4185
  • IMYke2.0.0.0
    A Dual Shock-omra nem is sajnáltam a pénzt ezelőtt 4 évvel... ...kormányt már biztosan nem vennék [másik topik] réteg játék miatt.
    A kontroller eddig minden azt támogató játékban működött - szokni kell, de hát az Asszonyt is, első este... nem?
  • CalebJoe
    Ja kész csoda hogy ennyi szemét mellett végre kezdenek jó játékokat is kiadni pc-re.
  • Gideon Wieth
    Banyeg :) csatlakozok CalebJoe-hoz. Átirat. Helyetekbe örülnék mint majom a farkának, hogy elkészítették. Egy controller meg igazán nem nagy összeg ....
  • IMYke2.0.0.0
    DirectX 10-ben nem ajánlott elindítani a játékot.
    Hivatalos Patch remélem, készül hozzá.

A "Nézd A Széles Hátam" hőssel nekem semmi bajom - A Gears of Warben ez tökéletesebben meg volt oldva.
    Ebben a játékban ez kicsit nehéz, egér+bill mellett - ha kicsit is érzékenyebbre állítod az egeret, akkor igaz, hogy jobban reagál a karakter, de te meg kidobod a reggelidet a billentyűzetedre... :(
  • Patesz7
    Sziasztok!
    Volt másnak is olyan problémája, hogy ha dx10-ben indítom akkor néha az átvezetők nem jelennek meg csak a felirat és a hang?
  • MerlinW
    Engem csak az zavar, hogy a képernyő harmadát kitölti a főhősünk háta. Ez már a GOW, Dead Space-ben sem tetszett.
  • xxxpaulxxx
    nem mert dmcben az SS volt a legnagyobb:D
  • CalebJoe
    nem van benne SS rank is
  • CalebJoe
    Nem a játékkal van gond csak néhány pc-s sík hülye a controller-hez és egyből azt mondja hogy szar a játék pedig ha rááll az ember jobb mint az egér+bill kombináció.
    Az igazán szar irányítás az Alone in the Dark-ban volt ahhoz képest ez tökéletes lett.
  • Seth
    Valaki tud teniszezni, vki meg nem. Ez van :)
  • InfectedMann
    Jó játék lenne ez, de az irányítás, a karakter mozgása és ez a kameranézet hazavágja az egészet.
    Élvezhetetlen.

Nesze neked konzol átirat.
  • grebber
    Na csak a végére értem!

• Kindred Blades
    Ha van elég pénzed, a következő trükköt megjátszhatod:
    Veszel egy fegyvert, ami a kívánt lőszert használja, aztán egyszerűen eladod. Ilyenkor a tárat automatikusan kiüríti, megkapod az inventory-ba a fegyverben lévő töltények számát.
  • sovatalevi
    csa all !kerdeznek valamit nekem meg van a jatek de nem tudom meg csinalni online plz valaki adna tanacsaot kerem sos
  • Evoluti0N
    #1517?
  • IMYke2.0.0.0
    [spoiler]
  • grebber
    LOL basszus volt atomfegyver is ezen a részen én meg csodálkoztam a sok skulotol miért nem döglik már meg.
  • doxadmin
    Lőszert fegyverhez nem lehet venni? Gondolom nem, végül is azért nem találom sehol. :)

DX9 el játszom és időközönként fél óra - óra játék után átlósan kis kockák jelennek meg a monitoron. Majd eltűnnek, ha kilépek a menübe pár percre, illetve elvétve befagy a játék? Túlmelegedhet a videókari? (GF 8800 GT 521Mbos) Legfrissebb driver van fönnt.
  • IMYke2.0.0.0
    Hétvégén meg is nézem, mennyire :)
  • grebber
    Hát elég szépen szopat a 6-2-es főboss :(
    Már vagy 20x meghaltam és esélyem nincs állandóan elfogy a lőszer minden fegyverünkből :(
  • oregon1987
    Pedig a Batman is jól lett optimalizálva!
  • IMYke2.0.0.0
    GameSpot - Forums › Resident Evil 5 › Cinematic Audio out of sync?

