Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Nekem az nem tetszik a játékban, h vihetsz magaddal 9 tárgyat, jó oké, fokozzuk a realitást, de ha van nálad 3 fegyver vagy 4 meg gránátok meg életerõ növelõ, akkor már nem tudsz felvenni lõszert, csak Sheva veheti fel aki nem tudja átadni nekünk mert nincs hely :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Seth
Nem, az a flashback már jóval késõbb játszódik.

PSN ID.: Beegabor

mflex
Nem tudom, hol tartasz, de elõször amikor a rakétavetõvel rálõsz , akkor elfogja kapni a rakétát, ekkor azonnal lõj rá valamelyik fegyvereddel, mert akkor a kezében felrobban, ekkor menj oda hozzá (amíg megbénul), majd szúrd bele a szérumot, a "landolás" után meg, mindig azt részt próbáld lõni, ami narancssárga-sárga színben kidudorodik a mellén vagy hátán.

What about the forests?

Amúgy ez ami ezzel a Chrissel, Jillel és Weckerrel történt az a Resi 1 eseményeit írja le?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hmm end of chapter 2-2
kezd izgi lenni a játék

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a potrohos denevér nagyon pofásan nézett ki😄

hi
aki végigvitte mondja már meg hogy ölte meg ezt a gyík csávót végén? van 200töltényem és ennyi😄 kb 20x meghaltam már és most már idegesít :S
solo
Helo, most nincs kedvem visszolvasni 350 hsz-t, szóval még mindig az a baj, hogy akármelyik módba próbálom(dx 10 vagy 9)10 perc játék után kifagy..Lelövi a monitort és kész.
Hardveres hiba kizárva...Minden más mûködik.Nem melegszik túl a kari semmi.

Azóta tettem fel új videókari drivert, vista sp2-t, minden szart, de így is fagy-.-" Reloaded verzió.

Valaki tud segíteni?
kösz.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Nekünk haverral coop-ban tökéletesen ment a játék és a hang is rendben volt csak néha visszhangzott amit mondott, de kibírtam!
Tényleg nehéz egy játék de legalább van kihívás benne! pl: rögtön legelején szaladjatok el nem érdemes ölni nincs elég lõszer! 😄

sznus
Néha beleakadok dolgokba, amik tõlem balra vannak. 😊 De ezzel gondolom nem vagyok egyedül. 😛 Oldalazás, menet közbeni tárazás mondjuk nekem hiányzik. De így is elvagyok vele. Én ezért nem nevezném tökéletesnek. Amúgy utóbbi idõk legjobb játéka, amivel eddig játszottam. Az elmúlt év termései nem igazán voltak ínyemre (akármilyen kategóriás játékról legyen szó). Ez mind hangulatilag, mind zeneileg... akárhogy jó... 9/10

És lehetséges hogy ennek a kihagyása miatt fagyott folyton szét a játék hamachival?
futtatás->regedit

ez a HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive

ez mi a rák? Hol van ez??
Folyton kifagy, egyébként a csatlakozás már sikerül, de még 3 percet se sikerült folyamatosan játszani. Van már valami megoldás erre?
samsung123
ja mi "simán" próbáltuknk hamachizni de nem jött össze...na majd kipróbáljuk ezzel amódszerrel...thx
ui:tudnál még coops gamékat irni ami megy hamachival

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy nekem kapsából azt irja ki, hogy nem kompatibilis a 64 bites rendszeremmel, probáltam vista 64bit en és windows 7 en is....esetleg Valaki ha segitene nagyon megköszönném, kellemes éjszakát, napot

grebber
Látom itt sose fogja leirni senki a hamachis coopot.
Ezt találtam probálja ki aki szeretné tolni megy-e!

"1. Legyen mûködõ Hamachi kapcsolat a két gép között ( Ezzel most nem akarok foglalkozni, gondolom mindenkinek menni fog ).
2. Ide regisztráljatok -----> http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=77&start=0 vagy máshonnan szedjétek le a TeknoGods.dll Beta 12-õt ----> majd csomagoljátok ki v.hova (de még ne indítsátok el)
3. Végezzétek el a következõ beállításokat
- Futtassátok a regedit-et
- Keressétek meg az XLive-ot. Itt találjátok ----> HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive
- Itt jobb klikk az üres mezõre ----> új ----> karakterlánc (angolul string), a neve pedig legyen ConnectionOverride
- Utánna erre a fájlra jobb klikk ----> módosítás (avagy modify) ----> és az értékének adjátok meg ezt ----> Whatever VPN you use ----> és nyomjatok az OK-ra
4. Mindkét gépen fusson a játék. (még csak a menünél tartunk)
5. Ha már fut a játék indítsátok el ezt onnan ahova kicsomagoltátok ----> DLLLoad.exe (ha jó akkor ezt kell kiírnia ----> Resident Evil 5 DirectX 10 found, injecting ..... aki DirectX 9-et használ, annak értelemszerûen az üzenetben lévõ DirectX 10 helyett DirectX 9 jelenik meg)
6. Ezután v.melyik gépen Play Game/New game vagy Continue, esetleg Chapter Select. A lényeg, hogy elinduljon maga a játék.
7. Ha már megkapta ez a felhasználó az írányítást, akkor a másik gépen Play Game/Join/Quick Match
8. A következõ checkpoint után megkapja ez a felhasználó a Sheva fölötti írányítást vagy, ha nem akar várni, akkor az aki a játékot indította nyom egy escape-et és restart checkpoint, így az utolsó checkpointtól együtt mehetnek és nem kell várnia a második játékosnak. "

