4185
  • Shep
    Reagálnék az ilyen, miért lett ebből ez típusú hozzászólásokra. Azok a játékok szerintem többnyire jó irányba változtak (új PoP -t leszámítva) és legalább VÁLTOZTAK!!!!, nem ugyanazzal szúrják a ki a szemünket 13 éve, ráadásul itt még visszafejlődés is van. A lent emljtett játékoknál azért többnyire kaptunk jó pár plusz dolgot és nem csak ilyen agyatlan lövölde volt. Lehet azért fáj ez ennyire, mert egyik kedvenc sorozatom a Resi (legjobb a 2-3).
  • xxxpaulxxx
    aztán menekülj rögzített kameraállásokban az ugráló, futkorászó fertőzöttek elől... nos igen, erre senki nem gondolt:D

De amúgy meg ha ugyan olyan lett volna a 4-5 mint a 1-2-3, akkor meg az lett volna a bajuk az embereknek, hogy jaaaaj... már megint ugyan az... brühü
  • Hoz_Hun
    Pfööj, de rég játszottam vele.... nekem úgy rémlik egyik karakterrel tekerni kell valami kart, míg a másik átfut a hídon. (Ha közben elengeded a kart a másik karaktert, aki a hídon van épp frankón leesik és felnyársalják a karók... tehehehe.)
  • wesker24
    Meg mindenkinek az a baja hogy a Resi4 és a Resi5 már nem túlélő horror játék lett ! Aztán mégis hogy lett volna már a 4 túlélö horror játék ??
    Várom az ötleteket !

Racoon City elpusztitásávál A Birkin féle G virus is megsemmisült amikor ledobták az atomot aResi 3-ban ! És ahogy a Resi 4-ben is volt az umbrella csödbe ment.

Egyedül Weskernél volt meg az összes virus példány ! T Virus Tyriant G Virus W. Birkin Nemesis és a T-Veronica virus ! Szóval kifejlesztett egy úJ virust a Las Plagast ami nem zombiká változtatta az embereket hanem fertözötekké !
  • sajtburger
    Elakadtam, tudna valaki segíteni? :S A bennszülöttes pályán vagyok, össze gyűjtöttem az ajtóhoz a képet, bent legyilkolásztam akit lehetett, de ott a hídnál nem tudok tovább jutni, és próbáltam minden hogy, de nem sikerül továbbjutnom.. valaki tudna segíteni?
  • wesker24
    Azért a Resi1 elég ijesztő tudott lenni azok a hátborzongató zenék és zombihangok felállt tőle a ször a hátamon ! meg olyan sötét volt hogy mindig rádtámadt vagy egy cerberus vagy egy zombi váratlanul !
  • wesker24
    nah ott én is kugrottam a fotelból ijedtemben ! Na meg plusz még rá is kellett közeliteni a randa pofájára ! xD
  • Balázs 17
    u télleg condemned, na az is egy állat játék volt, kár hogy 2 nem jött pcre
  • xxxpaulxxx
    számomra pl a dead space sem volt ijesztő:)

Talán játék amin utoljára felugrottam néha, az a condemned volt.. amikor kinyitottam a szekrényeket és qrvanagy hanggal egy szörny volt benne... nah ott felugrottam:D
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
  • grebber
    Nem Merc modban A-t kell elérni hogy adjon karaktereket.De sehogy nem érem el pedig elvileg csak 40 ezer pont kell.
  • IMYke2.0.0.0
    S-t akartál írni, nem? :)
  • grebber
    Na akkor leírom a véleményemet én is 2,5 végigjátszás után!

Grafika: Én nagy grafmánis vagyok szeretem a szép dolgokat szóval a grafikával nekem nincsen semmi gondom.
    Irányítással sincsen semmi bajom bár Sheva-val tolva (eddig csak Merc-et toltam vele) nekem baromi fura volt hogy nem jobb hanem baloldalán volt a fegyver.De biztos megszokom majd.
    COOP az nagyon jó dolog tudnak segíteni nekünk pl ha nem igen találjuk az emblémákat + amiket kiraknak az invertorijukból az hozzánk is bekerülhet majd szal aki még nem tolta végig de coopzik annak szerintem jól jön a sok cucc.
    Unalmasnak én nem mondanám hiszen akkor nem tolnám végig most 3-adszorra és tervezném a 4-5. végigjátszást már.

