Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Sorry ha volt már róla szó, de nincs valami trükk amivel, az összes titok, fegyver etc a tarsolyomba kerülne, nincs kedvem az összes pályát újból végignyomni, viszont a majd 100.000-ért feltuningolt magnumomat szívesen kipróbálnám pár falubelin 😄DD

<#conf>

What about the forests?

mflex
Gondolom, itt többnek az a gondja, hogy már telepíteni sem tud, az "ákombákom" betûk miatt, nem tudja melyik gomb a yes, meg folytatás etc...<#nevetes2>

What about the forests?

DarkSector
énis valamelyik rohadékkal próbáltam valami norbifuck-all....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez nagyon keményXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Aham... már nincs fenn a forráson sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De nálam miért nem jelenik meg?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "Launcher"-ben lehet beállítani! Íme...
[Csokis hozzászólása, képe]

wesker24
Egyetértek ! <#eljen>
wesker24
Nem a telepitésnél kell átállitani a nyelvet hanem amikor felrakta akkor a Launcher.exe-t kell inditani és ott felül a Languages fülben lehet átllitani angolra !
IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, TEGYE VALAKI a banner alá az indító menü képét, amit korábban Csokis behelyezett a topikba, a nyelvválasztással!

Sziasztok!

A menü angol illetve kinai keverék. Mitõl?
Reload van meg. A telepitésnél nem lehet állitani a nyelvet😞(

Please help.

Elõre is köszi mindenkinek!!
wesker24
Azt tudtad hogy csak az orogina Re1 verzióban

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak az original RE1 egyik ending videojában rágyujt Chris egy cigire a többi verzioból mind kivágták ezt a részt !
wesker24
De attól függetlenül egés jól néztek ki nem ? fõleg JIll de még ott volt Rebbeca is !
wesker24
Söt van olyan befejezés is ahol csak egyedül vagy !

Az intro-t elnézve Chrisnek olyan nézése volt mint Schwarzinak !<#vigyor>
wesker24
Jah láttam szerintem egész jól néztem ki ! <#hehe>
Seth
AKkora nagy befejezésekre nem kell számítani. Kettõ, három vagy négy személy lesz a végén a helikopteren, ráadásul béna Zs kategóriás színészekkel ( igen,az elsõ resiben élõ szereplõk voltak XD, nézzétek meg Weskert hogy nézett ki az intróban XD

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Húúú... 😊

wesker24
Ha jól számoltam 8 befejezése van a Resi 1-nek 4 Chrisnek 4 Jillnek !

De ez attól függ hogyan játszod végig a Resi 1-et !
Törölt felhasználó
Az volt a baj, köszi!
norbi2fraktal
nem tudom én is próbáltam DarkSector haverommal de nem jött össze<#mf2>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
A Mass Effect-et még nem sikerült befejeznem - állítólag, annak is vannak alternatív befejezései.

IMYke2.0.0.0
Nem értettelek félre - én szeretem az alternatív befejezéseket, és igyekszem az összeset meg is nézni, odáig eljutni.

wesker24
Félre ne érts az 5-6 ending video nem azt jelenti hogy 5-6x-szor kell végigvinni közel sem igy van ! Arra mondtam hogy 5-6 befejezése van a játéknak hogy hogyan fejezed be a játékot ! Mondjuk pl ha csak egyedül jutsz ki a kastélybõl akkor a 6 befejezés közül azt a videot rakja be amikor egyedül jutsz ki ! Többféle képpen is végig lehet vinni a játékot story közben szépen kialakul !
DarkSector
Miért van az hogy kifagy a játék coopozás közben ha fix 1.2-est használunk?
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah thx mostmá rájöttem...😄

Seth
Ki lehet nyírni, csak kezdetben nincs elég lõszered hozzá. Na majd a pálya újrajátszásnál lehet adni neki vmi durvával 😊

IMYke2.0.0.0
Én 12 éve W-A-S-D-vel játszom.

farferi:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bárdost nem tudod legyõzni - fuss ki mögötte a faluba, tápolj az ott található lõszerekkel, az aktatáskából vedd magadhoz a géppityut, gyilkold a zombikat és futkározva várd meg, míg megérkezik a helikopter!

