4185
-
Balázs 17 #2385 reggelt
ez nagyon lol, mondom kipróbálom ezt az elektromos botot, odaadtam chrisnek és semmi mást nem akart használni és ott állt vele mint egy hülye:D jöttek a láncfűrészesek és akkor nézett ki a fejéből aztán félsec alatt meghalt, hát gyorsan el is adtam:D -
#2384 XPd van? Csak mert nekem xpn egyből belőtt mindent jól. Felveszi nekem a játékhangokat és még a ventrilot is :P
Ha nincs xpd, akkor azt hiszem a hangerőszabályozóban kell beállítani, hogy a felvételnék a stereo mix legyen. De nem tudom pontosan -
#2383 Tudom ez most nem ide tartozik de fontos lenne.
Frapsal h tudok a játékhoz hangot is felvenni?
Nekem a játék hangját nem veszi fel:S -
#2382 Eddig én mindig csak azon a fejezeten coopoztam amit még eggymagamba nem vittem végig.
Nem akarok semmiről lemaradni.
Bár maggyarosítás jó lenne már hozzá. -
xxxpaulxxx #2381 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Komolyan mondom a multizáshoz kritériumként adnám meg hogy legalább egyszer végig vidd a játékot..
Iszonyat szenvedős 4-1em volt ráadásul a srác még a videókat se engedi eltekerni:S -
haxoror #2380 Jah, közben én is észrevettem ezt-azt pl a lézer simán "átvilágít" mindenen ami nem rombolható szal inkább hanyagolom
Kár hogy a capcom eleve nem adta meg lehetőségnek hogy a célkereszt meg a lézer között választani lehessen. -
haxoror #2379 Vált át pisztolyra és lődd szét a kezében a rakétát. -
#2378 A legvégén vagyok, Wesker ellen vmi taktika? Sajnos alig maradt lőszerem... Amikor elkapja a rakétát a kezével, mit lehet vele csinálni? -
#2377 csak okosan, mert nálam a lecserélt fileal nem töltötte be a játék a merc pályákat. Tegnap előtt próbáltam :) -
haxoror #2376 Tudtam hogy valami nem stimmel de szerencsére van hozzá mod (sry ha volt már)
LASER SIGHT!
itt a mod
akinek nincs kedve pöcsölni a hexedittel annak itt a kész fájl
és tadaa:
-
#2375 tegnap engem is felidegelt egy kicsit 3-1nél.kicsit le kurváztam:d -
#2374 Ez betegesen hangzik de most van benne valami... -
xxxpaulxxx #2373 játsz idegenekkel!:D -
#2372 Ha végre sikerül majd egymagamba végig szenvedni a játékot utánna coopozok többet mert h a partnerem úgy hülye ahogy van h az nem igaz.
-
#2371 uhh lenne egy kis gond régebben olvastam hogy van hozzá hamachi fix de nem nagyon müködik csak Xpn nos és a Lives cd kulcs megoldás ugyebár müködik, de viszont az a gond hogy rendes lanba próbáltuk meg win 7 en de ott mivel nincs net nincs live, tehát rendessenl anba keresstük de így se látjuk egymás szerveré, nem tud erre valaki megoldást? mert csak mükö9dnie kellene ha van benne lan, vagy csak Xpn? -
#2370 Igaz. -
#2369 Miután végigvitted a játékot.. -
#2368 Szóval ha full uppot rakok pl a pisztolyra akkor a bónuszoknál pontért megvehetem a végtelen lőszert igaz? -
#2367 Köszi, akkor ezt a pénzt kidobtam. -
#2366 ???? -
haxoror #2365 gránátvető -
Balázs 17 #2364 -
#2363 oké köszi -
xxxpaulxxx #2362 first timer capcomos vagy?:D -
#2361 A robbanó golyókat, amiket lehet venni, melyik fegyver használja? -
#2360 Szóval amit az első végigjátszáskor fegyót fullra uppolom abba tudok venni végtelen lőszert? -
#2359 Én meg eddig azt hittem h az A.
Idegeskedtem is h sok S-em volt:D -
#2358 S a legjobb utánna A-B-C csökkenő szint. -
#2357 a rankok hogy vannak sorban és melyik a legjobb?ja amúgy az elektromos bot kurvajó:d -
#2356 A hanggal mit tudnék csinálni?Alig hallom a beszédet,de a többi hang tökéletes...Én vmi nagyon 5.1 hangra gondolok,h amiatt nem jó,de beállitásoknál nincs ilyen állitási lehetőség. :C -
xxxpaulxxx #2355 részletes fegyóleírás:)
Amúgy a lőszertalálat gyakorisága függ attól, hogy melyik fegyvert használjuk? -
#2354 tisztázzuk, hogy elsősoron offline tudsz csak fix-el nyomni hamachin, mivel a fix átlövi a live-ot hamachira.
és másodrészt, eredeti cd-key-t késr online üzemmodba lépés előtt...vagyis nem pont igaz, ahogy leirtad
:D -
Meteora4 #2353 :D -
Meteora4 #2352 THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d -
haxoror #2351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a hátán van a narancs akkor lövöd, amikor a mellkasán lesz narancs akkor mögérohansz Crisssel és lefogod. Sheva odamegy és szétkéseli. -
haxoror #2350 drága módszer:
Veszel egy fegyvert és rögtön el is adod, a benne lévő lőszer nálad marad.
olcsó módszer:
A chapter select-nél kiválasztasz egy régebbi pályát és újrajátszod, amikor elég lőszert gyűjtöttél simán kilépsz és elmented az inventory-dat. -
Meteora4 #2349 PLS!!!!!!!!!! -
#2348 Veszel egy eredeti live-os játékot és annak a kulcsával elég sok live-os játékkal tudsz eredeti dolgokat csinálni (multi,dlc-k letöltése) -
Meteora4 #2347 valaki meg tudja mondani hogy hogyan kell megcsinálni az utolsó páylát? Mert addig jutottam hogy lőttem azokat a narancssárga vmiket elől,hátul és amikor Chrissel rá ugrok elkezdem nyomni az "F"-et amit kiír és pár másodperc múlva Chris le esik Wesker hátáról Sheva-t pedig át szúrja a kezével vagy mi az az neki. normál fokozaton nyomom -
#2346 Se Faw-t se off topikot nem találtam ugyhogy asszem megkérdezem itt...
A Live cucchoz van vmi trükk?Mer van profilom be is nyomom,de kér vmi product keyt,a Reloadedhez meg nincs az nfojában,se a crack mappájában..:C
A másik meg a hang...Már volt egyszer ilyen csak nem tom mi a megoldás..Az a baj,h van minden hang,viszont a szöveg rohadtul halk,alig lehet hallani..Ha nem lenne felirat nem is érteném mit beszélnek és idegesit,h nem hallom a beszédet..minden más tökéletesen hagzik a beszéd egyedül halk,de az nagyon.