4185
  • Maxtreme
    neb*ssz, ott valami nem kóser :D
    Direkt megnéztem, itt nálam stabil 80-85 fps. (dx10 max, 8xaa/16xaf)
  • IMYke2.0.0.0
    Szép dög... :))))))))))
  • Pretorian
    Épp azt irtam, hogy nem várok csodát, csak azt, hogy minimumon azért elszaladjon vele rendesen, főleg mert min. beállitásokkal ótvar ronda a játék, (de annyira, hogy az 5 évvel ezelőtti szintet sem hozza) tele van grafikus hibával, de a legröhejesebb az, hogy e mellé még kib*szott mód szaggat is, és ha mindent fullra teszek, akkor is csak kb. 10-15 fps-el gyorsabb (!), mint csontra lebutitva. Most teszem fel a 9.9-es Win 7-es ATi drivert, állitólag az segit valamicskét...
  • xxxpaulxxx
    Capcom játékokat portolnak a legjobban konzolról pcre...
  • Maxtreme
    hát az a vga baromira gyenge, szal nem tudom milyen csodát vársz :)
  • Pretorian
    Nah, ez megoldódott. Akinek hasonló problémája van, az töltse le az enbseries_re5_v0076.zip -et, bontsa ki a játék főkönyvtárába.
    Viszont az optimalizáció elég kaki, azért egy Win7 + E5200 + X1650 Pro + 2GB DDR2 533-as konfiggal 800x600-ban minimumon szaggatás és grafikai hibák nélkül kéne futnia...arról nem is beszélve, hogy az ATi Overdrive-al egyáltalán nem szeretne együttműködni a program...legrissebb ATi driver van fent.
  • xxxpaulxxx
    Hmmm tudok neki örülni... íme a 3. helyszín, ahol 30 fps alá esik a játék:D
  • Pretorian
    Hmmm...látom sokan kérdezték már, de az előző néhány oldalon nem nagyon találtam megoldást a re5dx9.exe-problémára, kereső sem dobott semmit...Win7-et használok, DX9-es kártyával DX9-ben inditom a játékot, betölt, csak feliratokat látok a startnál, Higero Yamamoto meg mittomén, aztán jön egy loading képernyő amit látok, majd fekete képernyő, egyszer windowsos egér ikon, egyszer a játékbeli, aztán kidob a hibaüzenettel...nézegettem külföldi fórumokat, de nem találtam eddig semmit...valakinek van pont ugyanilyen problémája?
  • xxxpaulxxx
    nyominyomi home gomb
  • Piko888
    Srácok hogy tudok offine profil létrehozni?
  • DarkSector
    ezek a liveos cuccok csak annyi hogy a marketplace hez van közük, de több van.
  • DarkSector
    állítólag több is van.
  • xxxpaulxxx
    el fogsz
  • Pretorian
    A múltkor amikor Londonban jártam, sikerült is egyet lefotóznom:

Nah, ma végre elkezdem a Resi 5-öt, nem várok sokat, de azért remélem elszórakozok vele egy pár napot.
  • xxxpaulxxx
    Oo
    Asszem ma éjjel is jól fogok aludni:D
  • Pretorian
    lol, én a budakalászi Coránál láttam ott a nádas részen kb. 8 éve két akkora vörös patkányt, hogy először azt hittem rájuk, kutyák.
  • xxxpaulxxx
    anyám mekkora patkányok az 5-1benOo
    Mint valami medvebocs:D
  • tonyo9
    egy darab "vállról inditható rakéta" elég neki:D
  • samu126
    Nah hamacsin sikerült összehozni:P
  • xxxpaulxxx
    hát nem:D

Amúgy ugye nem ez a napfényekkel baxakodós cucc volt a játék egyetlen pontja, ahol az agyunkat is kell használni?
    Mert az ilyen valahogy jobban megmozgatta a szűrkeállományomat a POPban:D
  • balee4
    Pedig nagyon nem kéne neki.
  • Seth
    A lángszórót add Sheva-nak, sokkal egyszerűbb
  • CroftManor
    Fú ez a csápos szörnyike eléggé nehéz, amit lángszóróval kéne kicsinálni, scak sehogy se akar összejönni, mert mire lelövöm a karjait, meg a lángszóróért szaladok, addigra ujjak nőnek neki :S és nem döglik meg
  • xxxpaulxxx
    pedig nekem a resi 5 néha beakad fullon...
    Legalábbis 2szer vettem észre
    1, amikor először vagyok "tengerparton", de akkor nagyon csúnyán
    2, Irving bossfightnál... ott kevésbé de aakd
  • xxxpaulxxx
    Flatout ultimate carnage?
  • reaper4
    ha te mondod...
  • Bence94
    a nyelvet át állítottad ?
  • Haversrác
    Szasztok, én WIN7 alatt futtatnám a játékot, de a menü kínai nyelvű míg XP-n angol. Tudtok valami megoldást?
  • SötétBarom
    Ennél sokkal primitívebb (erőforrásigényesség szempontjából) játékot nehéz lenne csinálni..
  • reaper4
    nem érted a lényeget. a felhasználóbarátság és az optimalizálás az ami ledöbbentett. ugyanúgy, mint a devil may cry 4-nél anno. fullon akadás mentesen megy (eddig) 1680*1050-ben a nem mai vga-mon. nem úgy, mint a sok, sokx rosszabb grafikájú játékok... itt látszik ,h a régebbi gépeken is lehet szép játékokat gyártani. csak akarni kell.
  • Seth
    Nálad kell hogy legyen
  • titty
    Sziasztok!! van ez a melee vest, meg a bulleteproof vest, ez nálam kell legyen, vagy elég hogy ha meg veszem.
  • FlyHigh
    Mondjuk szerintem joy-al jobb, boss fightoknál veszem elő néha az egeret csak.
  • reaper4
    ritkán találkozik az ember ennyire optimalizált és felhasználóbarát játékkal. ezért a kitörésem :D
  • Rohamoszti
    Bazme, megvettem a Juiced 2 című játékot, de nem szerintem nincs benne Windows live kód. A Flatout 2-höz meg van... Faszomba... Valakinek még megvan a Juiced 2?
  • reaper4
    bazz gyerekek. a capcom megint teljesített. az eddig is ismert volt, h remekül portolnak (dmc). de most teljesen kiakadtam. most indítottam el a gamét. ment a videó és húztam 1-et az analóg karon. erre kiírja, h megváltozott a beállítás kontrollerre. megmozgattam az egeret és kiírta, h megváltozott a beállítás bill+egérre. a videó alatt is. lehet, h kitárgyaltátok már, de ledöbbentem. ennyire felhasználóbarát céggel nem találkoztam még!
  • samu126
    Hello.

Hogy lehet offline coop-ban nyomulni a játékkal? Én mennék keyboarddal a bátyám meg keypaddal,de amint a bátyám a keypaddal a startra nyom azonnal az én karakteremet kezdi irányítani nem pedig a másikat.

A másik:

Hamával hogy lehet tolni a játékot?
  • balee4
    Az elsőnél szintén sokat szarakodtam vele, azt hittem már sosem döglik meg, de az eddigi legszarabb a 5-3-as fejezet főbossa volt, vagy másfél órát szarakodtam vele. xD
  • ffxi
    Csak hogy mindenki tisztán lássa a dolgot. Itt van az eddigi LIVE emblémával ellátott játékok.

Nem sok :(
  • zozozo2482
    itt mit lehet csionalni a chattelesen kivul??? valaki mondja mar meg