Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Ha ott én vittem a lámpát akkor elpazarolt sok lõszert de nem ölt meg senkit mert az miért is.
Ha õ vitte a lámpát akkor mert mindenhol világos volt csak pont amerre mentem és jöttek rám a zombik full sötét mert debil volt.Szal örülök hogy túljutottam ezen :D
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
What about the forests?
Érzem hogy a krokihoz kevés lesz a skulo.
Más játéknál ilyen nem fordul elõ.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
What about the forests?
What about the forests?
Most voltam 2-3ban az a repkedõs fõ ellen ráment mindenem :( Akkor el is adom a sok szart :
PSN ID.: Beegabor
What about the forests?
What about the forests?
Most voltam a barlangos világítós szakaszon na itt a csaj használhatatlan volt :(
A másik meg amiket találunk ékszereket azok csak eladásra jók semmi másra?
GTA 4-et én így játszom, mert formatáltam a gépet és xlive mappám odalett.
What about the forests?
*Serious Sam (aki nem értené)
am mikor felvolt húzva a procim 3,6ra, akkor nem volt ilyen probléma, de amióta betettem az új ramokat és belõttem 1066ra meg 2,1 V-ra, azóta kék halálozott a gép...így visszatettem minden defaultra.
Nothing is True, Everything is Permitted
Am. azért játszatok a játékkal is,szerintem van olyan jó az 5 mint az összes többi rész :):P.
Ezt a részt fejeztem be éppen...
Köszi szépen, csak ne kelljen elöröl kezdenem...
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem pl néha kimondottan idegesít, hogy van mellettem egy állandó társ is.
What about the forests?
What about the forests?
Start - Futtatás - dxdiag - hanggyorsítás normál - OK
Ezután meglesném újra...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pedig elvileg elég hozzá a gépem
Nothing is True, Everything is Permitted
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord