Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reggelt

ez nagyon lol, mondom kipróbálom ezt az elektromos botot, odaadtam chrisnek és semmi mást nem akart használni és ott állt vele mint egy hülye:D jöttek a láncfûrészesek és akkor nézett ki a fejébõl aztán félsec alatt meghalt, hát gyorsan el is adtam:D
Fpocok
XPd van? Csak mert nekem xpn egybõl belõtt mindent jól. Felveszi nekem a játékhangokat és még a ventrilot is :P

Ha nincs xpd, akkor azt hiszem a hangerõszabályozóban kell beállítani, hogy a felvételnék a stereo mix legyen. De nem tudom pontosan

Parasite Eve 2, best game EVER!

Murder3
Tudom ez most nem ide tartozik de fontos lenne.
Frapsal h tudok a játékhoz hangot is felvenni?
Nekem a játék hangját nem veszi fel:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Eddig én mindig csak azon a fejezeten coopoztam amit még eggymagamba nem vittem végig.
Nem akarok semmirõl lemaradni.
Bár maggyarosítás jó lenne már hozzá.

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Komolyan mondom a multizáshoz kritériumként adnám meg hogy legalább egyszer végig vidd a játékot..
Iszonyat szenvedõs 4-1em volt ráadásul a srác még a videókat se engedi eltekerni:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jah, közben én is észrevettem ezt-azt pl a lézer simán "átvilágít" mindenen ami nem rombolható szal inkább hanyagolom <#szomoru1>

Kár hogy a capcom eleve nem adta meg lehetõségnek hogy a célkereszt meg a lézer között választani lehessen.

Vált át pisztolyra és lõdd szét a kezében a rakétát.

balee4
A legvégén vagyok, Wesker ellen vmi taktika? Sajnos alig maradt lõszerem... Amikor elkapja a rakétát a kezével, mit lehet vele csinálni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme
csak okosan, mert nálam a lecserélt fileal nem töltötte be a játék a merc pályákat. Tegnap elõtt próbáltam :)

Tudtam hogy valami nem stimmel de szerencsére van hozzá mod (sry ha volt már)

LASER SIGHT!

itt a mod

akinek nincs kedve pöcsölni a hexedittel annak itt a kész fájl

és tadaa:

offkorzreg
tegnap engem is felidegelt egy kicsit 3-1nél.kicsit le kurváztam:d

wedge31
Ez betegesen hangzik de most van benne valami...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

játsz idegenekkel!:D

Murder3
Ha végre sikerül majd egymagamba végig szenvedni a játékot utánna coopozok többet mert h a partnerem úgy hülye ahogy van h az nem igaz.

Hogthar
uhh lenne egy kis gond régebben olvastam hogy van hozzá hamachi fix de nem nagyon müködik csak Xpn nos és a Lives cd kulcs megoldás ugyebár müködik, de viszont az a gond hogy rendes lanba próbáltuk meg win 7 en de ott mivel nincs net nincs live, tehát rendessenl anba keresstük de így se látjuk egymás szerveré, nem tud erre valaki megoldást? mert csak mükö9dnie kellene ha van benne lan, vagy csak Xpn?
wedge31
Igaz.

Maxtreme
Miután végigvitted a játékot..

Murder3
Szóval ha full uppot rakok pl a pisztolyra akkor a bónuszoknál pontért megvehetem a végtelen lõszert igaz?

lalakov
Köszi, akkor ezt a pénzt kidobtam<#szomoru1>.
Murder3
????

gránátvetõ

<#worship>
offkorzreg
oké köszi

first timer capcomos vagy?:D

lalakov
A robbanó golyókat, amiket lehet venni, melyik fegyver használja?
Murder3
Szóval amit az elsõ végigjátszáskor fegyót fullra uppolom abba tudok venni végtelen lõszert?

Murder3
Én meg eddig azt hittem h az A.
Idegeskedtem is h sok S-em volt:D

grebber
S a legjobb utánna A-B-C csökkenõ szint.

