4185
  • wesker24
    Ezek egy fajta kék medálok amik arra jók hogy a Bonus Featuresben fel lehet oldani különféle figurákat !! Mint a Resi4-ben a céllövölde !

Meg arra is jó hogy Chris és Sheva ujabb costume-ot kap ! Chris-hez 25 kell Sheva-hoz az összes mind a 30 !
  • xxxpaulxxx
    Mire jók ezek a kék BSAA logók amúgy?:D

És liveon ezekkel a kapott pontokkal (achikért) mit tudunk csinálni?
  • xxxpaulxxx
    Ezt marha jó coopban játszani:D
    már 2-2nél tartok... és egy srác csatlakozott hozzám bow-al:D:D:D
    Szóval aratás volt rendesen... ráadásul a srác lövögette a BSA logókat is:O Amiket én is megkaptam:O
    Fasza!:D
    Jah és a srác végig beszélt hozzám mikrofonon, szóval nem csak ventrivel vagy tsel lehet ezek szerint:)
  • xxxpaulxxx
    és ez neked miért jó?:D
  • Maxtreme
    Ennyire fanatikus azért nem vagyok xD
    Elég volt nekem a 30BSAA emblema is xD
  • DarkSector
    az igaz, de szerintem a karakterek vagyányabak.
  • DarkSector
    akinek meg acsikkal lesz majd gondja, az irjon...:D
    1000/1000 acsi....:D (deszép is volt...ez a pillanat.)
  • Maxtreme
    Amúgy csak én érzem úgy hogy a 4 jóval nehezebb volt? Főleg a főboss-ok.. a Pl Krausert az 5-ben nem sikerült felülmúlni az 100 xD
  • DarkSector
    háát xbox-on kitanultam 1-2dolgot csak gondoltam szolok nehogy ez végett akadjon el valaki...
    amugy a 4.ben is müködik...
  • Maxtreme
    hát de tényleg. Ilyen gombnyomogatós helyszínt 1x qrtam el, mikor az 1ik gombot kellett nyomni vagy 30 secig mint az állat, utána gyorsan elváltott 1 másikra :D
    De am abszolút nem volt nehéz 1ik sem. A 4 sokkal durvább volt e téren :) (is)
  • gabe paul logan
    "No! Dont go!" ...vászon golyóállómellényben xD ilyen jelmezeket varrtak anno a szülők farsangra általánosban meg oviban xD
  • xxxpaulxxx
    Oo
    És bejön?XD
    én rátapadtam mindig a gombokra de csak azokat nyomtam amiket kellett
    ha valaki béna az béna:D
  • CroftManor
    ahha értem :)
    egyébként most h így másodszori futok neki és a shotgunra végtelen töltényt kaptam, miután ugye upgradeltem, így a szárnyas denevért első megfekvésre kinyírtam :D
  • DarkSector
    amúgy hallom sokaknak van gondja....baja...
    most a QTE-hez szeretnék segítséget adni, ha valakinek nem menne a QTE, akkor egyszerű a megoldás....ALAPESETBEN TAPADJATOK RÁ AZ A+D+F+V GOMBOKRA....EGYSZERRE !!! ÉS EZEKET nyomogassátok EGYSZERRE....ENNYI.
    köszönöm a figyelmet...ennyi
  • DarkSector
    az offline és onlineokat is ide menti le a sajátodban van...My Documents -> CAPCOM -> Resident Evil 5 ->
  • Kindred Blades
    Nem túl régi játék, én vagy egy éve játszottam végig egy kollégánál Wii-n.
    Lényegében végigvezet a játék első három részének történetén, plusz egy ráadás darabon, sokszor új szemszögekből.
    Egész jól eltalált darab, legalábbis hangulatos, a videók pedig rengeteg információval szolgálnak a történtekkel és a történtek közötti kapcsok hátteréről.
    És Wesker kifejezetten jó fej :))
  • Seth
    Külön meg kell venni az extrákban minden fegyverhez. De azt is csak akkor lehet, ha az adott fegyver ki van maxolva
  • CroftManor
    érdekes, új játékot kezdtem, ki lehetett választani a végtelen lőszert, meg h kivel akarok menni, de a végtelen lőszer mégse lett végtelen :S
  • grebber
    Pénteken van kedve valakinek coopzni ??(Csak ekkor érek rá 4-5 órát egyhuzamban)
  • Balázs 17
    most néztem meg 2-t találtam meg:D
  • Maxtreme
    youtube
  • xxxpaulxxx
    YT?
  • Maxtreme
    hát bazz én is majdnem vért hugyoztam mire mind megtaláltam (jó 1-2-nél a YT a barátom volt xD Máskülönben az életbe nem leltem volna őket meg oylan helyen vannak.)
  • xxxpaulxxx
    én az egész játék alatt találtam 1et...
  • xxxpaulxxx
    pedig nem igényel nagy logikát:D
  • stevenson1988
    logika nulla ahogy látom
    amelyik tükör a képen van a kari mellett, na azt forgasd be legelőször így amit utoljára kell majd beforgatni az kívülről is elérhető azaz nem ragadsz bent
  • grebber
    Mondom akkor nem jó mert kilehet menni mindig!
    AKárhogy forgatom őket, csak így jó, de akkor nemtudok kimenni :(

• Shep
    Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a win7-et (de minek?) és át akarom rakni a mentéseimet xp-ről. Igen ám a fileokat átrakom ,de az offline live profile filejai hol vannak, vagy mit kell ahhoz átmásolni?
  • grebber
    Akkor szarul csináltad
    Basszus...amikor a fényeket kell forgatni, megcsinálom hogy minden okés legyen, de a lézerek bekerítenek...

hogy tudok kijutni onnan?
  • Seth
    2007 végén, Wii only cucc
  • CroftManor
    Egyébként ez a Umbrella Chronicles mikor jött ki?
    Én eddig nem hallottam róla. Csak a Resi 3-tól kapcsolódtam a játékba.
  • grebber
    Eredetivel nincs ilyen gond és egy 2000ft-os live játékkal már annak veszi!
  • szapor
    hali, az lenne a gondom hogy haverral akarunk coopozni és hamachival próbáltuk de nem megy sehogy vhogy máshogy nem megy? vagy eredeti kell?
  • IMYke2.0.0.0
    Én tegnap vagy 1 órát kolbászoltam... :)
    Aztán mellette lévő szobor újra aktiválás, és ment.
    áh rájöttem...
    Ennél a chapternél van egy rész ahol elakadtam.

Sheva megáll egy szobornál és elküld egy más színű szoborhoz, amit látok is, de nem találom az odautat :(

• Kindred Blades
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyakorlatilag már a Spencer kúria után. Meghalt, feltámadt, brr, és egyre kevésbé volt ember, az ereje pedig egyre inkább kiteljesedett.
    Lényegében az Umbrella bukásáért sem csak Chris és társai felelősek, hanem Wesker is - ő nyuvasztotta ki az Oroszországi komplexum vezetőjét, és a filmben feltűnt (aminek leginkább csak a címe állt összefüggésben a játék univerzumával), játékban cameo-t tett Vörös Királynőt is.
    És amíg mindezen dolgozott, egyre erősebb és erősebb lett; ahogyan a teste kezdett megbarátkozni a vírussal.
    http://www.youtube.com/watch?v=-qYpGrZTdOw
    http://www.youtube.com/watch?v=HKmqrkZshfQ

Én egyébként bírom Weskert.
  • norbi2fraktal
    Akinek Radeon X-es széria jutott,és játszana a game-el az szedje le ezt tömörítse ki majd tegye a játék fő könyvtárába, jó játékot