4185
-
#2505 Zombik, akik rakétavetőznek és motorbiciklit, no meg teherautót vezetnek!
-
#2504 De legalább zombik XD -
#2503 -
#2502 A zombi nájgerek sokkal jobbak?
Jobban átjött ebben a pár perces videoban a RE hangulat, mint a teljes RE 5. 16 és fél órájában. Ez az új irány felháborító... -
#2501 De akár említhetnám az új Batman-t is, messze szebb a grafikája ennél. -
tmisi #2500 Én nem toltam egyik RE-t sem, de az biztos, hogy az Alone in the Dark 4 fosatósabb volt (pedig már az is átment hentelésbe). Mondjuk itt is megoldhatták volna, mint a Doom3-ban, hogy a nyakadba ugrik az ellen a következő sarkon (igaz ott a script miatt másodjára már tudtad mi következik). De az amikor mutatja videóval, hogy jönnek a zombik az X meg Y ajtóból, na mondom...
Ezek a bossfightok meg... szerintem eléggé könnyűek, mindig hamar rájövök mi az ellenfelek gyenge pontja. De az biztos hogy egyre ocsmányabbak. Ez az óriáspók vagy mi (Chapter 5) pedig inkább a Lost Planetbe illik, mint ide. -
#2499 Afenébe... Micsu már leírt mindent :-D -
#2498 Dehogy tér ki... ha nem lát lőheted és el is fogod találni. -
#2497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az égvilágon semmivel, csak túl kell élni úgy 7 percig -
#2496 Ez a szellemes baromság hogy jött volna ki a Resident Evil világba? marhára nem illik a képbe. Azon túl amúgy tényleg durván néz ki -
#2495 Amikor Wesker és Jill ellen harclunk amikor mivel érdemes lönni Weskert habár igyis ugyis kitér a golyók elöl ! Próbáltam az S& W 500-as magnummal de megette a fene hogy eltalálta volna ! -
xxxpaulxxx #2494 és ha szimplán az 5 nem is akart ijesztős lenni? -
Rodman6 #2493 Itt van videó a Resident evil 3.5-ről:
http://www.youtube.com/watch?v=y5moxlAFyyg
Ilyesmi kameranézet sokkal félelmetesebb lett volna. Nem tudom mi a francos fenéért nem adták ki. Ez a sima hátulnézetes ratyi. És a kisértetek is ijesztőek. Ennyit számít a producer. -
Rodman6 #2492 Az én PRO/Kontrám
Pro:
+Elég szép grafika
+Jólesik néha az ilyesmi is. Kár lenne ha nem lenne.
Kontra:
-Túl lineáris, nem lehet benne elakadni, gondolkodni hogyan tovább.
(Régi részekben sikerélményt okozott mikor rájött az ember mit mivel kell kombinálni hogy ki lehessen nyitni egy ajtót, esetleg meggyújtani a kötéllel zárt kapun a kötelet öngyújtóval stb...)
-Nem Shinji Mikami volt a producere.
-Nem félelmetes. Nincsenek Zombik a jellegzetes hörgésükkel. Csak tucatjával jönnek a vörös szemű ellenfelek akikhez egy perc alatt megbarátkozik, hozzájuk szokik az ember.
-Nincsenek ijesztő, váratlan események.
-Nincs írógép, nincs láda.
-A hangulat, a zene, a hangok sem az igaziak. -
Micsu #2491 " te vagy bárki más mutasson mégegy tps-t ien kivitelezés mellett...."
uncharted 1-2, geow 1-2 csak hogy a nagyobbakat említsem
"de aztán ne fps-el borogasd sebeidet, ahol egy fegyót látsz a képernyőn, meg 2-3embert, egy tüzgombot nyomogatva, és brutál gépigénnyel...gondolok itt a crysis-ra."
Brutál gépigény 2007ben megolt, ma már nem mondhatnánk, és mivel nem konzolra lett fejleszve ahol memória alig így nem is találunk olyan elhanyagolt textúrákat mint a resi5ben + mien 2-3 emberről beszélsz? Sokkal nagyobb/több szereplős csaták voltak úgy a játékban hogy nem egy cső tps mint a resi5! Már megint ész nélkül nyomod a hülyeségedet -
Rodman6 #2490 Jó játék de túl lineáris. Nem késztet gondolkodásra hogy A pontból hogy jussak át B-be. Csak adja magát az útvonal. Fejtörő sincs benne a tükrös részen kívül. Kulcsokat egyszerű megtalálni, kombinálni sem lehet a gyógynövényeken kívül nagyon mást. Túlságosan leegyszerűsítették. Félek hogy tucat shooter lesz belőle.
