Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha nem RE5 volna a cime senki se panaszkodna ugyanez a helyzet a F3-nál is gyak semmi köze az elsö kettö szellemiségéhez de a mai casual igényeket tökéletesen kielégiti ez van.
Ez a lebutitási tendencia sajnos a crpg-nél a legerösebb.
Az Alan Wake meg jönni fog pc-re kérdés csak az mikor.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Feltelepítettem, de nekem valahogy kínai volt a telepítõ, és a menü is. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Kerestem volna a fórumban a problémára, de nem mûxik nekem a keresõ, vagy eddig még senki nem írta be a "kínai" szót ide?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na jó szenvedek vele egyedül.:)
De amúgy adja magát... gondolkozz micimackó!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a társam eggyszerûen használhatatlan ha épp elõtte állok akkor semmi õ inkább engem lõ mintsem kiállna mögülem.
Ami még hát csak egyhelybe állva tudok lõni,tölteni ..pff hát azért ez is megintcsak
amúgy viszont nagyon jó játék, csak lenne hozzá magyarítás mert így a történetet nem értem:s
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Mert sok töltényt elpazarol annak ellenére hogy mind eltalálja a zombikat mindig nagyon szar nak veszi a találati arányt.
Most maxon van már 2 kispisztoly is ha lesz elég zsé azokba is belepumpálom a végtelen lõszert.
Merc modba ti hány pontot értek el??És milyen rangot kaptok érte?
Next PC upgrade: 2022
Szerinted manapság minek van nagyobb sikere ? Egy jó akciójátéknak vagy egy lassan haladó kaland keveréknek ?? Sajnos elõbbi a divat manapság nagyon, és igen kevés minõségi darab érkezik. Egy kezemen meg tudnám számolni PC-re mit kapunk. Na jó kettõn...
Sajnos nem minden játék jön PC-re... Pedig egy Metal Gear Solid 4 , egy Lair , Uncharted, HEAVY RAIN Bármelyike kasszasiker lehetne...Sõt a gyakorlatilag törölt Alan Wake is. Sajnos :(
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
El kell fogadnunk, hogy ennyi volt. Ez már egy más kategória.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Resi 5 sztem meg teljesen jó. Kicsit unalmas lett volna sokadszorra is a lassan megyek stílus...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kiveszett a régi, bolyongós-borzongós, 'fuss, ha élni akarsz' érzés, a Resident Evil most már egy szimpla akciójáték. De azt teljesen jól dobták össze, én remekül el tudok vele szórakozni.
Ha meg összetettebb illetve ijesztõbb játékra vágyok, akkor mással játszok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nothing is True, Everything is Permitted
De a deadspace-ben csak annyi nem tetszett, ami az AVP-ben sem pl (ha már megemlítettétek:D)
Az egész egy kbszottnagy ûrhajóban játszódik, ezáltal néha monoton a cuccos... számomra az ilyen parás-ûrhajós játékok közül talán a DOOM3 volt az amire azt mondtam, hogy eeeez igeeen!Oo Fõleg a végefele, amikor megszerzed azt a pengés szart (már nem emlékszem pontosan:D)
#2556:Sheva-t én is fikáztam eleinte... de ha nem lenne Sheva... nem lenne coop:D
Nélam a sorrend Silent Hill 3 Silent Hill 4 Silent Hill Origins és Silent Hill 2 !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ott is megvan az eksön, de hozzá a hangulat is durván odavág. Simán ráver erre a G.I. Style 5-re.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más:
Sheva, a szõke hajas kosztümben, sárga tangát visel, sokszor megy a kamera a szoknyája alá verekedés közben, vagy pl a vége felé, a Wesker-es videóban a lezuhanás elõtt! :DDDD
What about the forests?
Nekem az irányítása kicsit furcsa volt, már az elején - erõs a konzol hatás, de nem is adtam sok esélyt neki, pár perc után ment a levesbe.
Majd, ha kicsit több türelmem lesz az ilyesmihez, akkor elõveszem.
Régiek közül csakis az Alien vs Predator-sorozat jut eszembe.
Valaki tudna ajánlani, valami fergeteges hangulatú szép grafikájú, parázós játékot? FPS, TPS mindegy.
Aláírásomban a konfig, gondolom ezzel nincs gond.
Elõre is kösz.
On:
Azért veterán módban rettentõen idegölõ a játék, el sem tudom képzelni, hogy végtelen ammo és teljesen felfejlesztett fegyverrel nélkül, hogy lehet ezt megcsinálni, ok biztos meglehet, de ahhoz idegrendszer kell.
What about the forests?
spoiler:
Egy könnyû exploitos módszer Wesker leveréséhez
Shevanak szólsz, hogy tekerje neked a tutajt, te meg szépen átcsónakázol a másik oldalra, megnyomod a gombot és lám lenyílik a híd
De amúgy meg ha ugyan olyan lett volna a 4-5 mint a 1-2-3, akkor meg az lett volna a bajuk az embereknek, hogy jaaaaj... már megint ugyan az... brühü
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Várom az ötleteket !
Racoon City elpusztitásávál A Birkin féle G virus is megsemmisült amikor ledobták az atomot aResi 3-ban ! És ahogy a Resi 4-ben is volt az umbrella csödbe ment.
Egyedül Weskernél volt meg az összes virus példány ! T Virus Tyriant G Virus W. Birkin Nemesis és a T-Veronica virus ! Szóval kifejlesztett egy úJ virust a Las Plagast ami nem zombiká változtatta az embereket hanem fertözötekké !
Talán játék amin utoljára felugrottam néha, az a condemned volt.. amikor kinyitottam a szekrényeket és qrvanagy hanggal egy szörny volt benne... nah ott felugrottam:D