Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem Merc modban A-t kell elérni hogy adjon karaktereket.De sehogy nem érem el pedig elvileg csak 40 ezer pont kell.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
S-t akartál írni, nem? :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Na akkor leírom a véleményemet én is 2,5 végigjátszás után!

Grafika: Én nagy grafmánis vagyok szeretem a szép dolgokat szóval a grafikával nekem nincsen semmi gondom.
Irányítással sincsen semmi bajom bár Sheva-val tolva (eddig csak Merc-et toltam vele) nekem baromi fura volt hogy nem jobb hanem baloldalán volt a fegyver.De biztos megszokom majd.
COOP az nagyon jó dolog tudnak segíteni nekünk pl ha nem igen találjuk az emblémákat + amiket kiraknak az invertorijukból az hozzánk is bekerülhet majd szal aki még nem tolta végig de coopzik annak szerintem jól jön a sok cucc.
Unalmasnak én nem mondanám hiszen akkor nem tolnám végig most 3-adszorra és tervezném a 4-5. végigjátszást már.

Egy bajom van sajnos Merc. modban sehogyan sem tudom elérni az A rangot :(

Next PC upgrade: 2022

aki horrort akar annak ott a dead space
én hajnali 1 és 3 közt toltam vele mindig párszor bef*stam<#ravasz1>

szerintem egyik resi se volt nagyon félelmetes, a legjobb rész még mindig az 1

akkor ott van még a silent hill ami a 2. rész (legjobb) után már elég unalmas

resi5 azért is fasza mert nem kell egy helyszínre visszamenni 654x, mint a legtöbb ilyen játékban, hogy jajj abban a szobában volt egy kulcs csak 2órával ezelõtt még nem láthattam stb...:D
Maxtreme
vagy ebbõl:

Ez:

<#vigyor3>

mflex
Ha már ennyien osztályozták, itt az enyém is.

Helyenként kiváló grafika.
Nagyon jó átvezetõ videók.
A játék néha rettentõ unalmas tud lenni, köszönhetõen az agyament lövöldözésnek és a semmitmondó pályáknak, ami kimondottan az iq lájtos gyerekeknek készült sajnos. Valóban, ez nem túlélõ horror, mert azokat általában kalandelemekkel színesítik, aminek itt sajnos nyoma sincs.
Még a leghülyébb is rájön 5 perc alatt, mit kell a játékban csinálni, hogy tovább tudjon menni, akinek ehhez végigjátszás kell, inkább a tankönyveket forgassa :D

A Tomb Raider féle barlangos pálya, kimondottan oltári nagy ötlettelenségre vall, megspékelve a "fõleg) nigger zombikból álló baromsággal, ami nem lenne baj, ha ugyanolyanok lennének, mint régen.
Valamit dobnak a játék hangulatán a "nyalókák", Chris Mr.Olimpiát megszégyenítõ teste, megint csak balfasz megoldásra vall, inkább öregítettek volna rajta, jobb hangulata lett volna, ha úgy néz ki, mint egy kb 40-es éveiben járó tapasztalt kommandós egység tagja.

Shinji Mikami távozásával, egy olyan saga is távozott, mely a 90-es években földbe döngölt minden játékot, de fõleg a Cube remake.

A grafika nem minden!
3/10

What about the forests?

sokkal nehezebbek, igen:)
Én a 2ben mai napig nem tudok tovább jutni egy résznél:D

Amúgy gondolkozom én is hogy elkezdjem hogy 1-2-3 de...az új gépemre ciki lenne ilyeneket feltenni<#idiota><#buck>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Nekem nagyon tetszett ez a játék - kellõen nehéz volt és kellõen egyszerû is.
Ha a régiek ennél nehezebbek, az csak jó...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amúgy ez a resi-nem resi hiszti már kezd uncsi lenni

ebbõl:

Miért lett ez:

Brühüüüü megyek bõgni<#rinya>

Szerintem a legfélelmetesebb az az elején, amikor még az egészséges nigók között sétálsz és azok csak bámulnak bele a fejedbe a nagy gülü szemükkelXD

#2525: BÁzeg.... huszonötödszörre is:1, NEM ZOMBIK 2, béna vagy, játszál batmant:D 3, kurvára ne írj rivjút 5 perc játék után ha vak vagy és béna

triplet
meg van a játék elmondom a véleményem:
az egész resident evil zombikról szól, akik azt sem tudják hol vanak csak mennek elõre. itt még is mi van? motorozó zombik, fegyverrel lövöldözõ zombik ésatöbbi ésatöbi. egy zombi azért zombi mert nem tud magárol. nem tud semmit csinálni csak bámul maga elé és eszi az agyakat akkor még is mi ez a szar? a másik az hogy rohadt sokan jönnek egyszerre lõszer nuku. egy pályán max 30 töltény van abból 10et elvesz az a köcsög kurva társam(egyébként meg kibaszott irritáló hogy minden hova követ beáll az ajtókba meg ilyenek)
tudom most jön az a részetekrõl hogy: "bazzeg fejrekõcélozni" aha persze. kamera kezelés szar szal alig lehet. az egér érzékenységet felveszed gyors ha leszeded lassú lessz. értelmes dolog. most ép bányában vagyok a vasútállomásos pálya után ahol kibaszott sötét van(ami még nem is lenne baj) csak minden második "zombi" olyan hogy ha szétlövöd a felyét kijön belöle ilyen hosszu szar ami pörög körbe körbe és kell bele pluszba még vagy 10 golyó=tár kifogyott
ha veszek sotit vagy gépfegyvert azok sem érnek semmit mert kifogynak a francba és lõszer megin nincs. gránát semmire nem jó mer eldobom és felpatan az égbe 6 métert azt leesik 20 méterel arébb és nem ott ahol kellene. érdekes játék megmondom öszintén. na mindegy.