Next PC upgrade: 2022

SigS
http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=84

Regisztrálni kell, aztán töltheted <#nezze>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Kipróbáltuk haverral hamachin és crashelt nekem a játék, de holnap kipróbáljuk 11-es teknogods-al azzal tán jó lesz.
Btw tudom, h off, de minden ezzel kapcsolatos fórum kihalt és jó lenne dumálni egymással gém közben
miért van az, h:
1. a haverom alig hallja mikin keresztül a hangomat akármilyen programban (msn, skype, stb), azonban a mik tuti, h jó
2. miért halkul folyamatosan a mikrofonom hangereje a volume controlban, amikor a haverom beszél az övébe
3. nála miért hallatszik az összes hang, amit én az én gépemen hallok (pl elindítottam zenét és õ hallotta nála, mintha mikibe nyomnám), fülesem van, nem hangszóróm, szal nem bírta onnan visszahallani.
Egyébként eddig minden jó volt, sacred 2-ben is használtuk a skypet pár hónapja és jó volt. Azóta nem változtattam fülest és hangkártyát, vagy bármilyen hardvert se. (graf kártyát kivéve). köszi elõre is a helpet.
Maxtreme
no 😊

watto
Engem az zavar, ha gyalogolok, olyan mintha remegne az emeber és 2 lépés helyett kb 15öt hallok . nagyon idegesítõ :S

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

HEEELP, hamachin akarom tolnííí. 😄
Nálatok is van olyan "bug" hogy néha az emberkék így szépen lassan mennek, majd mintha odateleportálna egy helyre... hirtelen ott terem...

Segítsetek már, nem tudom letölteni ezt a szar: TeknoGods_Beta12.rar-t. Mi a rákért? Folyton azt írja, hogy a forrásfájl nem olvasható vagy mi a rák. És a teknogods.dll-t pl ki se tudom belõle szedni. Mi a faszomért? Bárhonnan próbáltam letölteni.
Bence94
üdv! ki szerettem volna próbálni a játékot de nem sikerült! driverinternal error hibával kilép amikor játszanék! mi lehet a probléma ? bencsmárknál is ez volt.a gépem:p4 3.8 OC.ati x1950 pro 512 mb,2 gb ram,xp 32 bit.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme

<#idiota>

XD
Köszi😄

grebber
Kettõ egyszerre azt kardozgatni vele!<#taps>

Maxtreme
nagyon sem, és nagyobb sem lesz.

Maxtreme
Kár hogy az elkektroshock botnak nincs upgradeje.. pedig szívesen látnám nunchaku-ként vagy mittom <#idiota><#idiota>

wedge31
Megvenni meg a elektromos botot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Te magad döntsd el.Én csak a kis pisztoly upgradeltem meg Shevanak egy gépfegyvert és ennyi.

abban tudnátok segíteni, hogy milyen fegyvereket érdemes megvenni, upgradelni, ilyesmi... van errõl valami leírás?

Jah és késõbb ugye lesz nagyon inventory

most miért? Csak minden 5. kérdés ez😄

grebber
Ezt nagy piros betûkkel kéne a bannerba tenni.LAUNCHER exével indítsad ott van nyelvi beállítás lehetõség!

gagax
Hali!

Egy kis kérdésem lenne... valamit lehet azzal kezdeni hogy a menü Angol egykét helyena többi helyen meg kína vgay rák se tudja mien nylevü....Reloaded Verzio... ezért bese tom normálisan állítani a gamet:S
Pls vki segítsen😄

Köszi. Megpróbálom.
grebber
Tegyél le elé aknákat vagy dobáld gránáttal és amikor megfekszik lödd a farka alatti piros részt!

gabe paul logan
Nem tudom kinek szúrt szemet, de a Code:Veronica óta Chris az idõt valószínûleg egy konditeremben, szteroidok és táplálékkiegészítõk társaságában tölthette el...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Lehet hogy ezt már privibe kellett volna..Dolphin ez egy GC emu, viszont utána kell nézni melyik verziója viszi a legjobban a játékot és hogy milyen beállításon...az a baj hogy nagyon régen próbáltam és anno a vizsgák miatt félbe is hagytam a játékot meg a memóriával volt gondja az emunak és leszartam. PEdig tényleg megéri...
Rezi 0
Rezi 1

Sziasztok. Nem is tudom, asszem a harmadik chapternél van az az ellen, ami a teherautóból jön ki, valami szárnyas hernyóféle. Azt hogy kell kiiktani legkönnyebben? Mert a rosszabbik módszert már megtaláltam: a sehogyant.
wesker24
Aza te bajod hogy nem tudsz vele mit csinálni ! Semmi baja sincs a Reloaded verziónak mindenki azzal tolja és semmi gond nincs vele !
Kandurex
A huszárok ne továbbja <#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Empty
Ennyi! Lomtár! Reloaded meg bekap6ja vagy aki föltöltötte a hibás verziót! <#banplz>

Seth
PC-n fejlesztették nem pc-sek részére, ennyi. Konzolra készült, konzolos irányítással.

PSN ID.: Beegabor

Van abban spiritusz, amit mondasz. Ezeket hogy is lehet PC-n mûködésre bírni? Ha valakinek van rá pár perce, akkor megköszönném, ha leírná.

Ha nincs, akkor meg majd csak összeguglizom valahonnan 😊
Empty
Már mountolásnál sincs semmi! HD4850

norbi2fraktal
vga??

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
én nem szeretném kipróbálni mer akkor egész nap azt nyomnám😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Empty
Akkor a géppel van valami! Csak fölvillan egy fekete kép de feladatkezelõben sem fut!

gabe paul logan
1 kérdés, miért nem a Gamecube-os 1. és 0. részt játszátok pc-én??? Miért a 2poligonosat?