Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nah ezaz amit nem hinnék!!!
szerintem kellenek a c-n lévõ mentések...a játék álltal kreált savegame mappa...és ahhoz feltenni a live-ot+ még majd bejelentkezni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
576 üzletek...stb

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Ez a stukker odabasz vazze :D

és akkor azt mondjátok, hogy ha így elmentem a játékot (persze újra kell játszani... hát nehogymár ne:D)
Akkor nem kell lementenem a mentésemet? Szóval ha újratelepítem a windowst akkor netrõl el tudom érni a savegamet?:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szerintem mérföldekkel jobb, mint az 5... izgalmasabb... viszont könnyebb is:D

#2080: Dunaplaza... saturn:)

lalakov
Hol vetted? Mondjuk már megrendeltem....

Tényleg, van valaki, aki hajlandó egy nem túl ügyes játékossal játszani? Mesterlövészetben jó vagyok, de közelharcban...<#falbav>
Barny
#2072 valaki?

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

DarkSector
nem véletlen függ össze.
ezt a részt a resident 4 és resident code veronica részekbõl gyúrták össze.

CroftManor
Na végigtoltam délután :)
Hát sztem elég sok hasonlóság van a RE4 és 5 között, volt olyan szitu ahol már azt gondoltam, ennyire ötlettelenek legyenek Capcomék? Tisztára RE4 csak más a helyszín meg más karakter. Na mind1 Egyébként a végén azt hittem majd összejön Chris, Sheva-val, dehát nem így lett :))

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
gratula!
vegyél fel allul van a gamertagom...

DarkSector
jah de ugy tul könnyü.
monnyuk hálisten nem ien egyszerü a képlet, mivel nem tudod mindenhol használni, vagyis hiába pro fokon a végtelen rpg....ha vannak pontok ahol nem használhatod...

DarkSector
:D

Nah zsír! Vettem egy Kane and Lynch-et 2000 pénzért... szóval elvileg mától én is liveozhatok mindennel:D
És még egy film is járt a játékhoz: Al Pacino-Robert de Niro-Val Kilmer: Szemtõl szembe:D

Barny
sziasztok..valaki megtudna mondani hogyan jatszahtunk coopban?
van gamepadom de a billentyu es a gapemad is a csavot mozgatja..a csajszit hogyan aktivalhatom?:)

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Nanáhogy, és épp ezért volt meglepõ, hogy mégis ki lehetett :)

Miután Chris lepottyan a szikláról és Uroboros-Wesker sebezhetõvé válik, Rocket Launchert használva (Sheva karakterével játszottam épp) egybõl a játék végére ugrik, a csata úgy mindenestül kimarad :)
Maxtreme

No akko' ez is megva' <#idiota>

Imyke nem magyarítanád le nekünk a RE 5-öt, neked egy hét alatt menne, és sok ilyen angolzseni palántának segítenél, mint én.
Maxtreme
a gránátos.. na az kész, épp ott szopok xD
Asszem viszek rakétavetõt v nemtom. <#idiota>

DarkSector
ha valaki akar multit...resi 5-ben irjon:

BannedPrototype

én csak legtöbbször sima pisztollyal küldöm meg pusztalábbal...:D ....fokozattól független.

DarkSector
naná hogy qte-t nem lehet kikerülni...hisz az van arra, hogy a halált kerüld ki.

Ott még nem tartok :)
Úgy hittem egyébként, hogy azt a bizonyos Quick Time Event-et (eg: gombpüfölést annak megfelelõen, ahogy a képernyõn felvillan) nem lehet kikerülni, de hiába no, a rakétavetõ nem véletlen rakétavetõ :)
SigS
Ez mind megvolt, most rakom újra <#sir>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

DarkSector
egyéni hiba lehet.

alap dolgok...lemeztöredezettség, dx frissités, vga driver frissités. ha nem megy, akkor rakd újra a játékot.

DarkSector
jah a hajós pályán leszopod magad, mert hiába ha el is mondják, hol van, nem lehet látni majd...én asszittem orákig fogok szarakodni, de meglett azért.

igaz én boxon vittem 100%-ra.

archive-mentek között is vannak durvák nagyon, például egyet kiemelnék:
Ugrás közben lõjj fejbe egy zombit. (mármint amikor a zombi ugrik 1-et.)

meg baszom a kibaszott kurva gyémántokat is szopás összeszedni...

