Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
De aztán hirtelen eltûntek - sajna, csak akkor jöttek, ha elértem egy bizonyos pontig a vízben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van.
Meglepett engem is a dolog... de aztán uzsgyi, fel a létrán, és agyusztáltam fentrõl õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Egyszer használatos, valószínûleg ellõtted azt az egy rakétát vele.

PSN ID.: Beegabor

grebber
A GOW annyira nem érdekel.Batmant-t most probáltam vele sima ügy kieg le is jött 😄

Next PC upgrade: 2022

ffxi
Majd 3an GOW-val yó? Én, te és Dark koma 😊

Fákjúal!

Ja tényleg rakétavetõ. Egyszer megszereztem, aztán a következõ pályán már nem volt nálam. Miért? El nem adtam. el nem dobtam.
Mondjuk nem mintha hiányozna.

Krokodilokat is pisztollyal nyírtam, bár inkább csak elfutottam közöttük.

fotográfik kolomp edisön :D

grebber
Na megjött a live cd key nem jön valaki coopozni?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A krokogyilok ellen én rakétavetõt alkalmaztam.

Fegyverek....
Az gáz, ha én pisztollyal nyomom végig? 😊
Jó, bossok kapnak sörétest meg néha grenade-ot.

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Eddig így állok:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

IMYke2.0.0.0
Mindjárt <#rinya>

Pedig hogy igyekeztem!

A társam sokszor menti meg a sejhajomat... [eddig 34[/bg-szer!]:

Fûrészes 6x nyírt már ki ...
<#rinya><#nyes>

DarkSector
nem is arra gondolt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
Na, jó hülye vagyok hiába mentem hozzá közel közelharccal nem tudtam támadni, csak lõttem.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Dobtam két gránát, elõ a tuningolt stukker, kapott 6 lövést, futás, taposó aknák fel, lerak útonalra, szörnyike "ráfut", kábul - 6 lövés tõlem, shotgun a csajomtól... és ezt elnyomtuk nem tudom hányszor...
Aztán vitte magával a teherautó(t) 😊

akarod mondani potrohát😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jah és ha másodszor találkozol vele, akkor csak fuss el!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Broafka
vagy a potroha alsó részét

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

jahxd
az aknáktól csak fetreng egy kicsit akkor kell odafutni és szétcsapni az "arcát"XD
Shep
A mocsok hernyódenevért csak úgy lehet megölni, ha a sárga gyûrûit lövöm? Az aknáktól nem sebzõdik?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
dehogy ma 😊
múlt hét szerdán kezdtem (csak ma akartam feltenni a 9.9es CCC-t, ha már van új alapon...)

Nothing is True, Everything is Permitted

az igen kora délután még bajlódtál a vidikártyával és most már végig is vitted?Oo

Vagy nem ma kezdted el?😄

CroftManor
fú elég hosszú lett 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor Weskert lerúgja Sheva a gépbõl a végén, azt hittem ott lesz a vége, erre még mindig él XD

norbi2fraktal
haveromnak az van,de amikor bejönne a game kivágja hibával

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

CroftManor
Köszi ez mûxik, bocs, eszembe se jutott a gamecopyworld XD

Akkor próbáld ezt, KATT! <#smile>

The Protector
Hy.x1650 pron megy a játék?Vki tolja ilyennel?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
pedig rajta volt 100%

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
hát nekem nem mûködik a trainer
na mind1

BF109
logitech rumblepad felejtõs ugye?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

BF109
ó fene a vaksi fajtámat...XD
köszi

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

ffxi
Mindig az aktuálisat kell nézni.

Pl.: múlt héten 1 EURÓ = 280 HUF volt, most meg 270 HUF 😛

Emlékezetem nem csal, akkor Legendary sosem volt rajta a LIVE listán. Max. x360-on

Fákjúal!

Bakker, így lenne ötösöm a lottón. <#vigyor> #2004-es hozzászólásomban ott a válasz a kérdésedre. <#smile>

Sajna a nyelvválasztós képet törölték (a fene essen beléjük <#rolleyes>), így máshova töltöttem fel, ha esetleg még elõfordulna a kérdés. <#smile>

BF109
sziasztok!
nálam a menü fele ázsiai karakteres meg a játékban a felíratozás is. hol lehet átállítani hogy angol legyen minden szöveg?

wesker24
Micsoda ték volt ! <#hehe>
wesker24
Exchange pontokat simán kapsz mindegyik pálya után ! Amit a Bonus Features-nél lehet öket beváltani ! Ott van hogy miiket kell teljesiteni ahhoz hogy feloldjad az aktuális figurákat !
Lezuhant helikopter. <#nyes>

CroftManor
Mát bocs de mit jelent az h crasheli? <#rolleyes><#vigyor>

chrasheli a játékot... én is épp hogy mázliból meg tudtam oldani, hogy gyorsan benyomtam a 9999999999999 pénzt aztán kiléptem a trainerbõl😄
link

CroftManor
tud vki mûködõ trainert a játékhoz?

ilyen exchange pointokat hol lehet szerezni?😄

😊

Nah zsír! Vége! Nagyszerû volt... sokkal jobb mint a 4, pedig azt is imádtam😄

wesker24
Igen régebben az Ut3-at vittük végig haverral Co-op-ban ONlineon keresztül és még fél után is ugyanaz a mnetés volt mikor annak idején végig vittem !
6-2=legkönnyebb boss😄
De látványos😛

:/
És ha neten mentem el ezeket a gammákat akkor azokat a mentéseket bárhol elérem ezek szerint?😄

wesker24
A mentéseket szerintem nem lehet használni mert az offline profilban van ! Ez pon tolyan volt mint a Geras of War nettel és net nélkül egyszer ugy játszottam a Gowwal hogy net nélkül aztán amikor ujra játszani akartam nem vltak seholse a mentések lementem a netrõl és máris ott voltak a mnetések !
Yeah minden fegyverem maxon... így megvehettem az M93R-t és Hydrát😄

hát azért sok alvajáró már tud valamit
meg egy kis kutya meg miegymás... ok az egy dolog, hogy változatosság csak már picit túlzás😄

Amúgy most már én is láttam Wesker sárga szemét (Piros😮)

Jah és egy kérdés: ha veszek holnap egy kane and linch-et ugye regelek live-ra... és akkor ha azt a játékot aktiválom, akkor ugye mindegyikkel tudok neten játszani
DE a mentéseimet is fogom tudni használni, ami eddig volt?
(Resinél és GTAnál)

DarkSector
szerintem meg jo hogy nem egyfolytában csak mint az alvajárók sétálgatnak összevissza...

Azért néha túloz ez a gamma... így a 6-1nél már picit úgy érzem túlzásba vitték a zombis lövöldözõs (amikor õk is lõnek) részt😄

DarkSector
de ezelõtt 1 héttel még rajtavót...