4185
  • xxxpaulxxx
    esküszöl?:O Pedig én meg azt hittem, hogy az a gyengepontja:D
  • Shep
    Én simán lecsapkodtam szinte mindenkit a stunrod-al :)

Na a végére értem én is, a vége igazi Resi hangulatú volt, mármint a fő boss fight, leszámítva a legvégét a roncsnál, mert az fárasztó volt, a legvége meg annyira kiszámítható volt ,hogy még. Az utolsó animáció 1 az 1-ben az első részből lett átemelve. Wesker MI2-es húzása is kissé erőltetett volt, mintsem újszerű, a puszta kezes kombat video a végén látványos volt és tetszett is, csak hát valahogy nem illik a Resibe, sokkal inkább a DevilMay-be arról nem beszélve, hogy nagyrésze ugyanolyan volt mint a DMC3 átvezetőiben látottak. Mondhatni az egész játékot összelopkodták innen onnan újat nem tudtak bele tenni a grafikán kívűl. Átvezetők még mindig hangulatosak a sok lopott elem ellenére is.
    Egy szó, mint száz egynek elment, de csak egy erős közepes az összkép:
    75/100
  • Seth
    Nem,akkor az van, hogy kurvasok töltényt elcseszel rá :)
  • haxoror
    Flash (kék) gránát azonnal megöli a gumófejűt meg az ostorost is, a pókokat, röpködő szarokat szal mindet.
  • balee4
    Normalon, egy-két nehezebb rész van, annyira nem vészes. De mondjuk a nehezebb részeken a hajamat téptem.:D
  • xxxpaulxxx
    a farkától nyílik ki:D
  • Seth
    A lábait kell lőni,akkor térdre rogy és kinyílik a "feje"
  • Balázs 17
    huh de idegesít amikor átváltozik iylen diófejüvé ez a rohadék:D nemtom mi akar ez lenni hátul van vmi farka vagy mittomén aztkell lőni de belemegy vagy 100golyó mire meghal aztán utána jön még 1-2 (merc mod) :D
  • xxxpaulxxx
    ízi, csak hogy ne kapjak agyfaszt
  • offkorzreg
    én Normalon toltam
  • xxxpaulxxx
    végre túl vagyok az 5-3mon... hú de utálom amikor a forgós fehértermes résznél szaggat a gépem 8xos anti miatt:D
  • aricsi
    Hali! Ti első végigjátszásnál milyen nehézségbe toltátok?
  • offkorzreg
    pedig annyira nemrossz
  • CroftManor
    S&W M500
  • Murder3
    Na nekem most ment el az egésztől a kedvem.
    a partner 1 szerencsételn használhatatlan fos.
  • xxxpaulxxx
    de azt nem szabad:O elrontod a játékot:P
  • Balázs 17
    miylen stukker az wazze?:D
  • xxxpaulxxx
    jah hogy van professional isOo
  • CroftManor
    Sikerült kinyírni a szárnyas denevért a második találkozásnál, még lent a szobornál. Íme
  • maszlaver25
    Köszönöm a tippet !
  • grebber
    Veteránon is adnak azért főleg a csajnak.
    Nagyon adja ez a szürke stukker a repkedő denevérbe 6 golyó vagy mennyit lőttem veteránon azt kampo is volt

Eddig 3-1-ig 2szer haltam annál a köcsög nagy bengánál :( Mert nem figyeltem a dobáló zombikra azt felrobbantottak mindig.Eddig egyedül az lett A-s a többi S-es mint superman pólója
  • Seth
    Csakis. Ott 1-2 ütés aztán kampó, gép hülye hozzá
  • grebber
    Professionalt csak COOP-ba fogom :D
  • Seth
    Akkor jöhet a professional? XD
    Sok sikert hozzá. Nem veled lesz a baj, hanem a gép irányította karakterrel, szeret meghalni XD
  • Maxtreme

Ennek is vége
  • Balázs 17
    telleg no mercynek van vmi ertelme vagy csak gyilok?
  • balee4
    Automatikusan ment. De kell hozzá Live profil. (elég az offline is)
    (home gomb-al lenyitod és create profil)
  • maszlaver25
    Sziasztok , tudna vki segíteni hogyan kell elmenteni a játékot ! Már nemis játszom vele mert mindíg előről kell kezdenem !
  • Triantafillo
    #2675-#2674- #2673
    Köszönöm a gyors válaszokat!
  • grebber
    Na elkezdtem Veteránon Jobban nyomom már mint EASY-n eddig 2-2 és S az összes :D
    Hála a metálszürke stuukkernek fegyvernek örök ammoval esélyük nincs.
    Most kimaxoltam egy snipert is meg egy shootgunt :D
  • Shep
    Elvileg olyan mint a friendly fire, de lehet tévedek, de gyanítom ez főleg Coopnál érdekes.
  • Shep
    Nyomd kontrollerrel és a szar célzásért cserébe lézeres lesz :)
  • balee4
    1, ha jól tudom, csak külön moddal lehet.
    2, igen, egyszer végigviszed és megadja Sheva-t választható karakternek
    3, fogalmam sincs :D
  • Triantafillo
    Nekem kicsit új a játék, ezért szeretnék egy-két dolgot kérdezni:
    1-hol/hogy lehet beállítani, hogy lézeres célzásom legyen? Nálam "sima" célkereszt van(a csajnak lézeres), de képeken és az itt beszúrt videón is látom a lézert.
    2-a videón a csajt irányítja a játékos-ez külön mod vagy végig kell hozzá vinni egyszer?
    3-a beállításoknál van egy olyan pont, hogy a partner reagáljon a támadásaimra(vagy az engem ért támadásra?)-kérdés, hogy mi a különbség? Én nem igen látom.
    Bocs, ha primitívek a kérdések, de mint írtam új nekem a játék.
    Előre is köszönöm.
  • balee4
    Ugyanazzal a profillal müxik csak, tehát ugyanazzal Online jelentkezel be. Másik profillal nem.
  • balee4
    Az már illúzióromboló, a legális csalással mondjuk gyűjtögethetek egy ideig.:D
  • devilzero
    Üdv!
    Azt meglehet csinálni, hogy pl.: Chapter 2-ig OFFLINE-n voltam PISTA néven,de megvettem origiba és beakarnék jelentkezni PISTA_LIVE néven??? Magyarul nem megy el a mentés ha bejelentkezünk ONLINE egy másik NÉVEN????
  • Shep
    Ja közben már megcsináltam és nekem nem ott volt gondom, hanem első alkalommal, nem történt meg az, hogy bujkálni kell előle, másodjára viszont gyakorlatilag szinte egyből jött a bejátszás és a bujkálásos rész ami már gyerekjáték volt. Most már a hajón vagyok, de a véleményem továbbra sem változott, a grafikán és a videokon kívül semmi jó nincs ebben a játékban sajnos.
  • xxxpaulxxx
    innen
  • wesker24
    Jah én is ezt a taktitkát választottam ezért is vittem magammal az S500-as Magnumot !