SigS
Azt tudja-e valaki hogy mitõl lassul be a játék betöltéskor, vagy azután pár másodperccel?
Semmit nem állítottam a grafikán, gépen, és most már el sem indul, szinte megáll a betöltésnél...
A mocsaras résznél járok egyébként
<#nemtudom><#help>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Maxtreme
egyik? 1-2 oylan lehetetlen helyen van hogy az hihetetlen.

DarkSector
jelölök is vissza minnya...
:D

DarkSector
pedig müködik fõleg ha unlimited már.

DarkSector
az egyik medál KIIIBBBAAASSSZZZOOOTTT el van rejtve....

lol<#violent><#banplz><#banplz><#taps>
Maxtreme

má nem kõ' sok <#hawaii>

Kösz a tippet, megpróbáltam, de sajnos nem akarta az igazságot.
Így kénytelen voltam radikálisabb módszerhez folyamodni (nem is gondoltam, hogy itt is mûködik)
Rocket Launcher <#idiota>
Carloska
Carloska HUN al vagyok liveon aki akar vegyen fel :D

ott assyem kell f meg v is
Seth
AMikor úgy jön feléd, hogy füstölög körülötte a levegõ,akkor lõjj bele egyet,ekkor "kiengedi a gõzt" XD és megjelenik rajta az a fehér dudor. Abba belelõsz,ekkor megbicsaklik és a válla feletti részen is megjelenik a fehér bizbasz,abba is belelõsz,ekkor a másik válla felett is lesz egy bizbasz,abba is belelõsz. Ekkor felegyenesedik és a mellkasán is látszódik már. Na abba már nem sok kell és kifekszik. Másik megoldás ha a karjait lecsonkolod egyesével, de az túl sok lõszerbe kerül :)

PSN ID.: Beegabor

mflex
Ha jól emlékszem a fehér színû "kidudorodásokat" kell lõni...

What about the forests?

Arrrggghh! Eljutottam oda, hogy segítséget kérek, valamivel nem boldogulok.
Sheva playthrough, utolsó harc (spoilerbe, az új játékosokat tekintetbe véve)

avagy Uroboros Wesker. Nno, ugye láva körben, ahogy rendesen, a "híd" beomlik, Chris lepottyan, ott Wesker hátán felbukkan a narancssárga "kelés", lövök rá, felugrik hozzám a platformra, menekülõre veszem a figurát, beomlik alattam a kis "híd" (nem tudok rá hirtelen jobb szót), rámszól a játék, hogy püföljem az F billentyût, de hiába, minduntalan leesek.
Sheva-val játszom, ismétlem.
Aki már túlesett ezen, le tudná írni részletesen, hogy mit is kell tennem? Mert lehet, hogy valamit kihagytam. Nem tudom már, mire gondoljak.
Esetleg lehet, hogy hiba volt Chris-nek csak egy nyamvadt shotgunt adni, s így az AI nem tudja "lekötni" Weskert, amíg felmászok?

Már vagy hatodszor nyúlok ki rajta. Kösz, ha van valami tipp.
Kongy
A Chapter 5-3ban a bogarakat ki lehet nyírni valahogy? xD mert jön rám 2 is egyszerre. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Na akkor én is berregelem a Batman vmelyik játékom Live kulcsával.:) El is felejtettem, hogy Live-os.:D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Mondtam az nem is izgat!Majd Resi 5-el kéne tolni.

Next PC upgrade: 2022

MR ME
csak 2en lehet jah :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
Ohhh télleg.... Utána olvastam, csak 2en lehet COOP-zni GOW-ban.

Szal Grebber. Ez nem fog összejönni :)

Fákjúal!

grebber
Elvileg felvettelek mind a két megadott névvel!

Next PC upgrade: 2022

Trénergond:
A GameCopyWorld trénerjei lefagyasztják a játékot!A fagyás elkerülhetõ, ha letöltitek és installáljátok ezt a programot:
http://www.filefront.com/12546340/gfwlivesetupmin.exe/

Murder3
amúgy DPmurdeer néven vagyok Livon vegyetek fel.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
GOWWAL hogy lehet 2-nél többen coopozni?
csak 2-en lehet nem?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ffxi
Kimaradt, hogy LIVE kulccsal.

Fákjúal!

DarkSector
killing floor eredetiben megvan összvissz 6 ember mehet coopba.

DarkSector
azonnal vegyé fel....:D

ffxi
Asszem csak GOW-nál lehet COOP-zni 2-nél többen, csak azért :)

Fákjúal!