4185
  • IMYke2.0.0.0

Azért azt hozzá kell tenni - az első pálya (főként az első 2 nehézségi szint teljesítését követően) már szinte bakfitty a későbbi, tényleg nehezebbekhez képest...
  • DarkSector
    jah és nem szeretnék arcoskodni, de ha már amatőr, normál, meg veterán fokozatokon mutogatjátok az S fokozatos eredményeket, akkor tessék egy PROFESSIONAL eredmény....én fanatikusként ennél lejjebb nem adom, bár ez lehet nem nagy dolog, más is képes rá, de mindezt egyetlen 1 db SIG P226 (HG) kézi lőfegyverrel oldottam meg!!!!!!!!!!!!
    az hogy mien fokozaton küldted, a pontokból lehet leellenőrizni....AMATEUR=1000pts, NORMAL=1500pts, VETERAN=2000pts és PROFESSIONAL=2500pts
    ime a kép....
  • DarkSector
    Ha valaki azt szeretné, hogy live-ról rá tudjanak csatlakozni, akkro eme beállításoknak kell lenni, az első 2 a fontos (már többen is kérdezték):

NETWORK CONNECTION -> LIVE
    COOP SETTINGS -> NO LIMITS
    (lehet még INVITATE ONLY, vagyis meghivóval és ROUGE, amit még nem tudok mire vonatkozik..)

valamint még 2 másik opcio van:
    ATTACK REACTION -> ON vagy OFF
    és ha legalább 1 fegyvert fullra fejlesztettél, és végigvitted a játékot, akkor megveszed a pisztolyhoz tartozó "infinite ammo"-t.
    és ezután lesz aktív a 4. opció:
    INFINITE AMMO -> ON vagy OFF
  • IMYke2.0.0.0
    Például itt, amikor Jill kinyírt... :)

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és használom az ENB Series MOD-ot hozzá.
    Első végigjátszás során direkt nem használtam, és most, a 2.-nak a végén jutott eszembe feltenni - tényleg sokkal szebb.
  • IMYke2.0.0.0
    Nézd csak, mennyit szedtem eddig össze így is :)

Nagyon örülök magamnak:

• IMYke2.0.0.0
    Én nem is keresem őket - ha megtalálok egyet, persze magamévá teszem, de nem erőltetem (még).
  • DarkSector
    ez megmondom miért van.
    mert microfonról vesz fel.
    ha elindítod a fraps-ot, akkor a videó ablaknál
    a hardware a MICROPHONE lesz.

vagyis nálam is ez volt win7-nél...fogod felrakod a legújjabbat, és ekkor már VISTA nemtuommit fog odairni...ekkkor már jó lesz.

2.99-es verzio kell a fraps-ból.
  • DarkSector
    jah az asszem ehhez egy nehézségnek full S-nek kell lenni, ez magával hordozza, hogy nem lehet túl sok idő, mivel s-fokozathoz eleve gyorsnak kell lenni.
  • Balázs 17
    hangerőszabályzó->felvételek->stereo mixer (videokártyáknál más neve lehet) túl levan húzva, azért lehet halk
    egér klikkelgetésh hm fullscreenbe veszd fel? (amúgy a felvételnél elvileg a gépen hallott hangokat rögzíti, így ha elv benyomsz egy zenét azt is felkell vennie)
  • xxxpaulxxx
    LOOOL
    Most végigvittem normálisan is a 6-3-at és ilyet ír: now you can use infinite rocket launcher:O
    Pedig valami 6-7 közötti időt játszottamOo
  • kryst
    Nem tudja valaki, hogy mi okozza, hogy nincsenek átvezető videók nálam? Hang van, de csak egy sötét kép van video közben.
  • Murder3
    Lécci vki mondja már el h frapsal h tudok hangot is felvenni a film hez.

