Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Este majd lehet, most telepítem a gamet, de elõször offline-ba lesem meg.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

És közel jövõben, lesz neted ?😊
norbi2fraktal
én mind 2-vel nyomtam és azt mondom hogy az egérrel tényleg jobb(sokkal)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

wedge31
Célozni értelemszerüen az egérel jobb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Davidus
valaki próbálta már egérrel meg kontrollerrel is? melyikkel jobb(nem könnyebb!)

V9ykn8_TZL0

Seth
Megmarad minden. Ráadásul itt egy nagy közös inventory van amibe lehet pakolni, a fejlesztések a nehéz fokozatokra is átvihetõek.

PSN ID.: Beegabor

Ha nem haragszol, kicsit kipofoztam a leírásod. <#smile>

Resident Evil 5 DVD9-2-DVD5
===========================
Kiötlötte, tesztelte és leírta: .:i2k:.009

1. A kicsomagolt 7,3 GB-os *.iso-t tömörítsd ki egy tetszõleges könyvtárba!

2. Ezután ugyanott hozz létre két alkönyvtárat: DISK1 és DISK2

3. A kitömörített anyagból mozgasd a következõ fájlok kivételével az összeset a DISK1 könyvtárba!
- Data12.cab
- Data13.cab
Ez utóbba maradék kettõ fájlt a DISK2 könyvtárba!

4. Ezután a DISK1-bõl másold a következõket a DISK2-be:
- összes *.ini fájl (igen, a setup.ini is!)
- autorun.exe
- Autorun.inf

5. Nyisd meg a DISK2 könyvtárban lévõ Autorun.inf-t és szerkesztd át erre:

OPEN=0
ICON=autorun.exe

6. A DISK1 könyvtárba másold le ezt a fájlt - KLIKK

- és írd felül a már ott lévõt!

7. Kedvenc Image készítõ programoddal (PowerISO, UltraISO) készíts 2 db *.iso-t a könyvtárakból!
FONTOS: az ISO neve helyén (volume label), a program által adott dátum helyén ezek szerepeljenek:
DISK1
DISK2

8. A telepítési sorrend:

DISK 1 - DISK 2 - DISK1

Ezután a *.iso fájlokat úgy nevezed el, ahogy akarod.

CalebJoe
A launcherben van a languages menüben.
kakaoskalacs
Nos olyan jellegü kérdésem lenne MÉRT japan/kinai nyelvü a jatek?hogyan lehet megvaltoztatni a nyelvet

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

IMYke2.0.0.0
Munkahelyen nem tudok Live-olni, max a könyvtárban... délutánonként. De akkor meg ott dolgozom 😞
Netem otthon nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

i2k, balee , és a többiek jöttök majd live-on co-op-ban tolni?😊
Tök jó nektek hogy lejött már,nekem lehet csak holnap jön le 😞.
Evin
A PM-ben említett ok miatt idõm most nincs rá. Meg nem akarom tovább húzni pl a DMC4 fordítását, most hogy már van hozzá szerkesztõm.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Írtam privit,olvasd el 😛 😊
IMYke2.0.0.0
Bocsánat! Kapkodtam kissé a lelkesedés miatt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Meg az extra fegyverek, ruhák miatt érdemes lesz többször is nekiugrani. Ez is olyan mint a 4, hogy a végigvitel után lehet folytatni a mentést? (ergo megmarad minden tárgy, cash, fejlesztés)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Én nem várok.
Elnézve az eredeti iso tartalmát - nem hiszem, hogy lesz. De ki tudja?
Mindenesetre, már izzad a tenyerem, hogy este játszhassak vele 😊

" Ezután a DISK1-bõl másold a következõket a DISK2-be:
- összes *.ini fájl
- autorun.exe
- Autorun.ini"

Kis elírás, mert Autorun.inf és nem ini. <#wink>

IMYke2.0.0.0
Hát, én nem tudok még nyilatkozni... nem láttam a játékot mozgásban.
A Benchmark-ot direkt meg se néztem, csak pár állóképet a neten.

balee4
Ezért talán érdemes is várni a kiírással, hátha ebbõl is felkerül egy DVD5 verzió.

Maxtreme
ó én ezzel végigjátszás után is elleszek, ahogy anno a 4-el is. Merc küldetések, stb :-)

CalebJoe
Olyan bonyolult dolgokat nem közöl a játék hogy ne lehessen megérteni szóval szerintem felesleges ehhez magyarítás.
IMYke2.0.0.0
OFF:

Elnézve, hogy a RE5 is *.arc fájlokkal operál... számomra esélye sincs a fordításnak.
Evin?

ON.

IMYke2.0.0.0
Ja, és az ott ellesettek alapján készült a RE5 DVD9-2-DVD5 is.

Evin
OFF
manapság már nem kísérletezek ilyenekkel, de a R6Vegas1-2 1,5GB körülire, BioShock-ot 3,5GB-ra, DIRT-öt 3-4GB-ra sikerült benyomnom. Valaki a '§GB körüli GRID-et meg 1,8-ra.
ON
Szóval valószínûleg kipróbálom, talán végig is viszem, aztán törlés. Most a Wolfi is így fog járni.

