Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Veteránon is adnak azért fõleg a csajnak.
Nagyon adja ez a szürke stukker a repkedõ denevérbe 6 golyó vagy mennyit lõttem veteránon azt kampo is volt<#eplus2>

Eddig 3-1-ig 2szer haltam annál a köcsög nagy bengánál 😞 Mert nem figyeltem a dobáló zombikra azt felrobbantottak mindig.Eddig egyedül az lett A-s a többi S-es mint superman pólója<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Seth
Csakis. Ott 1-2 ütés aztán kampó, gép hülye hozzá

PSN ID.: Beegabor

grebber
Professionalt csak COOP-ba fogom 😄

Seth
Akkor jöhet a professional? XD
Sok sikert hozzá. Nem veled lesz a baj, hanem a gép irányította karakterrel, szeret meghalni XD

Maxtreme

Ennek is vége <#hawaii><#vigyor3>

telleg no mercynek van vmi ertelme vagy csak gyilok?
balee4
Automatikusan ment. De kell hozzá Live profil. (elég az offline is)
(home gomb-al lenyitod és create profil)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sziasztok , tudna vki segíteni hogyan kell elmenteni a játékot ! Már nemis játszom vele mert mindíg elõrõl kell kezdenem !
#2675-#2674- #2673
Köszönöm a gyors válaszokat!
grebber
Na elkezdtem Veteránon Jobban nyomom már mint EASY-n eddig 2-2 és S az összes 😄
Hála a metálszürke stuukkernek fegyvernek örök ammoval esélyük nincs.
Most kimaxoltam egy snipert is meg egy shootgunt 😄

Shep
Elvileg olyan mint a friendly fire, de lehet tévedek, de gyanítom ez fõleg Coopnál érdekes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nyomd kontrollerrel és a szar célzásért cserébe lézeres lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
1, ha jól tudom, csak külön moddal lehet.
2, igen, egyszer végigviszed és megadja Sheva-t választható karakternek
3, fogalmam sincs 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem kicsit új a játék, ezért szeretnék egy-két dolgot kérdezni:
1-hol/hogy lehet beállítani, hogy lézeres célzásom legyen? Nálam "sima" célkereszt van(a csajnak lézeres), de képeken és az itt beszúrt videón is látom a lézert.
2-a videón a csajt irányítja a játékos-ez külön mod vagy végig kell hozzá vinni egyszer?
3-a beállításoknál van egy olyan pont, hogy a partner reagáljon a támadásaimra(vagy az engem ért támadásra?)-kérdés, hogy mi a különbség? Én nem igen látom.
Bocs, ha primitívek a kérdések, de mint írtam új nekem a játék.
Elõre is köszönöm.
balee4
Ugyanazzal a profillal müxik csak, tehát ugyanazzal Online jelentkezel be. Másik profillal nem.

balee4
Az már illúzióromboló, a legális csalással mondjuk gyûjtögethetek egy ideig.😄

devilzero
Üdv!
Azt meglehet csinálni, hogy pl.: Chapter 2-ig OFFLINE-n voltam PISTA néven,de megvettem origiba és beakarnék jelentkezni PISTA_LIVE néven??? Magyarul nem megy el a mentés ha bejelentkezünk ONLINE egy másik NÉVEN????

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Shep
Ja közben már megcsináltam és nekem nem ott volt gondom, hanem elsõ alkalommal, nem történt meg az, hogy bujkálni kell elõle, másodjára viszont gyakorlatilag szinte egybõl jött a bejátszás és a bujkálásos rész ami már gyerekjáték volt. Most már a hajón vagyok, de a véleményem továbbra sem változott, a grafikán és a videokon kívül semmi jó nincs ebben a játékban sajnos.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wesker24
Jah én is ezt a taktitkát választottam ezért is vittem magammal az S500-as Magnumot !
Honnan töltötted le?mert nekem ilyen gagyi német verzsön van amiben 10k-t ad csak
Broafka
az a 6. fejezet, õ az 5-3-ról beszél, a Jill-es weskerrõl

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Játssz párszor újra egy korábbi chaptert és a végén mentsd el az inventorydat, egy csomó lõszert lehet így elõre elraktározni.

Broafka
én nem értem, hogy ehhez minek kell külön trainer... amatõrön végig viszed az simán megvan, fölfejleszted a cuccokat, és ráadásul még a játékban van legális csalás is :-/

Csak szembõl mátrix, hátulról kell (lehet) lõni.

nekem is kifagy de ha gyorsan csinálom akkor nem... szóval 999999999 pénz->trainer ki->mentés->van sok pízem😄

Meg tudja mondani nekem valaki miért nem mûködik a resident Evil 5 Trainere? Beállítom hogy +10ezer pénzem legyen bemegyek buy-ba kifagy.Bemegyek simán a játékba kifagy.láncfûrészes csávóhoz kell sikerült az össz ammot elfogyasztani
Broafka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert nem kell vele megkûzdened (amúgy ez a leggázabb rész a játékban) el kell bújnod elõle, és ki várni amíg meg nem unja a keresgélést, addig szedd össze gyorsan a cuccokat

mert easyn tápolsz és általában csak úgy már könnyebb a többi fokozat is😄

grebber
LOL most már tudom miért nem kaptam A rangot 😄
Nem is abban a modban toltam ahol a 40ezret elérve kapom az új karaktereket.Ez SOLOban van (meg is csináltam gyorsan 1-et és adta is az A rangot) én meg No Mercy-ben mentem azt vártam a csodát 😄

Ebben a No Mercy-ben mi a határ vagy ott csak gyilkolászunk oszt jó van vagy itt is lehet nyerni valamit?