Maxtreme
igen, én mindig azzal játszok, soha nem wasd-vel :-)

norbi2fraktal
bocs félre érthetõ voltam, inkább úgy írom, hogy tudtok ti a nyilakkal játszani?? nem egyszerû dolog, nálam mindig az alap wasd a jóó, sorry max,ja és tisztelet a kivételnek

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

MerlinW
"game-lni" ... pff
A "játszani" szó tényleg ennyire bonyolult?😊

[merlinw.org]

Most kezdtem de már az eleje nem megy.A kivégzés után a zombikkal még elbírok de amikor a hóhér megjelenik a fejszével valamelyikünket elõbb-utóbb megöli. Mit kellene csinálni? Vagy ha már itt elakadok ne is folytassam?<#szomoru1>
Maxtreme
akkor még1x...... átállítod az options-be..

norbi2fraktal
nyilakkal hogy lehet game-lni??

Seth
A nyilakra konfigoltad a WASD-ot? A nyilakra alapra ezek a parancsosztások vannak,azokat is rakd máshova,mert úgy látszik nem törli

IMYke2.0.0.0
Azt a mindenit!
Hát az nem kevés játékidõt sejtet - félek, nem lesz rá mostanság. Munka mellett lesz akkor vagy 2 hónap 😞

wesker24
Meg ahogy youtube-on néztem a GC-s Resi 1 remake-nek renderelt ingame ending videoi vannak !
wesker24
Hát én azt nem tudom hogy lehet elinditani PC-n de az biztos hogy a Resi1 Remake nagyon zsirul néz ki GC-n nem hogy csak a grafika uj hanem szinte minden más is a story is más az ending videok is mások !

Nekem az alap resi1 a hátborzongató zene és a zombi hangok miatt tetszett na meg olyan ending videoi vannak minths tisztára filmet néznénk ! Az alap resi1-nek is van 5-6 ending befejezése attól függ hogy fejezed be a játékot !
IMYke2.0.0.0
Ja... az megvan 😊
Köszönöm - igaz, még nem láttam és próbáltam, de majd kiokoskodom, csak nem lehet annyira bonyolult a használata.

Maxtreme
dolphin emuval.

IMYke2.0.0.0
Gamecube-osat hogy indítom el PC-n?
Mert ha megírod, esküszöm, hétfõn ráfekszem a GC-s verziók beszerzésére.

Maxtreme
optionsbe próbáltad esetleg?

Törölt felhasználó
Miért van az, ha nyomom az elõre gombot Chris folyamatosan parancsot ad, hogy GO!!!

Ez nagyon idegesítõ, nem lehet ezt átállítani?
Seth
Pedig kiírja,F betûvel lehet tárgyakat felvenni. Ha a bõrönd nálad a tárgylista, az meg az E

<#idiota>

Törölt felhasználó
Én már az elején elakadtam 😞

Mikor a fegyvereket mutatja a fickó nem tudom hogyan lehet kinyitni a bõröndöt.
norbi2fraktal
azért mert DX10-ben índítottad <#eljen><#crazya>

DarkSector
segítség kellene.

haver is lezsedte a friss xfire-t
meg énis...neki játékban megy a chat nekem meg nem!!!!! miért lehet ez????
re5 support nekem is van...

DarkSector
ennek a gyorsgombkiosztás az oka.
amugymeg miért kevés a 2x9?

én is fel voltam háborodva aztán átgondoltam.... lehet hogy az elõzõ játékban volt ilyan 10x20/30as inventorynk😄
de a ott a fegyók nem 1-1 négyzetet foglaltak... ezáltal már nem is tûnik ANNYIRA kevésnek ez a 2x9😊
Jah és ugye van egy külsõ inventory ami sokkal nagyobb... nekem ez is tetszik... hogy játék elõtt eldöntheted miket viszel magaddal, miket hagysz ott😊

Seth
Épp ez a jó benne, hogy azért néha filózni kell, hogy azért a pár lõszerért teszemazt feláldozol e egy növényt.