Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
És bejön?XD
én rátapadtam mindig a gombokra de csak azokat nyomtam amiket kellett
ha valaki béna az béna😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egyébként most h így másodszori futok neki és a shotgunra végtelen töltényt kaptam, miután ugye upgradeltem, így a szárnyas denevért elsõ megfekvésre kinyírtam 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
most a QTE-hez szeretnék segítséget adni, ha valakinek nem menne a QTE, akkor egyszerû a megoldás....ALAPESETBEN TAPADJATOK RÁ AZ A+D+F+V GOMBOKRA....EGYSZERRE !!! ÉS EZEKET nyomogassátok EGYSZERRE....ENNYI.
köszönöm a figyelmet...ennyi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lényegében végigvezet a játék elsõ három részének történetén, plusz egy ráadás darabon, sokszor új szemszögekbõl.
Egész jól eltalált darab, legalábbis hangulatos, a videók pedig rengeteg információval szolgálnak a történtekkel és a történtek közötti kapcsok hátterérõl.
És Wesker kifejezetten jó fej 😊)
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
amelyik tükör a képen van a kari mellett, na azt forgasd be legelõször így amit utoljára kell majd beforgatni az kívülrõl is elérhetõ azaz nem ragadsz bent
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hogy tudok kijutni onnan?
Én eddig nem hallottam róla. Csak a Resi 3-tól kapcsolódtam a játékba.
Aztán mellette lévõ szobor újra aktiválás, és ment.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sheva megáll egy szobornál és elküld egy más színû szoborhoz, amit látok is, de nem találom az odautat 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lényegében az Umbrella bukásáért sem csak Chris és társai felelõsek, hanem Wesker is - õ nyuvasztotta ki az Oroszországi komplexum vezetõjét, és a filmben feltûnt (aminek leginkább csak a címe állt összefüggésben a játék univerzumával), játékban cameo-t tett Vörös Királynõt is.
És amíg mindezen dolgozott, egyre erõsebb és erõsebb lett; ahogyan a teste kezdett megbarátkozni a vírussal.
http://www.youtube.com/watch?v=-qYpGrZTdOw
http://www.youtube.com/watch?v=HKmqrkZshfQ
Én egyébként bírom Weskert.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Tegnap ahogy felnéztem mindegyik a vége felé volt már!
A megtalált tárgyakat mindkettõnknek jóváírja? Vásárolni fejleszteni mindenki csak a sajátját tudja, igaz? És átadni egymásnak dolgokat játék közben?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sheva simán vettem az elsõ gödröt, miközben "Chris!" kiáltások közepette láthattam, ahogy a fõkarakterem belezuhan a mélybe... 😞)
Aztán láttam is, nemcsak néztem, és már ment minden, rendesen...
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Valszeg kalandjátékokból emelték át tuod a klikkelõs gémekbõl.
2.igen sajnos.
Meg játék közben is lehet beszélgetni egymással ott van a Skype vagy a Teamspeak vagy a Ventrillo progi ! Ha van mikrofonotok csak csináltok egy szobát Teamspeakben és máris dumálhattok egymással ezerrel !
De az hogy hogyan lehet irocskálni azt ne tudom !
2, most ez komoly, hogy nem tudom folytatni az offline mentésem online? Muszáj nekem ezt újrakezdeni?😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!