSOT, AKKOR AZ A MEGADOTT JÁTÉKHOZ KÖTÕDIK. ÍGY KÉSÕBB MÁR CSAKIS AZZAL FOG MENNI.
Szal aki most a Resihez használta a kulcsát, az a késõbbi cuccoknál már el is felejtheti 😞 Viszont lesz egy "eredeti" Resije :_D
Sucks.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
persze ezeket nem jutalmazza minden jatek... bar nem figyeltem ra, de lehet, hogy a 10 zombi halala utan is ad penzt, igy megis megvan a haszna 😊
szerintem
A lenyegre visszaterve, a legujabb catalysttal amit emlitettel 9.9 ugy nez ki nem fagy a jatek dx10-ben.
Bar most mar abban sem vagyok biztos melyikkel inditottam 😊
el is teszem magam mara 😊
szerintem
Valaki, akinek sikerült beüzemelni hamacsin a coop játékot, jelentkezzen kérem szépen : D Itt cseszekszünk a szutyok vistán már órák óta, de semmi. Azért mégiscsak coopban élmény a játék.
Kumiho #2179
PSN ID.: Beegabor
Hitman 1-ben kepesek voltak megirni, nem hiszem el, hogy itt nincs ilyen.
szerintem
a konfig amival jatszanam...:S :asus m3n78,phenom 9950BE,sapphire 4850,4giga ram,win vista 64bit.
ha esetleg vki tudna a megoldast,akkor nagyon halas lennek erte!thx elore is!
szerintem