4185
-
#1905 neb*ssz, ott valami nem kóser :D
Direkt megnéztem, itt nálam stabil 80-85 fps. (dx10 max, 8xaa/16xaf) -
#1904 Szép dög... :))))))))))
-
#1903 Épp azt irtam, hogy nem várok csodát, csak azt, hogy minimumon azért elszaladjon vele rendesen, főleg mert min. beállitásokkal ótvar ronda a játék, (de annyira, hogy az 5 évvel ezelőtti szintet sem hozza) tele van grafikus hibával, de a legröhejesebb az, hogy e mellé még kib*szott mód szaggat is, és ha mindent fullra teszek, akkor is csak kb. 10-15 fps-el gyorsabb (!), mint csontra lebutitva. Most teszem fel a 9.9-es Win 7-es ATi drivert, állitólag az segit valamicskét... -
xxxpaulxxx #1902 Capcom játékokat portolnak a legjobban konzolról pcre... -
#1901 hát az a vga baromira gyenge, szal nem tudom milyen csodát vársz :) -
#1900 Nah, ez megoldódott. Akinek hasonló problémája van, az töltse le az enbseries_re5_v0076.zip -et, bontsa ki a játék főkönyvtárába.
Viszont az optimalizáció elég kaki, azért egy Win7 + E5200 + X1650 Pro + 2GB DDR2 533-as konfiggal 800x600-ban minimumon szaggatás és grafikai hibák nélkül kéne futnia...arról nem is beszélve, hogy az ATi Overdrive-al egyáltalán nem szeretne együttműködni a program...legrissebb ATi driver van fent. -
xxxpaulxxx #1899 Hmmm tudok neki örülni... íme a 3. helyszín, ahol 30 fps alá esik a játék:D
-
#1898 Hmmm...látom sokan kérdezték már, de az előző néhány oldalon nem nagyon találtam megoldást a re5dx9.exe-problémára, kereső sem dobott semmit...Win7-et használok, DX9-es kártyával DX9-ben inditom a játékot, betölt, csak feliratokat látok a startnál, Higero Yamamoto meg mittomén, aztán jön egy loading képernyő amit látok, majd fekete képernyő, egyszer windowsos egér ikon, egyszer a játékbeli, aztán kidob a hibaüzenettel...nézegettem külföldi fórumokat, de nem találtam eddig semmit...valakinek van pont ugyanilyen problémája? -
xxxpaulxxx #1897 nyominyomi home gomb -
Piko888 #1896 Srácok hogy tudok offine profil létrehozni? -
#1895 ezek a liveos cuccok csak annyi hogy a marketplace hez van közük, de több van. -
#1894 állítólag több is van. -
xxxpaulxxx #1893 el fogsz -
#1892 A múltkor amikor Londonban jártam, sikerült is egyet lefotóznom:
Nah, ma végre elkezdem a Resi 5-öt, nem várok sokat, de azért remélem elszórakozok vele egy pár napot. -
xxxpaulxxx #1891 Oo
Asszem ma éjjel is jól fogok aludni:D -
#1890 lol, én a budakalászi Coránál láttam ott a nádas részen kb. 8 éve két akkora vörös patkányt, hogy először azt hittem rájuk, kutyák. -
xxxpaulxxx #1889 anyám mekkora patkányok az 5-1benOo
Mint valami medvebocs:D -
tonyo9 #1888 egy darab "vállról inditható rakéta" elég neki:D -
samu126 #1887 Nah hamacsin sikerült összehozni:P -
xxxpaulxxx #1886 hát nem:D
Amúgy ugye nem ez a napfényekkel baxakodós cucc volt a játék egyetlen pontja, ahol az agyunkat is kell használni?
Mert az ilyen valahogy jobban megmozgatta a szűrkeállományomat a POPban:D -
#1885 Pedig nagyon nem kéne neki. -
#1884 A lángszórót add Sheva-nak, sokkal egyszerűbb -
#1883 Fú ez a csápos szörnyike eléggé nehéz, amit lángszóróval kéne kicsinálni, scak sehogy se akar összejönni, mert mire lelövöm a karjait, meg a lángszóróért szaladok, addigra ujjak nőnek neki :S és nem döglik meg -
xxxpaulxxx #1882 pedig nekem a resi 5 néha beakad fullon...
Legalábbis 2szer vettem észre
1, amikor először vagyok "tengerparton", de akkor nagyon csúnyán
2, Irving bossfightnál... ott kevésbé de aakd -
xxxpaulxxx #1881 Flatout ultimate carnage? -
#1880 ha te mondod... -
#1879 a nyelvet át állítottad ? -
Haversrác #1878 Szasztok, én WIN7 alatt futtatnám a játékot, de a menü kínai nyelvű míg XP-n angol. Tudtok valami megoldást? -
#1877 Ennél sokkal primitívebb (erőforrásigényesség szempontjából) játékot nehéz lenne csinálni.. -
#1876 nem érted a lényeget. a felhasználóbarátság és az optimalizálás az ami ledöbbentett. ugyanúgy, mint a devil may cry 4-nél anno. fullon akadás mentesen megy (eddig) 1680*1050-ben a nem mai vga-mon. nem úgy, mint a sok, sokx rosszabb grafikájú játékok... itt látszik ,h a régebbi gépeken is lehet szép játékokat gyártani. csak akarni kell. -
#1875 Nálad kell hogy legyen -
#1874 Sziasztok!! van ez a melee vest, meg a bulleteproof vest, ez nálam kell legyen, vagy elég hogy ha meg veszem. -
#1873 Mondjuk szerintem joy-al jobb, boss fightoknál veszem elő néha az egeret csak. -
#1872 ritkán találkozik az ember ennyire optimalizált és felhasználóbarát játékkal. ezért a kitörésem :D -
Rohamoszti #1871 Bazme, megvettem a Juiced 2 című játékot, de nem szerintem nincs benne Windows live kód. A Flatout 2-höz meg van... Faszomba... Valakinek még megvan a Juiced 2? -
#1870 bazz gyerekek. a capcom megint teljesített. az eddig is ismert volt, h remekül portolnak (dmc). de most teljesen kiakadtam. most indítottam el a gamét. ment a videó és húztam 1-et az analóg karon. erre kiírja, h megváltozott a beállítás kontrollerre. megmozgattam az egeret és kiírta, h megváltozott a beállítás bill+egérre. a videó alatt is. lehet, h kitárgyaltátok már, de ledöbbentem. ennyire felhasználóbarát céggel nem találkoztam még! -
samu126 #1869 Hello.
Hogy lehet offline coop-ban nyomulni a játékkal? Én mennék keyboarddal a bátyám meg keypaddal,de amint a bátyám a keypaddal a startra nyom azonnal az én karakteremet kezdi irányítani nem pedig a másikat.
A másik:
Hamával hogy lehet tolni a játékot? -
#1868 Az elsőnél szintén sokat szarakodtam vele, azt hittem már sosem döglik meg, de az eddigi legszarabb a 5-3-as fejezet főbossa volt, vagy másfél órát szarakodtam vele. xD -
#1867 Csak hogy mindenki tisztán lássa a dolgot. Itt van az eddigi LIVE emblémával ellátott játékok.
Nem sok :( -
zozozo2482 #1866 itt mit lehet csionalni a chattelesen kivul??? valaki mondja mar meg