Egy bajom van sajnos Merc. modban sehogyan sem tudom elérni az A rangot :(
  • Balázs 17
    aki horrort akar annak ott a dead space
    én hajnali 1 és 3 közt toltam vele mindig párszor bef*stam

szerintem egyik resi se volt nagyon félelmetes, a legjobb rész még mindig az 1

akkor ott van még a silent hill ami a 2. rész (legjobb) után már elég unalmas

resi5 azért is fasza mert nem kell egy helyszínre visszamenni 654x, mint a legtöbb ilyen játékban, hogy jajj abban a szobában volt egy kulcs csak 2órával ezelőtt még nem láthattam stb...:D
  • Maxtreme
    vagy ebből:

Ez:

• mflex #2530
    Ha már ennyien osztályozták, itt az enyém is.

Helyenként kiváló grafika.
    Nagyon jó átvezető videók.
    A játék néha rettentő unalmas tud lenni, köszönhetően az agyament lövöldözésnek és a semmitmondó pályáknak, ami kimondottan az iq lájtos gyerekeknek készült sajnos. Valóban, ez nem túlélő horror, mert azokat általában kalandelemekkel színesítik, aminek itt sajnos nyoma sincs.
    Még a leghülyébb is rájön 5 perc alatt, mit kell a játékban csinálni, hogy tovább tudjon menni, akinek ehhez végigjátszás kell, inkább a tankönyveket forgassa :D

A Tomb Raider féle barlangos pálya, kimondottan oltári nagy ötlettelenségre vall, megspékelve a "főleg) nigger zombikból álló baromsággal, ami nem lenne baj, ha ugyanolyanok lennének, mint régen.
    Valamit dobnak a játék hangulatán a "nyalókák", Chris Mr.Olimpiát megszégyenítő teste, megint csak balfasz megoldásra vall, inkább öregítettek volna rajta, jobb hangulata lett volna, ha úgy néz ki, mint egy kb 40-es éveiben járó tapasztalt kommandós egység tagja.

Shinji Mikami távozásával, egy olyan saga is távozott, mely a 90-es években földbe döngölt minden játékot, de főleg a Cube remake.

A grafika nem minden!
    3/10
  • xxxpaulxxx
    sokkal nehezebbek, igen:)
    Én a 2ben mai napig nem tudok tovább jutni egy résznél:D

Amúgy gondolkozom én is hogy elkezdjem hogy 1-2-3 de...az új gépemre ciki lenne ilyeneket feltenni
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nagyon tetszett ez a játék - kellően nehéz volt és kellően egyszerű is.
    Ha a régiek ennél nehezebbek, az csak jó...
  • xxxpaulxxx
    Amúgy ez a resi-nem resi hiszti már kezd uncsi lenni

ebből:

Miért lett ez:

Brühüüüü megyek bőgni
  • xxxpaulxxx
    Szerintem a legfélelmetesebb az az elején, amikor még az egészséges nigók között sétálsz és azok csak bámulnak bele a fejedbe a nagy gülü szemükkelXD

#2525: BÁzeg.... huszonötödszörre is:1, NEM ZOMBIK 2, béna vagy, játszál batmant:D 3, kurvára ne írj rivjút 5 perc játék után ha vak vagy és béna
  • triplet
    meg van a játék elmondom a véleményem:
    az egész resident evil zombikról szól, akik azt sem tudják hol vanak csak mennek előre. itt még is mi van? motorozó zombik, fegyverrel lövöldöző zombik ésatöbbi ésatöbi. egy zombi azért zombi mert nem tud magárol. nem tud semmit csinálni csak bámul maga elé és eszi az agyakat akkor még is mi ez a szar? a másik az hogy rohadt sokan jönnek egyszerre lőszer nuku. egy pályán max 30 töltény van abból 10et elvesz az a köcsög kurva társam(egyébként meg kibaszott irritáló hogy minden hova követ beáll az ajtókba meg ilyenek)
    tudom most jön az a részetekről hogy: "bazzeg fejrekőcélozni" aha persze. kamera kezelés szar szal alig lehet. az egér érzékenységet felveszed gyors ha leszeded lassú lessz. értelmes dolog. most ép bányában vagyok a vasútállomásos pálya után ahol kibaszott sötét van(ami még nem is lenne baj) csak minden második "zombi" olyan hogy ha szétlövöd a felyét kijön belöle ilyen hosszu szar ami pörög körbe körbe és kell bele pluszba még vagy 10 golyó=tár kifogyott
    ha veszek sotit vagy gépfegyvert azok sem érnek semmit mert kifogynak a francba és lőszer megin nincs. gránát semmire nem jó mer eldobom és felpatan az égbe 6 métert azt leesik 20 méterel arébb és nem ott ahol kellene. érdekes játék megmondom öszintén. na mindegy.
  • norbi2fraktal
    nem bír az sokat, csak a fejére kell lőni a megfelelő fegyverrel, majd ha vissza fogja magát akkor oda mész azt be versz neki, de vakító gránáttal is el lehet érni ezt....
  • balee4
    Na azon a gépfegyós dagadt disznón én is röhögtem, meg hogy mennyi golyót kibír. xD
  • Tinman #2522
    Sztori még elmegy kategória, de azért egy "legendától" többet vártam más téren.
  • Tinman #2521
    Ha értelmes lenne, nem állna bambán tőlem 30 méterre, amikor a társa fejét dragunovval a falra kenem.

