4185
  • Shep
    Hát rá nem jöttem volna, pedig nagyon jó, bár kétségtelen más, mint az első 2.
  • offkorzreg
    Fallout 3
  • wedge31
    Fallout 3.
  • Shep
    Mi az az F3?
  • lalakov
    Már értem:)).
  • gabe paul logan
    sziasztok, gamepaddal próbálok játszani de ehhhh..a launcherban láttam a settingsben lehet beállítani a gombokat, de nem igazán értem mik azok a számok 1-30-ig. Tudna valaki segíteni, hogy kéne konfigurálnom a joyt hogy élvezhető és főként játszható legyen a játék? Ps2-es joy-al próbálkozom és madrics superbox 3 a közvetítő egység.
  • Mayday
    Remek, köszönöm szépen!
  • wedge31
    Szerintem a nevekel van a baj de mivel ezzel lehet a legjobban eladni egy játékot ez már igy marad.

Ha nem RE5 volna a cime senki se panaszkodna ugyanez a helyzet a F3-nál is gyak semmi köze az elsö kettö szellemiségéhez de a mai casual igényeket tökéletesen kielégiti ez van.
    Ez a lebutitási tendencia sajnos a crpg-nél a legerösebb.

Az Alan Wake meg jönni fog pc-re kérdés csak az mikor.
  • dante3
  • Mayday
    Sziasztok,

Feltelepítettem, de nekem valahogy kínai volt a telepítő, és a menü is. Ezzel lehet valamit kezdeni?

Kerestem volna a fórumban a problémára, de nem műxik nekem a kereső, vagy eddig még senki nem írta be a "kínai" szót ide?
  • lalakov
    Kilépek az ajtón, hát mi ez ha nem az eleje?? :D "micimackó"??:O
    Na jó szenvedek vele egyedül.:)
  • xxxpaulxxx
    az nem az eleje:D
    De amúgy adja magát... gondolkozz micimackó!
  • lalakov
    A 6-2-ben azt a szörnyet az elején, hogyan kell kicsinálni?
  • grebber
    Majd lesz hozzá idővel!
  • Murder3
    Csak mér ilyen hülye az MI benne?
    a társam eggyszerűen használhatatlan ha épp előtte állok akkor semmi ő inkább engem lő mintsem kiállna mögülem.

Ami még hát csak egyhelybe állva tudok lőni,tölteni ..pff hát azért ez is megintcsak
    amúgy viszont nagyon jó játék, csak lenne hozzá magyarítás mert így a történetet nem értem:s
  • grebber
    Ez a végtelen gépfegyver nem is jó :(
    Mert sok töltényt elpazarol annak ellenére hogy mind eltalálja a zombikat mindig nagyon szar nak veszi a találati arányt.
    Most maxon van már 2 kispisztoly is ha lesz elég zsé azokba is belepumpálom a végtelen lőszert.

Merc modba ti hány pontot értek el??És milyen rangot kaptok érte?
  • Gideon Wieth
    igaz más kategória de gondolj bele...

Szerinted manapság minek van nagyobb sikere ? Egy jó akciójátéknak vagy egy lassan haladó kaland keveréknek ?? Sajnos előbbi a divat manapság nagyon, és igen kevés minőségi darab érkezik. Egy kezemen meg tudnám számolni PC-re mit kapunk. Na jó kettőn...

Sajnos nem minden játék jön PC-re... Pedig egy Metal Gear Solid 4 , egy Lair , Uncharted, HEAVY RAIN Bármelyike kasszasiker lehetne...Sőt a gyakorlatilag törölt Alan Wake is. Sajnos :(
  • Tinman #2568
    Siren, Forbidden Siren, Rule of Rose, Fatal Frame 1-2-3... kötelező darabok. Na én ezeket letologottam szépen az évek alatt, illett is a kicsit néha akciószagú RE sorozat a sorba azért, de ez az 5 már nem.
    El kell fogadnunk, hogy ennyi volt. Ez már egy más kategória.
  • Gideon Wieth
    hát, én most nyúzom a silent hill homecoming-ot. Kb 1 éve. Kis részletekben amikor megjön a kedvem hozzá nagyon jó kis játék tud ám lenni :D

Resi 5 sztem meg teljesen jó. Kicsit unalmas lett volna sokadszorra is a lassan megyek stílus...
  • Kindred Blades
    +1
    Kiveszett a régi, bolyongós-borzongós, 'fuss, ha élni akarsz' érzés, a Resident Evil most már egy szimpla akciójáték. De azt teljesen jól dobták össze, én remekül el tudok vele szórakozni.
    Ha meg összetettebb illetve ijesztőbb játékra vágyok, akkor mással játszok.
  • Shep
    Azzal azt csinálták ,hogy kicsit lebutították a grafikát, a játékmenet maradt, de még így is odaveri a Resi5-öt, mind hangulatban ,mind pedig játékmenetben.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor "megveszem" én is, érdekel, mit csináltak az egésszel.
  • balee4
    Nem olyan rossz az 5. rész sem, kicsit elment az akciójáték irányba, de hangulatilag, design és történet terén sztem ütős. Nekem maximálisan bejött, de persze a régi részek jobbak.
  • CroftManor
    Fú, professional módba chapter 2-3-nál annál az óriásnál már elég durva a helyzet, nagyon nehezen akar megdögleni és persze a gép pityu pont akkor melegedik túl, mikor már ott áll az orrom előtt :D
  • xxxpaulxxx
    Nekem ez speciel jobban bejön, mint a dead space... bár annak biztos, hogy jobb volt a storyja... főleg ha megnéztétek utána a filmet is:)
    De a deadspace-ben csak annyi nem tetszett, ami az AVP-ben sem pl (ha már megemlítettétek:D)
    Az egész egy kbszottnagy űrhajóban játszódik, ezáltal néha monoton a cuccos... számomra az ilyen parás-űrhajós játékok közül talán a DOOM3 volt az amire azt mondtam, hogy eeeez igeeen!Oo Főleg a végefele, amikor megszerzed azt a pengés szart (már nem emlékszem pontosan:D)

#2556:Sheva-t én is fikáztam eleinte... de ha nem lenne Sheva... nem lenne coop:D
  • wesker24
    Én csak a Silent HIll 2-3-4-el játszottam ! Az SH-öt is elkezdtem de abba hamar beleuntam ! Viszont a Siletn Hill Origins isnagyon jó játék volt !

Nélam a sorrend Silent Hill 3 Silent Hill 4 Silent Hill Origins és Silent Hill 2 !
  • IMYke2.0.0.0
    Az utolsó (?) részt [Homecoming] be kellene --- ááá, "meg kellene vennem" még...
  • balee4
    + még a Silent Hill-ek:)
  • Tinman #2557
    Na a Dead Space az már igen!
    Ott is megvan az eksön, de hozzá a hangulat is durván odavág. Simán ráver erre a G.I. Style 5-re.
  • mflex #2556
    Nekem nagyon hiányzik, pl az egyedüli bolyongás ide-oda, közben néha rád hozzák a frászt, végül csak sikerül megfejteni valami titkot és továbblépni, itt szinte hozzád vágják a kulcsokat, vagy épp Sheva mondja a képedbe, hogy mit kell csinálni, azért ennyire nem kellett volna könnyűvé tenni a játékot, ok, hogy néha van mellettem egy társ, de hogy állandóan ott tébláboljon, az már rohadt idegesítő.

Más:
    [i]Sheva, a szőke hajas kosztümben, sárga tangát visel, sokszor megy a kamera a szoknyája alá verekedés közben, vagy pl a vége felé, a Wesker-es videóban a lezuhanás előtt! :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
    Nekem az irányítása kicsit furcsa volt, már az elején - erős a konzol hatás, de nem is adtam sok esélyt neki, pár perc után ment a levesbe.
    Majd, ha kicsit több türelmem lesz az ilyesmihez, akkor előveszem.
  • mflex #2554
    Köszi, akkor kipróbálom. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Újabbak közül, állítólag lehet vele "rettegni": Dead Space
    Régiek közül csakis az Alien vs Predator-sorozat jut eszembe.
  • mflex #2552
    Off:

Valaki tudna ajánlani, valami fergeteges hangulatú szép grafikájú, parázós játékot? FPS, TPS mindegy.

Aláírásomban a konfig, gondolom ezzel nincs gond.

Előre is kösz.

On:

Azért veterán módban rettentően idegölő a játék, el sem tudom képzelni, hogy végtelen ammo és teljesen felfejlesztett fegyverrel nélkül, hogy lehet ezt megcsinálni, ok biztos meglehet, de ahhoz idegrendszer kell.

• haxoror
    Weskert csak akkor tudod sebezni ha éppen háttal áll neked.

spoiler:
    Egy könnyű exploitos módszer Wesker leveréséhez
  • IMYke2.0.0.0
    Én pedig, otthon véglegesítem a képlopás módszerével elkészített Resident Evil 5 HD térképet, és közkinccsé teszem, hamarosan.
  • haxoror
    Az "M" gomb előhozza a minimappot, ott látszik hogy merre lehet továbbmenni.
  • wesker24
    3 részen !
  • wesker24
    Jah ha a Resi 4 és az 5 ugyanugy készült volna mint az első 3 rész akkor meg az lett volna a baj ! Mert nincs benne semmi újitás lerégott csont rókabőr kategória az egész ! + részen keresztül irtottuka zombikat épp ideje volt hogy kitaláljanak valami újat !
  • Shep
    Elnézést tévedtem, mégsem agyament lövölde, mert van akinek még ebben is sikerül elakadni!!!

Shevanak szólsz, hogy tekerje neked a tutajt, te meg szépen átcsónakázol a másik oldalra, megnyomod a gombot és lám lenyílik a híd