4185
-
#2185 Most őszintén... hú, rám ragadt... a MOD-okat bele kell csomagolni a játék fájljaiba?
Akkor ezek nem is igazi MOD-ok - nem különálló állományok.
Szomorú vagyok.
-
#2184 a kb 10gb-s játékot?
Hát nem nagyon hogy őszinte legyek xD -
#2183 Perverz gondolatom támadt: Nincs kedved ezt az általad szépen összerakott, egybegyűrt MOD-rengeteget feltenni a nemes Resident Evil 4 rajongóinak nagy-nagy örömére?
Úgy, ahogy van - hogy nekünk semmit se kelljen csinálni, csak indít, bámul, élvez...
-
#2182 ja meg az 1.1 patch ugye alap. Az az első, anélkül semmi nem fog müxeni :) -
#2181 Ez nem 1, hanem bazi sok mod összegyúrva. -
#2180 Nos. Ami biztosan kell hozzá:
- Enb series 075b
- Texturapack.. namost igen. Ebből van már kismillió. Megmondom őszintén fogalmam sincs melyiket használom. Sőőt asszem kevertem őket :/
- Highres leon jacket mod (asszem ez a neve)
- Highres hair for leon
- x360 button replacer (vagy ha neked bill kell, akkor értelemszerűen keyboard)
Ha eszembe jut még, akkor írok.
-
#2179 Jóvanna! Respect!
Ha szabad kérdezni, honnan van a "javítás"? -
#2178 Biztos, hogy PC?
Bazd írtam hogy ÉN készítettem a videot... akkor szted fake?
A gombokat meg szintén én cseréltem le, mert x360 controlerrel nyomom. -
#2177 Nekem ez kell!!!!!!!!!! Utoljára nem így nézett ki nálam a 4 :O
Biztos, hogy PC? Túl szép, hogy igaz legyen Ez hivatalos mod vagy fun-ok hozták össze? :O Az sem bánnám ha hivatalos, megveszem oszt upgrade-elem. Már rég tervbe volt a játék megvétele, de vmi mindig közbe jött :( De ezekután prioritás kap a RE 4 :)
De látom X gomb volt kiírva a cselekvéshez. Biztos nem fake? :S -
#2176 a vakoknak (akinek nem inge) itt 1 video az alapról. Amennyiben még ezután sem lát különbséget, forduljon szemorvosához, gyógyszerészéhez :)
Imike: Pill gondolkozok, aztán írom :) -
#2175 Köszi a képeket - 'asztakurva', nem kicsit tuningoltak a MOD-ok!
Gondolom, azért ezeknél több kellett a videón látható eredményhez:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Miket használtál - tudom, sokra nem emlékszel, de hátha?
-
#2174 hm?
nálam tökéletes.
itt van még 1 és még 1 kép
#2172: Gratulálok. :) -
#2173 Én konkrétan nem... mert a képed első 1/20-a látszik csak.
-
#2172 szürke helyett zöldesbarna lett a kép
talán több repedés van a fadeszkákon
kb ennyi -
#2171 De ugye nem azt akarod mondani hogy nem látsz mást difit, mert rögtön lekaparom magam :))) -
#2170 majdnem. Dof xD -
#2169 lett köd? -
#2168 mivel itt már annyi Resident evilről volt szó mind égen a csillag. :)
Csináltam 1 videt arról hogy mi lett a 4-ből, pár gigás, (és jó pár órás összerakás) javítás után :)
Node először is, az alap ami ugye ez:
és akkor most a vid... :)
még vannak benne hibák, (az effektekben) de ezen még tuti javítanak. -
xxxpaulxxx #2167 tudod, ízlések és pofonok:D
Amúgy szerintem sokkal jobb ez, mint a négy... pont a már valak iáltal említett üresjáratok miatt nem bírtam a 4et annyira, de attól függetlenül az is jó
Viszont itt ez a coop mód... odabasz:D -
#2166 Nem baj, csak - még az elején - olvashattunk olyat, hogy ez a rész a sorozat meggyalázása (és szinonímák).
Ezért írtam.
-
xxxpaulxxx #2165 és ez miért baj?
ha másoknak nem tetszene akkor valszeg nem lenne ilyen aktív a topic:D -
#2164 Akkor az Outbreak 1-2 kilöve akkor már csak a Resident Evil Zero maradt a többit kijátszottam ! -
#2163 Outbreak-eket, Dead Aim-eket,Survivor-okat nyugodtan ki lehet hagyni, majdnem semmit nem adnak a fősztorihoz -
#2162 Elég sok minden kiderül Weskerről és az RE CVX-ben felváltva játszható Claire és Chris is ! Söt az RECVX-ben is van Mercenaries mód ! -
#2161 Jah és ne hagyd ki a Resident Evil Code Veronica X-et se ! Ami persze csak konzolra jött ki de PCSX2 emuval ma már tökéletesen játszható !
