Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
What about the forests?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
kezd izgi lenni a játék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki végigvitte mondja már meg hogy ölte meg ezt a gyík csávót végén? van 200töltényem és ennyi😄 kb 20x meghaltam már és most már idegesít :S
Hardveres hiba kizárva...Minden más mûködik.Nem melegszik túl a kari semmi.
Azóta tettem fel új videókari drivert, vista sp2-t, minden szart, de így is fagy-.-" Reloaded verzió.
Valaki tud segíteni?
kösz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Tényleg nehéz egy játék de legalább van kihívás benne! pl: rögtön legelején szaladjatok el nem érdemes ölni nincs elég lõszer! 😄
ez mi a rák? Hol van ez??
ui:tudnál még coops gamékat irni ami megy hamachival
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ezt találtam probálja ki aki szeretné tolni megy-e!
"1. Legyen mûködõ Hamachi kapcsolat a két gép között ( Ezzel most nem akarok foglalkozni, gondolom mindenkinek menni fog ).
2. Ide regisztráljatok -----> http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=77&start=0 vagy máshonnan szedjétek le a TeknoGods.dll Beta 12-õt ----> majd csomagoljátok ki v.hova (de még ne indítsátok el)
3. Végezzétek el a következõ beállításokat
- Futtassátok a regedit-et
- Keressétek meg az XLive-ot. Itt találjátok ----> HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive
- Itt jobb klikk az üres mezõre ----> új ----> karakterlánc (angolul string), a neve pedig legyen ConnectionOverride
- Utánna erre a fájlra jobb klikk ----> módosítás (avagy modify) ----> és az értékének adjátok meg ezt ----> Whatever VPN you use ----> és nyomjatok az OK-ra
4. Mindkét gépen fusson a játék. (még csak a menünél tartunk)
5. Ha már fut a játék indítsátok el ezt onnan ahova kicsomagoltátok ----> DLLLoad.exe (ha jó akkor ezt kell kiírnia ----> Resident Evil 5 DirectX 10 found, injecting ..... aki DirectX 9-et használ, annak értelemszerûen az üzenetben lévõ DirectX 10 helyett DirectX 9 jelenik meg)
6. Ezután v.melyik gépen Play Game/New game vagy Continue, esetleg Chapter Select. A lényeg, hogy elinduljon maga a játék.
7. Ha már megkapta ez a felhasználó az írányítást, akkor a másik gépen Play Game/Join/Quick Match
8. A következõ checkpoint után megkapja ez a felhasználó a Sheva fölötti írányítást vagy, ha nem akar várni, akkor az aki a játékot indította nyom egy escape-et és restart checkpoint, így az utolsó checkpointtól együtt mehetnek és nem kell várnia a második játékosnak. "
Next PC upgrade: 2022
Regisztrálni kell, aztán töltheted <#nezze>#nezze>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Btw tudom, h off, de minden ezzel kapcsolatos fórum kihalt és jó lenne dumálni egymással gém közben
miért van az, h:
1. a haverom alig hallja mikin keresztül a hangomat akármilyen programban (msn, skype, stb), azonban a mik tuti, h jó
2. miért halkul folyamatosan a mikrofonom hangereje a volume controlban, amikor a haverom beszél az övébe
3. nála miért hallatszik az összes hang, amit én az én gépemen hallok (pl elindítottam zenét és õ hallotta nála, mintha mikibe nyomnám), fülesem van, nem hangszóróm, szal nem bírta onnan visszahallani.
Egyébként eddig minden jó volt, sacred 2-ben is használtuk a skypet pár hónapja és jó volt. Azóta nem változtattam fülest és hangkártyát, vagy bármilyen hardvert se. (graf kártyát kivéve). köszi elõre is a helpet.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Köszi😄
Jah és késõbb ugye lesz nagyon inventory
Egy kis kérdésem lenne... valamit lehet azzal kezdeni hogy a menü Angol egykét helyena többi helyen meg kína vgay rák se tudja mien nylevü....Reloaded Verzio... ezért bese tom normálisan állítani a gamet:S
Pls vki segítsen😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Rezi 0
Rezi 1
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
Ha nincs, akkor meg majd csak összeguglizom valahonnan 😊
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal