Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezek nem is igazi MOD-ok - nem különálló állományok.
Szomorú vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgy, ahogy van - hogy nekünk semmit se kelljen csinálni, csak indít, bámul, élvez...
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Enb series 075b
- Texturapack.. namost igen. Ebbõl van már kismillió. Megmondom õszintén fogalmam sincs melyiket használom. Sõõt asszem kevertem õket :/
- Highres leon jacket mod (asszem ez a neve)
- Highres hair for leon
- x360 button replacer (vagy ha neked bill kell, akkor értelemszerûen keyboard)
Ha eszembe jut még, akkor írok.
Bazd írtam hogy ÉN készítettem a videot... akkor szted fake?
A gombokat meg szintén én cseréltem le, mert x360 controlerrel nyomom.
Biztos, hogy PC? Túl szép, hogy igaz legyen Ez hivatalos mod vagy fun-ok hozták össze? 😮 Az sem bánnám ha hivatalos, megveszem oszt upgrade-elem. Már rég tervbe volt a játék megvétele, de vmi mindig közbe jött 😞 De ezekután prioritás kap a RE 4 😊
De látom X gomb volt kiírva a cselekvéshez. Biztos nem fake? :S
Fákjúal!
Imike: Pill gondolkozok, aztán írom 😊
Gondolom, azért ezeknél több kellett a videón látható eredményhez:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Miket használtál - tudom, sokra nem emlékszel, de hátha?
Csináltam 1 videt arról hogy mi lett a 4-bõl, pár gigás, (és jó pár órás összerakás) javítás után 😊
Node elõször is, az alap ami ugye ez:
és akkor most a vid... 😊
még vannak benne hibák, (az effektekben) de ezen még tuti javítanak.
Amúgy szerintem sokkal jobb ez, mint a négy... pont a már valak iáltal említett üresjáratok miatt nem bírtam a 4et annyira, de attól függetlenül az is jó
Viszont itt ez a coop mód... odabasz😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ezért írtam.
ha másoknak nem tetszene akkor valszeg nem lenne ilyen aktív a topic😄
PSN ID.: Beegabor
Amugy a Resident Evil Code Veronica X az a Resident Evil 2 folytatása !
A 9 Resident Evil részbõl eddig csak 5 részt vittem végig ! A resi 1-2-3-4+ az RE CVX-et vittem végig ! A Resi 5-öt most játszom !
De még ott van a Resident Evil Zero és a Resident Evil Outbreak Files
1-2 persze ezek csak konzolra jelnetek meg !
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A #2150-es hozzászólás(om) utolsó elõtti képe nem abból lehet?
Ott kellett azt csinálnom, hogy kiválasztottam egy scene, és kaptam X idõt, hogy agyusztáljam a zombikat - közben ugye kaptam a kimentést jelzõ rádióhívást is - és láthatóan "C" osztályzatot értem el, mert elsõ blikkre fogalmam sem volt, hogy akkor ez most sima hent, vagy taktikai ostrom... :Ö
Mindenképp érdemes kipróbálni,nagyon addiktív tud lenni,plusz lehetsz Jill-el és Weskerrel,persze képességeik nélkül 😞
Tehát, ez nem nehézségi szint?
A Zsoldos az nem nehézségi fokozat, hanem egy ketrecharc szerû tömeggyilok. Adott arénában,területen kell adott idõre sok pontot elérni minél több ellenfél likvidálásával.
Persze van magasabb nehézségi fokozat is, a Professional
Ettõl a játéktól is - lejjebb valahol olvasható - sok játékidõt reméltem
Azért, remélem, Zsoldos fokozaton szívósabb lesz.
A Resident Evil 4 na az már sokkal hosszabb játék szivosabb Bossok pl Krauser rengeteg kombózás pl Bossoknál zombiknál !
Én amikor elösözör végigijátszottam teljesen elejétõl a végéig mire a final chapterhez jutottam addig a játék idõm nekem 68 óra volt és ebben benne volt minden ! Na és persze ott van a 2 mellék küldetés is meg a Mercenaries is !
Életem elsõ Resident Evil-je.
Biztos olyan egyszerû - a többiekhez képest - mint a bot, de így, esténként, munka után tökéletes volt.
A többire is sort kerítek, mert rettentõ módon érdekelnek az elõzmények!
Ez a jelenet nagyon jó volt!
"Don't trust your partner?"
- s ehhez lázni kell a jelenetet -
Az interaktív film vége nálam, NORMÁL szinten:
"Õ" szívós ellenfélnek bizonyult:
<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
És mostantól - 9 nap alatt tudtam végigjátszani normálon - megyek Mercenaries módban, meg a kihívásban:
Sheva-val nyomattam kicsit, próbaképp
S ebben a szettben fogom nyomni a nehezebb szintet:
<#nyes>#nyes>
Áttudom ezt valahogy állítani? (reloaded verzió)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Meg arra is jó hogy Chris és Sheva ujabb costume-ot kap ! Chris-hez 25 kell Sheva-hoz az összes mind a 30 !
És liveon ezekkel a kapott pontokkal (achikért) mit tudunk csinálni?
már 2-2nél tartok... és egy srác csatlakozott hozzám bow-al😄😄😄
Szóval aratás volt rendesen... ráadásul a srác lövögette a BSA logókat is😮 Amiket én is megkaptam😮
Fasza!😄
Jah és a srác végig beszélt hozzám mikrofonon, szóval nem csak ventrivel vagy tsel lehet ezek szerint😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1000/1000 acsi....😄 (deszép is volt...ez a pillanat.)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amugy a 4.ben is müködik...