Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
No cheat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
No ez szép, grat. No majd még én is nekeiesek az elsõ mapnak :-)

norbi2fraktal
kicsit toltam mercarines-ben,és wasker-el megy a legjobban, az elsõ pályán megöltem 150 enemy-t és vége lett😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Na erre mondják azt hogy gigalol.Elsõnek ugye normálon végigvittem a legvége szinte nevetségesen egyszerû volt most hogy liven tolom EASY-n képtelen vagyok befejezni elfogy mindenem 😞<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
szép nagyon, én is neki estem de elsõre csak D-m lett<#idiota>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Launcher exével indítsad a játékot és ott lesz a bal felsõ sarokban a nyelvválasztási lehetõség!

sajtburger
Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet a japán nyelvet átállítani angolra? :S Menüben kb merre? :S

offkorzreg
kurva jó -.DASD:SD:SD:ASD::?😄AS<#eljen>

Figy a szöveg is beszartam rajta.......
Ittt-eeee..wazeee!!!

DarkSector
ha egysze felszedted, akkor utána ujbol felszedheted, de attól még az elsõt veszi alapul, vagyis megjegyzi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Ejj a tököm teli van már ezzel a buzi krokodillal épp sétáloka viz szélén erre megjelenik a krokodil és bekap ! Eddig egész játék idõ alatt egyszer sem haltam meg erre aza köcsög krokodil megesz ! <#gun>
Gideon Wieth
Sztem én akkor most fogom magam és újból játszom boxon 😄 meghoztátok a kedvemet hozzá 😄 vagy töltsem le PC-re ? mégegyszer nem veszem meg 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Maxtreme

<#hawaii>

Maxtreme
persze. Ez csak természetes.

Photoshoppal? <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Maxtreme
kicsit javítottam 😊

végtelen lõszer mer modban csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sheva-nak (Tribal) lesz, a nyíl,
a többieknek nem.

nekem 46XD végtelen ammot akarok már:S
Maxtreme
Merc. módban eddig kinek mennyi a rekordja? 😊

nálam eddig ez a max.

Ahamm, meg is van 😊
Ott csesztem el, hogy elõször flash grenade-del próbáltam, arra pedig nem reagált, sima gránátot meg nem akartam venni, mert a skót verziót játszom, amiben Chris McRedfield az egyik fõ karakter.
stevenson1988
nem kell ennyire szerncsétlenkedni, bedobsz egy gránátot a konténerbe és kész
mondjuk én is filóztam rajta, de mondom "ááá, nem fogsz ki rajtam k****g!!", belenyomtam egy gránátot, és probléma megoldva 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sehogy

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Hali! Lécci vki mondja már el hogy hogyan lehet 1 gépen ketten játszani vele?! sürgös lenne 😄 elöre is köszönöm!
Mmm, megtaláltam a hiányzó (bezony, az utolsó, guide nélkül) hiányzó emblemet, 5/2-es chapter, a szemetesben. Sheva-val játszok, de próbálhatom közvetlenül a konténer mellõl, a hátrébb álló lépcsõs részrõl, az istennek se találok olyan szöget, ahonnan be lehet lõni. Létezik, hogy inkább Chris-t irányítva kéne megpróbálnom? Vagy valami más módon lehet kilõni?
CroftManor
ja, és ennek következtében minél több pontot szerzel, sorba veheted meg a fegyverekhez az örök ammót 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Fpocok
Egyedül vagy egy társsal, egy zárt pálya részen, ami elég nagy, gyakorlatilag egy survival mod, zombikat kell ölni, és szobrokat kell szétütni, ezekkel lehet idõt nyerni.

És minél több pontot kell csinálni. Így meg lehet kapni a többi pályát is a mõdhoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

CroftManor
shotgunnal az is 2 lövés kb

jaja, rohangálok én is
és a fejlövés után tényleg vannak paraziták, amibe nem kevés lõszer kell
majd belejövök😊

Murder3
Én is a 3-3 részbe tartok amikor josh is velünk van és a hajón kell 1 folyón átkelni barikád és zombi kíséretekben😄

Amúgy írtátok h ha kijátszod akkor 1 Mercenary mód is feloldódik.
Az lényegébe mi lenne?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

3-3...
Már alig várom hogy végigvigyem és legyen gatling gunom online-on is😄😄😄
Amúgy miért van az, hogy alig akarnak csatlakozni a játékomhoz?:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Gideon Wieth
igen ez így helyes mondás 😄 Amúgy ki hol tart ? nekem a kedvenc részem... hát abból igen sok volt😄 úgy az egész játékot élveztem 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

az azért nincs olyan sokszor és akkor már el vagy eresztve lõszerrel rendesen😊
Én azt utálom amikor így szétnyílik az egész testük kb és csak a farkukat tudod lõni mert az a gyenge pont.. nah ott volt amikor 200 uzi töltény se volt hatásos...

