Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát rá nem jöttem volna, pedig nagyon jó, bár kétségtelen más, mint az elsõ 2.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

offkorzreg
Fallout 3

wedge31
Fallout 3.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Mi az az F3?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lalakov
Már értem:)).
gabe paul logan
sziasztok, gamepaddal próbálok játszani de ehhhh..a launcherban láttam a settingsben lehet beállítani a gombokat, de nem igazán értem mik azok a számok 1-30-ig. Tudna valaki segíteni, hogy kéne konfigurálnom a joyt hogy élvezhetõ és fõként játszható legyen a játék? Ps2-es joy-al próbálkozom és madrics superbox 3 a közvetítõ egység.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Mayday
Remek, köszönöm szépen!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

wedge31
Szerintem a nevekel van a baj de mivel ezzel lehet a legjobban eladni egy játékot ez már igy marad.

Ha nem RE5 volna a cime senki se panaszkodna ugyanez a helyzet a F3-nál is gyak semmi köze az elsö kettö szellemiségéhez de a mai casual igényeket tökéletesen kielégiti ez van.
Ez a lebutitási tendencia sajnos a crpg-nél a legerösebb.

Az Alan Wake meg jönni fog pc-re kérdés csak az mikor.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mayday
Sziasztok,

Feltelepítettem, de nekem valahogy kínai volt a telepítõ, és a menü is. Ezzel lehet valamit kezdeni?

Kerestem volna a fórumban a problémára, de nem mûxik nekem a keresõ, vagy eddig még senki nem írta be a "kínai" szót ide?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lalakov
Kilépek az ajtón, hát mi ez ha nem az eleje?? :D "micimackó"??:O
Na jó szenvedek vele egyedül.:)
az nem az eleje:D
De amúgy adja magát... gondolkozz micimackó!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

lalakov
A 6-2-ben azt a szörnyet az elején, hogyan kell kicsinálni?
grebber
Majd lesz hozzá idõvel!

Next PC upgrade: 2022

Murder3
Csak mér ilyen hülye az MI benne?
a társam eggyszerûen használhatatlan ha épp elõtte állok akkor semmi õ inkább engem lõ mintsem kiállna mögülem.

Ami még hát csak egyhelybe állva tudok lõni,tölteni ..pff hát azért ez is megintcsak
amúgy viszont nagyon jó játék, csak lenne hozzá magyarítás mert így a történetet nem értem:s

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

grebber
Ez a végtelen gépfegyver nem is jó :(
Mert sok töltényt elpazarol annak ellenére hogy mind eltalálja a zombikat mindig nagyon szar nak veszi a találati arányt.
Most maxon van már 2 kispisztoly is ha lesz elég zsé azokba is belepumpálom a végtelen lõszert.

Merc modba ti hány pontot értek el??És milyen rangot kaptok érte?

Next PC upgrade: 2022

Gideon Wieth
igaz más kategória de gondolj bele...

Szerinted manapság minek van nagyobb sikere ? Egy jó akciójátéknak vagy egy lassan haladó kaland keveréknek ?? Sajnos elõbbi a divat manapság nagyon, és igen kevés minõségi darab érkezik. Egy kezemen meg tudnám számolni PC-re mit kapunk. Na jó kettõn...

Sajnos nem minden játék jön PC-re... Pedig egy Metal Gear Solid 4 , egy Lair , Uncharted, HEAVY RAIN Bármelyike kasszasiker lehetne...Sõt a gyakorlatilag törölt Alan Wake is. Sajnos :(

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tinman
Siren, Forbidden Siren, Rule of Rose, Fatal Frame 1-2-3... kötelezõ darabok. Na én ezeket letologottam szépen az évek alatt, illett is a kicsit néha akciószagú RE sorozat a sorba azért, de ez az 5 már nem.
El kell fogadnunk, hogy ennyi volt. Ez már egy más kategória.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gideon Wieth
hát, én most nyúzom a silent hill homecoming-ot. Kb 1 éve. Kis részletekben amikor megjön a kedvem hozzá nagyon jó kis játék tud ám lenni :D

Resi 5 sztem meg teljesen jó. Kicsit unalmas lett volna sokadszorra is a lassan megyek stílus...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

+1
Kiveszett a régi, bolyongós-borzongós, 'fuss, ha élni akarsz' érzés, a Resident Evil most már egy szimpla akciójáték. De azt teljesen jól dobták össze, én remekül el tudok vele szórakozni.
Ha meg összetettebb illetve ijesztõbb játékra vágyok, akkor mással játszok.
Shep
Azzal azt csinálták ,hogy kicsit lebutították a grafikát, a játékmenet maradt, de még így is odaveri a Resi5-öt, mind hangulatban ,mind pedig játékmenetben.

