4185
-
csemete #2905 Igen, ez igaz,"mondjuk a gép abbahagyja, ha nagyon szarul van"de akkor Shiva is abbahagyja a szurkálodást , és ami Wesker-böl maradt az meg kinyirja a csajt, és vége.....pfffff -
csemete #2904 Nagyszerü..youtubon ,amit megnéztem a boss harcrol ott sem ájult el sohaaa...Hálistennek h csak nálam fordul elö nahh mindegy, egyelöre hanyagolom, mert becsukott szemmel eligazodom már a vulkán belsejében...Köszönöm a válaszokat -
#2903 ha Shevával viszed majd végig, akkor Chris automatikusan ráugrik a hátára és sérül folyamatosan (gondolom ezt nevezed ájulásnak) mondjuk a gép abbahagyja, ha nagyon szarul van.
Mondom, én a helyedben nem ugranék a hátára. Shevával úgyis szórakoztatóbb és könnyebb a játék, legalábbis én onnantól végig Shevával mentem már -
#2902 Passz ,eddig három szinten csináltam végig mindig ugyanugy egyszer se ájult el. -
#2901 Lehet sőt úgy nekem is jobb lenne.
nagyon idegesítő
főleg amikor váltogat h a+d utánna f+v pff -
csemete #2900 Ahha , értem hogyha ráugrok a hátára, és közben baromi gyorsan nyomkodom a "F" gombot shiva-val akkor nem fog Cris elájulni?Mert nekem ezzel az "ájulással "van problémám...Vagy csak én találkoztam ezzel a dologgal egyedül? THx -
haxoror #2899 Ja félreértettem, egy gombra nem lehet mindet rárakni de én pl az "E"-re raktam a használatot (alapból "F") és a "Q"-ra a társ hívását (alapból "V")
Így sokkal jobban kézre áll amikor gyorsan kell nyomkodni -
#2898 Egyszerübb hátba löni aztán ráugrani amig sheva felszecskáza a lényeg hogy baromi gyorsan nyomkod a gombot. -
haxoror #2897 Options
Keyboard/Mouse Settings -
csemete #2896 Ahha értem szval nem a legelsö alkalommal ugorjak rá a hátára ,hanem üritsek bele minnél több töltényt,mikor kinyitja a szivét...És mikor fogom tudni h már készen állok egy kis sziv mütétre Shivával?És a látványtol nem ájulok el...amugy thx -
#2895 hát én akkor jöttem rá hogy rá lehet ugrani a hátára, mikor Shevával játszottam! :D
Szóval szerintem (bár nem olyan gyors) lőj a hátába, hogy kinyissa a szívét, aztán lőj bele annyit amennyit tudsz, míg nem zárja megint össze, és előröl. Tudom, lassú, meg unalmas, de legalább biztosra megy az ember :) -
csemete #2894 Sziasztok,egy kis help kéne az finálénál, mikor ráufgrok arra az izére ami Wesker-böl maradt és shiva szurkálja Öt késsel, no akkor én miközben logok a hátán kezdek elájulni , és mikor az utolsó döfés kellene .teljesen padlot fogok,/a monitor elött ülve is/kinyirja ,shiva-t és kezdhetem elöröl...'Tom h én vagyok a béna ,de hol rontom el,v mit kéne másképp tennem...Légyszives kis help plzzzzz..Elöre is thx.Üdv -
#2893 mindjárt megcsinálom normálon meg amatőrön az A-kat S-re, csak hajlamos vagyok kék korongokat keresgélni, és ilyenkor romlik az időm -
#2892 hát ha mindenki berakja, akkor én is :D
-
#2891 engem az f+v-s dodge kombó tud nagyon idegelni, ilyen 1 másodperces reakció időn belül valahogy nem áll kézre. -
#2890 Sehogy nem klehet ezeket a hyüle gombkiosztásokat átálítni?
az ilyen 2 gombos marhaságokat.
Mert szar
pl rábaszni az f-re mindet oszt kész azt mé nem lehet??? -
haxoror #2889 Tuningolj még egy magnumot és azt ad Shevanak, talán a magnum az egyetlen amivel nem bénázik. -
#2888 háát...grat.:D
én csak pisztollyal küldöm, én p226-ost nyomtam fel.
de
boxon felküldtem összesset, mert kellett arcsikhoz.
mindegyik fegyónál az utcsóbbikat érdemes, de!!!
a magnumoknál a fekete színű aminek 5000 a tunning sebzése...többinek meg kevessebb!!!!!
vagyis ott a legelső változatot érdemes.
de ugy könnyű gyilkolni...:D de jobb mint végigszaladni egy infinite rokettel...:D -
Kész a Normál szint jöhet a Veterán szint !
Maradt még 12k pontom melyik fegyóhoz érdemes még végtelen töltényt venni ? Az S500-as Magnumhoz már megvan !
