4185
-
#1985 nekem megvolt a FUEL is es mas volt a boritoja mint itt ezen az oldalon..es RESI 5nek is mas -
#1984 Jó hogy nem jó. Nincs is rajta a listán -
#1983 giga ram is befigyel :D -
#1982 én tudom de lefagy mindig a játé. -
#1981 Wikipedián ott a lista és kezdetektől fogva piros x-es tehát nem volt live támogatása! -
#1980 Sorry LEGENDARY télleg nem jó
törölték a listáról. -
#1979 Ezek a gammak valahonnan a tengeren tulrol johetteka raktar ahonnan hozzam kerultek szlovakiaban van
Minden gamma angol csak a GOW es a Lost Planet cseh..a lost planet steames is egyben es 2cd-s egyik a jatek masik a cseh patch+"angolositas" -
#1978 Co-op játékmódoban hogy lehet játszani tört játékkal? pls vki írja le, grebberét olvastam de nem működik... -
#1977 de csak a kulcs papirja cseh -
#1976 Van GOW,Lost Planet es 1 eredeti RESI 5 kulcs ami cseh -
#1975 Szóval a tok is angol és van benne Live kulcs is? -
#1974 tud vki adni működő trainerhez linket? -
#1973 Lost Planet:) -
#1972 ja es ha jobban megnezed atalakitott intel cpu cooler van rajta -
#1971 ooo nem:) kulon van a regkey az cseh de a gamma angol...hianyosak szegenyek nemvolt bennuk se papir se cd kulcs igy hat szereztunk hozzajuk3-4k-t igyis meger szntem:).a cd key-ek nincsenek felhasznalva -
#1970 Az kérlek szépen a Lost Planet ! -
#1969 milyen kicsi má az a kártya :D -
#1968 Látom cseh verzió, hát így nem kéne, mégha a game angol is.:) -
legolas66 #1967 Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne hogy amikor coop-ban akarunk játszani / mindent a leirás szerint csináltunk!/ Bead minden hogy ö hol tart melyik checkpoint-nál. Elméletileg ugye a köv checpointnál kéne tudnom irányitani a másik karaktert, de nem történik akkor sem semmi :S Néha kiirja ezt: The game session has been cenceled. Mit lehet ilyenkor csinálni? pls aki tud választ kérem irja le köszönöm. -
#1966 mi a 3. game ott fent a sarokban? :D -
#1965 Nyisd má ki azt a resi tokot, de a regisztrációs kártya ugyanott maradjon XD
-
#1964 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a Resident Evil Zero-ban William Birkin adott egy Plot Device Virusként ismert szérumot ajándékba Weskernek. na szóval titokban Wesker beadta magának a szérumot és ez a virus okolható Wesker tetszhalott mivoltáért a Resi1 végén és ennek köszönheti emberfeletti képességeit és regenerálodását a mutáció következtében Wesker-nek sárga macskaszemei lesznek ami csak a Resi Code Verinica X-ből derül ki mert mindig napszemüveget hord ! -
xxxpaulxxx #1963 köszi:)
Nah akkor 6-1! Adjunk neki!:D -
#1962 Nem,ebben a részben mondja majd az öreg,asszem az az átvezető még nem volt neked, illetve iratban is lehet olvasni ha jól emlékszem -
#1961 hazahivtam csinaltattam 2 kepet:)
Van elado VGA is XD
Majd este leszek -
xxxpaulxxx #1960 és ez az 1. részből derült ki? -
#1959 Annyiért én is megvenném...:D -
#1958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert úgy lett kitenyésztve, egy klón.A "Wesker Plan" vagyis a Project W egy túlélője, többiek meghaltak a kísérletekben vagy megették őket a meztelencsigák -
xxxpaulxxx #1957 nem, esetleg próbáld újratenni -
#1956 Esetleg lehet annak köze ehhez, h a 9.7esre tettem rá a 9.9est és nem a 9.8asra? -
#1955 Hali, nekem meg haveromnak ez igy nem működik :S
Mindent megcsinálunk, aztán mikor rámenne a join quick matchre, nem lát a game:S szted mi a gond? -
xxxpaulxxx #1954 ezek szerint nem szereti a 4890eket:S:S:S
Még mázli hogy eddig csak 3 helyszínen szaggatott:D
Amúgyp róbáld meg dx9ben... hátha -
#1953 Feltettem a 9.9es catalystot és amikor bejönne egy kisebb cutscne, scak egy fekete képernyő van :S -
xxxpaulxxx #1952 Wheskerről amúgy tudjuk, hogy miért mozog ilyen k gyorsan? -
xxxpaulxxx #1951 BÁZZZZEEEEG:D:D:D
Mekkora már
Végre találkoztam JillelXDXDXD -
#1950 hmm :D egy lista majd jöhet hogy mik vannak :P -
#1949 Mennyi az a jó ár?
3000 Ft-ért jöhet :ÖÖÖÖ
-
#1948 Majd ha otthon leszek csinalok kepet:) -
#1947 azt nemtudom de hozzam jonnek mostansag ien eredeti jatekok khm khm ugy hozzak -
#1946 hogy akadhat hd 4890 vaporXel? Nekem igaz Toxic van, de nem akadt eddig sehol