4185
-
Azért azt hozzá kell tenni - az első pálya (főként az első 2 nehézségi szint teljesítését követően) már szinte bakfitty a későbbi, tényleg nehezebbekhez képest...
-
#2784 jah és nem szeretnék arcoskodni, de ha már amatőr, normál, meg veterán fokozatokon mutogatjátok az S fokozatos eredményeket, akkor tessék egy PROFESSIONAL eredmény....én fanatikusként ennél lejjebb nem adom, bár ez lehet nem nagy dolog, más is képes rá, de mindezt egyetlen 1 db SIG P226 (HG) kézi lőfegyverrel oldottam meg!!!!!!!!!!!!
az hogy mien fokozaton küldted, a pontokból lehet leellenőrizni....AMATEUR=1000pts, NORMAL=1500pts, VETERAN=2000pts és PROFESSIONAL=2500pts
ime a kép....
-
#2783 Ha valaki azt szeretné, hogy live-ról rá tudjanak csatlakozni, akkro eme beállításoknak kell lenni, az első 2 a fontos (már többen is kérdezték):
NETWORK CONNECTION -> LIVE
COOP SETTINGS -> NO LIMITS (lehet még INVITATE ONLY, vagyis meghivóval és ROUGE, amit még nem tudok mire vonatkozik..)
valamint még 2 másik opcio van:
ATTACK REACTION -> ON vagy OFF
és ha legalább 1 fegyvert fullra fejlesztettél, és végigvitted a játékot, akkor megveszed a pisztolyhoz tartozó "infinite ammo"-t.
és ezután lesz aktív a 4. opció:
INFINITE AMMO -> ON vagy OFF -
#2782 Például itt, amikor Jill kinyírt... :)
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#2781 Ja, és használom az ENB Series MOD-ot hozzá.
Első végigjátszás során direkt nem használtam, és most, a 2.-nak a végén jutott eszembe feltenni - tényleg sokkal szebb.
-
#2780 Nézd csak, mennyit szedtem eddig össze így is :)
Nagyon örülök magamnak:
-
#2779 Én nem is keresem őket - ha megtalálok egyet, persze magamévá teszem, de nem erőltetem (még).
-
#2778 ez megmondom miért van.
mert microfonról vesz fel.
ha elindítod a fraps-ot, akkor a videó ablaknál
a hardware a MICROPHONE lesz.
vagyis nálam is ez volt win7-nél...fogod felrakod a legújjabbat, és ekkor már VISTA nemtuommit fog odairni...ekkkor már jó lesz.
2.99-es verzio kell a fraps-ból. -
#2777 jah az asszem ehhez egy nehézségnek full S-nek kell lenni, ez magával hordozza, hogy nem lehet túl sok idő, mivel s-fokozathoz eleve gyorsnak kell lenni. -
Balázs 17 #2776 hangerőszabályzó->felvételek->stereo mixer (videokártyáknál más neve lehet) túl levan húzva, azért lehet halk
egér klikkelgetésh hm fullscreenbe veszd fel? (amúgy a felvételnél elvileg a gépen hallott hangokat rögzíti, így ha elv benyomsz egy zenét azt is felkell vennie)
-
xxxpaulxxx #2775 LOOOL
Most végigvittem normálisan is a 6-3-at és ilyet ír: now you can use infinite rocket launcher:O
Pedig valami 6-7 közötti időt játszottamOo -
#2774 Nem tudja valaki, hogy mi okozza, hogy nincsenek átvezető videók nálam? Hang van, de csak egy sötét kép van video közben. -
#2773 Lécci vki mondja már el h frapsal h tudok hangot is felvenni a film hez.
Felveszi de nagyon halkan a játékhangot és az egérnek a klikkelgetését is hallom ez miért van? -
xxxpaulxxx #2772 megvan... csak joinoltam az utsó pályára, de azt nem számította úgy, hogy én vittem végig... -
xxxpaulxxx #2771 Az miért van hogy nem nyílt meg a mercenary?:D -
xxxpaulxxx #2770 nah végre kész van live-on is... már csak 3 bsaa kell:D -
#2769 ezek szerint nem, mert még mindig nem találtam meg azt a szart az első pályán :D -
#2768 de ott vannak tényleg,majd akkor megveszem őket.köszi a helpet -
#2767 ja oké,majd mindjárt meg sasolom akkor -
#2766 Nézd meg a Bonus Featuresben legfelül ha ott nincs akkor nem kaptál !
Mert elöször meg kell venni a kosztümöt csak utána lehet használni ! -
#2765 nem tudom mivan akkor,de én nem kaptam 1 ruhát se mikor normalon befejeztem a játékot:c -
#2764 Bztos olyan éles látásod van mint a sasé ! Eagle Eye ! -
#2763 tudom :D
amikor a fekete csóka visz minket a hajóval, van 1 darab azon a pályán. Az embléma alsó 1 centije lóg ki a rejtekéből. Nem is tudom hogy vettem észre. -
#2762 Hát az igz olyan helyre elvannak dugva hogy csak na pont olyan helyeken van amit aztán végképp nem venne észre az ember ! -
#2761 akkor csak én csinálom a kék emblémákat önerőből? :D
azért nézek itt, hogy mindenki milyen gyorsan megtalálta a 30-at, én meg itt szenvedek. Amúgy kb 20-at megtaláltam már. De az első ilyen pálya az nagyon kifogott rajtam, meg a mocsaras csónakos. Komolyan úgy lógnak a szemeim, és nem, egyszerűen nem látok egyet se, ott is csak 2-t találtam -
#2760 Naná egyértelmű hogy a Youtube-ról ! Youtube the man best friend persze a Google után ! -
#2759 Önön erőmből kb 4-et ha találtam a többit Youtubról
De még 4 hiányzik de tudom hol hagyhattam el őket! -
#2758 volt aki önnön erejéből találta meg az összes kék emblémát?
iszonyatosan el vannak rejtve. Pl az első pályán ahol össze lehet szedni 3-mat, csak 2-t találok, a 3.-at egyszerűen sehol nem találom. -
#2757 Na megvan az összes figura 1 kivételével !
-
#2756 Ez nem kicsit félreérthető, ezért hát javítom:
* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!
Helyesen:
* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted Online Co-op-ban, mással, aki már feloldotta ezt a módot! -
#2755 Bocs... -
#2754 Plusz 1-1 ruha csak ! -
#2753 FELOLDHATÓ TARTALMAK
=====================
* Zsoldos mód: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
* New Game+: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
* Sheva Alomar-ral játékhoz: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!
RUHÁK - CHRIS:
==============
Szafari ruha : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
S.T.A.R.S : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyűjts be 25 BSAA Emblémát!
RUHÁK - SHEVA:
==============
Clubbin' : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
Törzsi : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyűjts be 30 BSAA Emblémát!
A PC-verzióban meg ugye ott van plusz 2-2 ruha.
-
#2752 Szóljon, ha valaki tud ennél jobb összefoglalást!: Wikicheats - Resident Evil 5
-
#2751 Majd meglesem ezt jobban, nem akarom az egészet újrakezdeni. -
#2750 Egész jól néznek ki ! Főleg Chris durva !
-
#2749 vagy csinálsz egy offline profile-t -
#2748 nem árt őket előtte megvenni -
#2747 A telepítés után be kell jelentkezni vagy regisztrálni kell a windows liveon, különben nem enged menteni...ez most akkor hogy van? -
#2746 belépek a settingse,costume.és csak az alap ruhák vannak
semmi új nincs.nem értem a dolgot akkor