4185
-
#2625 Tehát ezzel a kis csalással jól be lehet keresni. :D -
xxxpaulxxx #2624 nem muszáj normálon... nyomhatod veteranon is
De ha nagyon pszichopata vagy, akkor easy:D -
#2623 Egyébként, 99% hogy a raktárnál működhet a dolog.
-
#2622 Nem próbáltam!!!
"INFINITE ITEMS IN STAGE 2-1*
It is unclear if this changes with the newest patch or if it applies to another parts of the game, but at the start of stage 2-1, grab all the items you find, including the machine gun and quit the game, say "yes" to both questions and reload the game, you should have the items and the machine gun which you can sell for some lousy 200 gold but you'll keep the bullets. Do this as many times as you like to get gold, ammo and herbs. Enjoy."
Kezdéskor vegyél fel mindent (géppisztoly, tárgyak), majd lépj ki a játékból, teljesen! Újra elindítva és folytatva a játékot minden újra felvehető lesz - így kevés pénzért - eladhatod a cuccokat, és megtarthatod a lőszert.
A "Stage 2-1"-hez tartoznak:
* Storage Facility & The Bridge - A raktár és a híd
* The Port - A kikötő
* Shanty Town - A bodegaváros
-
#2621 Így van. Ezt meg én felejtettem el említeni.
-
#2620 Rájöttem, hogy még a bonus-ok között meg kell a fejlesztést vásárolni. -
#2619 Én kimaxoltam a S&W 500-ast és nem automatikusan kapható meg a végtelen lőszer - a játék indításakor (New Game+) kell beállítani!
(Infinity Ammo)
-
#2618 És ha kimaxoltad, automatikusan aktiválódik az örök töltény az adott fegyóhoz? -
#2617 A hiba nálam volt, működik. -
#2616 Tegnap este elkezdtem "Veteran"-on:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#2615 Nem elég, tegnap toltam végig és nagyon meglepődtem, hogy nincs. Pedig pont az olyan bénáknak jönne jól az örök lőszer, mint amilyen én is vagyok. -
#2614 Én Normal-on játszottam végig, és amikor új játékot (New Game+) indítottam, be lehetett konfigurálni a játékot, és köztük lehetett "Infinity Ammo"-t is választani.
A használhatósághoz feltétel még, hogy a kezedben lévő fegyver kimaxolt legyen - új fegyverhez nem ad végtelen lőszert, tapasztalatom szerint.
-
#2613 az meglehet hogy elég, de nem mondom hogy biztos mer én normal-on kezdtem 8-)m amugy most veteran-ban nyomom:>) -
#2612 A többi része okés, csak azt hittem elég hozzá az amatőr szint is. -
#2611 jah, azután max-old fel az egyik fegyódat (amihez kell lőszer) majd vedd meg hozzá a bonus-ban -
#2610 Örök lőszerhez minimum normálon kéne végigjátszani?? -
#2609 az 5-nél a 4-el ellentétben legalább van coop, ami iszonyat feldobja a játékot, és kizárt dolog, hogy ha valaki a 4-et véégigszenvedi, akkor ezt hagyná ki....ez sokkal élvezetessebb... -
#2608 jo ez egyértelmű, hogy nem a régi rögzitett kameraállásos téma, meg nem csoszogós zombik vannak.
DE
miért...nem értem bakker miért van hogy te és mindenki úgy beszél, mintha ez lenne a kakukktojás....iszonyatdurva, hogy miért nem írjátok már azt le, hogy a 4. és 5. rész.....nem itt borult a bili....már a 4.résznél iszonyat akcio volt...
az egyedüli eltérés, hogy ott éjjel játszódott, itt meg nappal afrikában...
