Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meglepett engem is a dolog... de aztán uzsgyi, fel a létrán, és agyusztáltam fentrõl õket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk nem mintha hiányozna.
Krokodilokat is pisztollyal nyírtam, bár inkább csak elfutottam közöttük.
fotográfik kolomp edisön :D
Az gáz, ha én pisztollyal nyomom végig? 😊
Jó, bossok kapnak sörétest meg néha grenade-ot.
fotográfik kolomp edisön :D
Pedig hogy igyekeztem!
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
A társam sokszor menti meg a sejhajomat... [eddig 34[/bg-szer!]:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Fûrészes 6x nyírt már ki ...
<#rinya>#rinya><#nyes>#nyes>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Aztán vitte magával a teherautó(t) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
az aknáktól csak fetreng egy kicsit akkor kell odafutni és szétcsapni az "arcát"XD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
múlt hét szerdán kezdtem (csak ma akartam feltenni a 9.9es CCC-t, ha már van új alapon...)
Nothing is True, Everything is Permitted
Vagy nem ma kezdted el?😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
köszi
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Pl.: múlt héten 1 EURÓ = 280 HUF volt, most meg 270 HUF 😛
Emlékezetem nem csal, akkor Legendary sosem volt rajta a LIVE listán. Max. x360-on
Fákjúal!

nálam a menü fele ázsiai karakteres meg a játékban a felíratozás is. hol lehet átállítani hogy angol legyen minden szöveg?
link
Nah zsír! Vége! Nagyszerû volt... sokkal jobb mint a 4, pedig azt is imádtam😄
De látványos😛
És ha neten mentem el ezeket a gammákat akkor azokat a mentéseket bárhol elérem ezek szerint?😄
meg egy kis kutya meg miegymás... ok az egy dolog, hogy változatosság csak már picit túlzás😄
Amúgy most már én is láttam Wesker sárga szemét (Piros😮)
Jah és egy kérdés: ha veszek holnap egy kane and linch-et ugye regelek live-ra... és akkor ha azt a játékot aktiválom, akkor ugye mindegyikkel tudok neten játszani
DE a mentéseimet is fogom tudni használni, ami eddig volt?
(Resinél és GTAnál)