Amúgy szégyen a futás de a kurva anyját annak aki kerget😄

Gideon Wieth
na ekkor van futás 😄

wesker24
Igen ám csak késöbb nem ért a fejlövést kerülni ! Mert kibujik a fejükböl a parazita ! Aztán ha nincs nálad flash grenade akkor lehet igazán szorult a helyzet mert nem kevés töltény kell bele !
Gideon Wieth
pontosan 😄 szégyen a futás. bár mi tagadás hasznos ...

Amúgy próbálj meg fejre célozni 😊 Illetve amikor fogják a fejüket akkor futás oda és rúgd jól pofán õket. Az se gond, hogy ha földön fekszenek és még jól meg is taposod 😄

IMYke2.0.0.0
Nem szégyen a futás - jó párszor rohangáltam én is, mint a mérgezett egér...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kipróbáltam a játékot, de egyenlõre szenvedés
vagy én vagyok a béna, vagy nehéz a játék, de elég hamar meghalok
kevés a lõszer, elfutok utánam jönnek...ok, np, jöjjön a kés, de azt csak egy helyben állva tudom használni, mikor az ellenhez lépek h megtudjam késelni, vagy elkap, vagy leüt...
nézegettem a bill. kiosztásokat,ha engedi a gép akkor az F gombbal tudok ütni, vagy a V-vel tudok segítséget kérni a kolléganõtõl...késelés, lövés...ennyi
próbálkozok még, mert tetszik a játék csak rá kell jönnöm egy.két turpiságra😊

grebber
Nem jön valaki cooponzi most??
3-2-nél járok.EASY csak a szint a LIVE miatt kezdtem elölrõl.
Spigiboy a nevem live-on.(Nem röhögni minden amit akartam foglalt volt<#taps>)

én Kane and Lynch-et vettem és kaptam hozzá egy Szemtõl szembe c. filmet is😄

grebber
Veszel egy eredeti játékot ami live-os!
Én a Flatout Ultimate Carnage-et vettem meg 1990FT volt csak és ezzel eredetinek látja a Resi5,Batman,Flatout persze, és sok más live-os játékot 😄

CroftManor
jó és azt honnan szerzek? XD

grebber
Elvileg lehet warezzal hamachizni!De live-os kóddal eredetivé lehet tenni!

CroftManor
Coopozni csak eredetivel lehet hivatalosan? 😄
Torrentes verzióhoz kell hozzá ez a hamachi vagy mi?

grebber
Tegnap én is amikor nyomtam coopot elsõnek valami nem tudom milyen srác csatlakozott.Lassú volt mindig várni kellett rá mert amikor az a szörny jött akit szét kell égetni abban a kamrában pazarolta a lõszert orrba szájba!
Utánna meg kilépett jött egy másik srác na az meg ilyen 150 töltényekkel jött kamilláztam is azt hogyan.De vele jó volt kis repülö denevér pillanatok alatt megvolt.

Evin
Most olvasom, hogy lesz Director Cut kiadás is jövõre, konzolra.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
RS-zni = RE-zni.

IMYke2.0.0.0
Nekem a gyors-gombnyomásos részekkel volt bajom - más a kezemre állt.
Én csak most kezdtem RS-zni, és azt hiszem, elkapott, rendesen.
Ez az rész láthatóan egyszerûnek készült, mint egy faék, hogy friss játékosok is rákapjanak a sorozatra - engem meggyõztek -, s épp ez sarkall arra, hogy nekivágjak a nehezebb és régebbi részeknek is.

CroftManor
Én shotgunnal adtam nekik, csak a fejét célozd és mikor összerogy, adj neki F-el. Általában ilyenkor ha félrehúzódsz, Sheva is ad neki. De shotgunnal kb lövés és meghal.

Kemény vagy Csoki <#hawaii>

Maxtreme
Amúgy mint említettem Sheva Tribal után már gyerekjáték az egész merc mod. Szal igyekezzetek azt megszerezni 😄 Majd nyomatok 1 videot... 😄

Maxtreme
Tegnap este játszogattam kicsit:

<#hawaii>