Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Most õszintén... hú, rám ragadt... a MOD-okat bele kell csomagolni a játék fájljaiba?
Akkor ezek nem is igazi MOD-ok - nem különálló állományok.
Szomorú vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
a kb 10gb-s játékot?
Hát nem nagyon hogy õszinte legyek xD

IMYke2.0.0.0
Perverz gondolatom támadt: Nincs kedved ezt az általad szépen összerakott, egybegyûrt MOD-rengeteget feltenni a nemes Resident Evil 4 rajongóinak nagy-nagy örömére?
Úgy, ahogy van - hogy nekünk semmit se kelljen csinálni, csak indít, bámul, élvez...
<#hehe><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
ja meg az 1.1 patch ugye alap. Az az elsõ, anélkül semmi nem fog müxeni 😊

Maxtreme
Ez nem 1, hanem bazi sok mod összegyúrva.

Maxtreme
Nos. Ami biztosan kell hozzá:

- Enb series 075b
- Texturapack.. namost igen. Ebbõl van már kismillió. Megmondom õszintén fogalmam sincs melyiket használom. Sõõt asszem kevertem õket :/
- Highres leon jacket mod (asszem ez a neve)
- Highres hair for leon
- x360 button replacer (vagy ha neked bill kell, akkor értelemszerûen keyboard)

Ha eszembe jut még, akkor írok.

ffxi
Jóvanna! Respect!<#worship>

Ha szabad kérdezni, honnan van a "javítás"?

Fákjúal!

Maxtreme
Biztos, hogy PC?

Bazd írtam hogy ÉN készítettem a videot... akkor szted fake?

A gombokat meg szintén én cseréltem le, mert x360 controlerrel nyomom.

ffxi
Nekem ez kell!!!!!!!!!! Utoljára nem így nézett ki nálam a 4 😮

Biztos, hogy PC? Túl szép, hogy igaz legyen Ez hivatalos mod vagy fun-ok hozták össze? 😮 Az sem bánnám ha hivatalos, megveszem oszt upgrade-elem. Már rég tervbe volt a játék megvétele, de vmi mindig közbe jött 😞 De ezekután prioritás kap a RE 4 😊

De látom X gomb volt kiírva a cselekvéshez. Biztos nem fake? :S

Fákjúal!

Maxtreme
a vakoknak (akinek nem inge) itt 1 video az alapról. Amennyiben még ezután sem lát különbséget, forduljon szemorvosához, gyógyszerészéhez 😊

Imike: Pill gondolkozok, aztán írom 😊

IMYke2.0.0.0
Köszi a képeket - 'asztakurva', nem kicsit tuningoltak a MOD-ok!

Gondolom, azért ezeknél több kellett a videón látható eredményhez:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Miket használtál - tudom, sokra nem emlékszel, de hátha?

Maxtreme
hm?
nálam tökéletes.

itt van még 1 és még 1 kép

#2172: Gratulálok. 😊

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan nem... mert a képed elsõ 1/20-a látszik csak.

werkfilm
szürke helyett zöldesbarna lett a kép
talán több repedés van a fadeszkákon
kb ennyi

Maxtreme
De ugye nem azt akarod mondani hogy nem látsz mást difit, mert rögtön lekaparom magam 😊))

Maxtreme
majdnem. Dof xD

werkfilm
lett köd?

Maxtreme
mivel itt már annyi Resident evilrõl volt szó mind égen a csillag. 😊
Csináltam 1 videt arról hogy mi lett a 4-bõl, pár gigás, (és jó pár órás összerakás) javítás után 😊

Node elõször is, az alap ami ugye ez:

és akkor most a vid... 😊

még vannak benne hibák, (az effektekben) de ezen még tuti javítanak.

tudod, ízlések és pofonok😄

Amúgy szerintem sokkal jobb ez, mint a négy... pont a már valak iáltal említett üresjáratok miatt nem bírtam a 4et annyira, de attól függetlenül az is jó
Viszont itt ez a coop mód... odabasz😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Nem baj, csak - még az elején - olvashattunk olyat, hogy ez a rész a sorozat meggyalázása (és szinonímák).
Ezért írtam.

és ez miért baj?
ha másoknak nem tetszene akkor valszeg nem lenne ilyen aktív a topic😄

wesker24
Akkor az Outbreak 1-2 kilöve akkor már csak a Resident Evil Zero maradt a többit kijátszottam !
Seth
Outbreak-eket, Dead Aim-eket,Survivor-okat nyugodtan ki lehet hagyni, majdnem semmit nem adnak a fõsztorihoz

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Elég sok minden kiderül Weskerrõl és az RE CVX-ben felváltva játszható Claire és Chris is ! Söt az RECVX-ben is van Mercenaries mód !
wesker24
Jah és ne hagyd ki a Resident Evil Code Veronica X-et se ! Ami persze csak konzolra jött ki de PCSX2 emuval ma már tökéletesen játszható !

Amugy a Resident Evil Code Veronica X az a Resident Evil 2 folytatása !

A 9 Resident Evil részbõl eddig csak 5 részt vittem végig ! A resi 1-2-3-4+ az RE CVX-et vittem végig ! A Resi 5-öt most játszom !

De még ott van a Resident Evil Zero és a Resident Evil Outbreak Files
1-2 persze ezek csak konzolra jelnetek meg !
IMYke2.0.0.0
Az tényleg jó lesz - fõleg fáradt munkanapokon 😊))

balee4
A 4-ben gyakran vissza kell térni a már bejárt helyszínekre is, tehát emiatt is hosszabb, és jóval több kincset lehet gyûjtögetni, a térkép is jelzi õket, ha megveszed az árustól. A 4. rész sztem messze hangulatosabb játék mint ez, illetve ott az Ada Wong-os külön történeti szál is hozzádob a játékidõhöz egy plusz 4 órát.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
Jah, az volt.

