Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Next PC upgrade: 2022
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ittt-eeee..wazeee!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
végtelen lõszer mer modban csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott csesztem el, hogy elõször flash grenade-del próbáltam, arra pedig nem reagált, sima gránátot meg nem akartam venni, mert a skót verziót játszom, amiben Chris McRedfield az egyik fõ karakter.
mondjuk én is filóztam rajta, de mondom "ááá, nem fogsz ki rajtam k****g!!", belenyomtam egy gránátot, és probléma megoldva 😄
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Nothing is True, Everything is Permitted
És minél több pontot kell csinálni. Így meg lehet kapni a többi pályát is a mõdhoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
és a fejlövés után tényleg vannak paraziták, amibe nem kevés lõszer kell
majd belejövök😊
Amúgy írtátok h ha kijátszod akkor 1 Mercenary mód is feloldódik.
Az lényegébe mi lenne?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Már alig várom hogy végigvigyem és legyen gatling gunom online-on is😄😄😄
Amúgy miért van az, hogy alig akarnak csatlakozni a játékomhoz?:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én azt utálom amikor így szétnyílik az egész testük kb és csak a farkukat tudod lõni mert az a gyenge pont.. nah ott volt amikor 200 uzi töltény se volt hatásos...
Amúgy szégyen a futás de a kurva anyját annak aki kerget😄
Amúgy próbálj meg fejre célozni 😊 Illetve amikor fogják a fejüket akkor futás oda és rúgd jól pofán õket. Az se gond, hogy ha földön fekszenek és még jól meg is taposod 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vagy én vagyok a béna, vagy nehéz a játék, de elég hamar meghalok
kevés a lõszer, elfutok utánam jönnek...ok, np, jöjjön a kés, de azt csak egy helyben állva tudom használni, mikor az ellenhez lépek h megtudjam késelni, vagy elkap, vagy leüt...
nézegettem a bill. kiosztásokat,ha engedi a gép akkor az F gombbal tudok ütni, vagy a V-vel tudok segítséget kérni a kolléganõtõl...késelés, lövés...ennyi
próbálkozok még, mert tetszik a játék csak rá kell jönnöm egy.két turpiságra😊
3-2-nél járok.EASY csak a szint a LIVE miatt kezdtem elölrõl.
Spigiboy a nevem live-on.(Nem röhögni minden amit akartam foglalt volt<#taps>#taps>)
Én a Flatout Ultimate Carnage-et vettem meg 1990FT volt csak és ezzel eredetinek látja a Resi5,Batman,Flatout persze, és sok más live-os játékot 😄
Torrentes verzióhoz kell hozzá ez a hamachi vagy mi?
Utánna meg kilépett jött egy másik srác na az meg ilyen 150 töltényekkel jött kamilláztam is azt hogyan.De vele jó volt kis repülö denevér pillanatok alatt megvolt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én csak most kezdtem RS-zni, és azt hiszem, elkapott, rendesen.
Ez az rész láthatóan egyszerûnek készült, mint egy faék, hogy friss játékosok is rákapjanak a sorozatra - engem meggyõztek -, s épp ez sarkall arra, hogy nekivágjak a nehezebb és régebbi részeknek is.