Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Vki dobjon már meg egy mûködõ linkel, mert mindegyik csak 1,2 kb/secel csordogál :S

Nothing is True, Everything is Permitted

FlyHigh
co-op-ba legjobban a L4D tetszett, mondjuk nem próbáltam ki, meg megjelenéskor elég drága is volt, lehet már ki is marad.

Thrash \'Till Death

Attelee
<#worship>Köszönöm!Régi verzióm volt majd probálkozom még!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

UltraISO-t használok. Oldalt a sok karakter (a dátum) helyére beírod, hogy DISK1, majd alul megkeresed a DISK 1 mappát, kijelölöd az összes file-t és áthúzod a felsõ ablakba, majd mentés és adsz neki egy nevet. Ugyan ezt eljátszod a DISK2-vel is (értelemszerûen DISK2 nevet adsz meg oldalt) és ennyi. <#smile> Ha ezután se megy, nyugodtan kérdezz, de inkább privibe, ne szemeteljük tele a fórumot! <#wink>

Totti5
Minden meglehet, de ez a játék más, alapból nincs tele sötétben kolbászolással ( bár vannak helyszínek ), de lényegében a co opra épül, mert most ez a trendi, nincs ezzel semmi baj és láthatóan nagyobb tömegeket tudott megmozgatni így.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Attelee
Egy kis off Csokis-nak!
Power Isoval h csináltad meg a lemezképet?Mert nem találok ilyen opciot,de Ultraisóval is próbálkoztam ott se!Alcohol120 at nincs kedvem felrakni!Ja mind2 progi trial!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

FlyHigh
Attól, hogy jól fogyott még az embereknek lehet jobban tetszett volna egy kullogó, korom sötét játék. Megvették, mert ettõl még kötelezõ darab. Lehet, hogy kétszer ennyi fogyott volna, ha a régi játékmenetet támogatják inkább a fejlesztõk.

Thrash \'Till Death

wesker24
A Resident Evil 4-nek is nagyon zsir grafikája volt persze csak a 2,5 gigás textura pack után ! Meg is nõtt a gépigénye rendesen meg az Fps is lecsökkent egy picit de nagyon szép volt a játék élvezet volt vele játszani !
balee4
Tegnap én is felvettelek, délután nyomhatjuk, ha gondolod . 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ffxi
A 4-nek ilyen grafja lenne. Akkor nyerõ lenne 😊

Fákjúal!

Totti5
Szerinted hol érdekli a capcompot hogy a pécés warezosok mit szeretnek? a legjobban fogyó Resident Evil játék volt, pécén ugyis harmatgyenge eladása lesz a konzoloshoz képest, ahol viszont 5 millió ment el belõle. Ha szarabbul fogyott volna érthetõ lenne hogy rossz a játék ezért nem veszik, de a játék kiváló a maga nemében és felesleges az elõzõ részekhez hasonlítgani, ez más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha coop-ban játszok valakivel NET-en keresztül LIVE-on, akkor hogy a fenébe chatelek vele?! <#confused> Mert felvett barátnak egy kínai(!) és elkezdett nekem kínaiul szövegelni, csak ugyebár semmit nem értettem belõle. <#rolleyes> Pedig a LIVE profilomon láthatja, hogy Hungary a tartozkodási helyem bakker. <#falbav>

balee4
Király, akkor van esélye annak, hogy hétvégén végigtolom 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Be kéne tetetni bannerbe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi,seth...

Megvan már a megoldás...

Seth
Launcherben, bal felsõ sarok

PSN ID.: Beegabor

Nekem nem angol a felirat a játék menüjében(kínai vagy japán),így semmilyen beállítást nem tudok elvégezni...Valaki tud segíteni?Reload-os verzióm van.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!
Holnap, itt melóhelyen ki is próbálom! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dante3
Nekem nagyon hiányoznak a kalandelemek ebbõl a játékból, gyönyörû meg minden, csak agyatlan lövölde lett az egész! Miért nem tudnak visszatérni az elsõ 3 rész stílusához? Egyszer végigtolom az biztos, de ennél még a 4. rész is jobban tetszett!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Találtam, KATT! <#vigyor>

Nagyon szépen köszönöm....próbálkozok....<#worship><#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Ha a Batman-hez találsz ilyesmit, akkor gondolj rám is... kérlek!
Az eleve 2 lemezes változatra most nincs kapacitásom, a DVD9-es lesz meg.

Palesz2
Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A pályán a hordók tele vannak aknákkal. Pakold a dög elé õket. Ha rámegy, akkor 1 rövid ideig megbénul. Amíg magához nem tér, lõdd a farok rész belsõ felét.