norbi2fraktal
nem bír az sokat, csak a fejére kell lõni a megfelelõ fegyverrel, majd ha vissza fogja magát akkor oda mész azt be versz neki, de vakító gránáttal is el lehet érni ezt....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

balee4
Na azon a gépfegyós dagadt disznón én is röhögtem, meg hogy mennyi golyót kibír. xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Sztori még elmegy kategória, de azért egy "legendától" többet vártam más téren.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha értelmes lenne, nem állna bambán tõlem 30 méterre, amikor a társa fejét dragunovval a falra kenem.

Miért kekeckedek ezen? Mert ugye arról beszélt a Capcom, hogy azért nem lehet az inventoryban turkálni úgy, mint eddig, mert az nem realisztikus, hogy turkálunk a szimatszatyorban közben meg megáll az élet, senki sem támad, pause.
Bezzeg amikor mászunk fel a létrán, akkor is gond nélkül lehet turkálni ríltájm a szatyorban... közben persze 2 kézzel fogjuk a létrát.

Az oldalazva futás?
A menet közbeni célzás? Gyerekek... ez így gáz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Resi 4-el kezdtél el ezt az akciószart... rossz út!
Tudom, hogy uroboros ésatöbbi, de az összhatás, hogy rothadó pofájú kék bõrû nájgerek akarnak megerõszakolni nem, hogy nem félelmetes, de nevetséges. Ott már teljesen röhögtem, amikor a kövér néger megismertetett a kis piros kabátjában a gatlin' gunnal. OMG!

wesker24
Nem csak játszani kéne hanem olvasgatni is a fájlokat na meg persze a history-t is sok érdekes dolog kiderül belöle !

Eddig mind a 4 resi részben elolvastam mindent ! Ráérek nem sietek sehova ! Még a Resi CVX-et is zgy vittem végig hogy mindent elolvastam amit csak lehetett !
wesker24
lehet átálitotta a tûzelési módot löszer megtakaritás miatt ! <#vigyor>
wesker24
Nálam Sheva-nál az M92F handgun van meg az S75 Sniper Rifle !

A gép pisztoly meg nálam van !
wesker24
Még pontosabban Dhampir ! <#hehe>
CroftManor
az miért van, h ha pl a gépfegyvert használja Sheva, akkor csak 1enként lövi a töltényeket? :S

Nothing is True, Everything is Permitted

balee4
Dámpír hogy pontos legyek.:D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

wesker24
A vérfarkasokat is meg a farkasembereket is beleértve
Shep
Hát én teljesen egyet értek veled, bár én még nem értem a végére.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hát igen - s akkor még nem beszéltünk a "félig vámpír félig ember" témakörrõl :)

balee4
Értelmes zombik.<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Címe nem ugrik be, de azt tudom, hogy David Bowie volt az egyik (fõ)szereplõ: a "zombivá" vált csákó bogarakból állt és így járt-kelt a templom közelében, majd egyszer csak szétesett - persze egy kisebb óda elzengését követõen!
A film úgy a 80-as évek végén volt "sláger" az ilyen téma iránt rajongók körében.

wesker24
Ezek nem zombik ! Ha zombik lennének akkor eléggé rusnyán néznének ki na meg lomha lenne a járásuk ! Ezek csak Plagas virussal vagy az Uroboros virussal fertözött egyedek !

Amugy meg már a Resi4-ben és volt Teherautós fertözött egyed nem is egy ! Söt a Resi 4-ben is volt rakétavetõs na meg Gatling Gun-os egyed alias JJ !
IMYke2.0.0.0
Láttunk ennél furcsábbakat is - élõszereplõs filmekben...

Tinman
Zombik, akik rakétavetõznek és motorbiciklit, no meg teherautót vezetnek!
<#falbav>

Seth
De legalább zombik XD

PSN ID.: Beegabor

Tinman
<#eljen>

Tinman
A zombi nájgerek sokkal jobbak?
Jobban átjött ebben a pár perces videoban a RE hangulat, mint a teljes RE 5. 16 és fél órájában. Ez az új irány felháborító...

balee4
De akár említhetnám az új Batman-t is, messze szebb a grafikája ennél.

