Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!nem tudja valaki hogy kell kinyiri a motorfureszes zombit az elejen?? es meg valami kulcsot is kellene talalnom de nem talalom sehol emez meg alandoan zavar a motorfureszel!<#wow3>

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

IMYke2.0.0.0
Én a FRAPS-et ajánlom. Okos program.
Filmet is készíthetsz vele - az FPS kiíratáson és képlopáson felül.

<Én a keypad + és - gombjaira bindeltem mindent, hiszen a kezem az egérrel közel van hozzá... sokszor tudok így gyorsan képet lopni események közepette is.>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

norbi2fraktal
Fraps, Xfire....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
annak csak akkor lessz értelme ha azt a fegyvert amelyikhez kell az ammo, teljesen max-ra nyomatod fel, majd a bous-ban megveszed hozzá a végtelen lõszert

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

lacinkacinka89
Hali! Kijátszottam a játékot! Most másodszor mikor el akarom kezdeni, a játék elején ki lehet választani, hogy végtelen lõszer igen v nem . Én kiválasztom, hogy végtelen lõszer legyen, de a játékba mégsincs végtelen. Ez miért van?? Válaszokat elõre is köszi!

mflex
Mivel lehet képet csinálni, játék közben?

What about the forests?

én trainert használtam, de csak pénzhez... így ezzel nincs gondomXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Resident Evil 5 Patch v1.1 - ENB Series - a Radeon x1000-eseknek
"Read documentation for it before use. Fixes bug for Radeon 1300-1950 videocards. Also contain custom post processing shader"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Easy megvolt, most jön a normál.<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Igen. :)

balee4
Tehát ezzel a kis csalással jól be lehet keresni. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nem muszáj normálon... nyomhatod veteranon is<#idiota>
De ha nagyon pszichopata vagy, akkor easy:D

IMYke2.0.0.0
Egyébként, 99% hogy a raktárnál mûködhet a dolog.

IMYke2.0.0.0
Nem próbáltam!!!

"INFINITE ITEMS IN STAGE 2-1*

It is unclear if this changes with the newest patch or if it applies to another parts of the game, but at the start of stage 2-1, grab all the items you find, including the machine gun and quit the game, say "yes" to both questions and reload the game, you should have the items and the machine gun which you can sell for some lousy 200 gold but you'll keep the bullets. Do this as many times as you like to get gold, ammo and herbs. Enjoy."

Kezdéskor vegyél fel mindent (géppisztoly, tárgyak), majd lépj ki a játékból, teljesen! Újra elindítva és folytatva a játékot minden újra felvehetõ lesz - így kevés pénzért - eladhatod a cuccokat, és megtarthatod a lõszert.

A "Stage 2-1"-hez tartoznak:
* Storage Facility & The Bridge - A raktár és a híd
* The Port - A kikötõ
* Shanty Town - A bodegaváros

IMYke2.0.0.0
Így van. Ezt meg én felejtettem el említeni.

balee4
Rájöttem, hogy még a bonus-ok között meg kell a fejlesztést vásárolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Én kimaxoltam a S&W 500-ast és nem automatikusan kapható meg a végtelen lõszer - a játék indításakor (New Game+) kell beállítani!
(Infinity Ammo)

balee4
És ha kimaxoltad, automatikusan aktiválódik az örök töltény az adott fegyóhoz?

lalakov
A hiba nálam volt, mûködik.<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Tegnap este elkezdtem "Veteran"-on:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

lalakov
Nem elég, tegnap toltam végig és nagyon meglepõdtem, hogy nincs. Pedig pont az olyan bénáknak jönne jól az örök lõszer, mint amilyen én is vagyok.
IMYke2.0.0.0
Én Normal-on játszottam végig, és amikor új játékot (New Game+) indítottam, be lehetett konfigurálni a játékot, és köztük lehetett "Infinity Ammo"-t is választani.
A használhatósághoz feltétel még, hogy a kezedben lévõ fegyver kimaxolt legyen - új fegyverhez nem ad végtelen lõszert, tapasztalatom szerint.

norbi2fraktal
az meglehet hogy elég, de nem mondom hogy biztos mer én normal-on kezdtem 8-)m amugy most veteran-ban nyomom:>)

lalakov
A többi része okés, csak azt hittem elég hozzá az amatõr szint is. <#falbav>
norbi2fraktal
jah, azután max-old fel az egyik fegyódat (amihez kell lõszer) majd vedd meg hozzá a bonus-ban

lalakov
Örök lõszerhez minimum normálon kéne végigjátszani??
DarkSector
az 5-nél a 4-el ellentétben legalább van coop, ami iszonyat feldobja a játékot, és kizárt dolog, hogy ha valaki a 4-et véégigszenvedi, akkor ezt hagyná ki....ez sokkal élvezetessebb...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jo ez egyértelmû, hogy nem a régi rögzitett kameraállásos téma, meg nem csoszogós zombik vannak.

