4185
-
#2145 Ezek egy fajta kék medálok amik arra jók hogy a Bonus Featuresben fel lehet oldani különféle figurákat !! Mint a Resi4-ben a céllövölde !
Meg arra is jó hogy Chris és Sheva ujabb costume-ot kap ! Chris-hez 25 kell Sheva-hoz az összes mind a 30 ! -
xxxpaulxxx #2144 Mire jók ezek a kék BSAA logók amúgy?:D
És liveon ezekkel a kapott pontokkal (achikért) mit tudunk csinálni? -
xxxpaulxxx #2143 Ezt marha jó coopban játszani:D
már 2-2nél tartok... és egy srác csatlakozott hozzám bow-al:D:D:D
Szóval aratás volt rendesen... ráadásul a srác lövögette a BSA logókat is:O Amiket én is megkaptam:O
Fasza!:D
Jah és a srác végig beszélt hozzám mikrofonon, szóval nem csak ventrivel vagy tsel lehet ezek szerint:) -
xxxpaulxxx #2142 és ez neked miért jó?:D -
#2141 Ennyire fanatikus azért nem vagyok xD
Elég volt nekem a 30BSAA emblema is xD -
#2140 az igaz, de szerintem a karakterek vagyányabak. -
#2139 akinek meg acsikkal lesz majd gondja, az irjon...:D
1000/1000 acsi....:D (deszép is volt...ez a pillanat.) -
#2138 Amúgy csak én érzem úgy hogy a 4 jóval nehezebb volt? Főleg a főboss-ok.. a Pl Krausert az 5-ben nem sikerült felülmúlni az 100 xD -
#2137 háát xbox-on kitanultam 1-2dolgot csak gondoltam szolok nehogy ez végett akadjon el valaki...
amugy a 4.ben is müködik... -
#2136 hát de tényleg. Ilyen gombnyomogatós helyszínt 1x qrtam el, mikor az 1ik gombot kellett nyomni vagy 30 secig mint az állat, utána gyorsan elváltott 1 másikra :D
De am abszolút nem volt nehéz 1ik sem. A 4 sokkal durvább volt e téren :) (is) -
#2135 "No! Dont go!" ...vászon golyóállómellényben xD ilyen jelmezeket varrtak anno a szülők farsangra általánosban meg oviban xD -
xxxpaulxxx #2134 Oo
És bejön?XD
én rátapadtam mindig a gombokra de csak azokat nyomtam amiket kellett
ha valaki béna az béna:D -
#2133 ahha értem :)
egyébként most h így másodszori futok neki és a shotgunra végtelen töltényt kaptam, miután ugye upgradeltem, így a szárnyas denevért első megfekvésre kinyírtam :D -
#2132 amúgy hallom sokaknak van gondja....baja...
most a QTE-hez szeretnék segítséget adni, ha valakinek nem menne a QTE, akkor egyszerű a megoldás....ALAPESETBEN TAPADJATOK RÁ AZ A+D+F+V GOMBOKRA....EGYSZERRE !!! ÉS EZEKET nyomogassátok EGYSZERRE....ENNYI.
köszönöm a figyelmet...ennyi -
#2131 az offline és onlineokat is ide menti le a sajátodban van...My Documents -> CAPCOM -> Resident Evil 5 -> -
Kindred Blades #2130 Nem túl régi játék, én vagy egy éve játszottam végig egy kollégánál Wii-n.
Lényegében végigvezet a játék első három részének történetén, plusz egy ráadás darabon, sokszor új szemszögekből.
Egész jól eltalált darab, legalábbis hangulatos, a videók pedig rengeteg információval szolgálnak a történtekkel és a történtek közötti kapcsok hátteréről.
És Wesker kifejezetten jó fej :)) -
#2129 Külön meg kell venni az extrákban minden fegyverhez. De azt is csak akkor lehet, ha az adott fegyver ki van maxolva -
#2128 érdekes, új játékot kezdtem, ki lehetett választani a végtelen lőszert, meg h kivel akarok menni, de a végtelen lőszer mégse lett végtelen :S -
#2127 Pénteken van kedve valakinek coopzni ??(Csak ekkor érek rá 4-5 órát egyhuzamban) -
Balázs 17 #2126 most néztem meg 2-t találtam meg:D -
#2125 youtube -
xxxpaulxxx #2124 YT? -
#2123 hát bazz én is majdnem vért hugyoztam mire mind megtaláltam (jó 1-2-nél a YT a barátom volt xD Máskülönben az életbe nem leltem volna őket meg oylan helyen vannak.) -
xxxpaulxxx #2122 én az egész játék alatt találtam 1et... -
xxxpaulxxx #2121 pedig nem igényel nagy logikát:D -
#2120 logika nulla ahogy látom
amelyik tükör a képen van a kari mellett, na azt forgasd be legelőször így amit utoljára kell majd beforgatni az kívülről is elérhető azaz nem ragadsz bent -
#2119 Mondom akkor nem jó mert kilehet menni mindig! -
#2118 AKárhogy forgatom őket, csak így jó, de akkor nemtudok kimenni :(
-
#2117 Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a win7-et (de minek?) és át akarom rakni a mentéseimet xp-ről. Igen ám a fileokat átrakom ,de az offline live profile filejai hol vannak, vagy mit kell ahhoz átmásolni? -
#2116 Akkor szarul csináltad -
#2115 Basszus...amikor a fényeket kell forgatni, megcsinálom hogy minden okés legyen, de a lézerek bekerítenek...
hogy tudok kijutni onnan? -
#2114 2007 végén, Wii only cucc -
#2113 Egyébként ez a Umbrella Chronicles mikor jött ki?
Én eddig nem hallottam róla. Csak a Resi 3-tól kapcsolódtam a játékba. -
#2112 Eredetivel nincs ilyen gond és egy 2000ft-os live játékkal már annak veszi! -
szapor #2111 hali, az lenne a gondom hogy haverral akarunk coopozni és hamachival próbáltuk de nem megy sehogy vhogy máshogy nem megy? vagy eredeti kell? -
#2110 Én tegnap vagy 1 órát kolbászoltam... :)
Aztán mellette lévő szobor újra aktiválás, és ment.
-
#2109 áh rájöttem... -
#2108 Ennél a chapternél van egy rész ahol elakadtam.
Sheva megáll egy szobornál és elküld egy más színű szoborhoz, amit látok is, de nem találom az odautat :(
-
Kindred Blades #2107 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag már a Spencer kúria után. Meghalt, feltámadt, brr, és egyre kevésbé volt ember, az ereje pedig egyre inkább kiteljesedett.
Lényegében az Umbrella bukásáért sem csak Chris és társai felelősek, hanem Wesker is - ő nyuvasztotta ki az Oroszországi komplexum vezetőjét, és a filmben feltűnt (aminek leginkább csak a címe állt összefüggésben a játék univerzumával), játékban cameo-t tett Vörös Királynőt is.
És amíg mindezen dolgozott, egyre erősebb és erősebb lett; ahogyan a teste kezdett megbarátkozni a vírussal.
http://www.youtube.com/watch?v=-qYpGrZTdOw
http://www.youtube.com/watch?v=HKmqrkZshfQ
Én egyébként bírom Weskert. -
#2106 Akinek Radeon X-es széria jutott,és játszana a game-el az szedje le ezt tömörítse ki majd tegye a játék fő könyvtárába, jó játékot