4185
-
#2985 Hát, pedig rohangál nem egy "zombi" az utakon... -
#2984 Köszönöm -
#2983 Én még motoros zombival se találkoztam... -
#2982 Hát szomorú, hogy sokan nem tudnak csalás nélkül játszani - az életben sincs örök élet :)
-
#2981 Sotis vagyok, nem probléma, felvettelek! -
#2980 Ha érdekel erről tudok beszélni:D:
én régen (én úgyhívom taknyos koromban) állandóan PC Gurun éltem és azt is a CheatLand miatt vettem meg(mert nem volt még akkor neke InterNYET) állandóan csaltam minden játékban. Majd az egyik barátom mondta hogy ő soha nem csal mert az csalás xD És valamiért letudott szoktatni róla. Legutoljára a SanAndreasban csaltam, azóta inkább félbehagyom a játékot, minthogy csalva játszam ki. Én ilyen vagyok, unokatesómnak pedig az első szava miután atadom a játékot: Csítheppönz. -
#2979 Trainer (és más cheat-ek) használata nem éppen PC Játékoshoz méltó.
Rohadt kevés kivétel akadt eddigi "pályafutásom" során.
Inkább küzdök akár 1 órát is (mint tegnap a Ndesu ellen), mint hogy egy könnyed mozdulattal - és csalással - megoldjam a dolgot...
Volt már olyan, hogy egy játék minden elérhető szinten kivesézése után trainert használtam...
...ami így eszembe jut: Grand Theft Auto 3
-
#2978 nekem allul a live.
mindig pisztollyal meek
erre készülj fel
összes pisztolytöltényt én igénylem amit fel lehet szedni
többi cuccos lehet a tiéd...:D -
#2977 nem kockulás.
csak amolyan extrák...amik minden játékhoz vannak, vagyis nem elég hogy játékokba raknak, pl vidd végig itt megkapod ezt, stb...
ezek az archivementeket minden egyes játékhoz gyüjtögetheted..
sok van ami brutál nehéz...és ezzel szoktak rangsorolni, hogy attol függően hogy 1000-ből mennyid van hol állsz a palettán...mennyire vágod az adott játékot.
vagyis ha van egy olyan játékod xboxon, hogy végigtolod, éés már utána nincs mit csinálni összegyüjteni, megszerezni, akkor ez az archivement rendszer biztositék, egy kicsit hogy kitólja a játék szavatosságát...:D -
#2976 Hali!
Nekem is most sikerült kijátszani, de olyan mintha mégsem játszottam volna ki:
5-1től kezdtem egy német komával, majd 6-3 feléjig tartott amikor ő megunta, de szerencsére jött egy angol partner akivel befejeztem, de vmiért nem osztályozta hogy milyen lett ez a pálya, így olyan mitnha unlocked-oltam volna a pályát, de még nem csináltam meg (sőt az archivmentet sem adta meg:S). Aggodalomra semmi ok ugyanis folytatom Normal-on (vagyis kezdem előről) így ha vkinek lesz kedve hétközneponként kb. du. 4-6-ig Resiznie, az küldje el PÜ-be a live-ját.
Ja és köszi mindenkinek a helpet, főleg azoknak akik arra buzdítottak hogy ne használjak trainert. -
#2975 Na végre nekem is sikerült kijátszanom normál és amatőr keveréken igaz aztán normálon majdnaem kész az összes chapter.
1 hiányzik még:D
Én a Desert Eagle raktam végtelen lőszerre full uppal
van még a mp5-ös géppisztoly amit meg tudok venni és most a snipert akarom végtelenné tenni.
A rakétát mikor kapok végtelen ammo-t?
+ ha most coopozok a jelenlegi invetorym megmarad? -
#2974 bakker, kösz, megosztaná akkor valaki a teljes mentését, hogy folytatni tudjam a 3. chaptertől? -
#2973 Ha Offline profilod volt akkor az XLive mappát is átkellett volna másolni, de ha Online volt a profilod elég ha csak a CAPCOM mappát rakod el, mert a netről letudja tölteni az Online adatokat. Ha Offline profilod votls és nem raktad el az XLive mappát akkor a mentésnek köszöntek! -
#2972 Srácok az történt hogy újra kellett telepíteni a windowst, de a mentéseimet nem hagytam veszni, viszont a játék újratelepítésénél új profilt kell létrehozni és nem ismeri fel a mentést hiába rakom a játék mentés mappájába...tud valaki valami megoldást? -
#2971 Rohadtul idegesített engem is:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Miatta alakult úgy, ahogy a kedvenc pályám! :(
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
kaqkk01 #2970 Köszi szépen.
