4185
  • grebber
    Nem arra kell menni, onnan fog jönni Sheva azért kell elgörgetni!
  • xxxpaulxxx
    azmelyik? a csótány?
  • devilzero
    Már megint elakadtam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vulkánban amikor a kőgolyót sikerül legurítanom, arra rákéne ugorni? Ha igen, akkor vmiért nem engedi, miért?
  • wesker24
    Én most azzal a köcsög Reaper-el szivtam egy kicsit Veteranon !

Elég szivós egy dög és nem igen lehet közel engedni magadhoz mert azonnali halál lesz ! Persze elintézhetem volna egy rakétával is de abba mi lett volna a kihivás !

Ime az inventory-m tele mindenféle jóval !

Nekem a következő fegyverekhez van infinite ammo !

S500 Magnum
    S&W 29-es Magnum
    Rocket Launcher
    Gatling Gun
    Hydra Triple Barret Shotgun
    Bow
  • devilzero
    Kösz!
  • grebber
    A lápákat kapcsold le mert sötétben nem lát és akkor nemfog kiértni előle!Ha megfogta akkor gyorsan lödd ki a kezébe ekkor felrobban és fuss oda és beadod neki a szérumot!
  • devilzero
    Üdv mindenki!
    Ha valaki megadná a legjobb tippeket hogy hogyan nyírjam ki Wesker-t a Chapter 6-3-ban azt megköszönném, ugyanis annyira béna vagyok hogy RPG-vel eddig 1-szer nem bírtam eltalálni emrt állandóan kitért előtte. Illetve lent a kerokat kell egyáltalán mozgatni, vagy előbb Wesker-rel végezzek??

Köszi!
  • xxxpaulxxx
    Amúgy ha valakinek kell segítség szívesen segítek a végtelen rakétámmalXD
  • xxxpaulxxx
    jaja én is mindig két kézzel nyomtam

Amúgy a legdurvább az amikor utsó pályán (lávás rész) shevával vagy és leszakad alattad a föld... megragadod a sziklát, de csak akkor tudsz felmászni, ha chris lődöz pár golyót a főgenyába... nah és kb lerohad a kezed annyit kell püfölni az Fbetűt.D
  • Balázs 17
    találkoztam veteránon egy buggal és persze pont wesker ellen:)

éppen rakétát töltöttünk, amikor odarepült wesker aztán lerúgta christ, lement diyngra, én meg nem tudtam megmozdulni:D kezemben a rakéta ott volt és se jobbra se balra semmi és meg kellett néznem ahogy megdöglik előttem:D wesker meg próbált lerúgni 6x de átrúgott a csaj testén :)
  • grebber
    Profi szinten a csaj nincs a helyzet magaslatán ott áll mellettem fél centire és megsérülök még véletlenül se jönne segíteni ez kb nem egyszer volt már.
  • DarkSector
    Már irtam:
    Először úgy irtam hogy egyszerre, mind a 4 gombot nyomjátok....de ezt nem mindig veszi be, főleg pro fokozatnál...
    Ezért gyorsan nyomogassátok ien QTE helyeken az A+D illetve F+V-t mert ezeket használja a gép, vagyis nem egyszerre mind a négyet, hanem 2 kézzel:
    A+D, F+V, A+D, F+V, A+D,.....

igy tutira jo.