<#eljen> <#smile> Azóta a Red Faction Guerilla-t is kiírtam 2 DVD5-re.

Én kérnék egy kis segitséget, ott akadtam el, mikor, feljövünk a rinyával a bányából és kicsinálunk mindenkit, jön ez a repkedös IZÉ ami a teherautó rakteréböl mászik ki, naa azt hogyan kell kicsinálni, ebben segitsen valaki légyszives...
Köszi!!
<#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
Csokis:
CD-2-DVD fórumán is jelezték: Disk 1 - Disk 2 csak a sorrend. 😊
Úgy látszik, otthon, és csak nálam, volt gubanc az XP - Daemon Tools párosnál.
Ennek örüljünk! <#taps>

pluhi
Akinek már herótja van az 1 perces töltögetéstõl DX9 alatt minden ALT+TABnál és a játék inditásakor, az kapcsolja ki a VSYNC-et, röhögjön egy jót a CAPCOMon és örüljön, hogy megoldódott...
MR ME
ja akkor én voltam a láma, thx 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

norbi2fraktal
cálzás, majd dobás

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Seth
jobb klikk,aztán mellé bal, mint ahogy a pisztolyt is használod

MR ME
hát érdekes játék lett, dx10ben nekem sincs kép az animációk alatt...:|
jaés a gránát mé nem akarja az istenért sem eldobni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Seth
Igazából csak a játék legelején van ez a pánikhelyzet,mikor az egész falu rád vadászik. Késõbb ilyen szituk már nem nagyon lesznek.

ffxi
A 4-ben sem használtam egér patch, vagyis használtam, de csak a lövõgombok miatt. Szal bill.-vel céloztam a 4-ben, annyira volt nyugis a gém. Itt most fejveszve még tölteni (élet, töltény) sem tudok normálisan.

Fákjúal!

A Kormánytol nem látom az utat..
Maxtreme
mit akarsz rajt változtatni? Mûszerfalnézet nincs bent <#idiota>

Kamera nézetet lehet változtatni?
Kandurex
Úgy látom nem sokaknak tetszik a dara...nagyon helyesen, hátha a fejükhöz kapnak a fejlesztõk és a közeljövõben hanyagolják. Komolyan, mintha visszatérnénk a 90' évek elejére.

"SAM'IM"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Majd jön egy mod és sötét lesz a játékban<#idiota>,,,ez pc nem xbox v.ps😄DDDD,,,,fasza lett szerintem nincs a játékkal semmi baj,,,,amúgy meg amilyen szintû sötétség volt re4be effekt nélkül azt inkább hagyjuk,,,az is mostanra kezdi kinõni magát,,,,,,,,,,

ffxi
Akinek van GOW cd kulcsa, az télleg fel tud menni LIVE-ra coop-zni. Eredetinek látja. Tegnap este vmi német sráccal toltuk. Így nem kell vacakolni a hamachival.

A játékkal kapcsolatban pedig naon pörgõs lett a 4-hez képest. Ez nekem nem tetszik. Mert átváltozik lassan hack&slash-é a RE 😞 Hozzászoktam a nyugis RE félinghez. A 4 még elment, de ez nekem már sok. És persze szintén hiányzik az a sötét atmoszféra, ami a félelmet kelti mint a 4-ben. Itt olyan "vidám" minden, mint a búcsúba 😊

De összeségében télleg yó a gém, a fiatal adrenalin pumpáló rétegnek tökéletes. Én öreg vaok már ehhez 😛

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Heheh - mindhárman mást javasoltunk 😊
<és ugyanazt, amit én leírtam az elsõ mondatomban>

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy ennek a játéknak azért kell egy normális VGA, ahhoz normális - mindkét esetben naprakészt kell érteni - és DirectX is, a hibaforrás e három tényezõ egyike lehet.
Megérzésem szerint: videokártya driver.

Próbáld meg frissíteni a DirectX-et! Töltsd le és telepítsd, KATT! <#smile>

norbi2fraktal
a minimum gépigény alatt van a vga-d

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen!

ppk

na ide is baírommá;

asszem én sem játszom ezzel :-D

itt indítom;

és ellenõrzés után, vagy betöltés után ezt dobja, majk kilép.

vagy mégis? :-)

most olvassak vissza, vagy vki pár szóban elmondja mi van? :-)

Powerball!!!

Köszönöm! <#worship>

#1033 - Broafka: Így van, a fegyver menûben a csajnak is adhatsz fegyvert, ahogy M@x is odaadta a sokkolós botot. <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Elsõ pillantásra úgy tûnt nekem, hogy a Fegyver menüben megadhatod neki, hogy milyen fegyvere legyen...