DE
miért...nem értem bakker miért van hogy te és mindenki úgy beszél, mintha ez lenne a kakukktojás....iszonyatdurva, hogy miért nem írjátok már azt le, hogy a 4. és 5. rész.....nem itt borult a bili....már a 4.résznél iszonyat akcio volt...

az egyedüli eltérés, hogy ott éjjel játszódott, itt meg nappal afrikában...

full chapteres és pörgõs akció ott is az egész!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IDDQD IDKFA

Borzalmak kastélya könyv nincs meg vkinek:)? már lassan 1éve itt áll a 2. és 3. rész de addig nem akarom elkezdeni amíg az 1 nincs meg :)
OK, köszi, megoldom, akkor így!
lalakov
Elírtam:(, örök töltényt akartam.
Seth
Nincs örökélet

PSN ID.: Beegabor

lalakov
Mit kell teljesíteni az örök élethez?? Végigvittem. Normál szinten kéne?? A Bonus Features-nél a legalsónál kéne kiváltani?
wedge31
Nem lehet de mivel ketten vagytok szerintem elégé ellehet osztani a cuccot ami meg nem kell lerakod a nagyba.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

fölösleges a sárga, hisz ha megnézed itt alapból max élettel kezdel:)

Oh kösz a gyors választ, kár hogy nincs sárga, a 4ben hasznos volt nagyon. A mellény akkor meg az inventoty-ban marad, tényleg az inv. sem lehet már növelni?
Kösz még 1x!
wedge31
Zöld meg vörös van.

Beteszed inventoryba és már használja is.

Hali Mindenki!
Segítségre lenne szükségem:
1. Van a játékban sárga növény?
2. Hogy kell használni a golyóálló mellényt? Megvettem, és nincs USE, vagy elég ha nálam van?
Elõre is köszi!
Seth
PC-re esetleg, 360-ra jövõre jön

PSN ID.: Beegabor

alan wake-t felfüggesztették?:O
pedig évek óta egyik legjobban várt játékom:D:S
Sziasztok Én olyan problémába ütköztem hogy nem tudom configolni a gamepadot(Genius Gamepad G-12U Vibration USB) mert ahogy belépek a laucher-ba a config részhez egybõl kilép belõle. Próbáltam úgy is hogy kihúztam a vezérlõt úgy be enged lépni de ahogy visszadugtam szintén bezárult az ablak. Amúgy a játék magába érzékeli a gamepadot csak összevissza vannak a gombok. Devil May Cry-nak is hasonló a konfigja azt be tudtam állítani mert nem lép ki és tökéletesen mûködik. Nem tudtok valami megoldást? Vagy egyéni a probléma?
A Code Veronica-t viszont érdemes kipróbálni PS2 emulátorral. Észre se veszi az ember hogy emulálva van. Az összes psx-ps2 re megjelent rész fantasztikusan játszható pc-n.
naugye:D
A végefelé ne várj hosszú pályákat:)

Shep
Á kár, ha bugos akkor hagyom, pedig jó lett volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van egy GC-m is. Különben van hozzá emulátor, de nagyon silányan fut vele. Lassú a mozgás, tele van buggal. Átlátszanak az ellenfelek a falon stb... Viszont emuval a Chronicles elég jól játszható, és PCSX2 emulátorral a Code Veronica kifogástalan.
offkorzreg
van van,topikja is van.Dolphin

Shep
Az gém kjúbra van nem? Van ahhoz emulátor?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Sorry...

offkorzreg
megelõztél<#gonosz1>

Szerintem eddig a Resident Evil 1 remake volt a legfélelmetesebb és a sima elsõ rész. A remake-val most éve elején játszottam, de néhány percenként pihenõt kellett tartanom mert egyszerûen nem bírtam idegekkel, akármennyire is akartam vele játszani.

Néha gondoltak egyet a zombik és véletlenszerûen kinyitották az ajtót a remake-ban ai eddig nem volt megszokott. Pl a kastély fürdõszobájában leeresztettem a fekete retkes vizet a kádbõl, még szép hogy egy ázott zombi kelt ki a víz alól. Kimenekültem a helységbõl h ne kapjon el, utánna megálltam a folyosón hogy huhh ezt megúsztam! Arra nem számítottam hogy kibassza az ajtót, kapásból You Are Died felirat lett a jutalmam. Ha olyan helységben voltam ahol nagyobb ablakok voltak a falon már kezdtem a fosást mert azon elõbb utóbb biztosan beugráltak valamik.