Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nekemis azzal de haveroknak kéne...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Hogy pontosítsak:
Kettõ új ruhát kapsz végigjátszáskor.
25 medál után Chris-nek még egyet, majd 30 után Sheva-nak( ez az összes medál )

PSN ID.: Beegabor

Gubberx
thx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Seth
A medálok szétlövésével nyílnak meg, illetve egyet kapsz végigjátszás után

PSN ID.: Beegabor

Gubberx
kérdés 😄 van a specialban többféle választható ruha, azokat hogyan lehet unlockolni vagy megszerezni?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
nekem gears of wars-al megy rendesen a live

DarkSector
live trükköt probálta már valaki kayne and linch cd kulcs-al?
vagy valami játékkla, amivel tuti megy live, és olcsó???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nah zsir, megvan a jó kis Magnum végtelen löszerrel😛 jó igy apritani az népet h nem is kell újra tölteni xD😄
lalakov
Megoldva😊.
lalakov
A mocsárban, a kétfelé felnyitott hidat, hogy lehet járhatóvá varázsolni? Valamire lõni kéne? Nem akarom a golyót pazarolni.
Maxtreme
az nem szándékosság volt, hanem krva nagy lustaság és nemtörõdömség 😄
Ráadásul a 2.-részt ie elbaszták. Az eleje jól megy, aztán tatktak 😄 (mostmár biztos jól menne, az akkori kb középkategóriás gépemen viszont gáz vót 😊 )

Pretorian
Igaz, nem is állitottam, hogy a Capcom fejlesztette, csak bedobtam egy példát a szándékosan és pofátlanul szarul optimalizált játékok közül. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

balee4
egy kis pontosítás: a Graw 2-t a Grin fejlesztette és nem a Capcom.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pretorian
Nem mondod...ott a Batman: Arkham Asylum pl., 1024x768-ban egészen gyönyörû, és teljesen játszható framerate-et produkál ugyanezen a kártyán (tweakelés nélkül), és nagyon durván néz ki. Far Cry 2 szintén.
Capcomot nem kell bemutatni, egészen jól ismerem õket.
A fentiek tükrében nem tudom azt mondani, hogy a Resi 5 jól van optimalizálva. Persze, vágom, hogy megtehették volna azt is, hogy úgy hegesztik a progit hogy csak a high-end konfigokon fusson röccenésmentesen maximális beállitásokkal, ahogyan történt az anno pl. a GRAW2 esetében, de mivel az .ini-ben való tweakelgetés után egészen korrekt teljesitményt sikerült elérnem faszájos külcsin mellett egy-két dolog kikapcsolásával az unsupported kártyámon, ezért nyilván nem fogok egyetérteni veled.
Az, hogy az én kártyámon ugyanazon felbontás mellett a legótvarabb és a full beállitások között kb. 15 fps a különbség, szintén emellett szól.
Az viszont igaz, hogy a Capcom általában igényes portokat készit.

Egyébként itt egy kis olvasnivaló, ebbõl kiderül, hogy a Resi 5 nem igazán használ olyan renderelési technológiákat, amelyeket az elmúlt pár évben megjelent GPU-k ne támogatnának.

IMYke2.0.0.0
Hát igen - ezt el is hiszem, hiszen Õt tényleg könnyû volt másvilágra küldeni... fõképp, hogy sejthetõ volt, mit kell tenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Ez még pite... 😄 Én az 5-3-assal szívtam sokat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

norbi2fraktal
az még lessz több is 😄 kapod be a módókat,stb stb ....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
És, gondolom, akad a topikban nálam gyorsabb is...

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bár, ha sok a Ndesu-hoz hasonlóan idióta szörnyike lesz, akkor lehet, hogy elõbb végzek vele...

6 és fél perc alatt végeztem vele.

IMYke2.0.0.0
Hát, az én tempómmal lesz vagy 50 óra... <#hehe>

norbi2fraktal
jaja, én is próbáltam, ez sztem elég korrekt cucc, és még az fps is megnõõ😄D:, de nekem pont elég annyi ami van😊még 100% hogy jön pár verzió belõle, és talán a hd alatti karisok is nyomhatják....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

balee4
Tényleg nem, az eredeti jobb és szebb is sztem.😊

balee4
Én a 6-1-nél vagyok és a játékidõ-nél már 10 óra szerepel, nem is olyan rövid ez a játék.😊

Maxtreme
Egész korrektül néz ki a game ettõl az enb-s stufftól 😊

Alap:

ENB-vel

(nem saját képek)
Mondjuk 1 "zimbes-zombis" játékhoz, nem biztos hogy illik ez a színvilág xD

balee4
Az szép, nálam meg high-on fut a laptopomon 25-30 FPS között, mediumon meg 40 körül. Az asztali gépen viszont megvan a stabil 60+ FPS.