IMYke2.0.0.0
Akkor "megveszem" én is, érdekel, mit csináltak az egésszel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Nem olyan rossz az 5. rész sem, kicsit elment az akciójáték irányba, de hangulatilag, design és történet terén sztem ütõs. Nekem maximálisan bejött, de persze a régi részek jobbak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

CroftManor
Fú, professional módba chapter 2-3-nál annál az óriásnál már elég durva a helyzet, nagyon nehezen akar megdögleni és persze a gép pityu pont akkor melegedik túl, mikor már ott áll az orrom elõtt :D

Nothing is True, Everything is Permitted

Nekem ez speciel jobban bejön, mint a dead space... bár annak biztos, hogy jobb volt a storyja... fõleg ha megnéztétek utána a filmet is:)
De a deadspace-ben csak annyi nem tetszett, ami az AVP-ben sem pl (ha már megemlítettétek:D)
Az egész egy kbszottnagy ûrhajóban játszódik, ezáltal néha monoton a cuccos... számomra az ilyen parás-ûrhajós játékok közül talán a DOOM3 volt az amire azt mondtam, hogy eeeez igeeen!Oo Fõleg a végefele, amikor megszerzed azt a pengés szart (már nem emlékszem pontosan:D)

#2556:Sheva-t én is fikáztam eleinte... de ha nem lenne Sheva... nem lenne coop:D

wesker24
Én csak a Silent HIll 2-3-4-el játszottam ! Az SH-öt is elkezdtem de abba hamar beleuntam ! Viszont a Siletn Hill Origins isnagyon jó játék volt !

Nélam a sorrend Silent Hill 3 Silent Hill 4 Silent Hill Origins és Silent Hill 2 !
IMYke2.0.0.0
Az utolsó (?) részt be kellene --- ááá, "meg kellene vennem" még... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
+ még a Silent Hill-ek:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Na a Dead Space az már igen!
Ott is megvan az eksön, de hozzá a hangulat is durván odavág. Simán ráver erre a G.I. Style 5-re.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mflex
Nekem nagyon hiányzik, pl az egyedüli bolyongás ide-oda, közben néha rád hozzák a frászt, végül csak sikerül megfejteni valami titkot és továbblépni, itt szinte hozzád vágják a kulcsokat, vagy épp Sheva mondja a képedbe, hogy mit kell csinálni, azért ennyire nem kellett volna könnyûvé tenni a játékot, ok, hogy néha van mellettem egy társ, de hogy állandóan ott tébláboljon, az már rohadt idegesítõ.

Más:
Sheva, a szõke hajas kosztümben, sárga tangát visel, sokszor megy a kamera a szoknyája alá verekedés közben, vagy pl a vége felé, a Wesker-es videóban a lezuhanás elõtt! :DDDD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szívesen.
Nekem az irányítása kicsit furcsa volt, már az elején - erõs a konzol hatás, de nem is adtam sok esélyt neki, pár perc után ment a levesbe.
Majd, ha kicsit több türelmem lesz az ilyesmihez, akkor elõveszem.

mflex
Köszi, akkor kipróbálom. :)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Újabbak közül, állítólag lehet vele "rettegni": Dead Space
Régiek közül csakis az Alien vs Predator-sorozat jut eszembe.

mflex
Off:

Valaki tudna ajánlani, valami fergeteges hangulatú szép grafikájú, parázós játékot? FPS, TPS mindegy.

Aláírásomban a konfig, gondolom ezzel nincs gond.

Elõre is kösz.

On:

Azért veterán módban rettentõen idegölõ a játék, el sem tudom képzelni, hogy végtelen ammo és teljesen felfejlesztett fegyverrel nélkül, hogy lehet ezt megcsinálni, ok biztos meglehet, de ahhoz idegrendszer kell.