Fixed the prob.

1. Go to 'C:\Documents and Settings\Username\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL and open config.ini file.

2. Find the part [SOUNDS] and change 'ReverbQuality' to HIGH and 'CategoryEQ' to OFF.

And you're done. It worked for me so hope works for everyone else.
    P.S. : I installed the DirectX from the game disk before making the change on the file.
  • IMYke2.0.0.0
    Cinematic Audio out of sync? - Resident Evil 5
  • IMYke2.0.0.0
    Most jut eszembe:
    Tegnap, a motoros-láncos jelenetnél vettem észre (eddig fel sem tűnt?), hogy KÉSIK A HANG.
    Pedig aztán minden codec, driver a helyén.

Most akkor mi van?
  • Csak77
    Gondoltam. Mondjuk fps-ben jó lenne (20 körül), de végig olyan mintha lassított felvételről menne a játék. Kiábrándító. Mármint a Batman. Mindegy, majd pár év múlva játszom vele. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jelentem: készen állok a teljes (1-2-3-4-5) Resident Evil-bevetésre -
    Hétvégén kezdem is az első résszel :)
  • Maxtreme
    hát az ue3 mocinak kell min 2 mag h normális sebességet produkáljon! :)
  • Csak77
    Tegnap feltettem a játékot, és bár annyira nem tetszik, azt el kell ismerni, hogy akik készítették profik. Egy 4 éves, egymagos athlon 3800+ procival, 2GB ram, és ati 4830 kártyával minden a maxon, dx9, 1280*768 felbontásban tökéletesen, zökkenésmentesen fut. Néztem is nagyokat. Az új Batman játék viszont ezen a konfigon katasztrofális. Mármint sebeséségileg.
  • Evoluti0N
    Ugye régebbi hamachi is jó? Nem muszáj ezt a legújabbat használni?
  • Medvetarkó
    Szép jó reggelt, vagy napot, vagy estét, függően attól ki melyik napszakba olvassa. Lenne egy olyan problémám hogy a játék indítása után, mikor lecsengtek a logok meg miegyéb és be kéne hogy töltse a főmenűt csak egy nagy fekete semmi jelenik meg, nem tölt nem csinál semmit, csak az egér kurzor világít. Esetleg tudjátok mi lehet a gond, vagy hogy hogy lehet kiküszöbölni?
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal - én is azokra hajtok.
  • The Protector
    Az S rank a legjobb a játékban ugye?MInt a dmcben.
  • oregon1987
    Húúú végén járunk már haverral csak abba hagytuk mert nem láttunk a fáradságtól! :D
    Azt hiszem 5-1 chapter-nél vagyunk, amikor rohadt nagy sok lábú szörny jön és a potrohából meg valami szúnyogok jönnek! Adtam a pofájába az Acid-os gránátvetőmmel! Haver meg lelt egy AK47-est!
    Cool játék csak sztem ma kivisszük reggel! :D
  • Coronita21

• sznus
    Természetesen ne helyben nevezzétek át a fájlokat, hanem másoljátok át egy - a játéktól független - mappába.
  • fixpont
    Toltam egy 10 percet, de azt hiszem ebbol mar kinottem sajnos. :(
  • sznus
    A játék zenéi/hangjai megtalálhatók a "RESIDENT EVIL 5\nativePC\sound\bgm\oto\" mappában (pontosabban ezen könyvtár almappáiban). A fájlok alapból sngw kiterjesztésűek, de ogg-ra átnevezve viszi a legtöbb zenelejátszó program. Csak gondoltam megosztom eme felismerést! ;)
  • wesker24
    Na akkor itt is érdemes lesz ugy látom begyüjteni öket ! :D
  • Maxtreme
    itt is :D
  • wesker24
    Jah a Resi 4-ben is nagyon jók voltak a kupak figurák be is gyüjtöttem az összeset ! Ráadásul még hangokat is adtak ki !