Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
"No! Dont go!" ...vászon golyóállómellényben xD ilyen jelmezeket varrtak anno a szülõk farsangra általánosban meg oviban xD

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Oo
És bejön?XD
én rátapadtam mindig a gombokra de csak azokat nyomtam amiket kellett
ha valaki béna az béna😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

CroftManor
ahha értem 😊
egyébként most h így másodszori futok neki és a shotgunra végtelen töltényt kaptam, miután ugye upgradeltem, így a szárnyas denevért elsõ megfekvésre kinyírtam 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
amúgy hallom sokaknak van gondja....baja...
most a QTE-hez szeretnék segítséget adni, ha valakinek nem menne a QTE, akkor egyszerû a megoldás....ALAPESETBEN TAPADJATOK RÁ AZ A+D+F+V GOMBOKRA....EGYSZERRE !!! ÉS EZEKET nyomogassátok EGYSZERRE....ENNYI.
köszönöm a figyelmet...ennyi

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
az offline és onlineokat is ide menti le a sajátodban van...My Documents -> CAPCOM -> Resident Evil 5 ->

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem túl régi játék, én vagy egy éve játszottam végig egy kollégánál Wii-n.
Lényegében végigvezet a játék elsõ három részének történetén, plusz egy ráadás darabon, sokszor új szemszögekbõl.
Egész jól eltalált darab, legalábbis hangulatos, a videók pedig rengeteg információval szolgálnak a történtekkel és a történtek közötti kapcsok hátterérõl.
És Wesker kifejezetten jó fej 😊)
Seth
Külön meg kell venni az extrákban minden fegyverhez. De azt is csak akkor lehet, ha az adott fegyver ki van maxolva

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
érdekes, új játékot kezdtem, ki lehetett választani a végtelen lõszert, meg h kivel akarok menni, de a végtelen lõszer mégse lett végtelen :S

grebber
Pénteken van kedve valakinek coopzni ??(Csak ekkor érek rá 4-5 órát egyhuzamban)

Next PC upgrade: 2022

most néztem meg 2-t találtam meg😄
Maxtreme
youtube

YT?

Maxtreme
hát bazz én is majdnem vért hugyoztam mire mind megtaláltam (jó 1-2-nél a YT a barátom volt xD Máskülönben az életbe nem leltem volna õket meg oylan helyen vannak.)

én az egész játék alatt találtam 1et...

pedig nem igényel nagy logikát😄

stevenson1988
logika nulla ahogy látom
amelyik tükör a képen van a kari mellett, na azt forgasd be legelõször így amit utoljára kell majd beforgatni az kívülrõl is elérhetõ azaz nem ragadsz bent

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

grebber
Mondom akkor nem jó mert kilehet menni mindig!

Törölt felhasználó
AKárhogy forgatom õket, csak így jó, de akkor nemtudok kimenni 😞

Shep
Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a win7-et (de minek?) és át akarom rakni a mentéseimet xp-rõl. Igen ám a fileokat átrakom ,de az offline live profile filejai hol vannak, vagy mit kell ahhoz átmásolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Akkor szarul csináltad<#taps>

Törölt felhasználó
Basszus...amikor a fényeket kell forgatni, megcsinálom hogy minden okés legyen, de a lézerek bekerítenek...

hogy tudok kijutni onnan?
Seth
2007 végén, Wii only cucc

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Egyébként ez a Umbrella Chronicles mikor jött ki?
Én eddig nem hallottam róla. Csak a Resi 3-tól kapcsolódtam a játékba.

grebber
Eredetivel nincs ilyen gond és egy 2000ft-os live játékkal már annak veszi!

hali, az lenne a gondom hogy haverral akarunk coopozni és hamachival próbáltuk de nem megy sehogy vhogy máshogy nem megy? vagy eredeti kell?
IMYke2.0.0.0
Én tegnap vagy 1 órát kolbászoltam... 😊
Aztán mellette lévõ szobor újra aktiválás, és ment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
áh rájöttem...
Törölt felhasználó
Ennél a chapternél van egy rész ahol elakadtam.