Maxtreme
Így van, Capcomék nagyon igényes portokat szoktak kiadni, ahogy most is tették.EZ alól talán a lost planet volt a kivétel (gépigényt nézve)
Az kb a mai felsõközépkategóriás gépeken fut normálisan maximális beállítások mellett. 😊

norbi2fraktal
ezt én nem mondtam volna, nézz meg még egy ilyen grafikai minõségû játékot, és próbáld azt nyomni egy X1650-essel nem beszélve arról hogy a minimum gépigény alatt van a kártyád, ha azt a nevet hallod hogy CAPCOM akkor jusson eszedbe az hogy minõségí játékot adnak ki legyen az PC,vagy Konzol !! az én gépemen 1440x900 maxon minden 4xaa-n tolom 60fps fölött

Maxtreme
Amúgy este sikerül végre végtelen lõszert "szereznem" a stukkerhez. Már a Sig is teljesen fel van upgradelve, csak épp 15000 Ep kéne ugye ahhoz h megvásároljam hozzá az unlimited skulló fejlesztést. Nekem csak 14k van.
Ha ez is meglesz, jöhet a veteran fokozat <#violent><#hehe>

IMYke2.0.0.0
Hát még csak ismerkedünk a játékkal - normál fokozaton:

Maxtreme
ja meg 1440x900 😊

Maxtreme
neb*ssz, ott valami nem kóser 😄
Direkt megnéztem, itt nálam stabil 80-85 fps. (dx10 max, 8xaa/16xaf)

IMYke2.0.0.0
Szép dög... 😊)))))))))

Pretorian
Épp azt irtam, hogy nem várok csodát, csak azt, hogy minimumon azért elszaladjon vele rendesen, fõleg mert min. beállitásokkal ótvar ronda a játék, (de annyira, hogy az 5 évvel ezelõtti szintet sem hozza) tele van grafikus hibával, de a legröhejesebb az, hogy e mellé még kib*szott mód szaggat is, és ha mindent fullra teszek, akkor is csak kb. 10-15 fps-el gyorsabb (!), mint csontra lebutitva. Most teszem fel a 9.9-es Win 7-es ATi drivert, állitólag az segit valamicskét...

Capcom játékokat portolnak a legjobban konzolról pcre...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Maxtreme
hát az a vga baromira gyenge, szal nem tudom milyen csodát vársz 😊

Pretorian
Nah, ez megoldódott. Akinek hasonló problémája van, az töltse le az enbseries_re5_v0076.zip -et, bontsa ki a játék fõkönyvtárába.
Viszont az optimalizáció elég kaki, azért egy Win7 + E5200 + X1650 Pro + 2GB DDR2 533-as konfiggal 800x600-ban minimumon szaggatás és grafikai hibák nélkül kéne futnia...arról nem is beszélve, hogy az ATi Overdrive-al egyáltalán nem szeretne együttmûködni a program...legrissebb ATi driver van fent.

Hmmm tudok neki örülni... íme a 3. helyszín, ahol 30 fps alá esik a játék😄

Pretorian
Hmmm...látom sokan kérdezték már, de az elõzõ néhány oldalon nem nagyon találtam megoldást a re5dx9.exe-problémára, keresõ sem dobott semmit...Win7-et használok, DX9-es kártyával DX9-ben inditom a játékot, betölt, csak feliratokat látok a startnál, Higero Yamamoto meg mittomén, aztán jön egy loading képernyõ amit látok, majd fekete képernyõ, egyszer windowsos egér ikon, egyszer a játékbeli, aztán kidob a hibaüzenettel...nézegettem külföldi fórumokat, de nem találtam eddig semmit...valakinek van pont ugyanilyen problémája?

nyominyomi home gomb

Srácok hogy tudok offine profil létrehozni?
DarkSector
ezek a liveos cuccok csak annyi hogy a marketplace hez van közük, de több van.

DarkSector
állítólag több is van.

el fogsz

Pretorian
A múltkor amikor Londonban jártam, sikerült is egyet lefotóznom:

Nah, ma végre elkezdem a Resi 5-öt, nem várok sokat, de azért remélem elszórakozok vele egy pár napot.

Oo
Asszem ma éjjel is jól fogok aludni😄

Pretorian
lol, én a budakalászi Coránál láttam ott a nádas részen kb. 8 éve két akkora vörös patkányt, hogy elõször azt hittem rájuk, kutyák.

anyám mekkora patkányok az 5-1benOo
Mint valami medvebocs😄

egy darab "vállról inditható rakéta" elég neki😄

wapolok

Nah hamacsin sikerült összehozni😛
hát nem😄

Amúgy ugye nem ez a napfényekkel baxakodós cucc volt a játék egyetlen pontja, ahol az agyunkat is kell használni?
Mert az ilyen valahogy jobban megmozgatta a szûrkeállományomat a POPban😄