Amugy a Resident Evil Code Veronica X az a Resident Evil 2 folytatása !
A 9 Resident Evil részből eddig csak 5 részt vittem végig ! A resi 1-2-3-4+ az RE CVX-et vittem végig ! A Resi 5-öt most játszom !
De még ott van a Resident Evil Zero és a Resident Evil Outbreak Files
1-2 persze ezek csak konzolra jelnetek meg ! -
#2160 Az tényleg jó lesz - főleg fáradt munkanapokon :)))
[A RE-sorozatot elejétől fogom elkezdeni, de nagyon bizserget a 4-es már!]
-
#2159 A 4-ben gyakran vissza kell térni a már bejárt helyszínekre is, tehát emiatt is hosszabb, és jóval több kincset lehet gyűjtögetni, a térkép is jelzi őket, ha megveszed az árustól. A 4. rész sztem messze hangulatosabb játék mint ez, illetve ott az Ada Wong-os külön történeti szál is hozzádob a játékidőhöz egy plusz 4 órát. -
#2158 Jah, az volt. -
#2157 Ezt megnézem majd otthon!
A #2150-es hozzászólás(om) utolsó előtti képe nem abból lehet?
Ott kellett azt csinálnom, hogy kiválasztottam egy scene, és kaptam X időt, hogy agyusztáljam a zombikat - közben ugye kaptam a kimentést jelző rádióhívást is - és láthatóan "C" osztályzatot értem el, mert első blikkre fogalmam sem volt, hogy akkor ez most sima hent, vagy taktikai ostrom... :Ö
-
#2156 Nem, a menüben ha emlékszel rá,volt egy kérdőjeles opció, na az az.
Mindenképp érdemes kipróbálni,nagyon addiktív tud lenni,plusz lehetsz Jill-el és Weskerrel,persze képességeik nélkül :( -
#2155 Akkor ezért írta ki ezt [saját kép]:
Tehát, ez nem nehézségi szint?
-
#2154 A 4. rész nekem olyan 23 óra körül volt elsőre. Volt benne 1-2 vontatottabb,hosszabb rész, talán emiatt is rövidebb az 5,mert szerintem ebben most nem volt ilyen
A Zsoldos az nem nehézségi fokozat, hanem egy ketrecharc szerű tömeggyilok. Adott arénában,területen kell adott időre sok pontot elérni minél több ellenfél likvidálásával.
Persze van magasabb nehézségi fokozat is, a Professional -
#2153 Akkor megnyugodtam.
Ettől a játéktól is - lejjebb valahol olvasható - sok játékidőt reméltem [bennem is van egy kis hiba, hiszen nem keresgéltem az emblémákat stb.], de csak 12 és fél óra kellett...
Azért, remélem, Zsoldos fokozaton szívósabb lesz.
-
#2152 A Resident Evil5 az jóval egyszerübb volt már mindennél !
A Resident Evil 4 na az már sokkal hosszabb játék szivosabb Bossok pl Krauser rengeteg kombózás pl Bossoknál zombiknál !
Én amikor elösözör végigijátszottam teljesen elejétől a végéig mire a final chapterhez jutottam addig a játék időm nekem 68 óra volt és ebben benne volt minden ! Na és persze ott van a 2 mellék küldetés is meg a Mercenaries is ! -
#2151 Kövezzetek meg, de nekem tetszett/ik ez a játék.
Életem első Resident Evil-je.
Biztos olyan egyszerű - a többiekhez képest - mint a bot, de így, esténként, munka után tökéletes volt.
A többire is sort kerítek, mert rettentő módon érdekelnek az előzmények!
[A játékban olvasható naplók, feljegyzések és a könyvtár is elégséges infót ad, de mozgásban, átélve biztosan más lesz és lenne.]
-
#2150 Hát vége...
Ez a jelenet nagyon jó volt!
"Don't trust your partner?"
- s ehhez lázni kell a jelenetet -
Az interaktív film vége nálam, NORMÁL szinten:
"Ő" szívós ellenfélnek bizonyult:
És mostantól - 9 nap alatt tudtam végigjátszani normálon - megyek Mercenaries módban, meg a kihívásban:
Sheva-val nyomattam kicsit, próbaképp
S ebben a szettben fogom nyomni a nehezebb szintet:
-
#2149 Az indító pultban az elején, ahol ki lehet választani, hogy DX 9v10 legyen. Ott van egy Language menü, ahol a második az angol. -
#2148 Srácok nálam a menü egy része, főleg az almenük japán v. kínai feliratúak.
Áttudom ezt valahogy állítani? (reloaded verzió) -
#2147 Én ezt a részt úgy oldottam meg h felmentem live-ra és meghívtam egy vadidegent játszani aki megcsinálta helyettem.Adtam neki cserébe egy tojást:) -
xxxpaulxxx #2146 áhh értem, köszi:)