IMYke2.0.0.0
Érdemes.
Én sok DVD-t és idegeskedést megtakarítottam a leírások alapján.
Vannak ott DVD9-2-DVD5-ok, régi játékok/sorozatok 1-2 DVD-re zsúfolásai, egyéni telepítõkkel...
...lassan éledezni fog a BD-szekció is, amint elérhetõbbé válnak az írók.

balee4
Nah ezt nem ismertem, hasznos oldalnak tûnik. Asszem reggelek is rá.😊

IMYke2.0.0.0
TPB-n látni egy 2,9 GB-os Full RIP-et.

Maxtreme
ohh százat? Sok esetben több gigát. Remek példa erre a batman. Ha a demobol kitörölte az ember a sok "fölös szemetet", kb negyedére össze lehetett nyomni 😊 A fullost még nem lestem meg ilyen szempontból.

Evin
Igen. Videó hang, minden ami fölösleges. Több 100MB-ot megspórolnak.
Bár az RE5-öt még nem láttam, hogy mi törölhetõ belõle, de a fájlok nagyrésze erõsen tömörítve van, tehát azokból nem sok faragható le.

Maxtreme
-nyelvezetû...
"Mi mindent kétszer mondunk..."😄

Maxtreme
Jessz.
+ ha esetleg van, kitörölgetni belõle a üzbég, indián, arab és egyéb embertelen nyelvezetû nyelvezetû videot.. <#idiota>

Evin
Dettó. Csak ha kicsit unatkozok, szoktam hozzá telepítõt csinálni, ami minden bejegyzést elvégez, amit az eredeti is. Esetleg a legújabb javítást vagy magyarítást mellékelve benne.

IMYke2.0.0.0
Igen.... basszus ez a fogalom nem jutott eszembe mikor írtam 😊

IMYke2.0.0.0
Csakhogy, én úgy szeretem tárolni az ilyesmiket, hogy rögvest telepíthetõk legyenek - nem mindig van kedvem/idõm/erõm/helyem a kitömörítgetésekhez...

Ezért jó tagnak lenni itt: CD-2-DVD

Ja, hogy a volume label legyen DISK1 és DISK2. Így már értem. <#smile> Köszi!

balee4
A program automatikusan, alapértelmezetten a mai dátumot adja az iso nevének.

IMYke2.0.0.0
Ja, értelemszerûen az ISO-k elkészítése elõtt érdemes megcsinálni ezt is a Setup.ini fájllal:

count=9
default=409
key0=410
key1=40a
key2=405
key3=407
key4=40c
key5=415
key6=419
key7=409
key8=411

Type=0
Location=RESIDENT EVIL 5.msi

Type=0

Fogalmam nincs, megõrült a fórummotor. <#nyes>

Maxtreme
én ált. fogom az ilyeneket (a felinstalláltat) becsomizom 7zipel, és ha mákom van akkorára összemegy hogy ráfér 1 DVD5-re <#idiota>

balee4
Hogy csináltad? xD

Ezt komolyan nem értem. <#wow3>
"FONTOS: az ISO neve helyén, a program által adott dátum helyén ezek szerepeljenek:"
Hogy milyen dátum helyett adjam ezt a két nevet?! <#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Hiába vagyok regisztrált tag a CD-2-DVD oldalon, szerintem ezt a leírást nem fogadnák ott...
Szóval, az általam módosított RESIDENT EVIL 5.msi fájl ott még nem található meg, ahogy ez a leírás sem.
Exclusive for SG 😊

No és mind a 4 én voltam! <#vigyor>

balee4
Két #825 és #826 post. xD

Köszi! <#worship> Megyek is megcsinálni, majd kiírni. <#smile>

Maxtreme
grat xD

dante3
Kész, bassza meg kezdhetem elõröl.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

IMYke2.0.0.0
Resident Evil 5 DVD9-2-DVD5
===========================
Kiötlötte, tesztelte és leírta: .:i2k:.009

1. A kicsomagolt 7,3 GB-os *.iso-t tömörítsd ki egy tetszõleges könyvtárba!

2. Ezután ugyanott hozz létre két alkönyvtárat: DISK1 és DISK2

3. A kitömörített anyagból mozgasd a következõ fájlok kivételével az összeset a DISK1 könyvtárba!
- Data12.cab
- Data13.cab

4. Ezután a DISK1-bõl másold a következõket a DISK2-be:
- összes *.ini fájl
- autorun.exe
- Autorun.ini

5. Nyisd meg az Autorun.ini-t és szerkesztd át erre:

OPEN=0
ICON=autorun.exe

6. A DISK1 könyvtárba másold le ezt a fájlt - KLIKK - és írd felül a már ott lévõt!

7. Kedvenc Image készítõ programoddal (PowerISO pl.) készíts 2 db *.iso-t a könyvtárakból!
FONTOS: az ISO neve helyén, a program által adott dátum helyén ezek szerepeljenek:
DISK1
DISK2

8. A telepítési sorrend:

DISK 1 - DISK 2 - DISK1

Ezután a *.iso fájlokat úgy nevezed el, ahogy akarod.

Üdv,

.:i2k:.009

norbi2fraktal
mondtam hogy mi jár érte😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Hú de fura volt... :9