hajon meg a csápok ellen:
    futás közben folyamat F-et nyomkodjatok....
  • haxoror
    Mondom, rakjátok át az F+V-t E-re és Q-ra, pont ott van az A+D fölött, sokkal jobban kézreesik.
  • Balázs 17
    én azon a részen rontottam el amikor rohannak és át kell ugrálni szakadékokat és akkor f aztán v aztán f aztán a+d huh mondom faszomat már:D
  • xxxpaulxxx
    nyomkodd folyamatosan, amint rámész a platformra
  • offkorzreg
    akkor ne aggódjak hogy engem 3x megevett a rohatt krokk?
    legnagyobb bajom még a láncfűrészesekkel volt,természetesen első végigjátszáskor Normalon.párszor meghaltam már mindenfélétől.de asszem nem csak én akkor
  • Maxtreme
    Igen, így már rémlik. Ott én is megpusztultam asszem 2x veteranon :)
  • Broafka
    azt tudom, ott én is lelőttem őket :)
  • wesker24
    Azon a részen és irtottam a krokikat ezerrel de az Execution Area-nál igencsak gyorsnak kell lenni hiába éll a kezemre és hiába nyom le időben mindig bekap az a dög !
  • Broafka
    hát nekem az f+v nagyon nem áll kézre, elég ritkán sikerül jókor megnyomni
  • Maxtreme
    bazze, sorry, nem arra a részre gondoltam :)) Nem szóltam.:) (amikor át kell jutni gyalog a vízben a másik oldalra. Na ott lehet leszedni a krokikat:) )
  • wesker24
    Jaja az Execution Area az első fejezetben én is löttem a krokikat ezerrel ! Hibába nyomom az ad fv-t mindig bekap !
  • Broafka
    ?
    amikor a társad tekeri a kart, téged meg áthúz azon a kis labilis ladikon?
    ott lelehet lőni a krokikat?
    még a feje se látszik ki, hova lőjön?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja az Execution Area...
    Az könnyű hely - A+D+F+V gombokra a kéz (én hagytam alapkiosztáson) és minden, mint a mesében.
  • Maxtreme
    nem a szart nem. Én is lelőttem :) Magnummal 1x2 eltalálod és vége :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ne tökölj vele!
    A féltve őrzött rakétáim közül kettőt rájuk pazaroltam ezen a nehézségi szinten...
    Vízben elfutni csak az első kinyírása után lehetséges, igaz, a létra felől jön a második...
  • offkorzreg
    ja tényleg az egy másik rész
  • offkorzreg
    nekem még csak be se adta hogy bármit nyomhatok,megevett a kurva :DAS:D:S
    de már kapják magnummal egylővésből^^
  • Broafka
    azokat nem lehet :)
  • Maxtreme
    lődd le a f*szba.
  • wesker24
    Ehh Veterán fokozaton kezd már kiakasztani ez a krokodil maikor át kell menni a túloldalra !Állandoan Enter + V kombináciokat ad be meg aztán hiába nyomom le azonnal egyből be kap a kroki ! Itt már szuper gyorsan kéne alkalmazni a kombokat a másodperc töredéke alatt !
  • offkorzreg
    érdekes
    de szerintem amúgy valamit nem jól csinálsz
  • Norbertnano
    Nem jön elő az a 2 perces óra és hiába futok el a hajóig semmire nem reagál.chapter ujrakezdés után sem.
  • offkorzreg
    kezdd újra az adott chaptert akkor,minek ehhez mentést kérni?meg miféle bug?
  • lalakov
    A játékpontok, amik a live profilban szerepelnek, azok mire jók?
  • Norbertnano
    Valaki el tuna küldeni nekem 1 mentést?Bugos lett a game és a hajós résznél nem enged tovább
  • IMYke2.0.0.0
    Az engem is megszívatott Pro szinten - amikor Sheva-val voltam.
    Chriss-el (én ugye Normal-on kezdtem azonnal) gyerekjáték volt.
  • CroftManor
    Professional módba még nehezebb
  • wesker24
    Ehh ez a rohadt troll alaposan megsszivatott Veteran fokozaton !

lég sokat kellett itt már kombozni hogy kitérjek a sziklák és a villanyoszlopok elöl ! Alig volt már életem amikor végre sikerült kinyirni !
  • wesker24
    Én eleve nem késeltem le Weskert !! Se Easy fokozaton se Normal fokozaton mikor kinyissa a szivét középen S500-as magnummal bele kell durrantani egy párat és kész is !