Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Elején még nem éreztem olyan túlzottan hangulatosnak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
de vannak reg-ek erre lehet rosszul gépelted be...
és nem tudsz connectelni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hi!hiába irom át a connection overridet hamachira vagy tunnglera játék elinditása után a live azt irja hogy a szélessávú kapcsolatomat veszi alapul a hozzá tartozo ip vel ilyenkor mit lehet tenni ?köszi elõre is
DarkSector
csk ott indul be?
:D
nekem az elején a séta már megtetszett :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
Pár hétre szabadságra mész...:D
Míg ez elején nem tetszett túlságosan a játék, a 3. chapter után beindul az egész, mostmár nagyon bejön. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mflex
Nálam semmilyen olyan gond nem fordult elõ, amit itt többen jeleztek.
Egyszerûen azért nem is tudok tanácsot adni, D9 és 10 alatt sem vettem észre semmi hibát.

Tökéletesen fut a játék nálam...

What about the forests?

DarkSector
ha valaki itt közületek win7-el hamachin tólja a reis 5-öt akkor kérem jelezzen privátba...thx
vagy itt irjon.

Haligali, nekem a resi 5-ben vmiért nincs beszédhang az átvezetõ videókban, meg a stukik hangjai is barom halkak. Tudtok rá valami megoldást?
IMYke2.0.0.0
Sejtettem :(
Hát, én onnan szoktam vadászgatni - a RE-sorozat PC-s verzióit is onnan szereztem be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most már csak abban bízom, hogy a jövõ héten netrõl lassan leimádkozásra kerülõ CD-imageket életre tudom kelteni, azzal a bizonyos emulátorral.
Félek, akkor a fordítási projektjeimnek annyi lesz :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Olyanra gondoltam ami még a nyugdíjas éveim elõtt le is ér!Ezeket néztem már!

Next PC upgrade: 2022

mflex
Látom beszerezted az összes Re-t, akkor aztán mindent bele :-)))
Nekem megvan a Code Veronica is, emlékszem amikor kijött, rögtön megvettem, 17.900-ft-ba fájt anno, de amikor a dreamcast tudását kifacsarva megláttam a játékot elõször 3D-ben pompázni, rögtön felejtette velem az árát, nem beszélve róla, hogy eszméletlen hangulatos a játék! Még itt is mennyi aljasság derült ki pl Wesker-rõl, meg az egész történetrõl is. Sajnos a sega gépem már feladta, illetve olyan hibája van, hogy gondol egyet és 5 perc után kikapcsol, azóta nem vettem elõ, lehet majd megcsináltatom, mert akkor szinte minden kiegészítõt megvettem hozzá, lcd kijelzõs memo kártya, ami folyamatosan mutatta többek között pl Claire egészségi állapotát, rezgõ, kormány, pisztoly, bár ez a többi gépnél is megvan, kivéve a pisztolyokat.

Szerintem a Dreamcast egy jó kis (erõs) gép volt, csak a Sega hagyta meghalni akkoriban.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A Kalózöböl a világ legnagyobb ingyenes trackere.

The Protector
Eza torrent ez regisztráció nélküli vagy ez free tartalom?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0

grebber
Off:

Aki esetleg tudna publikus torrent linket a GameCubeos akármelyik Resi részhez kérem adja meg!

Rage47
az simán megéri :O
grebber
Kane and Lynch csak 1790ft!

mflex
Egyébként annyit még hozzátennék, hogy ilyenkor, ha közel kerülsz hozzá, a leghatásosabb a kés, rohadt hamar ki lehet végezni, viszont nagyobb az elhalálozási veszély is :DDD

What about the forests?

mflex
De leírtam, hogy a "landolás" (zuhanás) után mit kell csinálni, olvasd csak vissza...

