4185
  • CroftManor
    Tényleg, megjelent már hivatalosan PCre?
  • Gubberx
    XD
  • Barny
    Van nalam 3db. bontatlan Resi 5 game PC-re(szarmazas lenyegtelen)XD
    szval eladoak jo aron akit erdekelne irjon:)
  • IMYke2.0.0.0
    Mindent (kincsek, lőszer, umbrella logo) megtalálsz, mindenkit megölsz, nem halsz meg, és mindezt rohadt gyorsan, és pontosan!
  • nagyi87
    azt valaki tudja h h érhetek el ss rankot?
  • xxxpaulxxx
    hát bakker:D
    Ugye most visszafele is ide kerültem és ugye le kell szedni a faszikat miközben forog a stuff... hát qrvára akad így le kell vennem a grafikátOo
    Leszedtem 0ra az antialliasingot most jóXD
    Pedig nagyon nem kéne akadnia:D
  • nagyi87
    megkell venned sztem pontokért a special featuresben vagy hol:D
  • Gubberx
    hmmm fura :S tegnap vittem végig és nem adott új választható ruhát csak a csaj is választható karakter lett..
  • nagyi87
    mire vagy kivi?:P
  • DarkSector
    van valaki akinek megvan minden cucc, megál kincs, és archivement?
  • DarkSector
    nekemis azzal de haveroknak kéne...
  • Seth
    Hogy pontosítsak:
    Kettő új ruhát kapsz végigjátszáskor.
    25 medál után Chris-nek még egyet, majd 30 után Sheva-nak( ez az összes medál )
  • Gubberx
    thx
  • Seth
    A medálok szétlövésével nyílnak meg, illetve egyet kapsz végigjátszás után
  • Gubberx
    kérdés :D van a specialban többféle választható ruha, azokat hogyan lehet unlockolni vagy megszerezni?
  • Gubberx
    nekem gears of wars-al megy rendesen a live
  • DarkSector
    live trükköt probálta már valaki kayne and linch cd kulcs-al?
    vagy valami játékkla, amivel tuti megy live, és olcsó???
  • nagyi87
    nah zsir, megvan a jó kis Magnum végtelen löszerrel:P jó igy apritani az népet h nem is kell újra tölteni xD:D
  • lalakov
    Megoldva:).
  • lalakov
    A mocsárban, a kétfelé felnyitott hidat, hogy lehet járhatóvá varázsolni? Valamire lőni kéne? Nem akarom a golyót pazarolni.
  • Maxtreme
    az nem szándékosság volt, hanem krva nagy lustaság és nemtörődömség :D
    Ráadásul a 2.-részt ie elbaszták. Az eleje jól megy, aztán tatktak :D (mostmár biztos jól menne, az akkori kb középkategóriás gépemen viszont gáz vót :) )
  • Pretorian
    Igaz, nem is állitottam, hogy a Capcom fejlesztette, csak bedobtam egy példát a szándékosan és pofátlanul szarul optimalizált játékok közül. :)
  • balee4
    egy kis pontosítás: a Graw 2-t a Grin fejlesztette és nem a Capcom.:)
  • Pretorian
    Nem mondod...ott a Batman: Arkham Asylum pl., 1024x768-ban egészen gyönyörű, és teljesen játszható framerate-et produkál ugyanezen a kártyán (tweakelés nélkül), és nagyon durván néz ki. Far Cry 2 szintén.
    Capcomot nem kell bemutatni, egészen jól ismerem őket.
    A fentiek tükrében nem tudom azt mondani, hogy a Resi 5 jól van optimalizálva. Persze, vágom, hogy megtehették volna azt is, hogy úgy hegesztik a progit hogy csak a high-end konfigokon fusson röccenésmentesen maximális beállitásokkal, ahogyan történt az anno pl. a GRAW2 esetében, de mivel az .ini-ben való tweakelgetés után egészen korrekt teljesitményt sikerült elérnem faszájos külcsin mellett egy-két dolog kikapcsolásával az unsupported kártyámon, ezért nyilván nem fogok egyetérteni veled.
    Az, hogy az én kártyámon ugyanazon felbontás mellett a legótvarabb és a full beállitások között kb. 15 fps a különbség, szintén emellett szól.
    Az viszont igaz, hogy a Capcom általában igényes portokat készit.

Egyébként itt egy kis olvasnivaló, ebből kiderül, hogy a Resi 5 nem igazán használ olyan renderelési technológiákat, amelyeket az elmúlt pár évben megjelent GPU-k ne támogatnának.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - ezt el is hiszem, hiszen Őt tényleg könnyű volt másvilágra küldeni... főképp, hogy sejthető volt, mit kell tenni.
  • balee4
    Ez még pite... :D Én az 5-3-assal szívtam sokat.
  • norbi2fraktal
    az még lessz több is :D kapod be a módókat,stb stb ....
  • IMYke2.0.0.0
    És, gondolom, akad a topikban nálam gyorsabb is...

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

[Mindegyik saját képem!]

• IMYke2.0.0.0
    Bár, ha sok a Ndesu-hoz hasonlóan idióta szörnyike lesz, akkor lehet, hogy előbb végzek vele...

6 és fél perc alatt végeztem vele.

• IMYke2.0.0.0
    Hát, az én tempómmal lesz vagy 50 óra...
    [Többször meghalok, és minden apró zegzugba benézek, kiélvezem a játékot, és mindent elolvasok.]
  • norbi2fraktal
    jaja, én is próbáltam, ez sztem elég korrekt cucc, és még az fps is megnőő:DD:, de nekem pont elég annyi ami van:)még 100% hogy jön pár verzió belőle, és talán a hd alatti karisok is nyomhatják....
  • balee4
    Tényleg nem, az eredeti jobb és szebb is sztem.:)
  • balee4
    Én a 6-1-nél vagyok és a játékidő-nél már 10 óra szerepel, nem is olyan rövid ez a játék.:)
  • Maxtreme
    Egész korrektül néz ki a game ettől az enb-s stufftól :)

Alap:

ENB-vel

(nem saját képek)
    Mondjuk 1 "zimbes-zombis" játékhoz, nem biztos hogy illik ez a színvilág xD
  • balee4
    Az szép, nálam meg high-on fut a laptopomon 25-30 FPS között, mediumon meg 40 körül. Az asztali gépen viszont megvan a stabil 60+ FPS.
  • Maxtreme
    Így van, Capcomék nagyon igényes portokat szoktak kiadni, ahogy most is tették.EZ alól talán a lost planet volt a kivétel (gépigényt nézve)
    Az kb a mai felsőközépkategóriás gépeken fut normálisan maximális beállítások mellett. :)
  • norbi2fraktal
    ezt én nem mondtam volna, nézz meg még egy ilyen grafikai minőségű játékot, és próbáld azt nyomni egy X1650-essel nem beszélve arról hogy a minimum gépigény alatt van a kártyád, ha azt a nevet hallod hogy CAPCOM akkor jusson eszedbe az hogy minőségí játékot adnak ki legyen az PC,vagy Konzol !! az én gépemen 1440x900 maxon minden 4xaa-n tolom 60fps fölött
  • Maxtreme
    Amúgy este sikerül végre végtelen lőszert "szereznem" a stukkerhez. Már a Sig is teljesen fel van upgradelve, csak épp 15000 Ep kéne ugye ahhoz h megvásároljam hozzá az unlimited skulló fejlesztést. Nekem csak 14k van.
    Ha ez is meglesz, jöhet a veteran fokozat
  • IMYke2.0.0.0
    Hát még csak ismerkedünk a játékkal - normál fokozaton:

• Maxtreme
    ja meg 1440x900 :)