Sheva megáll egy szobornál és elküld egy más színû szoborhoz, amit látok is, de nem találom az odautat 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyakorlatilag már a Spencer kúria után. Meghalt, feltámadt, brr, és egyre kevésbé volt ember, az ereje pedig egyre inkább kiteljesedett.
Lényegében az Umbrella bukásáért sem csak Chris és társai felelõsek, hanem Wesker is - õ nyuvasztotta ki az Oroszországi komplexum vezetõjét, és a filmben feltûnt (aminek leginkább csak a címe állt összefüggésben a játék univerzumával), játékban cameo-t tett Vörös Királynõt is.
És amíg mindezen dolgozott, egyre erõsebb és erõsebb lett; ahogyan a teste kezdett megbarátkozni a vírussal.
http://www.youtube.com/watch?v=-qYpGrZTdOw
http://www.youtube.com/watch?v=HKmqrkZshfQ

Én egyébként bírom Weskert.
norbi2fraktal
Akinek Radeon X-es széria jutott,és játszana a game-el az szedje le ezt tömörítse ki majd tegye a játék fõ könyvtárába, jó játékot

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Ki fogja írni hogy ami szerver megy az hányas chapternél van.
Tegnap ahogy felnéztem mindegyik a vége felé volt már!

lalakov
És ha online én csatlakozok valakihez, akkor bármelyik fejezethez tudok csatlakozni? Vagy csak olyanhoz, ahol én már jártam?
A megtalált tárgyakat mindkettõnknek jóváírja? Vásárolni fejleszteni mindenki csak a sajátját tudja, igaz? És átadni egymásnak dolgokat játék közben?
IMYke2.0.0.0
Ahogy látható, BSAA emblémákra nem nagyon vadászgatok... <#whatever>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én vagy fél tucatszor megszívtam - 5.1-nél járok - mert ezerrel nyomogattam az F-et ugrásnál is (V helyett)... 😊
Sheva simán vettem az elsõ gödröt, miközben "Chris!" kiáltások közepette láthattam, ahogy a fõkarakterem belezuhan a mélybe... 😞)
Aztán láttam is, nemcsak néztem, és már ment minden, rendesen...

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

DarkSector
jah QTE....az szerintem feldobta a játékot, és nem csak ezt, hanem eleve a kitalálásakor jó ötlet volt, nem is emlékszem, meik játékban láttam elõször, asszem a cold fear-ben talán.
Valszeg kalandjátékokból emelték át tuod a klikkelõs gémekbõl.

DarkSector
1. dx9 inditéása esetében Xfire, valamint ha live-al mentek akkor vedd fel barátnak...home gombot, és message.
2.igen sajnos.

CroftManor
Félreérted. Úgy értettem h nagyon hasonló a játékmenet. Pl ez a fuss és nyomkodd az F-t, hogy elfuss a dõlõ oszlopok elõl aztán V-t hogy ugorj.. ugyanez volt a 4ben is az elején, amikor a nagy kõgolyó elõl kelett rohanni. Vagy amikor ilyen romok között kellett menni, a 4ben is volt ilyen helyszín... meg még pár iylen dolog.

wesker24
Dehogy már 1000x-szer le lett irva ! Launcherrel inditsd a játékot és ott van felül a Language nyelv és ott átállithatod angolra !
Nathan66
hát, ez a játék ilyen félvér féleség.. a menü egy része emberi nyelven van irva, de a másik olyan számomra, mint a barlangrajzok.. nem lehet valahogy angol fájlokat tenni a japo helyére?

miért kérdezed meg azt amire majd úgy is rá fogsz jönni pár perc múlva😄

Nathan66
Hi. Leszedtem a rilódedes verziot, de japán a telepitöje.. A game is az?

jah és ezek a G pontok (höhh) csinálnak valamit?

gondolom maximum ha live->playersen belül... de jó lenne, ha lenne valami gyorsbillentyû:/

wesker24
Igen muzsáj lesz újra kezdened ha Online-on akarasz játszani mert az offline-ot nem tudod folytatni !!

Meg játék közben is lehet beszélgetni egymással ott van a Skype vagy a Teamspeak vagy a Ventrillo progi ! Ha van mikrofonotok csak csináltok egy szobát Teamspeakben és máris dumálhattok egymással ezerrel !

De az hogy hogyan lehet irocskálni azt ne tudom !
ismeretlenekkel?

grebber
Használjatok ventrilot!

1, hogy lehet kommunikálni játék közben, akivel coopot játszok?
2, most ez komoly, hogy nem tudom folytatni az offline mentésem online? Muszáj nekem ezt újrakezdeni?😄

Shep
Wesker mikor szívta magába Neo és Árnyék génjeit? Nekem kicsit erõs volt az amit produkált, bár látványos volt az igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pedig többen mondták hogy netre menti😮