Miért kekeckedek ezen? Mert ugye arról beszélt a Capcom, hogy azért nem lehet az inventoryban turkálni úgy, mint eddig, mert az nem realisztikus, hogy turkálunk a szimatszatyorban közben meg megáll az élet, senki sem támad, pause.
    Bezzeg amikor mászunk fel a létrán, akkor is gond nélkül lehet turkálni ríltájm a szatyorban... közben persze 2 kézzel fogjuk a létrát.

Az oldalazva futás?
    A menet közbeni célzás? Gyerekek... ez így gáz.
  • Tinman #2520
    A Resi 4-el kezdtél el ezt az akciószart... rossz út!
    Tudom, hogy uroboros ésatöbbi, de az összhatás, hogy rothadó pofájú kék bőrű nájgerek akarnak megerőszakolni nem, hogy nem félelmetes, de nevetséges. Ott már teljesen röhögtem, amikor a kövér néger megismertetett a kis piros kabátjában a gatlin' gunnal. OMG!
  • wesker24
    Nem csak játszani kéne hanem olvasgatni is a fájlokat na meg persze a history-t is sok érdekes dolog kiderül belöle !

Eddig mind a 4 resi részben elolvastam mindent ! Ráérek nem sietek sehova ! Még a Resi CVX-et is zgy vittem végig hogy mindent elolvastam amit csak lehetett !
  • wesker24
    lehet átálitotta a tűzelési módot löszer megtakaritás miatt !
  • wesker24
    Nálam Sheva-nál az M92F handgun van meg az S75 Sniper Rifle !

A gép pisztoly meg nálam van !
  • wesker24
    Még pontosabban Dhampir !
  • CroftManor
    az miért van, h ha pl a gépfegyvert használja Sheva, akkor csak 1enként lövi a töltényeket? :S
  • balee4
    Dámpír hogy pontos legyek.:D
  • IMYke2.0.0.0
  • wesker24
    A vérfarkasokat is meg a farkasembereket is beleértve
  • Shep
    Hát én teljesen egyet értek veled, bár én még nem értem a végére.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - s akkor még nem beszéltünk a "félig vámpír félig ember" témakörről :)
  • balee4
    Értelmes zombik.
  • IMYke2.0.0.0
    Címe nem ugrik be, de azt tudom, hogy David Bowie volt az egyik (fő)szereplő: a "zombivá" vált csákó bogarakból állt és így járt-kelt a templom közelében, majd egyszer csak szétesett - persze egy kisebb óda elzengését követően!
    A film úgy a 80-as évek végén volt "sláger" az ilyen téma iránt rajongók körében.
  • wesker24
    Ezek nem zombik ! Ha zombik lennének akkor eléggé rusnyán néznének ki na meg lomha lenne a járásuk ! Ezek csak Plagas virussal vagy az Uroboros virussal fertözött egyedek !

Amugy meg már a Resi4-ben és volt Teherautós fertözött egyed nem is egy ! Söt a Resi 4-ben is volt rakétavetős na meg Gatling Gun-os egyed alias JJ !
  • IMYke2.0.0.0
    Láttunk ennél furcsábbakat is - élőszereplős filmekben...