-
#2969 Azok a löszerek csak a Grenade Launcherbe megy bele ! Abba megy bele a robbanó a napalm a savas az elektromos a nitrogén és a vakitó töltet ! -
kaqkk01 #2968 Sziasztok. Nem szeretnék végigolvasni mindent, de mivel lehet kombinálni az elektromos és flame lőszert? Mert nekem egyik fegyverrel sem sikerült. Előre is köszi -
#2967 -
#2966 Semmire, max ha van 10.000-ed belőle akkor már tudják, hogy nem ma kezdted a kockulást!!! -
#2965 Mire jók az archivementek? -
#2964 MOst Medium-on játszok 1-2 Gyorsmeccset külföldiekkel ismert és jól fizető pályán! Így Mediumon is játszok meg persze megvan a játékélmény is!!! Mostmáe azt mondom: dehhhogy csítelek -
#2963 kurva caps.... -
#2962 NINCS MIT SZÉGYELNED...MINDENKI ELKEZDTE VALAHOL... -
#2961 2 fontos dolog...
SOK HELYEN TRAINER LEBASSZA A LIVE-OT, ÉS NEM KAPSZ ARHIVEMENTEKET...
NÉHÁNY HELYEN OLVASTAM RÓLA, NEM MINDENKINÉL ASSZEM...DE ÉN AMUGYSE HASZNÁLOK RESIKHEZ SZAR CSÍTEKET, AMÚGYIS HOGY EZT MEGTUDTAM NEKTEK IS AZT MONDOM, HA EREDETIZÁLTAN HASZNÁLJÁTOK, HOGY VAGY SZENVEDJÉTEK VÉGIG INKÁBB, VAGY HA NEM KELL A KIHÍVÁS, AKKOR OTT VAN AZ AMATŐR SZINT... -
#2960 köszönöm szépen az összes helpet
megpróbálom megoldani a dolgokat legálisan, azután meg ha sikerült, valakivel összefogok és 2-en nyomom majd vmilyen szinten
lehet most égek egy hatalmasat, de ezt mind easy-n tökölöm el, gondoltam ez lesz a bemelegítés:D
na még1x kösz szépen -
#2959 Ha töltényre van szükséged akkor legális csalással is tudsz nagyon sok pénzt keresni !! Pl az 5-3-as chapter elején a széfben van egy sapphire azt bármikor felveheted és eladhatod ! -
#2958 Shevanak is adj valami bazi erős fegyót ! Mondjuk a S&W M 29-es Magnumot vagy az M3-as shotit aztán azzal lehet küldeni neki ! -
#2957 Jah eltudom képzelni már veteráno sis elég nagyokat tudott sebezni az nagy Troll ! Persze az volt a szerencsém hogy sikerült megcsinálnom a kombók nagy részét igy sikerült megcsinálnom ! -
#2956 Jah adj el valamit és egyből lesz pénzed ! De nem muszáj a késes harcba belemenni tök fölösleges meg nehéz is ! Amikor kinyilik középen a szive Magnummal kell adni neki rendesen 4-5 lövés elég neki !
Én a vulkános pályán csak 2 fegyvert használtam az S500-as Magnumot na meg persze a Sniper Rifle-t ! -
#2955 Professional módban már a hajamat tépem, mert azt a baszom nagy gorilla zombit nem tudom kivégezni, mindig elcseszem a kombót, gondolom már a vége felé (FV, AD), közbe a köcsögök is dobálják a hülye "molotov koktéljaikat", persze mindegyik betalál és rohadt nagyot sebez.
-
#2954 ne hülyéskedj már,adj el valamit.gondolkodj,meglehet azt csinálni ígyis -
#2953 Esetleg ha vki tud egy működő Cheat-et, azzt megköszönném. Elég ha az Ammo lenne végtelen, nem akarok nagyon belebonyolodni a csalásba sem! -
#2952 Hát ez nem lehet igaz :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már legurítottam a golyót, sikerült odáig feltartanom Weskert hogy se engem se Sheva-t ne ölje meg, majd amikor felugrik a "domb"-ra 10perc csata és 2perc "késes" csata után sikerül meghalnia Sheva-nak. Elfogyott a lőszerem, igaz csak rakétavetőm van abből 36db 4800$-os és Sheva-nak 60db MG golyó. Nincs rá pénzem se, úgyhogy nagy szarban vagyok. