Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ez mekorra már ! Nagyon nagy ! <#hehe>

Nemesis és egy zombi a desktopodon ! Nemesis ahogy üvölt az totál kész na meg a zombi amilyen hangokat kiad ! Odamegy ahova viszed az egeret Nemesis még támad is rakétázik csapkod minden ! <#vigyor>

Persze azért ilyen picik mert nekem a monitor 1600-os felbontásban van !
Gideon Wieth
Áh hát én még akkor a PS1-t Hitelre kaptam :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Tudom...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

IMYke2.0.0.0
NEKEM ez új:
http://projectumbrella.net/
De jó!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csibusz
rendben ezt is megoldottam... köszönöm a sok segítséget.. legalább abba valaki hozzá tud szólni, hogy hamachin hogy lehetne coop modba játszani.. ?? fix, vagy akármi? mert nem látjuk egymást haverommal
IMYke2.0.0.0
1024*768 volt az istenkirály felbontás - szaggatással egyetemben :)
Tomb Raider 3-at (úristen, 13 éve!!!) kaján örömmel és vigyorral futtattam Voodoo Banshee 3D (stand alone) 16 MB-os VGA-val 1024*768/85 Hz felbontásban: még most emlékszem, minden egyetemista barátom, aki megbámulta OLVADOZOTT!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Abban az idõben még annak örütünk hogy 640x480-as felbontáson milyen jól ment ! xD
mflex
De a lényeg hogy az idõ megszépíti a grafikát

Akkor 10-bõl 9.5-öt kapott a legtöbb helyen a grafika, renderelt háttér ide vagy oda, szép volt!

What about the forests?

Csibusz
Nah mindegys.. a hangot meg tudtam oldani..nem a kodek volt a megoldás, de amióta feltettem a kodeket iszonyatosan akad a gép.. pedig sok összefüggés nincs.. mi lehet a baj
mflex
w7 alatt sincs gond vele, bár a 640*480 kicsit fura azért :D

What about the forests?

Gideon Wieth
Úristen :D Én ezt még PS1-en vittem végig szintúgy mint a 3at :D sajna az elsõt nem tudtam, mert egy ponttól //amikor szörnyek jöttek és voltak mindenhol már nem volt elég töltényem :S és futni se lehetett elõlük// úgy jelentek meg h visszamentünk a házba, és akkor kamera hogy fut be hozzánk, ha valaki még emléxik:D//

De a lényeg hogy az idõ megszépíti a grafikát :D Emlékekben sokkal szebbnek túnik :D

wesker24
És még mindig müxik XP-n a Resi 2 !<#vigyor>

wesker24
Érdemes kipróbálni mert teljesen más mint az alapjáték ja és jóval nehezebb kevesebb növény skulo stb.. szivosann zombik és bossok !

Olyan helyekre el lehet vele jutni ahol még soha nem voltunk ahogy mflex mondta igy lesz kerek a történet !
mflex
Az elõbb pont kinyírtam az a dögöt, amelyiket égetni kell, Sheewa-nal volt a lángszóró, szóval épp dögledezett, erre még Sheewa kapott egy pofont és meghalt, édes p***ám! <#zavart1>

What about the forests?

Seth
Nagy baromság az biztos

PSN ID.: Beegabor

mflex
Nem tudtam anno, hogy vajon ki lehet az a tofu, de amikor meglett, akkor láttam, hogy ez tényleg a kínai (vagy japán) mandulás desszert XD

What about the forests?

balee4
Már emiatt ki kell próbálnom..., ötletesnek tûnik ez a 2 kampányos megoldás.:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mflex
jah így már ok, ez így van, ettõl lett kerek a történet:)

What about the forests?

Csibusz
feltettem a codecet de így sincs hang.... mármint beszéd hang.. move-move.. nincs és mikor a csaj odamegy a kocsihoz akkor sincs..
Csibusz
Offline-modban lehet coop-ozni hamachival? amúgy?
Csibusz
rendbeeeen, megpróbálom =)
DarkSector
valszeg codec hiba...
probáld leszedni, a k-lite legújjabb fullos verzióját, asszem 5.05-ös.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csibusz
nekem valamiért nincs az átvezetõvideóknál beszédhang... az 5-ben
DarkSector
Nekem resident evil 2-ben a rekordom leon A-scenario-jánál volt, 1óra 28perc.....(playstationon küldtem akkoriban)

lehet próbálkozni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csibusz
Az 5re gondoltam.
wesker24
Mármint melyik játékra érted ?? A régi resi1-nél inditsd el a Windows Media playert és ugy inidtsd a játékot egybõl lesz hang !
Csibusz
jóó akkor már arra talán tudtok válaszolni, hogy mit is kell beírnom a futtatásba ahhoz hogy legyen beszédhang az átvezetõ videóknál. Köszi
wesker24
Na én azért ennyire nem merültem bele a játékba Hunk nekem is megvlt de Tofu nem ?? xD
Seth
Jah, ki lett végezve teljesen.Hunk meg Tofu is megvolt XD

wesker24
De amugy mind a 2 verziót kijátszottad ?? Mert itt avonatos résznél még elég sok mindent meg kellett csinálni a végjáték elött ! A Scenario B-ben Mr.X/Tyriant-al és meg kellett küzdeni ! És a Scenario B-ben még Birkin végleges mutáns alakját is ki kellett nyirni !
wesker24
Gondolom erre gondolsz ! <#nyes>

Resi2
Seth
"Warning, the self-destruct system has been activated, all personnel should evacuate"

ÁÁ még mindíg a fülemben hallom,mekkora rész volt a végjáték XD

wesker24
A scenario B kicsit más mint az alap Resi 2 volt sok oylan dologra fény derül benne amit nem értettünk a Resi 2-ben pl hogy került oda az a helikopter roncs a falba amikor elöször játszottunk a Resi 2-vel !

Ja és ott van MR.X is egyfajta normál állapotban egy bazi nagy kopasz ember aki képes egy csapásra megölni mutáns alakban meg tiszta Tyriant mint a Resi1-ben és a Scanerio B-ben Mr.X/Tryianttal is meg kell küzdeni ! Jah és amikor elösözör végigjátszottuk a Resi2-öt akkor még koránt sem volt vége ! A játék legvége csak a Scenario B- végn volt !
wesker24
Na szóval én ugy tudom hogy Claire volt az 1 lemez és Leon a második lemez ! De mindegy ! Azért lehet 2x-szer végig játszani mert a játék végén felajánlja a másik karakter B Scenarioját ! Ha Claire-el vitted végig akkor a Leon Scenario B-t adja ha Leon -al vitted végig akkor a Claire Scenario B-t adja ! Ugyanis a játék Scenario A és B -bõl áll !

Alapból mi elöször csak a Scenario A-t viszük akkor Clairel akár Leonnal játszunk ! Ha megnézed a specila menüt az Re2-ben ott megnézheted az ingame videokat és láthatod hogy az elsõ végigjátszás után a videok fele még hiányzik a videok másik fele a Scenario B-ben van ! És a Scenario B sokkal nehezzebb mint az volt ! A scenario B-ben éppen ellnekezöleg kezdesz nem azon az oldalon kezdesz a játékban ahol alapból kezdtél hanem a kamion roncs másik oldalán kezdesz ezért teljesen máshol kötsz ki és eljutsz olyan helyszinekre is amit még soha nem láttál a Scebario A verzióban !
mflex
Abban az idõben, ezeket a game-ket ps-en nyomtam, és hát szerintem ki is facsarták belõle amit tudott az a kis gép:)

What about the forests?

mflex
Persze alapból a Resident Evil 2 2 CD-s az elsõ CD-ben Claire-t játszhatjuk végig 2x a 2 CD-ben meg Leonnal játszhatujuk végig 2x !

Ezt nem tudom kibogozni, milyen 2-szer? Amúgy meg Leon volt az elsõ lemez.

What about the forests?

Csibusz
Valaki plz =( #1387
norbi2fraktal
van mind a 2 pc-re

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
A 2. része igen. Azzal rendelkezem is, az elsõrõl nem tudok.

Seth
Van pc-re az is. 1-2 rész, a 3 nincs, de az meg szóra sem érdemes

mflex
és ha az elõzõ részekkel végeztél, utána szerezd be a Dino Crisis-t :), tkm tudja, hogy az van-e pc-re<#wow3>

What about the forests?

wesker24
Az igaz hogy megy Xp-n de azért magától nem nagyon akart elindulni ám !

Azért meg kellett csinálni egy két lépsét hogy fel is települjön meg el is induljon !
Maxtreme
hát. Én még semmi olyan hibával nem találkoztam, amire azt mondhatnám h na.. ide kell az sp :)
Ellenben a Vista totál szopás volt sp nélkül, ez tény.

IMYke2.0.0.0
Nem fûlik a fogam feltelepíteni :)

Maxtreme
win7 64bit alatt is megy minden. Régi gamek is simán! :)

IMYke2.0.0.0
Ezzel végképp megnyugodtam.
<#worship>
Jó ideig nem is váltok újgenerációs OS-re. <#nyes><#nevetes1>

norbi2fraktal
tényleg jóó??akkor thx

amugy nagy CAPCOM fan vok:)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Maxtreme
nálam asszem 2 B lett, a többi mind a va S.. de otthon meglesem :)

Csibusz
Hello valaki meg tudná nekem mondani, hogy, hogy kell megoldani, hogy hamachin tudjak játszani? Mert ahogy látom, Win Live-os játék, és azt hiszem ennél is át kell valami írni, mint a GTA-ban. De mit és hol? Szájbarágósan ha lehetséges=)
Köszi elõre is.
grebber
LOL nem a legjobb na elmész a fenébe én A-betüt max a billentyûzetemen látok <#taps>

Next PC upgrade: 2022