Amugy kösz szépen de sikerült habár nem volt könnyü a háta mögé kerülni meg a rakéták elöl is ki kellett térni amit dobált de utána a repülögépes meg a vulkános már simán ment ! -
#2886 szolj és jövök coopba... -
#2885 ezekután gyerek játék lesz.
a többinél a szokásos taktika csak hosszabb életcsikot kell majd leszedni.
még a 6-2-esnél kell vért izzadni...
ott hozzányűlhatna az ember a rpg-hez, de az egy nyuszi dolog lenne... -
#2884 A franc esne bele Normalon nem tudok a háta mögé jutni Weskernek ! Plusz még rakétákat is dobál már ! Már itt tökölök már 10 perce de még nem tudtam a háta mögé jutni ! -
#2883 Hát igen tapasztaltuk :D
Bele sem merek gondolni a többi főellenbe :D -
#2882 #2833 -
#2881 Na coopba veterán is megvan.(4. végigjátszásom)
De ez a professional nagyon felkurta az agyam elvittük a böszme paraszt lényig azt ott kampo esélyünk nem volt.Addig jók vagyunk amíg nem dobálja a kurva sziklákat :(
Kb 20x meghaltunk azt kiléptem a rákba. -
#2880 A Prototype még nekem is fennt van a gépen pedig én még jóval késöbb is kezdtem vele játszani ! Habár már végig vittema story-t és szinte már mindent megcsináltam benne aranyra meg ezüstre már csak a military base-es küldik maradtak na meg persze a hidden dolgok és még maradt egy pár WOI target is ! Imádtam benne tümeg psuztitást végezni ! Az eddigi rekordom az 48 ezer ember kill volt ! -
#2879 Olyan 70-80.000 ezer karakter hiányzik még.
-
#2878 Jah a Resi 4 nálam is nagy kedvenc és nem is rövid játék van benne fejtörö rendesen el lehet jutni olyan helyekre ahova csak Ashley juthat ! Na meg persze ugy kellett vigyázni Ashley-re mint a szemünk fényére ! Mert ha meghal vagy elrabolják akkor game over ! Ugy mint régen s Silent Hill 4-ben kellett Eileen-re vigyázni csak hogy túl sok sérülést kapott akkor a végén szivtad meg rendesen ! -
#2877 98%-ban magyarul - igen. :)
-
#2876 "A Saints Row 2 is megjelenése óta a gépen" magyarul -
#2875 Hát nekem is fent van, hátha mégis elkap a láz és én is rájövök ,hogy ez milyen jó játék, de valahogy nem nagyon bízom ebben :) -
#2874 Nem csak a fordításaik miatt!!!
A Prototype a megjelenése óta fenn a gépemen. 3x játszottam teljesen végig. Pedig kapta rendesen a hideget a "hivatalos" ítészektől...
A Saints Row 2 is megjelenése óta a gépen.
A Resident Evil 5 is fenn fog maradni, jó ideig. -
#2873 Hát, őszintén szólva, a Resident Evil "egynek jó" 5 hosszabb ideig bírja a gépemen, mint egyes nagyobbnak, jobbnak titulált ellenfelei!
Batman: 12% teljesítés után ment az uninstall neki.
-
#2872 Ez bizony igaz, ezért is jobb szerintem a 4, mint az 5 az 2x végigvittem és tervezek egy harmadikat is (egyedül a kontrolleres irányítás zavar, bénán célzok), ezt viszont nem igazán van kedvem újra elkezdeni, egyedül az átvezetők tetszenek, de hát azt meg meg lehet nézni külön :) -
#2871 Ja az tény hogy a Resi 5-ben már nincsenek komolyabb fejtörök !!
De azért a resi 4-ben még volt egy pár fejtörö nem is kevés söt ott is visszalehetett menni még rejtett helyekre ahová csak Ashley juthatott el ! -
#2870 Ez van - ahogy öregszem, egyre félénkebb vagyok... -
#2869 Az igaz, de sokkal inkább olyan, mint a régi Resik, mint ez, mert itt mi van mindig mész előre, közben leölsz 1000000000000 fertőzöttet, nagy ritkán vissza kell menni 1 szobával korábbra, hát ez ám a komoly fejtörő :) -
#2868 Naná hogy annyit simán megér lehet megveszem én is ! -
#2867 Na azért a Cold Fear se egy Oblivion a cold fear is nagy részt csak a hajón játszódik majd csak késöbb a vége felé játszódik a bázison ! -
#2866 Ja és lehet mozgás közben is lőni :) Igaz a grafika kicsit kopottas már, de még mindig nagyon jó ráadásul most láttam 2e-ért és komolyan gondolkodom rajta, hogy megveszem annyit simán megér.