Pedig én értek a RE-hez mert minden létező részét végigvittem. Kivévve a 1.5-öt és a 3.5 öt ami kísértetes lett volna. Sajnos ezeknek idő előtt befejezték a fejlesztését pedig brutálisnak tűntek a youtube-s videókon (Biohazard 3.5) -
#2489 nem vitatkozni akartam.
ez csak költöi akart lenni, vagyis gondolom maxon küldted, mert különben nem mondanád, hogy mien a graf, ha nem látod fullon, de ezt arra értettem, hogy hajrá, te vagy bárki más mutasson mégegy tps-t ien kivitelezés mellett....
karakterek, fegyverek, környezet, effectek...
haljam a címeket....:D
de aztán ne fps-el borogasd sebeidet, ahol egy fegyót látsz a képernyőn, meg 2-3embert, egy tüzgombot nyomogatva, és brutál gépigénnyel...gondolok itt a crysis-ra.
de nem kell vitatkozni, csak azért kíváncsi lennék az ajánlatokra, hátha kihagytam 1-2 szebb cumót. -
#2488 archivements, ha live-os vagy.... -
Balázs 17 #2487 -
xxxpaulxxx #2486 hát igen, ez tényleg nagy baj:D
De a tini is dughat attól még jól:P -
#2485 Tud vki olyan képfeltöltő oldalt, ami nem méretezi át a képet, hanem eredeti felbontásban jeleníti meg? -
#2484 Az a baj, ha már voltál egy tapasztalt nővel, visítva fogsz röhögni a tiniken. Értsd jól ;-) -
xxxpaulxxx #2483 jó, ne hasonlítsuk össze egy crysissal:D -
#2482 Az aláírásodban szereplő gép a tiéd?
Csak mert enyhén szólva komolyan vason toltam végig (4 mag, 1 GB VRAM, Raid0 stb).
A grafika közepes színvonal maxon!
Linkeljem az Extreme HD képernyőmentéseim? -
xxxpaulxxx #2481 néhol nehéz->a kicsi inventory miatt->a kicsi inventory ezért nem is rosszas:)
Ráadásul pályák előtt mindig taktikázhatsz hogy mit viszel magaddal ami szerintem hatalmas újítás:D -
#2480 Mondjuk az igaz, hogy helyenként tényleg nem nagy szám a graf, a tárgyak, falak itt-ott elég mosottak, de általában, főleg a karakterek, ellenek, főbossok, átvezetők nagyon szépek. De nekem a DMC 4 vagy a Lost Planet ilyen téren mondjuk jobban tetszett. -
xxxpaulxxx #2479 a coop a legjobb benne... sheva meg tényleg idegesítő... ha nem ember játszik vele... vagy ha béna emberXD
De ez a coop dolog igazán izgivé tette, egymást segítitek, együtt izgulhattok:)
És sokkal de sokkal jobb mint a 4... ott olyan üresjáratok voltak hogy csak na... jó volt a 4 de ezt sokkal jobban élveztem... a 4et, ha ugyen így lettem volna vele hogy először végigviszem offlineon aztán kiderül hogy online-on is újra végig kell majd vinnem akkor nyomok egy uninstallt... ellenben itt szó nélkül viszem is másodszorra:D -
#2478 Én 2x vittem végig, feloldódott a Professional mód, hát így harmadik nekifutásra már kicsit uncsi...
Ráadásul Sheva már nem jön oda életet lehelni belém, mikor már éppen hogy menni se bírok :/
Ami engem zavar, Sheva(vagy ha épp Chrissel mész) felvesz olyan töltényt is, amilyen fegyver épp nincs is nála, ezáltal kevesebb lesz a hely nála, vagy pl adok neki 2 fegyvert vagy 3at és abból csak 1et használ.
Ja és az miért van, h ha pl a gépfegyvert használja, akkor csak 1enként lövi a töltényeket? :S -
xxxpaulxxx #2477 jutalom?:O -
#2476 közepes de gyors grafika, max a te gépeden, de egy dx10-es full graf is keményen néz ki, nemhogy konzolon...
másik. resident feeling a 4-ben eltűnt már....ha ezzel arra gondolsz, hogy nem fix kameraállás van. Meg akcióssabb. -
#2475 Éppen most vittem végig én is...
A jó k. anyját annak, aki azt mondta, hogy 8 óra gametime. Normalon 16 óra 24 perc. Miért? Mert gondoltam jó lesz egy gyors tölteléknek... erre 2 napon ráment, mert mindig azt hittem, hogy na még 1 óra, na még egy.
Pro:
- közepes, de valóban gyors grafika
- korrekt átvezetők
- korrekt játékmenet, lopások a Tomb Raider-ből, elvesző RE hangulat
- korrekt, de kissé easy bossharcok
- tuningolható fegyverek
- rengeteg feloldható extra
- Mercenaries mód, már akit érdekel ugye...
