4185
  • norbi2fraktal
    amikor jön az első zombi akkor már rajtuk lessz, csak az elején nincs
  • offkorzreg
    hát pedig nem kaptam szartse,pedig tegnap végigtoltam normalon:c
  • wesker24
    Kostümöket csak medálok megszerzésével kapsz ! Ileetve alapból ad 2 kosztümöt ha végig vitted 1x ! A specila settingsben van hogy milyen kosztümök vannak !
  • wesker24
    na most hogy is va ez megvan mind a 4 kosztüm de hogy lehet öket használni ?? mer thiába választom ki a Special settingsben hogy melyiket akarom amint inditom normalon ugyanaz a ksoztüm marad mind eredetileg volt !
  • offkorzreg
    normalon vittem végig és nem kaptam egy ruhát se
  • norbi2fraktal
    vidd végig normal-on és kapsz 2-2 ruhát
  • offkorzreg
    akkor szvsz énis a medál gyűjtögetést csinálom.már megvan keményen 1
    ja és ha az összeset összeszedem csak akkor kapom meg egyszerre az összes ruhák?vagy 10nél már kapok egyet,és és így tovább
  • wesker24
    Jah 2 féle mód van van a Mercearies mód megvan a medál gyüjtögetés !

Mivel már összeszedtem az összes medált ezért eleve a Mercenariest meg se kell csinálnom a kosztümökért !
  • offkorzreg
    a kosztümöket hogyan lehet fel oldani?Mercenaries módban?mert az nekem nagyon nem jön be,csak rohangáljak és gyűtjöm az idő meg lövök mindenkire szorzókért.nagyon felidegelt az előbb.a medálokat sokkal szívesebben összegyűjtöm inkább ha úgy kell
  • wesker24
    Én ugy tudom hogy nem lehet folytatni az offline mentést !

Mindenképpen újat kell kezdeni ! Én szivesen segitek embléma gyüjtögetésben ha gondolod !
  • balee4
    Coop-ban lehet folytatni a mentésem? Normalon már végigvittem, de tolnám vkivel coop-ban is. A BSAA-kat kéne gyűjtögetnem.:)
  • wesker24
    Midegyik emdált meglehet szerezni mert mindegyik helyszinen ki is lehet szállni !

Ahol a tyúkudvar van és a ház hátulján van a medál na ott is lelehet parkolni bemész a tyúkudvarba kissé távolabb mész elöveszed a Sniper Rifle-t és olyan helyzetben vagy látod a medált hátulról !
  • wesker24
    Az első medál macerás mert távolról az S75 nem közelit rá eléggé a hidról igy lehet nem sikerül elsöre !
  • norbi2fraktal
    elul láthatod az eredmény listámon hogy 20x játszottam online, nekem sincs live-keyem,és még is nyomtam,hamachin, ha érdekel hogy leírom
  • xxxpaulxxx
    igen, a rifle-es, a ház gerendáin levőt meg a nagy kapu utánit meg lehet szerezni... de amikor a ház oldalában van amit csak vízről tudsz megközelíteni azt nem lehet... mivel shevát nem tudod utasítani hogy vezessen, ő meg magától nem lövi le...
  • norbi2fraktal
    az elhelyezkedésüket tudtam csak nem gondoltam arra hogy Snipe-olva, köszi szépen
  • wesker24
    Jah nem Coop-oztam mert nincs Live key-em amugy minden medált meglehet szerezni CO_OP nélkül is csak a Sniperrel kell ügyeskedni !
  • wesker24
    Az első medál az Antennánál van kis ügyességgel Sniperrel leszedheted !

A második medál a tyúk udvarban vana padló alatt ott sniperrel
    leszedheted !