What about the forests?

Weskert csak akkor tudod sebezni ha éppen háttal áll neked.

spoiler:
Egy könnyû exploitos módszer Wesker leveréséhez

IMYke2.0.0.0
Én pedig, otthon véglegesítem a képlopás módszerével elkészített Resident Evil 5 HD térképet, és közkinccsé teszem, hamarosan.

Az "M" gomb elõhozza a minimappot, ott látszik hogy merre lehet továbbmenni.

wesker24
3 részen !
wesker24
Jah ha a Resi 4 és az 5 ugyanugy készült volna mint az elsõ 3 rész akkor meg az lett volna a baj ! Mert nincs benne semmi újitás lerégott csont rókabõr kategória az egész ! + részen keresztül irtottuka zombikat épp ideje volt hogy kitaláljanak valami újat !
Shep
Elnézést tévedtem, mégsem agyament lövölde, mert van akinek még ebben is sikerül elakadni!!!

Shevanak szólsz, hogy tekerje neked a tutajt, te meg szépen átcsónakázol a másik oldalra, megnyomod a gombot és lám lenyílik a híd

Shep
Reagálnék az ilyen, miért lett ebbõl ez típusú hozzászólásokra. Azok a játékok szerintem többnyire jó irányba változtak (új PoP -t leszámítva) és legalább VÁLTOZTAK!!!!, nem ugyanazzal szúrják a ki a szemünket 13 éve, ráadásul itt még visszafejlõdés is van. A lent emljtett játékoknál azért többnyire kaptunk jó pár plusz dolgot és nem csak ilyen agyatlan lövölde volt. Lehet azért fáj ez ennyire, mert egyik kedvenc sorozatom a Resi (legjobb a 2-3).

aztán menekülj rögzített kameraállásokban az ugráló, futkorászó fertõzöttek elõl... nos igen, erre senki nem gondolt:D

De amúgy meg ha ugyan olyan lett volna a 4-5 mint a 1-2-3, akkor meg az lett volna a bajuk az embereknek, hogy jaaaaj... már megint ugyan az... brühü

Pfööj, de rég játszottam vele.... nekem úgy rémlik egyik karakterrel tekerni kell valami kart, míg a másik átfut a hídon. (Ha közben elengeded a kart a másik karaktert, aki a hídon van épp frankón leesik és felnyársalják a karók... tehehehe.)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wesker24
Meg mindenkinek az a baja hogy a Resi4 és a Resi5 már nem túlélõ horror játék lett ! Aztán mégis hogy lett volna már a 4 túlélö horror játék ??
Várom az ötleteket !

Racoon City elpusztitásávál A Birkin féle G virus is megsemmisült amikor ledobták az atomot aResi 3-ban ! És ahogy a Resi 4-ben is volt az umbrella csödbe ment.

Egyedül Weskernél volt meg az összes virus példány ! T Virus Tyriant G Virus W. Birkin Nemesis és a T-Veronica virus ! Szóval kifejlesztett egy úJ virust a Las Plagast ami nem zombiká változtatta az embereket hanem fertözötekké !
sajtburger
Elakadtam, tudna valaki segíteni? :S A bennszülöttes pályán vagyok, össze gyûjtöttem az ajtóhoz a képet, bent legyilkolásztam akit lehetett, de ott a hídnál nem tudok tovább jutni, és próbáltam minden hogy, de nem sikerül továbbjutnom.. valaki tudna segíteni?

wesker24
Azért a Resi1 elég ijesztõ tudott lenni azok a hátborzongató zenék és zombihangok felállt tõle a ször a hátamon ! meg olyan sötét volt hogy mindig rádtámadt vagy egy cerberus vagy egy zombi váratlanul !
wesker24
nah ott én is kugrottam a fotelból ijedtemben ! Na meg plusz még rá is kellett közeliteni a randa pofájára ! xD
u télleg condemned, na az is egy állat játék volt, kár hogy 2 nem jött pcre
számomra pl a dead space sem volt ijesztõ:)

Talán játék amin utoljára felugrottam néha, az a condemned volt.. amikor kinyitottam a szekrényeket és qrvanagy hanggal egy szörny volt benne... nah ott felugrottam:D

IMYke2.0.0.0
Értem.