Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
jelenlegi állásom, nem a legjobb de elsõre szerintem jó

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

wesker24
El sem hiszem hogy megy a Resident Evil 1 Xp-n ! <#hehe> Hang is van kép is van igaz akkor még csak 640x480 volt !

IMYke2.0.0.0
Aiming help-re nem is emlékszem, de szerintem nincs is benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Többieknek: egér + billentyûzettel játszom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Emlékszem, megjegyeztem: nekem S-eket ad a pontosságra, és a gyilkolászásra, és A, és C-ket az idõre meg a gyûjtögetésre...

balee4
Ok köszi, akkor majd beszerzem :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mflex
Ha 45-60 perccel számolod a 18 "pályát", akkor kb meg is kapod az eredményt, attól függ milyen hamar jössz rá a dolgokra, vagy éppen milyen gyorsan nyírod ki a boss-t pályánként.

What about the forests?

mflex
Jah, nálam is általában 40-45 perceket ír egy fejezetre, a legtöbbször A minõsítéssel.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem kell privizni, hiszen publikus helyrõl van: TPB

balee4
Imyke majd légyszi priviben adj elérhetõséget a 2. részhez. kösz.:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Mennyi lehet a játékidõ, 8-10 óra azért van?

Prince23
lenne kedvem, van egyébként coop szobám is, csak mind full, tele van, az az érdekes benne, hogy én hoztam létre, és nem tudok belépni a saját két szobámba, mert full

direkt a cooperative lehetõségek miatt hoztam létre, és nem tudok belépni...

sztem majd hozz létre networkot, akár most is, hogy gyûljünk addig.

norbi2fraktal
nagyon jó fegyó,csak kevés skulló-t ad

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Maxtreme
aham, thx! :)
Ez jó cucc am. Ebbe kéne végtelen skulló, oszt nem is kéne többet más fegyvert használni :D

norbi2fraktal
nem tudok,én de ugy látom nem vagyok egyadül aki nyomnáá, tehát már 2-en vagyunk, és ez nálam azt jelenti hogy este game:) ha benne vagy, 9után leszek,és megbeszéljük

Prince23
Hamachi szobát tudtok? mennék resizni coopba

norbi2fraktal
ha jól tudom akkor ez a fegyó az

Maxtreme
hülye kérdésem lesz. :) A Robbanó, elektromos és egyéb töltények melyik fegyóhoz használhatók? :D
1x sem köllöttek' a játék során, tehát nem próbáltam ki 1iket sem.

Gideon Wieth
box-on úgy volt, hogy csak a spéci töltényeket lehetett venni boltban :) robbanófejes töltények stb... :) Am nagyon jó a játék és a hosszát is nagyon eltalálták. Én mondjuk hugaimmal Coop-ba játszottam végig, és így nagyon élvezetes volt :) Nem tudom egyedül milyen :) De magának a játéknak a story-át meg a hosszát is jól eltalálták. Mire megunnád vége lesz :) 8 óra körül van talán 10 :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

IMYke2.0.0.0
Én XP-t használok. Az õ esetében még van.
Win 7-nél majd valaki megírja, hogy lehet a gyorsítást visszavenni.

IMYke2.0.0.0
Eddig én sem láttam - nagyon az elején -, de szerintem lehet majd késõbb kapni: Már linkeltem - ezeket lehet elérni a játékban

CroftManor
Nekem dxdiagban nincs olyan h hardveres gyorsítás - normál
Win 7em van. help pls!

Nothing is True, Everything is Permitted

Nemtudjátok hogy, töltényt a boltba lehet kapni vagy nem?
Lehet csak én nem veszem észre :s .
Maxtreme
ja hát a poligonszám nem rúg a magaslatokba.. :)

IMYke2.0.0.0
Hát, a a "High" esetében is vannak érdekességek, amiken majd úgy 3-5 év múlva mosolygunk.
De lehet, hogy már jövõre...

Maxtreme
Ilyen is van :)

koschwarz
<#hehe><#eljen>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Maxtreme
jah... több zombi, meg déiksz10 (de minek) <#idiota>
Mondjuk nálam pár fps-el jobban megy dx10-ben (ezért is toltam végig abban), de látványbeli difi = 0.

Gideon Wieth
Sziasztok!

Van valami extra a játékban az Xbox360as verzióhoz képest ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Maxtreme
Most mé mondod?

<#idiota>

Kongy
Érdekes, a hivatalos gépigényben a Vista az ajánlott. :S Na mind1. DX9ben már nem fagyogat... de észrevettem h detto ua. mint a DX10 xDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ffxi
Ez jol jott. THX!

Fákjúal!

wesker24
Mármint azért 2 x-szer lehet kinyomni mert alaból a Scenario A-vel kezd de miután végignyomtad egyszer a játékot a végén felajánl egy mentést Scenario B néven ! Ami szinte teljesen más mert ha valamit nem értettél a Senario A-ban akkor arra választ kapsz Scenario B-ben !
IMYke2.0.0.0
Hú, szuper - tényleg örülök.
Elhatároztam, beszerzem az összeset!

wesker24
Na ez az eredeti alap verzió amit 2x -szer lehet kinyomni !
Maxtreme
ahhham, köszi <#worship>

IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

wesker24
Szerintem szint semmi különbség nincs közte !

Nekem a Resident Evil 3 Nemesis van meg ! Meg aztán melyik verzió va meg a Resi2-bõl mert már van olyan verzió amit már eleve az Xp-re hackelték meg hogy jól menjen ! Persze alapból a Resident Evil 2 2 CD-s az elsõ CD-ben Claire-t játszhatjuk végig 2x a 2 CD-ben meg Leonnal játszhatujuk végig 2x !
IMYke2.0.0.0
Köszönöm - megnyugodtam.

Seth
AZ égvilágon semmi.

PSN ID.: Beegabor

Seth
Ha full-ra upgradelsz egy fegyót, utána tudod csak használni, illetve meg kell venni pontért a lehetõséget az extrákban.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Mi a különbség a Resident Evil 3 és a Resident Evil 3: Nemesis között?
Mert így találom a kalózok között õket...

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Még 3 perc és a tulajdonomba kerül a 2. rész! :)
XP SP3-ason gond nélkül futtathatom majd?

IMYke2.0.0.0
A netes infók szerint Windows 7-et jobban kedveli a játék.

Kongy
Csak mondom, hogy DX10-ben fagyogat :S xD nálam. És nem értem miért. Esetleg a legfrissebb DX10 kellene?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Hát, volt egy ilyen sejtésem: túl könnyû volt likvidálni...

Maxtreme
huhh hát sztem meg pont hogy a vége nem volt nehéz :D Fõleg az utolsó felvonás:) Ott nagyon gondolkodni sem kellett hogy mit kell csinálni :))

IMYke2.0.0.0

Maxtreme
Ó az még nem is igazi boss :-D