IMYke2.0.0.0
Ezt megnézem majd otthon!
A #2150-es hozzászólás(om) utolsó elõtti képe nem abból lehet?
Ott kellett azt csinálnom, hogy kiválasztottam egy scene, és kaptam X idõt, hogy agyusztáljam a zombikat - közben ugye kaptam a kimentést jelzõ rádióhívást is - és láthatóan "C" osztályzatot értem el, mert elsõ blikkre fogalmam sem volt, hogy akkor ez most sima hent, vagy taktikai ostrom... :Ö

Seth
Nem, a menüben ha emlékszel rá,volt egy kérdõjeles opció, na az az.
Mindenképp érdemes kipróbálni,nagyon addiktív tud lenni,plusz lehetsz Jill-el és Weskerrel,persze képességeik nélkül 😞

IMYke2.0.0.0
Akkor ezért írta ki ezt :

Tehát, ez nem nehézségi szint?

Seth
A 4. rész nekem olyan 23 óra körül volt elsõre. Volt benne 1-2 vontatottabb,hosszabb rész, talán emiatt is rövidebb az 5,mert szerintem ebben most nem volt ilyen

A Zsoldos az nem nehézségi fokozat, hanem egy ketrecharc szerû tömeggyilok. Adott arénában,területen kell adott idõre sok pontot elérni minél több ellenfél likvidálásával.
Persze van magasabb nehézségi fokozat is, a Professional

IMYke2.0.0.0
Akkor megnyugodtam.
Ettõl a játéktól is - lejjebb valahol olvasható - sok játékidõt reméltem , de csak 12 és fél óra kellett...
Azért, remélem, Zsoldos fokozaton szívósabb lesz.

wesker24
A Resident Evil5 az jóval egyszerübb volt már mindennél !

A Resident Evil 4 na az már sokkal hosszabb játék szivosabb Bossok pl Krauser rengeteg kombózás pl Bossoknál zombiknál !

Én amikor elösözör végigijátszottam teljesen elejétõl a végéig mire a final chapterhez jutottam addig a játék idõm nekem 68 óra volt és ebben benne volt minden ! Na és persze ott van a 2 mellék küldetés is meg a Mercenaries is !
IMYke2.0.0.0
Kövezzetek meg, de nekem tetszett/ik ez a játék.
Életem elsõ Resident Evil-je.
Biztos olyan egyszerû - a többiekhez képest - mint a bot, de így, esténként, munka után tökéletes volt.
A többire is sort kerítek, mert rettentõ módon érdekelnek az elõzmények!

IMYke2.0.0.0
Hát vége...

Ez a jelenet nagyon jó volt!
"Don't trust your partner?"
- s ehhez lázni kell a jelenetet -

Az interaktív film vége nálam, NORMÁL szinten:

"Õ" szívós ellenfélnek bizonyult:

<#vigyor><#nyes><#hehe>

És mostantól - 9 nap alatt tudtam végigjátszani normálon - megyek Mercenaries módban, meg a kihívásban:

Sheva-val nyomattam kicsit, próbaképp

S ebben a szettben fogom nyomni a nehezebb szintet:

<#nyes>

CptObvious
Az indító pultban az elején, ahol ki lehet választani, hogy DX 9v10 legyen. Ott van egy Language menü, ahol a második az angol.

Black Ghost
Srácok nálam a menü egy része, fõleg az almenük japán v. kínai feliratúak.
Áttudom ezt valahogy állítani? (reloaded verzió)
The Protector
Én ezt a részt úgy oldottam meg h felmentem live-ra és meghívtam egy vadidegent játszani aki megcsinálta helyettem.Adtam neki cserébe egy tojást😊

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

áhh értem, köszi😊

wesker24
Ezek egy fajta kék medálok amik arra jók hogy a Bonus Featuresben fel lehet oldani különféle figurákat !! Mint a Resi4-ben a céllövölde !

Meg arra is jó hogy Chris és Sheva ujabb costume-ot kap ! Chris-hez 25 kell Sheva-hoz az összes mind a 30 !
Mire jók ezek a kék BSAA logók amúgy?😄

És liveon ezekkel a kapott pontokkal (achikért) mit tudunk csinálni?

Ezt marha jó coopban játszani😄
már 2-2nél tartok... és egy srác csatlakozott hozzám bow-al😄😄😄
Szóval aratás volt rendesen... ráadásul a srác lövögette a BSA logókat is😮 Amiket én is megkaptam😮
Fasza!😄
Jah és a srác végig beszélt hozzám mikrofonon, szóval nem csak ventrivel vagy tsel lehet ezek szerint😊

és ez neked miért jó?😄

Maxtreme
Ennyire fanatikus azért nem vagyok xD
Elég volt nekem a 30BSAA emblema is xD

DarkSector
az igaz, de szerintem a karakterek vagyányabak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
akinek meg acsikkal lesz majd gondja, az irjon...😄
1000/1000 acsi....😄 (deszép is volt...ez a pillanat.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Amúgy csak én érzem úgy hogy a 4 jóval nehezebb volt? Fõleg a fõboss-ok.. a Pl Krausert az 5-ben nem sikerült felülmúlni az 100 xD

DarkSector
háát xbox-on kitanultam 1-2dolgot csak gondoltam szolok nehogy ez végett akadjon el valaki...
amugy a 4.ben is müködik...

Maxtreme
hát de tényleg. Ilyen gombnyomogatós helyszínt 1x qrtam el, mikor az 1ik gombot kellett nyomni vagy 30 secig mint az állat, utána gyorsan elváltott 1 másikra 😄
De am abszolút nem volt nehéz 1ik sem. A 4 sokkal durvább volt e téren 😊 (is)