Shep
Á annyira jó ez a Weskeres harc 5-3-ban ,hogy az valami félelmetes, pofámban a kamera szart nem látok õ meg persze hülyére rugdos, magnumozik, meg mit tudom én alig lehet megsebezni, a készítõknek nem szóltak ,hogy ez nem a Mátrix?

Broafka
jó, mondjuk hozzá kell tennem, hogy kb 7 'S' sikerült önerõbõl, a többi S-be azért belesegítettem, egy kis végtelen magnum tölténnyel 😄

Amúgy a játék egyáltalán nem lenne nehéz ha:
1, lenne elég lõszer a pályákon (leszámítva a pisztoly meg talán a gépfegyvert, mert abból van elég)
2, és lenne hely tárolni õket. Van nálad egy pisztoly, meg egy sörétes mondjuk, hozzá lõszerek, meg golyó és ütés álló vért és... kész.. betelt az inventorid... röhej!

wesker24
Weskerre és Jillre gondolsz ?? jah Jill nem volt könnyü de alig kellett löszert használni ! Wesker már nehezebb volt !

6-1 Chapter eredményem !

IMYke2.0.0.0
Miért is? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

capcom játékot nem szabad normalon kezdeni😄

grebber
Oké majd megpróbálok megint 1xx ezreset 1xx kinyirt szarral meg 60 fölötti combóval. Év rejtélye kb ez amit nálam mûvel!

IMYke2.0.0.0
Hát, istenkém, béna vagyok - Normál és Veterán szinten játszom vele, és még mindig nem rutinból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Broafka
nem mondod?
nálam már majdnem az összes full S, kivéve veterán, abból csak az elsõ 4, a többit még nem csináltam meg

balee4
Szép, pedig ez nem is olyan könnyû pálya, elég durva a fõboss.

wesker24
Nálam az Ithaca Shotgun volt a Grenade Launcher elektromos+ robbanó töltet na meg az S500-as magnum ! Shevanál meg az M92F és az S75 Sniper Rifle volt ! Idönként kölcsönkértem töle az S75-öt !

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Sosem volt ilyen eredményem (full S)

Rakj be egy képet az egyik eredményedrõl, abból talán meg tudjuk mondani hogy miért nem kaosz A rankot.

wesker24
wesker24
Ilyen se nagyon volt még nálam ! MIndig csak A rankom volt !

grebber
Ez a két dolog nagyon jó csak sajnos nálam még véletlenül sem adja be azt a kibaszott A rangot már a hajam kihullik de nem adja be!

* You must score 40,000 points or above per player, which is an A ranking, in order to unlock new characters, outfits, and maps.
* Nabbing all time bonuses on a map will give you 6 - 8 minutes of play time, more than enough to accumulate your A rank.

IMYke2.0.0.0
Ezt nézzétek csak!

Mercenaries módhoz

Elsõ mondatot ajánlom figyelembe!

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

És még hozzámásolom ezt:

General Tips

* Resident Evil 5's Mercenaries mode is slightly easier to play than its Resident Evil 4 counterpart. Enemies tend to group together, maps are a bit smaller, more time bonuses, lots of customization, decreased enemy sustainability, and lots of items.
* Choose characters and uniforms according to the stage. Weapon efficiency will greatly affect (or hamper) your progress.
* Try to chain together as many kills as you can in rapid succession. Doing so will rack up your combo count and your points. Chaining combos above 10 kills can be very difficult, so take your time and make your shots count.
* Never stay in an area for too long; always move about the map. Doing so will reveal more enemies to kill, and more time bonuses to destroy.
* Acquire bonus time when near a large group of enemies to maximize point gain.
* You must score 40,000 points or above per player, which is an A ranking, in order to unlock new characters, outfits, and maps.
* Nabbing all time bonuses on a map will give you 6 - 8 minutes of play time, more than enough to accumulate your A rank.

lalakov
És még a speciális beállításoknál(a bonus features alatt van) is be kell kapcsolni.
Aham koszi a tippet!rendes vagy!

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

Seth
A kulcs a motorfûrészes csávónál van, tehát mindenképp ki kell csinálni. Csalogasd a robbanó hordókhoz, lõdd le a trafót a villanyducról , stb