Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nagyon lol, mondom kipróbálom ezt az elektromos botot, odaadtam chrisnek és semmi mást nem akart használni és ott állt vele mint egy hülye:D jöttek a láncfûrészesek és akkor nézett ki a fejébõl aztán félsec alatt meghalt, hát gyorsan el is adtam:D
Ha nincs xpd, akkor azt hiszem a hangerõszabályozóban kell beállítani, hogy a felvételnék a stereo mix legyen. De nem tudom pontosan
Parasite Eve 2, best game EVER!
Frapsal h tudok a játékhoz hangot is felvenni?
Nekem a játék hangját nem veszi fel:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nem akarok semmirõl lemaradni.
Bár maggyarosítás jó lenne már hozzá.
Komolyan mondom a multizáshoz kritériumként adnám meg hogy legalább egyszer végig vidd a játékot..
Iszonyat szenvedõs 4-1em volt ráadásul a srác még a videókat se engedi eltekerni:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kár hogy a capcom eleve nem adta meg lehetõségnek hogy a célkereszt meg a lézer között választani lehessen.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
LASER SIGHT!
itt a mod
akinek nincs kedve pöcsölni a hexedittel annak itt a kész fájl
és tadaa:

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Idegeskedtem is h sok S-em volt:D
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy a lõszertalálat gyakorisága függ attól, hogy melyik fegyvert használjuk?
és másodrészt, eredeti cd-key-t késr online üzemmodba lépés elõtt...vagyis nem pont igaz, ahogy leirtad
:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Veszel egy fegyvert és rögtön el is adod, a benne lévõ lõszer nálad marad.
olcsó módszer:
A chapter select-nél kiválasztasz egy régebbi pályát és újrajátszod, amikor elég lõszert gyûjtöttél simán kilépsz és elmented az inventory-dat.
Next PC upgrade: 2022
A Live cucchoz van vmi trükk?Mer van profilom be is nyomom,de kér vmi product keyt,a Reloadedhez meg nincs az nfojában,se a crack mappájában..:C
A másik meg a hang...Már volt egyszer ilyen csak nem tom mi a megoldás..Az a baj,h van minden hang,viszont a szöveg rohadtul halk,alig lehet hallani..Ha nem lenne felirat nem is érteném mit beszélnek és idegesit,h nem hallom a beszédet..minden más tökéletesen hagzik a beszéd egyedül halk,de az nagyon.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Next PC upgrade: 2022
A második játékhoz (végtelen lõszer csak a másodiktól van) mindenképp a magnumot (bármelyiket) fejleszd fel elõször
Nyugodtan fejleszthetsz több fegyvert is egyszerre, nekem az elsõ játék végére az M3, beretta, AK74 és a desert eagle is ki lett maxolva és még maradt is pénz.