4185
  • grebber
    Attól függ mit választasz ki.Mert ha a közeledben van a csaj akkor őt is gyógyíthatod de ezt ki is írja.
  • modernslave
    Nem tudom hogy ez bug-e, ezért kérdezem hogy nálatok is van-e ilyen:

Amikor gyógyítom magamat akkor mindig Shevat fújja le (bár közben én gyógyulok.

Szóval annyira nem vészes csak nem logikus :)
  • grebber
    Vegyetek valami olcsó live-os game-et megéri!
  • Rohamoszti
    Folyton összeomlik a játék hamachival.... van erre megoldás? Elvileg egyikünknek sincs valami szar netje, szóval nem értem.
  • IMYke2.0.0.0
    Dettó - egyetlen egyszer sem használtam... eddig
  • xxxpaulxxx
    Ki a lószar ez az Irving amúgy?:D
  • grebber
    Lehet atomhülye kérdés lesz,de mivel nem volt még eredeti live-os game-em így nem tudhatom!

Szóval ha veszek egy live-os játékot (Esetemben a kiszemelt a Kane and Lynch ez a legolcsóbb )
    Akkor ennek a kódját hova kellene beírnom hogy a Resident Evilhez (vagy teszem azt más live-os játékhoz) jó legyen!
  • wedge31
    Ezt a háttal állást észre se vettem egy jó harcos mindig szembe néz az ellennel...
  • mflex #1697
    Kösz az infót!

más:
    Mi a tkm az tréner?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ja...
  • DarkSector
    ha van akkor igen..
    iszonyat nagy értelme van trénerrel végigszaladni a játékon.....ajánlhatom a tetris-t is ennyi erővel...
  • DarkSector
    jah ez asszem hamarabb hoz eredményt...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Trainer-rel mehet, esetleg...
  • DarkSector
    vagy még van 1.
    de bár azzal mindent nemis...de szinte mindent megszerezhetsz.
    coopban.

Fontos infok:
    single:
    bármit megszerzel, lementheted, ha quit-el kilépsz, és nem halsz meg.
    majd continue-vel akár visszatérhetsz, és ujbol felveheted majd quit.

+ tippek:
    ha háttal kapnak el, a zombik, nem megy le az életed.
    tehát ha látod rohannak feléd és nem tudsz löni, akkor a 180 fokos fordulás segíteni fog.
    coop:
    1.mikor ben vagytok játékban...és mindketten a raktárban vagytok, ahol felszereléseket lehet válogatni indulás előtt...
    ITT a give-el átadhatod a társadnak a cuccaidat, majd ALT+F4-el kell kilépne dmajd visszacsatlakozni, és mig a haverod lementi a kapot cuccokat neked nem fogja elmenteni az azonnali kilépés végett a gép a változásokat, vagyis meglesznek az átadott tárgyak!!!!!

2.kincsek, kék emblémák, pénz mind mind felvételekor elszámolja a gép mindkét karakternek!!!!
    vagyis egy 300-as aranypénz köteget 300-nak elszámol a csajnak és chris-nek is, FÜGGETLEN hogy ki veszi fel!

***kék medáloknál pontos infot nem tudok adni, lehet csak akkor számol mindkét karakternek el, ha amúgy unlockolva volt coop-ba lépés előtt az adott szint, ahová a kék medál tartozik...***
  • xxxpaulxxx
    de van

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vidd végig professional fokozaton
  • mflex #1690
    Egyszerűbb ha azt írod, hogy nincs rá trükk!
  • DarkSector
    szerinted én miért irtam?

mert ez az 1 modja van...csak segítettem de ha nem kell...
    sorry
  • mflex #1688
    Szerinted ezt miért írtam:

[b]nincs kedvem az összes pályát újból végignyomni
  • DarkSector
    jah ez annak gond, aki nem a teljes isot telepiti vagy az eredetit, hanem mindenféle fazs buherált verziot szed le torrentről.
  • DarkSector
    de vidd végig professional fokozaton.
  • mflex #1685
    Sorry ha volt már róla szó, de nincs valami trükk amivel, az összes titok, fegyver etc a tarsolyomba kerülne, nincs kedvem az összes pályát újból végignyomni, viszont a majd 100.000-ért feltuningolt magnumomat szívesen kipróbálnám pár falubelin :DDD

• mflex #1684
    Gondolom, itt többnek az a gondja, hogy már telepíteni sem tud, az "ákombákom" betűk miatt, nem tudja melyik gomb a yes, meg folytatás etc...
  • DarkSector
    énis valamelyik rohadékkal próbáltam valami norbifuck-all....:D
  • xxxpaulxxx
    ez nagyon keményXD
  • IMYke2.0.0.0
    Aham... már nincs fenn a forráson sem.
  • IMYke2.0.0.0
    De nálam miért nem jelenik meg?
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1123935859&no=1069]A "Launcher"-ben lehet beállítani! Íme...[/URL]
    [Csokis hozzászólása, képe]
  • wesker24
    Egyetértek !
  • wesker24
    Nem a telepitésnél kell átállitani a nyelvet hanem amikor felrakta akkor a Launcher.exe-t kell inditani és ott felül a Languages fülben lehet átllitani angolra !
  • IMYke2.0.0.0
    Könyörgöm, TEGYE VALAKI a banner alá az indító menü képét, amit korábban Csokis behelyezett a topikba, a nyelvválasztással!
  • re1212
    Sziasztok!

A menü angol illetve kinai keverék. Mitől?
    Reload van meg. A telepitésnél nem lehet állitani a nyelvet:((

Please help.

Előre is köszi mindenkinek!!
  • wesker24
    Azt tudtad hogy csak az orogina Re1 verzióban

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak az original RE1 egyik ending videojában rágyujt Chris egy cigire a többi verzioból mind kivágták ezt a részt !
  • wesker24
    De attól függetlenül egés jól néztek ki nem ? főleg JIll de még ott volt Rebbeca is !
  • wesker24
    Söt van olyan befejezés is ahol csak egyedül vagy !

Az intro-t elnézve Chrisnek olyan nézése volt mint Schwarzinak !
  • wesker24
    Jah láttam szerintem egész jól néztem ki !
  • Seth
    AKkora nagy befejezésekre nem kell számítani. Kettő, három vagy négy személy lesz a végén a helikopteren, ráadásul béna Zs kategóriás színészekkel ( igen,az első resiben élő szereplők voltak XD, nézzétek meg Weskert hogy nézett ki az intróban XD
  • IMYke2.0.0.0
    Húúú... :)
  • wesker24
    Ha jól számoltam 8 befejezése van a Resi 1-nek 4 Chrisnek 4 Jillnek !

De ez attól függ hogyan játszod végig a Resi 1-et !
    Az volt a baj, köszi!
  • norbi2fraktal
    nem tudom én is próbáltam DarkSector haverommal de nem jött össze