Felveszi de nagyon halkan a játékhangot és az egérnek a klikkelgetését is hallom ez miért van?
  • xxxpaulxxx
    megvan... csak joinoltam az utsó pályára, de azt nem számította úgy, hogy én vittem végig...
  • xxxpaulxxx
    Az miért van hogy nem nyílt meg a mercenary?:D
  • xxxpaulxxx
    nah végre kész van live-on is... már csak 3 bsaa kell:D
  • Broafka
    ezek szerint nem, mert még mindig nem találtam meg azt a szart az első pályán :D
  • offkorzreg
    de ott vannak tényleg,majd akkor megveszem őket.köszi a helpet
  • offkorzreg
    ja oké,majd mindjárt meg sasolom akkor
  • wesker24
    Nézd meg a Bonus Featuresben legfelül ha ott nincs akkor nem kaptál !

Mert elöször meg kell venni a kosztümöt csak utána lehet használni !
  • offkorzreg
    nem tudom mivan akkor,de én nem kaptam 1 ruhát se mikor normalon befejeztem a játékot:c
  • wesker24
    Bztos olyan éles látásod van mint a sasé ! Eagle Eye !
  • Broafka
    tudom :D

amikor a fekete csóka visz minket a hajóval, van 1 darab azon a pályán. Az embléma alsó 1 centije lóg ki a rejtekéből. Nem is tudom hogy vettem észre.
  • wesker24
    Hát az igz olyan helyre elvannak dugva hogy csak na pont olyan helyeken van amit aztán végképp nem venne észre az ember !
  • Broafka
    akkor csak én csinálom a kék emblémákat önerőből? :D

azért nézek itt, hogy mindenki milyen gyorsan megtalálta a 30-at, én meg itt szenvedek. Amúgy kb 20-at megtaláltam már. De az első ilyen pálya az nagyon kifogott rajtam, meg a mocsaras csónakos. Komolyan úgy lógnak a szemeim, és nem, egyszerűen nem látok egyet se, ott is csak 2-t találtam
  • wesker24
    Naná egyértelmű hogy a Youtube-ról ! Youtube the man best friend persze a Google után !
  • grebber
    Önön erőmből kb 4-et ha találtam a többit Youtubról
    De még 4 hiányzik de tudom hol hagyhattam el őket!
  • Broafka
    volt aki önnön erejéből találta meg az összes kék emblémát?

iszonyatosan el vannak rejtve. Pl az első pályán ahol össze lehet szedni 3-mat, csak 2-t találok, a 3.-at egyszerűen sehol nem találom.
  • wesker24
    Na megvan az összes figura 1 kivételével !

• IMYke2.0.0.0
    Ez nem kicsit félreérthető, ezért hát javítom:

* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!

Helyesen:

* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted Online Co-op-ban, mással, aki már feloldotta ezt a módot!
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs...
  • Seth
    Plusz 1-1 ruha csak !
  • IMYke2.0.0.0
    FELOLDHATÓ TARTALMAK
    =====================

* Zsoldos mód: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten

* New Game+: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten

* Sheva Alomar-ral játékhoz: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten

* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!

RUHÁK - CHRIS:
    ==============
    Szafari ruha : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
    S.T.A.R.S : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyűjts be 25 BSAA Emblémát!

RUHÁK - SHEVA:
    ==============
    Clubbin' : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
    Törzsi : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyűjts be 30 BSAA Emblémát!

A PC-verzióban meg ugye ott van plusz 2-2 ruha.
  • IMYke2.0.0.0
    Szóljon, ha valaki tud ennél jobb összefoglalást!: Wikicheats - Resident Evil 5
  • balee4
    Majd meglesem ezt jobban, nem akarom az egészet újrakezdeni.
  • wesker24
    Egész jól néznek ki ! Főleg Chris durva !

• offkorzreg
    vagy csinálsz egy offline profile-t
  • Shep
    nem árt őket előtte megvenni
  • gabe paul logan
    A telepítés után be kell jelentkezni vagy regisztrálni kell a windows liveon, különben nem enged menteni...ez most akkor hogy van?
  • offkorzreg
    belépek a settingse,costume.és csak az alap ruhák vannak
    semmi új nincs.nem értem a dolgot akkor