4185
  • balee4
    Na végre be is fejeztem. Lassan 2 hete kezdtem el, ebből is látszik mennyi időm van.:D
  • wesker24
    Na amugy sikerült kinyirnom már a Reapert !! Magnummal adtam a pofájának össz vissz volt 3 lövés ! Na de a pálya végén az az Uroboross főboss sem volt piskota ! Ledöntöttem a gázpalackokat mikor odaért belelöttem shotival erre elöjöttek a weak spotok ! És gránátvetővel adtam a pofájának ! Persze flame tölte volt benne !

Na sikerült kimaxolnom a Magnumot ! Elérhetővé vált az 500-as magnum !!
    Talán még a gépfegyver is sikerül kimaxolni még a játék végéig !

Amugy ez hogy van ? Megveszem az upgradelt fegyvert elöször és akkor eladhatom a régit hogy tudjam fejleszteni az uj fegyót ? vagy meg kell lenni a réginek is ??

Amugy Chapter 5-2 eredményem !

• balee4
    Tárgytalan, rájöttem. :D
  • CroftManor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lődd addig weskert, amíg a másik karjából is előjön ilyen csáp és elugrik Sheva-hoz és akkor lődd Weskert h ne tudja kinyírni Sheva-t és majd ha Sheva felkapaszkodott a sziklán.. akkor kell azt a nagy követ belelökni a lávába.
  • balee4
    Basszus egészen a 6-3 ig simán ment a game, erre itt már 2x akadok el. A lávás részen vagyok, menekülök Wesker elől, lelököm a sziklát, de nem tudok átugrani, merre menjek tovább?
  • Grifidos
    Gránátvetőből bármit rádurranthatsz kivéve a savas töltetet mert ő is savazik, elektromos vagy a gyújtó a legjobb vergődik tőle pár kört.

• CroftManor
    Én a S&W M500-ast vettem meg most végtelen lőszerre, 20,000 pont kellett hozzá
  • lalakov
    Köszi:), érdekes.
  • Seth
    Igen
  • Murder3
    És az hogy van hogyha fullra feluppolok 1 fegyvert és végtelen lőszert veszek hozzá pl az ak-t ami az elején nem elérhető akkor azt megvehetem majd az első pályákra?
  • Seth
    Sőt, ölni is lehet vele XD
  • SZEG007
    a gránátvetövel elektromos töltettel ha jol emlékszem le lehet bénitani pár másodpercre és akkor könnyen szétkaphatod a fehér dudorokat rajta.
  • lalakov
    Eldobni a tojást? Azt is lehet?

A S&W M500 egy lövéssel elintézi a láncfűrészest?
  • haxoror
    Néha megjelennek rajta fehér hólyagok (hátán, hasán), azokat kell lőni.

A fehér hólyagokon kívül minden más testrésze teljesen immunis szal ha nem látsz valami fehéret rajta akkor ne lőjj rá hanem várd ki hogy a gyenge pontjait mutassa.
  • CroftManor
    hmm, érdekes most nincs elcsúszva a hang Ki érti ezt
  • offkorzreg
    rohatt láncfűrészes gecik:d
    jaj ma olyan ideges voltam már,mikor kettő is jön,aztán majd még egy a chpater végén.de nem baj,nagyon megszopattam őket.megvan az ellenszer^^
  • Shep
    Öcsém ez a játék, 2x2-es helyre beszorított 2 ilyen buzogányos óriás állat hiába lövöm a lábukat és utána verem őket, meg sem érzik. És ez a játék 85+ %? 13 év alatt nem sikerült eljutni arra szintre, hogy ne csak állva lehessen lőni meg tárazni és, hogy legyen végre némi szabadság is a játékban?
  • wesker24
    Azt a köcsög Reaper Monstert hogy a tökömbe nyirjam ki a Chapter 5-2-nél belelöttem vagy 10 robban ó töltényt meg se kottyant neki ! Vga van valami gyenge pontja ?? Ehh lehet hogy Magnummal kéne kinyirni ?? Vagy talán Rakétavetővel amit még a Chapter 3-1-nél találtam !
  • lacinkacinka89
    Az oké. De nekem csak az alap öltözék van. A többi az csak ilyen kérdőjeles. ?????
  • norbi2fraktal
    Special-ban van és Costume

• killecske
    Köszi!
    Siker!
  • lacinkacinka89
    Hali! Kijátszottam a játékot, de egy valamire nem tudok rájönni, vagyis 2 dologra. A bonus cuccoknál miket lehet pontokért vásárolni? És, hogy lehet másik ruhát választani? Válaszotokat köszönöm!
  • Murder3
    Amikor másodszorra találkozunk azzal a csaápso masszás szörnyel az 5-2 chapternél ott mit kell csinálni vele?

Gondoltam h lerobbantom róla a sok gubóját majd lángszóróval adok neki de nem nagyon használ.
  • bgabor
    Olvastam hogy X1950Pro-n egyáltalán nem megy. Fejükre estek ezek a gügyék ott japánban?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor jó, ha a TÁRSAD kapja el! Akkor 'V', majd rettentő gyorsan 'F' - eredmény: egy animáció.
  • DarkSector
    inkább dobd a manjiknak, azért meg jutalom jár majd...
  • DarkSector
    a lényeg, hogy az awaiting felirat már a kapcsolat meglétének a jelzése, ezekután full egyszerű hamar mond havernak, hogy jelezzen vissza, vagyis okézza le hogy beenged...és ennyi.

amugymeg ugy csináljatok szervert, hogy INVITATE ONLY és akkor live-on home gomb megnyomása után ráléptek a haver nevére játék hostolás után...és "Invitate to game" vagy mi....és máris ahhogy a társ elfogadja, a message-nél hogy Accept Invitate, AZONNAL belép a rendszer AUTOMATIKUSSAN a meghívó lobby-jába!
  • killecske
    Helló

Jill ről hogy kell leszedni azt a valamit vagy mit kell ott csinálni?
    Nyomogatom az f-et aztán elkapom hátulról ott is nyomogatom az f-et de a társam nem kezdi el leszedni róla azt a szart ha meg ő kapja el hiába nyomogatom az f-et elrugmagától és minden kezdődik előre!

Köszi
  • timbaland
    De jo,én biztos nem fogom megvenni azért..:SDe látom milyen jo emberek vannak itt...S: Köszönöm!!!
  • lalakov
  • lalakov
    Köszi:).
  • timbaland
    Helló! Vki fel tudna segiteni?:) Nem tudom ki ismeri a Hamachit de vkivel ki kéne probálni h megy-e...:S ha igen akkor irjon itt vagy pedig vegyen fel msn-re...:) előre is köszy
  • norbi2fraktal
    a rossz tjás olyan mintha koszos lenne, azt ne edd meg, mer vesz az éltből
  • lalakov
    Melyik színű tojás a rossz? Eddig csak fehéret ettem, de most találtam pirosat és barnát is.
  • xxxpaulxxx
    újra kell játszanod, nincs más módszer erre...
  • devilzero
    Nekem Gears of War eredeti
    Komának aki itt kéri előttem a mentést az Én FlatOut keyemmel nyomja.
    Nem bírunk egymásra menni, az alant látható hiba miatt.
    Na mostmár korrekt voltam, korrekt váladszokat remélve. Köszi:-)
  • dark night
    hello
    elbaszodot mentésem mivel beírtam a live kodomat...
    valaki tudna küldeni eg yolan 3- chapternél induló mentést??
    az sem baj ha már ki van játszva a játék mert úgy is a 3. részről kezdem...
    köszi szépen!!!
  • grebber
    Most nem kötekedésképpen (mert én vettem eredeti liveos játékot),de nem tudom elhinni hogy aki COOP-ozni akar nincs 1990FT-ja egy LIVE-os játékra!!

1990-FT-ért nem egy hanem több játékodat is eredetinek fogja látni a rendszer tehát van coop/multi/ingyenes kiegek.Szal nem értem a hamachis görcsöléseket.

• devilzero
    HEHE, valszeg ha ONLINE-n vagyok akkor csak eredeti a gamme nem???
    Ha van LIVE account-unk és mind a 2-en LIVE-on vagyunk (mint ahogy már írtam) akkor miért ne lenne eredeti???
  • IMYke2.0.0.0
    Volt már szó róla, valahol lejjebb, korábban - csak Hamachi (program) segítségével lehet, és ONLINE játszani nem eredeti játékkal, amihez érvényes Live kód szükséges (így voltaképp, a warez változatod is eredetinek látszik).