Next PC upgrade: 2022

offkorzreg
a rankok hogy vannak sorban és melyik a legjobb?ja amúgy az elektromos bot kurvajó:d

berlinboy6329
A hanggal mit tudnék csinálni?Alig hallom a beszédet,de a többi hang tökéletes...Én vmi nagyon 5.1 hangra gondolok,h amiatt nem jó,de beállitásoknál nincs ilyen állitási lehetõség. :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

részletes fegyóleírás:)

Amúgy a lõszertalálat gyakorisága függ attól, hogy melyik fegyvert használjuk?

DarkSector
tisztázzuk, hogy elsõsoron offline tudsz csak fix-el nyomni hamachin, mivel a fix átlövi a live-ot hamachira.

és másodrészt, eredeti cd-key-t késr online üzemmodba lépés elõtt...vagyis nem pont igaz, ahogy leirtad
:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

:D
THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d
Amikor a hátán van a narancs akkor lövöd, amikor a mellkasán lesz narancs akkor mögérohansz Crisssel és lefogod. Sheva odamegy és szétkéseli.

drága módszer:
Veszel egy fegyvert és rögtön el is adod, a benne lévõ lõszer nálad marad.

olcsó módszer:
A chapter select-nél kiválasztasz egy régebbi pályát és újrajátszod, amikor elég lõszert gyûjtöttél simán kilépsz és elmented az inventory-dat.

PLS!!!!!!!!!!
grebber
Veszel egy eredeti live-os játékot és annak a kulcsával elég sok live-os játékkal tudsz eredeti dolgokat csinálni (multi,dlc-k letöltése)

valaki meg tudja mondani hogy hogyan kell megcsinálni az utolsó páylát? Mert addig jutottam hogy lõttem azokat a narancssárga vmiket elõl,hátul és amikor Chrissel rá ugrok elkezdem nyomni az "F"-et amit kiír és pár másodperc múlva Chris le esik Wesker hátáról Sheva-t pedig át szúrja a kezével vagy mi az az neki. normál fokozaton nyomom
berlinboy6329
Se Faw-t se off topikot nem találtam ugyhogy asszem megkérdezem itt...

A Live cucchoz van vmi trükk?Mer van profilom be is nyomom,de kér vmi product keyt,a Reloadedhez meg nincs az nfojában,se a crack mappájában..:C

A másik meg a hang...Már volt egyszer ilyen csak nem tom mi a megoldás..Az a baj,h van minden hang,viszont a szöveg rohadtul halk,alig lehet hallani..Ha nem lenne felirat nem is érteném mit beszélnek és idegesit,h nem hallom a beszédet..minden más tökéletesen hagzik a beszéd egyedül halk,de az nagyon.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Max feltölteni tudod a lõszert amikor egy fegyver-t upgrade-elsz növeled a tárat akkor teleteszi venni nem lehet lõszert!

lacinkacinka89
Hy! Lõszert nem lehet vmilyen úton módon vásárolni?? A tököm kivan már, hogy sosincs elég belõle. Ráadásul most tartok ott a lávás pályán mikor ki kell nyirni Weskert. Iszonyat hamar elfogy a lõszerem és a mozgási terület is pici, szerezni nem tudok. Szal patt helyzetbe vagyok nagyon. Aki tud vmi megoldást azt megköszönném!

Maxtreme
aham, akkor tévedtem! :)

A sig maximum sebzése 180, az AK74-é 250.

Ha elsõ végigjátszás akkor az M3 shotgun-t, Shivának meg a sima beretta pisztolyt, ezeket folyton használni fogjátok és rengeteg lõszer lesz hozzájuk.

A második játékhoz (végtelen lõszer csak a másodiktól van) mindenképp a magnumot (bármelyiket) fejleszd fel elõször

Nyugodtan fejleszthetsz több fegyvert is egyszerre, nekem az elsõ játék végére az M3, beretta, AK74 és a desert eagle is ki lett maxolva és még maradt is pénz.

Maxtreme
Csak mikor bedugod neki, meg ne húzd a ravaszt arra vigyáz.. mert visszalõ <#miaz><#idiota>

robbanó hordót lõtt szét:D

wedge31
Másfél évig volt AK-ám sokat aludtunk együtt ,kefélgetem szóval érted...<#papakacsint>

Maxtreme
Akkor már miért nem SIG? :)) az elvileg asszem erõsebb.

wedge31
Én csak magnumot meg AK-át / szép emlékek / használok.