A harmadik medál ott van fent a térkép legtetején egy kunyhó közepén

A negyedik medál pedig rögtön ott van amikor berakod mind a 4 medált kinyitod az ajtót és ott van rögtön elötted vagy kilövöd a fát vagy lekéseled és lelövöd !
  • norbi2fraktal
    igen de gondolom máshogy is meglehet oldani, mivel wasker24-nél látszik hogy nem coop-ozott, mer nem írja....
  • wesker24
    Én Coop nélkül is felvettem az emblémákat !! Single-be is fel lehet venni csak az a nehezebb megoldás ! A 3-1-es chapternél a kiindulási pontnál menj egy kicsit odébb jobbra hogy ahoo kimnetek csónakkal láthasd az antennát vedd elő a sniper Riflet és közelits rá a z antennára ahogy tudsz ! Nekm még itt csak S75 Sniper rifle volt ugy 5-dik lövésre sikerült is eltalálnom a medált !
  • xxxpaulxxx
    coop
  • norbi2fraktal
    amikor csónakázni kell, ott hogy vetted fel az emblémákat? mer van ott 2 amit nem tudok lelőni mer én írányítom a csónakot,és lőni csak Sheva tud...
  • xxxpaulxxx
    ezmiez?
  • wesker24
    Na én is csak a végére jutottam a játéknak !

Megvan mind a 30 medál ! Elérhetővé vált mind a 4 kosztüm Chris-hez és Shevahoz is ! A Gatling GUn is meg a Longbow is elérhetővé vált !

• norbi2fraktal
    ha már eredmény lista akkor én is bedobom, sajnos nem nyomtam hétfő óta, mer coop-ban segíteg havernak:(
  • balee4
    Pár lövés elég neki, megtántorítja és nem ér oda Shevához.
  • haxoror
    Cak akkor ér oda Shevához ha lövöd mint állat de nem találod el
  • haxoror
    nem
  • IMYke2.0.0.0
    (Előző hozzászólások elolvasása után,) Gyorsan hozzátenném:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap este sikerült!
    Szerintem, a legkönnyebb pályán - Patrol Boat:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • sacano1
    Lődd szét a lámpát.
  • Balázs 17
    lol szétlőttem 2 kígyót és kaptam 2 tojást:D
  • wesker24
    A chapter 6-3-nál vagyok !! Épp a Vulkános pályánál vagyok de nem tudom kinyirni Weskert elfoyg a löszerem !! Mégis mit kell csinálni !

Addig ok hogy lövöm a hátát erre kinő még egy karja és átugrik Shevahoz és hiába lövöm mint az állat aztán amikor már elfogy a löszerem odaér Shevahoz aztán Game over !
  • Balázs 17
    ezt kilehet vhogy venni?
  • xxxpaulxxx
    jó... a survivor az egy vicc:D
  • Arnold12
    Igaz a 3. ez mellett még nagyon hangulatos volt, csakugy mint PS2-őn a Veronica. A fejtörők ellenben nagyon hiányoznak,és, hogy a szobákat az utolsó zugáig is átlehet kutatni, vagyis ez volt a lényeg az előzőekben. A harc csak másodrendű volt. No meg nekem személy szerint hiányzik a 2D háttér a 3D-s alakokkal.Már anno a Resident Evil Survivor sem jött be, ami full 3D volt.
  • Shep
    De a 3-ban legalább el lehet futni a harcok elől (többnyire) itt meg a harcon van a hangsúly ami elég szomorú, sehol egy fejtörő (a fénycsóvást ne nevezzük annak) semmi, csak mész előre és lősz.
  • Arnold12
    Múlt hét végén végigjátszottam az 5-öst, de a sok boss fight-ból már nagyon elegem lett. Csakugy mint a fegyveres zombikból. Tegnap Resident Evil 2-őt játszottam, és meg kell hagyni grafika ide vagy oda, a régi részek sokkal jobbak mint a (3) 4-5! Már a 3. részben is túl sok volt az akció, de az 5.-ik feltette az i-re a pontot.
  • Shep
    Sokkal egyszerűbb stun roddal megsuhintani párszor, mint lőszert pazarolni rá.
  • Seth
    Próbáld ki,aztán majd meglátod.