What about the forests?

tudom csak nemakartam spoilerezni de 200tolttennyel nemtudok mitkezdeni >DXDDA>DDadadasda, amikor elkeyd csapolni akkor onnantol vege
Az nincs is pc-re. Gow az meg 5000 ft...
de nemám...
vedd meg a Club-ot
az olcsó

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

http://cdgalaxis.hu/PC/15528/tomb-raider-anniversary.html

Ehhez nem jár kód? Ott virít a Windows live.
Prince23
lol
tudhatnád hogy az a vége. és az Wesker.

ezen mar tulvagyok, most vmi szigeten vagyok vmi lavasziget vagy nemtom es nemtom hogykell megolni ezt a mutaciotXD
Prince23
Pl. GoW

Melyik windows live játékot ajánlod?
IMYke2.0.0.0
Ez teljesen normális - Sheva is gyógyít téged/magát akkor, amikor csak a spray marad...

simán rányomok a use-ra a saját inventorimban.
grebber
Attól függ mit választasz ki.Mert ha a közeledben van a csaj akkor õt is gyógyíthatod de ezt ki is írja.

Nem tudom hogy ez bug-e, ezért kérdezem hogy nálatok is van-e ilyen:

Amikor gyógyítom magamat akkor mindig Shevat fújja le (bár közben én gyógyulok.

Szóval annyira nem vészes csak nem logikus :)
grebber
Vegyetek valami olcsó live-os game-et megéri!

Folyton összeomlik a játék hamachival.... van erre megoldás? Elvileg egyikünknek sincs valami szar netje, szóval nem értem.
IMYke2.0.0.0
Dettó - egyetlen egyszer sem használtam... eddig <#eplus2>

Ki a lószar ez az Irving amúgy?:D

grebber
Lehet atomhülye kérdés lesz,de mivel nem volt még eredeti live-os game-em így nem tudhatom!

Szóval ha veszek egy live-os játékot (Esetemben a kiszemelt a Kane and Lynch ez a legolcsóbb <#nyes> )
Akkor ennek a kódját hova kellene beírnom hogy a Resident Evilhez (vagy teszem azt más live-os játékhoz) jó legyen!

wedge31
Ezt a háttal állást észre se vettem egy jó harcos mindig szembe néz az ellennel...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mflex
Kösz az infót!

más:
Mi a tkm az tréner?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hát ja...

DarkSector
ha van akkor igen..
iszonyat nagy értelme van trénerrel végigszaladni a játékon.....ajánlhatom a tetris-t is ennyi erõvel...

DarkSector
jah ez asszem hamarabb hoz eredményt...:D

IMYke2.0.0.0
Trainer-rel mehet, esetleg...
<#nemtudom>

DarkSector
vagy még van 1.
de bár azzal mindent nemis...de szinte mindent megszerezhetsz.
coopban.

Fontos infok:
single:
bármit megszerzel, lementheted, ha quit-el kilépsz, és nem halsz meg.
majd continue-vel akár visszatérhetsz, és ujbol felveheted majd quit.

+ tippek:
ha háttal kapnak el, a zombik, nem megy le az életed.
tehát ha látod rohannak feléd és nem tudsz löni, akkor a 180 fokos fordulás segíteni fog.
coop:
1.mikor ben vagytok játékban...és mindketten a raktárban vagytok, ahol felszereléseket lehet válogatni indulás elõtt...
ITT a give-el átadhatod a társadnak a cuccaidat, majd ALT+F4-el kell kilépne dmajd visszacsatlakozni, és mig a haverod lementi a kapot cuccokat neked nem fogja elmenteni az azonnali kilépés végett a gép a változásokat, vagyis meglesznek az átadott tárgyak!!!!!

2.kincsek, kék emblémák, pénz mind mind felvételekor elszámolja a gép mindkét karakternek!!!!
vagyis egy 300-as aranypénz köteget 300-nak elszámol a csajnak és chris-nek is, FÜGGETLEN hogy ki veszi fel!

***kék medáloknál pontos infot nem tudok adni, lehet csak akkor számol mindkét karakternek el, ha amúgy unlockolva volt coop-ba lépés elõtt az adott szint, ahová a kék medál tartozik...***

de van

vidd végig professional fokozaton

mflex
Egyszerûbb ha azt írod, hogy nincs rá trükk!

What about the forests?

DarkSector
szerinted én miért irtam?

mert ez az 1 modja van...csak segítettem de ha nem kell...
sorry

mflex
Szerinted ezt miért írtam:

nincs kedvem az összes pályát újból végignyomni

What about the forests?

DarkSector
jah ez annak gond, aki nem a teljes isot telepiti vagy az eredetit, hanem mindenféle fazs buherált verziot szed le torrentrõl.

DarkSector
de vidd végig professional fokozaton.