4185
  • Norbertnano
    Honnan töltötted le?mert nekem ilyen gagyi német verzsön van amiben 10k-t ad csak
  • haxoror
    Én is arról beszélek
  • Broafka
    az a 6. fejezet, ő az 5-3-ról beszél, a Jill-es weskerről
  • haxoror
    Játssz párszor újra egy korábbi chaptert és a végén mentsd el az inventorydat, egy csomó lőszert lehet így előre elraktározni.
  • Broafka
    én nem értem, hogy ehhez minek kell külön trainer... amatőrön végig viszed az simán megvan, fölfejleszted a cuccokat, és ráadásul még a játékban van legális csalás is :-/
  • haxoror
    Csak szemből mátrix, hátulról kell (lehet) lőni.
  • xxxpaulxxx
    nekem is kifagy de ha gyorsan csinálom akkor nem... szóval 999999999 pénz->trainer ki->mentés->van sok pízem:D
  • Norbertnano
    Meg tudja mondani nekem valaki miért nem működik a resident Evil 5 Trainere? Beállítom hogy +10ezer pénzem legyen bemegyek buy-ba kifagy.Bemegyek simán a játékba kifagy.láncfűrészes csávóhoz kell sikerült az össz ammot elfogyasztani
  • Broafka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert nem kell vele megkűzdened (amúgy ez a leggázabb rész a játékban) el kell bújnod előle, és ki várni amíg meg nem unja a keresgélést, addig szedd össze gyorsan a cuccokat
  • xxxpaulxxx
    mert easyn tápolsz és általában csak úgy már könnyebb a többi fokozat is:D
  • grebber
    LOL most már tudom miért nem kaptam A rangot :D
    Nem is abban a modban toltam ahol a 40ezret elérve kapom az új karaktereket.Ez SOLOban van (meg is csináltam gyorsan 1-et és adta is az A rangot) én meg No Mercy-ben mentem azt vártam a csodát :D

Ebben a No Mercy-ben mi a határ vagy ott csak gyilkolászunk oszt jó van vagy itt is lehet nyerni valamit?
  • Shep
    Á annyira jó ez a Weskeres harc 5-3-ban ,hogy az valami félelmetes, pofámban a kamera szart nem látok ő meg persze hülyére rugdos, magnumozik, meg mit tudom én alig lehet megsebezni, a készítőknek nem szóltak ,hogy ez nem a Mátrix?
  • Broafka
    jó, mondjuk hozzá kell tennem, hogy kb 7 'S' sikerült önerőből, a többi S-be azért belesegítettem, egy kis végtelen magnum tölténnyel :D

Amúgy a játék egyáltalán nem lenne nehéz ha:
    1, lenne elég lőszer a pályákon (leszámítva a pisztoly meg talán a gépfegyvert, mert abból van elég)
    2, és lenne hely tárolni őket. Van nálad egy pisztoly, meg egy sörétes mondjuk, hozzá lőszerek, meg golyó és ütés álló vért és... kész.. betelt az inventorid... röhej!
  • wesker24
    Weskerre és Jillre gondolsz ?? jah Jill nem volt könnyü de alig kellett löszert használni ! Wesker már nehezebb volt !

6-1 Chapter eredményem !

• IMYke2.0.0.0
    Miért is? :)
  • xxxpaulxxx
    capcom játékot nem szabad normalon kezdeni:D
  • grebber
    Oké majd megpróbálok megint 1xx ezreset 1xx kinyirt szarral meg 60 fölötti combóval. Év rejtélye kb ez amit nálam művel!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, istenkém, béna vagyok - Normál és Veterán szinten játszom vele, és még mindig nem rutinból.
  • Broafka
    nem mondod?
    nálam már majdnem az összes full S, kivéve veterán, abból csak az első 4, a többit még nem csináltam meg
  • balee4
    Szép, pedig ez nem is olyan könnyű pálya, elég durva a főboss.
  • wesker24
    Nálam az Ithaca Shotgun volt a Grenade Launcher elektromos+ robbanó töltet na meg az S500-as magnum ! Shevanál meg az M92F és az S75 Sniper Rifle volt ! Idönként kölcsönkértem töle az S75-öt !