full chapteres és pörgős akció ott is az egész!!!! -
Balázs 17 #2607 IDDQD IDKFA
Borzalmak kastélya könyv nincs meg vkinek:)? már lassan 1éve itt áll a 2. és 3. rész de addig nem akarom elkezdeni amíg az 1 nincs meg :) -
spae #2606 OK, köszi, megoldom, akkor így! -
#2605 Elírtam:(, örök töltényt akartam. -
#2604 Nincs örökélet -
#2603 Mit kell teljesíteni az örök élethez?? Végigvittem. Normál szinten kéne?? A Bonus Features-nél a legalsónál kéne kiváltani? -
#2602 Nem lehet de mivel ketten vagytok szerintem elégé ellehet osztani a cuccot ami meg nem kell lerakod a nagyba. -
xxxpaulxxx #2601 fölösleges a sárga, hisz ha megnézed itt alapból max élettel kezdel:) -
spae #2600 Oh kösz a gyors választ, kár hogy nincs sárga, a 4ben hasznos volt nagyon. A mellény akkor meg az inventoty-ban marad, tényleg az inv. sem lehet már növelni?
Kösz még 1x! -
#2599 Zöld meg vörös van.
Beteszed inventoryba és már használja is. -
spae #2598 Hali Mindenki!
Segítségre lenne szükségem:
1. Van a játékban sárga növény?
2. Hogy kell használni a golyóálló mellényt? Megvettem, és nincs USE, vagy elég ha nálam van?
Előre is köszi! -
#2597 PC-re esetleg, 360-ra jövőre jön -
Balázs 17 #2596 alan wake-t felfüggesztették?:O
pedig évek óta egyik legjobban várt játékom:D:S -
flashka #2595 Sziasztok Én olyan problémába ütköztem hogy nem tudom configolni a gamepadot(Genius Gamepad G-12U Vibration USB) mert ahogy belépek a laucher-ba a config részhez egyből kilép belőle. Próbáltam úgy is hogy kihúztam a vezérlőt úgy be enged lépni de ahogy visszadugtam szintén bezárult az ablak. Amúgy a játék magába érzékeli a gamepadot csak összevissza vannak a gombok. Devil May Cry-nak is hasonló a konfigja azt be tudtam állítani mert nem lép ki és tökéletesen működik. Nem tudtok valami megoldást? Vagy egyéni a probléma? -
Rodman6 #2594 A Code Veronica-t viszont érdemes kipróbálni PS2 emulátorral. Észre se veszi az ember hogy emulálva van. Az összes psx-ps2 re megjelent rész fantasztikusan játszható pc-n. -
xxxpaulxxx #2593 naugye:D
A végefelé ne várj hosszú pályákat:) -
#2592 Á kár, ha bugos akkor hagyom, pedig jó lett volna. -
Rodman6 #2591 Van egy GC-m is. Különben van hozzá emulátor, de nagyon silányan fut vele. Lassú a mozgás, tele van buggal. Átlátszanak az ellenfelek a falon stb... Viszont emuval a Chronicles elég jól játszható, és PCSX2 emulátorral a Code Veronica kifogástalan. -
#2590 van van,topikja is van.Dolphin -
#2589 Az gém kjúbra van nem? Van ahhoz emulátor? -
#2588 Sorry... -
#2587 megelőztél -
Rodman6 #2586 Szerintem eddig a Resident Evil 1 remake volt a legfélelmetesebb és a sima első rész. A remake-val most éve elején játszottam, de néhány percenként pihenőt kellett tartanom mert egyszerűen nem bírtam idegekkel, akármennyire is akartam vele játszani.
Néha gondoltak egyet a zombik és véletlenszerűen kinyitották az ajtót a remake-ban ai eddig nem volt megszokott. Pl a kastély fürdőszobájában leeresztettem a fekete retkes vizet a kádből, még szép hogy egy ázott zombi kelt ki a víz alól. Kimenekültem a helységből h ne kapjon el, utánna megálltam a folyosón hogy huhh ezt megúsztam! Arra nem számítottam hogy kibassza az ajtót, kapásból You Are Died felirat lett a jutalmam. Ha olyan helységben voltam ahol nagyobb ablakok voltak a falon már kezdtem a fosást mert azon előbb utóbb biztosan beugráltak valamik.