4185
-
#1705 Attól függ mit választasz ki.Mert ha a közeledben van a csaj akkor őt is gyógyíthatod de ezt ki is írja. -
modernslave #1704 Nem tudom hogy ez bug-e, ezért kérdezem hogy nálatok is van-e ilyen:
Amikor gyógyítom magamat akkor mindig Shevat fújja le (bár közben én gyógyulok.
Szóval annyira nem vészes csak nem logikus :) -
#1703 Vegyetek valami olcsó live-os game-et megéri! -
Rohamoszti #1702 Folyton összeomlik a játék hamachival.... van erre megoldás? Elvileg egyikünknek sincs valami szar netje, szóval nem értem. -
#1701 Dettó - egyetlen egyszer sem használtam... eddig
-
xxxpaulxxx #1700 Ki a lószar ez az Irving amúgy?:D -
#1699 Lehet atomhülye kérdés lesz,de mivel nem volt még eredeti live-os game-em így nem tudhatom!
Szóval ha veszek egy live-os játékot (Esetemben a kiszemelt a Kane and Lynch ez a legolcsóbb )
Akkor ennek a kódját hova kellene beírnom hogy a Resident Evilhez (vagy teszem azt más live-os játékhoz) jó legyen! -
#1698 Ezt a háttal állást észre se vettem egy jó harcos mindig szembe néz az ellennel... -
#1697 Kösz az infót!
más:
Mi a tkm az tréner? -
#1696 Hát ja...
-
#1695 ha van akkor igen..
iszonyat nagy értelme van trénerrel végigszaladni a játékon.....ajánlhatom a tetris-t is ennyi erővel... -
#1694 jah ez asszem hamarabb hoz eredményt...:D -
#1693 Trainer-rel mehet, esetleg...
-
#1692 vagy még van 1.
de bár azzal mindent nemis...de szinte mindent megszerezhetsz.
coopban.
Fontos infok:
single:
bármit megszerzel, lementheted, ha quit-el kilépsz, és nem halsz meg.
majd continue-vel akár visszatérhetsz, és ujbol felveheted majd quit.
+ tippek:
ha háttal kapnak el, a zombik, nem megy le az életed.
tehát ha látod rohannak feléd és nem tudsz löni, akkor a 180 fokos fordulás segíteni fog.
coop:
1.mikor ben vagytok játékban...és mindketten a raktárban vagytok, ahol felszereléseket lehet válogatni indulás előtt...
ITT a give-el átadhatod a társadnak a cuccaidat, majd ALT+F4-el kell kilépne dmajd visszacsatlakozni, és mig a haverod lementi a kapot cuccokat neked nem fogja elmenteni az azonnali kilépés végett a gép a változásokat, vagyis meglesznek az átadott tárgyak!!!!!
2.kincsek, kék emblémák, pénz mind mind felvételekor elszámolja a gép mindkét karakternek!!!!
vagyis egy 300-as aranypénz köteget 300-nak elszámol a csajnak és chris-nek is, FÜGGETLEN hogy ki veszi fel!
***kék medáloknál pontos infot nem tudok adni, lehet csak akkor számol mindkét karakternek el, ha amúgy unlockolva volt coop-ba lépés előtt az adott szint, ahová a kék medál tartozik...*** -
xxxpaulxxx #1691 de van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vidd végig professional fokozaton -
#1690 Egyszerűbb ha azt írod, hogy nincs rá trükk! -
#1689 szerinted én miért irtam?
mert ez az 1 modja van...csak segítettem de ha nem kell...
sorry -
#1688 Szerinted ezt miért írtam:
[b]nincs kedvem az összes pályát újból végignyomni -
#1687 jah ez annak gond, aki nem a teljes isot telepiti vagy az eredetit, hanem mindenféle fazs buherált verziot szed le torrentről. -
#1686 de vidd végig professional fokozaton. -
#1685 Sorry ha volt már róla szó, de nincs valami trükk amivel, az összes titok, fegyver etc a tarsolyomba kerülne, nincs kedvem az összes pályát újból végignyomni, viszont a majd 100.000-ért feltuningolt magnumomat szívesen kipróbálnám pár falubelin :DDD
-
#1684 Gondolom, itt többnek az a gondja, hogy már telepíteni sem tud, az "ákombákom" betűk miatt, nem tudja melyik gomb a yes, meg folytatás etc... -
#1683 énis valamelyik rohadékkal próbáltam valami norbifuck-all....:D -
xxxpaulxxx #1682 ez nagyon keményXD -
#1681 Aham... már nincs fenn a forráson sem.
-
#1680 De nálam miért nem jelenik meg?
-
#1679 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1123935859&no=1069]A "Launcher"-ben lehet beállítani! Íme...[/URL]
[Csokis hozzászólása, képe] -
#1678 Egyetértek ! -
#1677 Nem a telepitésnél kell átállitani a nyelvet hanem amikor felrakta akkor a Launcher.exe-t kell inditani és ott felül a Languages fülben lehet átllitani angolra ! -
#1676 Könyörgöm, TEGYE VALAKI a banner alá az indító menü képét, amit korábban Csokis behelyezett a topikba, a nyelvválasztással!
-
re1212 #1675 Sziasztok!
A menü angol illetve kinai keverék. Mitől?
Reload van meg. A telepitésnél nem lehet állitani a nyelvet:((
Please help.
Előre is köszi mindenkinek!! -
#1674 Azt tudtad hogy csak az orogina Re1 verzióban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak az original RE1 egyik ending videojában rágyujt Chris egy cigire a többi verzioból mind kivágták ezt a részt ! -
#1673 De attól függetlenül egés jól néztek ki nem ? főleg JIll de még ott volt Rebbeca is ! -
#1672 Söt van olyan befejezés is ahol csak egyedül vagy !
Az intro-t elnézve Chrisnek olyan nézése volt mint Schwarzinak ! -
#1671 Jah láttam szerintem egész jól néztem ki !
-
#1670 AKkora nagy befejezésekre nem kell számítani. Kettő, három vagy négy személy lesz a végén a helikopteren, ráadásul béna Zs kategóriás színészekkel ( igen,az első resiben élő szereplők voltak XD, nézzétek meg Weskert hogy nézett ki az intróban XD -
#1669 Húúú... :)
-
#1668 Ha jól számoltam 8 befejezése van a Resi 1-nek 4 Chrisnek 4 Jillnek !
De ez attól függ hogyan játszod végig a Resi 1-et ! -
#1667 Az volt a baj, köszi! -
#1666 nem tudom én is próbáltam DarkSector haverommal de nem jött össze