• IMYke2.0.0.0
    Sosem volt ilyen eredményem (full S)
  • haxoror
    Rakj be egy képet az egyik eredményedről, abból talán meg tudjuk mondani hogy miért nem kaosz A rankot.
  • wesker24
  • wesker24
    Ilyen se nagyon volt még nálam ! MIndig csak A rankom volt !

• grebber
    Ez a két dolog nagyon jó csak sajnos nálam még véletlenül sem adja be azt a kibaszott A rangot már a hajam kihullik de nem adja be!

* You must score 40,000 points or above per player, which is an A ranking, in order to unlock new characters, outfits, and maps.
    * Nabbing all time bonuses on a map will give you 6 - 8 minutes of play time, more than enough to accumulate your A rank.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt nézzétek csak!

Mercenaries módhoz

Első mondatot ajánlom figyelembe!

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

És még hozzámásolom ezt:

General Tips

* Resident Evil 5's Mercenaries mode is slightly easier to play than its Resident Evil 4 counterpart. Enemies tend to group together, maps are a bit smaller, more time bonuses, lots of customization, decreased enemy sustainability, and lots of items.
    * Choose characters and uniforms according to the stage. Weapon efficiency will greatly affect (or hamper) your progress.
    * Try to chain together as many kills as you can in rapid succession. Doing so will rack up your combo count and your points. Chaining combos above 10 kills can be very difficult, so take your time and make your shots count.
    * Never stay in an area for too long; always move about the map. Doing so will reveal more enemies to kill, and more time bonuses to destroy.
    * Acquire bonus time when near a large group of enemies to maximize point gain.
    * You must score 40,000 points or above per player, which is an A ranking, in order to unlock new characters, outfits, and maps.
    * Nabbing all time bonuses on a map will give you 6 - 8 minutes of play time, more than enough to accumulate your A rank.

• lalakov
    És még a speciális beállításoknál(a bonus features alatt van) is be kell kapcsolni.
  • Torda5
    Aham koszi a tippet!rendes vagy!
  • Seth
    A kulcs a motorfűrészes csávónál van, tehát mindenképp ki kell csinálni. Csalogasd a robbanó hordókhoz, lődd le a trafót a villanyducról , stb
  • Torda5
    Hello!nem tudja valaki hogy kell kinyiri a motorfureszes zombit az elejen?? es meg valami kulcsot is kellene talalnom de nem talalom sehol emez meg alandoan zavar a motorfureszel!
  • IMYke2.0.0.0
    Én a FRAPS-et ajánlom. Okos program.
    Filmet is készíthetsz vele - az FPS kiíratáson és képlopáson felül.

[Én a keypad + és - gombjaira bindeltem mindent, hiszen a kezem az egérrel közel van hozzá... sokszor tudok így gyorsan képet lopni események közepette is.]
  • norbi2fraktal
    Fraps, Xfire....
  • norbi2fraktal
    annak csak akkor lessz értelme ha azt a fegyvert amelyikhez kell az ammo, teljesen max-ra nyomatod fel, majd a bous-ban megveszed hozzá a végtelen lőszert
  • lacinkacinka89
    Hali! Kijátszottam a játékot! Most másodszor mikor el akarom kezdeni, a játék elején ki lehet választani, hogy végtelen lőszer igen v nem . Én kiválasztom, hogy végtelen lőszer legyen, de a játékba mégsincs végtelen. Ez miért van?? Válaszokat előre is köszi!
  • mflex #2630
    Mivel lehet képet csinálni, játék közben?
  • xxxpaulxxx
    én trainert használtam, de csak pénzhez... így ezzel nincs gondomXD
  • IMYke2.0.0.0
    Resident Evil 5 Patch v1.1 - ENB Series - a Radeon x1000-eseknek
    "Read documentation for it before use. Fixes bug for Radeon 1300-1950 videocards. Also contain custom post processing shader"

• lalakov
    Easy megvolt, most jön a normál.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. :)