Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Filmet is készíthetsz vele - az FPS kiíratáson és képlopáson felül.
<Én a keypad + és - gombjaira bindeltem mindent, hiszen a kezem az egérrel közel van hozzá... sokszor tudok így gyorsan képet lopni események közepette is.>Én a keypad + és - gombjaira bindeltem mindent, hiszen a kezem az egérrel közel van hozzá... sokszor tudok így gyorsan képet lopni események közepette is.>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Read documentation for it before use. Fixes bug for Radeon 1300-1950 videocards. Also contain custom post processing shader"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De ha nagyon pszichopata vagy, akkor easy:D
"INFINITE ITEMS IN STAGE 2-1*
It is unclear if this changes with the newest patch or if it applies to another parts of the game, but at the start of stage 2-1, grab all the items you find, including the machine gun and quit the game, say "yes" to both questions and reload the game, you should have the items and the machine gun which you can sell for some lousy 200 gold but you'll keep the bullets. Do this as many times as you like to get gold, ammo and herbs. Enjoy."
Kezdéskor vegyél fel mindent (géppisztoly, tárgyak), majd lépj ki a játékból, teljesen! Újra elindítva és folytatva a játékot minden újra felvehetõ lesz - így kevés pénzért - eladhatod a cuccokat, és megtarthatod a lõszert.
A "Stage 2-1"-hez tartoznak:
* Storage Facility & The Bridge - A raktár és a híd
* The Port - A kikötõ
* Shanty Town - A bodegaváros
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(Infinity Ammo)
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
A használhatósághoz feltétel még, hogy a kezedben lévõ fegyver kimaxolt legyen - új fegyverhez nem ad végtelen lõszert, tapasztalatom szerint.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DE
miért...nem értem bakker miért van hogy te és mindenki úgy beszél, mintha ez lenne a kakukktojás....iszonyatdurva, hogy miért nem írjátok már azt le, hogy a 4. és 5. rész.....nem itt borult a bili....már a 4.résznél iszonyat akcio volt...
az egyedüli eltérés, hogy ott éjjel játszódott, itt meg nappal afrikában...
full chapteres és pörgõs akció ott is az egész!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Borzalmak kastélya könyv nincs meg vkinek:)? már lassan 1éve itt áll a 2. és 3. rész de addig nem akarom elkezdeni amíg az 1 nincs meg :)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kösz még 1x!
Beteszed inventoryba és már használja is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Segítségre lenne szükségem:
1. Van a játékban sárga növény?
2. Hogy kell használni a golyóálló mellényt? Megvettem, és nincs USE, vagy elég ha nálam van?
Elõre is köszi!
pedig évek óta egyik legjobban várt játékom:D:S
A végefelé ne várj hosszú pályákat:)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Néha gondoltak egyet a zombik és véletlenszerûen kinyitották az ajtót a remake-ban ai eddig nem volt megszokott. Pl a kastély fürdõszobájában leeresztettem a fekete retkes vizet a kádbõl, még szép hogy egy ázott zombi kelt ki a víz alól. Kimenekültem a helységbõl h ne kapjon el, utánna megálltam a folyosón hogy huhh ezt megúsztam! Arra nem számítottam hogy kibassza az ajtót, kapásból You Are Died felirat lett a jutalmam. Ha olyan helységben voltam ahol nagyobb ablakok voltak a falon már kezdtem a fosást mert azon elõbb utóbb biztosan beugráltak valamik.