Én nem toltam egyik RE-t sem, de az biztos, hogy az Alone in the Dark 4 fosatósabb volt (pedig már az is átment hentelésbe). Mondjuk itt is megoldhatták volna, mint a Doom3-ban, hogy a nyakadba ugrik az ellen a következõ sarkon (igaz ott a script miatt másodjára már tudtad mi következik). De az amikor mutatja videóval, hogy jönnek a zombik az X meg Y ajtóból, na mondom...
Ezek a bossfightok meg... szerintem eléggé könnyûek, mindig hamar rájövök mi az ellenfelek gyenge pontja. De az biztos hogy egyre ocsmányabbak. Ez az óriáspók vagy mi (Chapter 5) pedig inkább a Lost Planetbe illik, mint ide.

Tinman
Afenébe... Micsu már leírt mindent :-D

Tinman
Dehogy tér ki... ha nem lát lõheted és el is fogod találni.

Seth
az égvilágon semmivel, csak túl kell élni úgy 7 percig

Seth
Ez a szellemes baromság hogy jött volna ki a Resident Evil világba? marhára nem illik a képbe. Azon túl amúgy tényleg durván néz ki

wesker24
Amikor Wesker és Jill ellen harclunk amikor mivel érdemes lönni Weskert habár igyis ugyis kitér a golyók elöl ! Próbáltam az S& W 500-as magnummal de megette a fene hogy eltalálta volna !
és ha szimplán az 5 nem is akart ijesztõs lenni?

Itt van videó a Resident evil 3.5-rõl:

http://www.youtube.com/watch?v=y5moxlAFyyg

Ilyesmi kameranézet sokkal félelmetesebb lett volna. Nem tudom mi a francos fenéért nem adták ki. Ez a sima hátulnézetes ratyi. És a kisértetek is ijesztõek. Ennyit számít a producer.
Az én PRO/Kontrám

Pro:
+Elég szép grafika
+Jólesik néha az ilyesmi is. Kár lenne ha nem lenne.

Kontra:
-Túl lineáris, nem lehet benne elakadni, gondolkodni hogyan tovább.
(Régi részekben sikerélményt okozott mikor rájött az ember mit mivel kell kombinálni hogy ki lehessen nyitni egy ajtót, esetleg meggyújtani a kötéllel zárt kapun a kötelet öngyújtóval stb...)
-Nem Shinji Mikami volt a producere.
-Nem félelmetes. Nincsenek Zombik a jellegzetes hörgésükkel. Csak tucatjával jönnek a vörös szemû ellenfelek akikhez egy perc alatt megbarátkozik, hozzájuk szokik az ember.
-Nincsenek ijesztõ, váratlan események.
-Nincs írógép, nincs láda.
-A hangulat, a zene, a hangok sem az igaziak.
" te vagy bárki más mutasson mégegy tps-t ien kivitelezés mellett...."

uncharted 1-2, geow 1-2 csak hogy a nagyobbakat említsem

"de aztán ne fps-el borogasd sebeidet, ahol egy fegyót látsz a képernyõn, meg 2-3embert, egy tüzgombot nyomogatva, és brutál gépigénnyel...gondolok itt a crysis-ra."

Brutál gépigény 2007ben megolt, ma már nem mondhatnánk, és mivel nem konzolra lett fejleszve ahol memória alig így nem is találunk olyan elhanyagolt textúrákat mint a resi5ben + mien 2-3 emberrõl beszélsz? Sokkal nagyobb/több szereplõs csaták voltak úgy a játékban hogy nem egy csõ tps mint a resi5! Már megint ész nélkül nyomod a hülyeségedet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jó játék de túl lineáris. Nem késztet gondolkodásra hogy A pontból hogy jussak át B-be. Csak adja magát az útvonal. Fejtörõ sincs benne a tükrös részen kívül. Kulcsokat egyszerû megtalálni, kombinálni sem lehet a gyógynövényeken kívül nagyon mást. Túlságosan leegyszerûsítették. Félek hogy tucat shooter lesz belõle.

Pedig én értek a RE-hez mert minden létezõ részét végigvittem. Kivévve a 1.5-öt és a 3.5 öt ami kísértetes lett volna. Sajnos ezeknek idõ elõtt befejezték a fejlesztését pedig brutálisnak tûntek a youtube-s videókon (Biohazard 3.5)
DarkSector
nem vitatkozni akartam.
ez csak költöi akart lenni, vagyis gondolom maxon küldted, mert különben nem mondanád, hogy mien a graf, ha nem látod fullon, de ezt arra értettem, hogy hajrá, te vagy bárki más mutasson mégegy tps-t ien kivitelezés mellett....

karakterek, fegyverek, környezet, effectek...
haljam a címeket....:D

de aztán ne fps-el borogasd sebeidet, ahol egy fegyót látsz a képernyõn, meg 2-3embert, egy tüzgombot nyomogatva, és brutál gépigénnyel...gondolok itt a crysis-ra.

de nem kell vitatkozni, csak azért kíváncsi lennék az ajánlatokra, hátha kihagytam 1-2 szebb cumót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
archivements, ha live-os vagy....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#banplz><#taps>
hát igen, ez tényleg nagy baj:D
De a tini is dughat attól még jól:P