4185
  • Barny
    nekem megvolt a FUEL is es mas volt a boritoja mint itt ezen az oldalon..es RESI 5nek is mas
  • ffxi
    Jó hogy nem jó. Nincs is rajta a listán
  • MR ME
    giga ram is befigyel :D
  • DarkSector
    én tudom de lefagy mindig a játé.
  • grebber
    Wikipedián ott a lista és kezdetektől fogva piros x-es tehát nem volt live támogatása!
  • DarkSector
    Sorry LEGENDARY télleg nem jó
    törölték a listáról.
  • Barny
    Ezek a gammak valahonnan a tengeren tulrol johetteka raktar ahonnan hozzam kerultek szlovakiaban van
    Minden gamma angol csak a GOW es a Lost Planet cseh..a lost planet steames is egyben es 2cd-s egyik a jatek masik a cseh patch+"angolositas"
  • watto
    Co-op játékmódoban hogy lehet játszani tört játékkal? pls vki írja le, grebberét olvastam de nem működik...
  • Barny
    de csak a kulcs papirja cseh
  • Barny
    Van GOW,Lost Planet es 1 eredeti RESI 5 kulcs ami cseh
  • balee4
    Szóval a tok is angol és van benne Live kulcs is?
  • CroftManor
    tud vki adni működő trainerhez linket?
  • balee4
    Lost Planet:)
  • Barny
    ja es ha jobban megnezed atalakitott intel cpu cooler van rajta
  • Barny
    ooo nem:) kulon van a regkey az cseh de a gamma angol...hianyosak szegenyek nemvolt bennuk se papir se cd kulcs igy hat szereztunk hozzajuk3-4k-t igyis meger szntem:).a cd key-ek nincsenek felhasznalva
  • wesker24
    Az kérlek szépen a Lost Planet !
  • MR ME
    milyen kicsi má az a kártya :D
  • balee4
    Látom cseh verzió, hát így nem kéne, mégha a game angol is.:)
  • legolas66
    Üdv mindenkinek!

Olyan problémám lenne hogy amikor coop-ban akarunk játszani / mindent a leirás szerint csináltunk!/ Bead minden hogy ö hol tart melyik checkpoint-nál. Elméletileg ugye a köv checpointnál kéne tudnom irányitani a másik karaktert, de nem történik akkor sem semmi :S Néha kiirja ezt: The game session has been cenceled. Mit lehet ilyenkor csinálni? pls aki tud választ kérem irja le köszönöm.
  • Gubberx
    mi a 3. game ott fent a sarokban? :D
  • Seth
    Nyisd má ki azt a resi tokot, de a regisztrációs kártya ugyanott maradjon XD
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még a Resident Evil Zero-ban William Birkin adott egy Plot Device Virusként ismert szérumot ajándékba Weskernek. na szóval titokban Wesker beadta magának a szérumot és ez a virus okolható Wesker tetszhalott mivoltáért a Resi1 végén és ennek köszönheti emberfeletti képességeit és regenerálodását a mutáció következtében Wesker-nek sárga macskaszemei lesznek ami csak a Resi Code Verinica X-ből derül ki mert mindig napszemüveget hord !
  • xxxpaulxxx
    köszi:)

Nah akkor 6-1! Adjunk neki!:D
  • Seth
    Nem,ebben a részben mondja majd az öreg,asszem az az átvezető még nem volt neked, illetve iratban is lehet olvasni ha jól emlékszem
  • Barny
    hazahivtam csinaltattam 2 kepet:)
    Van elado VGA is XD

Majd este leszek
  • xxxpaulxxx
    és ez az 1. részből derült ki?
  • balee4
    Annyiért én is megvenném...:D
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert úgy lett kitenyésztve, egy klón.A "Wesker Plan" vagyis a Project W egy túlélője, többiek meghaltak a kísérletekben vagy megették őket a meztelencsigák
  • xxxpaulxxx
    nem, esetleg próbáld újratenni
  • CroftManor
    Esetleg lehet annak köze ehhez, h a 9.7esre tettem rá a 9.9est és nem a 9.8asra?
  • watto
    Hali, nekem meg haveromnak ez igy nem működik :S
    Mindent megcsinálunk, aztán mikor rámenne a join quick matchre, nem lát a game:S szted mi a gond?
  • xxxpaulxxx
    ezek szerint nem szereti a 4890eket:S:S:S
    Még mázli hogy eddig csak 3 helyszínen szaggatott:D
    Amúgyp róbáld meg dx9ben... hátha
  • CroftManor
    Feltettem a 9.9es catalystot és amikor bejönne egy kisebb cutscne, scak egy fekete képernyő van :S
  • xxxpaulxxx
    Wheskerről amúgy tudjuk, hogy miért mozog ilyen k gyorsan?
  • xxxpaulxxx
    BÁZZZZEEEEG:D:D:D
    Mekkora már
    Végre találkoztam JillelXDXDXD
  • Gubberx
    hmm :D egy lista majd jöhet hogy mik vannak :P
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyi az a jó ár?
    3000 Ft-ért jöhet :ÖÖÖÖ
  • Barny
    Majd ha otthon leszek csinalok kepet:)
  • Barny
    azt nemtudom de hozzam jonnek mostansag ien eredeti jatekok khm khm ugy hozzak
  • CroftManor
    hogy akadhat hd 4890 vaporXel? Nekem igaz Toxic van, de nem akadt eddig sehol