- korrekt végjáték
- meglepően hosszú játékidő
Kontra:
- a Resident Evil feeling eltűnt... egyetértek!
- így túlélőhorrornak sem igazán lehet nevezni a játékot... így van!
- kis, kezelhetetlen inventory... teljesen igaz!
- Sheva sokszor baromi idegesítő... elmegy!
- néha unalmas... igaz!
- egy-két helyen marha nehéz... nem vészes!
- egy-két ötlettelen helyszín... true!
- a kincsek gyűjtögetése is kevésbé hangsúlyos... és nem is sok értelme van :-/
Szóval akár azt is mondhatnánk, hogy jó játék, de mint RE gyenge próbálkozás. És néhány említett hiányosság is lerontja az összképet.
Egyetértek!
Nálam csak 75%
-
#2474 Vigyázat ellenvélemény:
- Nem lehet séta közben lőni,
- WASD nyomésa közben nem lehet fordulni,
- Futás közben nem lehet oldalazni.
Konkluzió: ez a játék egy /%=+!%/"'"(! -
saiyanjin #2473 Nemhogy Residentben nemvolt még ilyen de máshol sem...:)Atyaúristen, nagyon nagy a game, graf és végre ultra lett az irányítás(lásd RE4 suxx)
másodjára viszem végre immáron Shevával ráadásul irodista kosztümben + Krisz felvette az zebrás inget :)Naszóval feeling is nagyon ott van, de nem vitatkozok, megállja a helyét.Idén max talán az új Wolfenstein ütött ekkorát.Balee hülyeségeket rendezel listára, visszaraktam a 4et és le is szedtem 3 mp alatt, irányíthatatlan ehez képest. -
#2472 resident 4 full gyengébb ettől.
az volt igazán a nagy kakukktojás, mikor lehordták, hogy ez már nem az a resident.
valamint szerintem jól tették, hogy kicsit akcióssabb lett, és a szép grafika mellett a sok játékidő, elég szép teljesítmény, és nem ismétlődnek a mappok, ami egy nagy szó!!!!
valamint.
ez a coop...ettől jobb ötletet ki sem találhattak volna, szerintem iszonyatsokat dob a szavatosságán.
és amit már több embernek írtam, a túlélőhorror fogalom nem azt jelenti, hogy a játéknak sötétben kell ijjeszgetnie, az embert.
TÚLÉLŐHORROR.....ÉLD TÚL + HORROR...itt mindkettő van tehát helyes a kategória..:P
valamint ezt tartom még mindig nagy számnak, és sosem csalodok, a capcomban, a nagy extra tartalom!!!!
gyüjtögetés fokozatok rejtélyek tunningok...stb. -
#2471 No ide is bemásolom kis értékelésem: xD
Összességében nem volt rossz, de nem ez lesz a kedvenc részem, a 4-nek a nyomába sem ér. Kevésbé hangulatos, néha untam is, néhol őrülten nehéz, és sztem kár volt ezt a társas játékmenetet erőltetni.
Pro:
- gyönyörű, gyors grafika
- profi átvezetők
- egy ideig élvezetes játékmenet
- ötletes epikus bossharcok
- sokféle tuningolható fegyver
- rengeteg feloldható extra
- Mercenaries mód
- király befejezés (a játék legjobb pályája talán az utolsó)
- korrekt hosszúságú játékidő
Kontra:
- a Resident Evil feeling eltűnt
- így túlélőhorrornak sem igazán lehet nevezni a játékot
- kis, kezelhetetlen inventory
- Sheva sokszor baromi idegesítő
- néha unalmas
- egy-két helyen marha nehéz
- egy-két ötlettelen helyszín
- a kincsek gyűjtögetése is kevésbé hangsúlyos
Szóval akár azt is mondhatnánk, hogy jó játék, de mint RE gyenge próbálkozás. És néhány említett hiányosság is lerontja az összképet.
85% -
#2470 jóaz csak légy kitartóbb. pro fokon még 1 ora is lesz így a küzdelem... -
#2469 az hogy nem lehet mozogni lövés közben az nem mindig jó, de az irányitás és a nehézdség kárára menne...
majd a 6. részben igérnek egy teljessen új rendszert. -
#2468 durván napi fél órád.... -
#2467 összes ellenfél kinyirható egy pisztollyal, meg késsel, szóval ne sírjatok...:P
ha kellene valakinek coop segítség, akkor allul a pc-s Gamertag-om...
Valamint hamachi esetében:
szoba:
ResidentEvil5PC
password:
re5 -
#2466 Én még csak ma raktam fel, pedig 2 hete megvan (mássla se toltam közben). :)