Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami tetszett:
- Szép grafika, nagy elõrelépés a 4.-rész óta.
- Remek optimizáció, ezen a téren tökéletes a játék. Gyors, bugmentes.
- Élvezetes akciódús gameplay
- Változatos helyszínek
- A társunk vére tényleg használható, nem mint az eddigi játékok 99%-ban
- Sok feloldható extra tartalom,
- Végre van viszonylag használható mouse support
- 1-2 kedves, és nem túl kedves ismerõs is felbukkan kalandjaink során :)
Ami nem:
- Nem bõvíthetõ "táskánk" A 9 magnukal vihetõ tárgy baromi kevés
- Rövid
- Sajnos a régi feeling teljesen elveszett. Mé a 4-nél is "egyszerûbb" az egész
- Amilyen "értelmes" a társunk, pont olyan idióta az ellen :)
- A hangok szinte mit sem változtak az elõd óta
- A fõellenfél elég "pite" volt. Volt ennél sokkal nehezebben likvidálható boss is a játékban.
1 szó mint 100, végülis tetszett. Nem hozta az elõzõ rész színvonalát számomra (még a csilivili grafika ellenére sem) de nem volt rossz.
8.9/10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A láncfûrészes tegnap, a lépcsõnél megölt - na ott hagytam abba.
Tuti szükség lesz valami taktikára.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kábé 20 perc múlva: elindult a játék.
A kis játszogatásból éjfél elõtt kényszerûen abbahagyott hent lett...
Látszik, mennyire más játékstílushoz vagyok szokva: szinte mindegyik pályaszakaszt több, mint 45 perc alatt teljesítettem...
Igaz, lövési pontosságom, és hentelésem mindig 90-100%.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ilyen lehetõség,mert nem találom csak a localt.
megmaradt táskámba egy löszer és azzal probáltam ki , mert meg marad mindened amit gyüjtöttél és fejlesztettél, nah szóval nem végtelen a löszerem:S vagy késöbb lenne az?
a üzletasszonyos ruha nagyon jol áll a csajnak:)
most csináltam biztonsági mentést a mentésröl, kezdem a new game+!
félek nehézbe elkezdeni majd meglátom, és én elöször csak 7 emblémát tudtam szétlöni:S többet nem találtam, pedig ha megvannak akkor jok a jutalmak;)
What about the forests?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elõre is köszi a választ^^.
Amúgy nagyon bejövõs a játék, tetszik :).
A Marshlands végéig nem volt semmi gondom a játékkal viszont amikor vége lett annak a résznek a felvonóra való felszállással és kijött a vásárlós menü, aztán tovább mentem volna a kövezkezõ chapter részhez - tölt tölt és ezzel kidob, visszalépek, még mindig tölt de nem csinál semmit...Gugli a barátom, visszaolvastam, de semmi hasonlót nem láttam, ha tud valaki valami épkézláb megoldást kérem te tartsa magában... :(

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Tkm kivan nekem is, már annyira szarul állok (4-1 chapter), hogy se lóvé, se töltény, döcögve tudok menni...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
PSN ID.: Beegabor
Szeretnék játékot venni a direct2drive oldalról.
Van az oldalon egy ilyen:
This product is only available for purchase in the United Kingdom.
Tehát ha én meg akarom venni akkor úgy regeljek mintha amcsi lennék vagy hogy van ez??(Ez nem menne mivel csak .hu-s mail cimeim vannak)
És itt mit adnak amivel letudom tölteni kodot vagy mit?Életbe nem vettünk innen semmit se!
Aki vett már innen játékot kérem írja le mi kell hozzá!!
Nothing is True, Everything is Permitted
Ugyanis a menüben hiába választom ki, se új játék kezdésnél, se pedig a merc küldetéseknél nem alkalmazza. Sima alap ruhát ad.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Rugni csak bizonyos szitukban lehet, pl amikor a nagydarab kivégzõ fickót az oriás baltával, addig lövöd, amígy egyszercsak térdre rogy rövid ideig, ilyenkor ha odafutsz és megnyomod a gombot akkor belerúg, megüti, attól függ kivel vagy, és milyen oldalról. Ez a "zombiknál" is mûködik, õk ilyenkor kicsit összegörnyednek, lehajolnak, nem tudom pontosan mit csinálnak, na ilyenkor odamész és megnyomod gombot.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lehet marha hülye kérdés lesz ezért bocsi de megõrülök. Szóval ahogy haladok a játékban és elindulok vagy elõre vagy hátra rögtön ordít a csóka, move meg come on. hogy a rákba lehet ezt kikapcsolni?? Én nem jöttem rá.
Elõre is köszönöm
wapolok