Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Thrash \'Till Death
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Power Isoval h csináltad meg a lemezképet?Mert nem találok ilyen opciot,de Ultraisóval is próbálkoztam ott se!Alcohol120 at nincs kedvem felrakni!Ja mind2 progi trial!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Thrash \'Till Death
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Holnap, itt melóhelyen ki is próbálom! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Az eleve 2 lemezes változatra most nincs kapacitásom, a DVD9-es lesz meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pályán a hordók tele vannak aknákkal. Pakold a dög elé õket. Ha rámegy, akkor 1 rövid ideig megbénul. Amíg magához nem tér, lõdd a farok rész belsõ felét.

Köszi!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
CD-2-DVD fórumán is jelezték: Disk 1 - Disk 2 csak a sorrend. 😊
Úgy látszik, otthon, és csak nálam, volt gubanc az XP - Daemon Tools párosnál.
Ennek örüljünk! <#taps>#taps>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
jaés a gránát mé nem akarja az istenért sem eldobni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID.: Beegabor
Fákjúal!
"SAM'IM"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A játékkal kapcsolatban pedig naon pörgõs lett a 4-hez képest. Ez nekem nem tetszik. Mert átváltozik lassan hack&slash-é a RE 😞 Hozzászoktam a nyugis RE félinghez. A 4 még elment, de ez nekem már sok. És persze szintén hiányzik az a sötét atmoszféra, ami a félelmet kelti mint a 4-ben. Itt olyan "vidám" minden, mint a búcsúba 😊
De összeségében télleg yó a gém, a fiatal adrenalin pumpáló rétegnek tökéletes. Én öreg vaok már ehhez 😛
Fákjúal!
<és ugyanazt, amit én leírtam az elsõ mondatomban>és ugyanazt, amit én leírtam az elsõ mondatomban>
Megérzésem szerint: videokártya driver.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
na ide is baírommá;
asszem én sem játszom ezzel :-D
itt indítom;
és ellenõrzés után, vagy betöltés után ezt dobja, majk kilép.
vagy mégis? :-)
most olvassak vissza, vagy vki pár szóban elmondja mi van? :-)
Powerball!!!
#1033 - Broafka: Így van, a fegyver menûben a csajnak is adhatsz fegyvert, ahogy M@x is odaadta a sokkolós botot. <#vigyor>#vigyor>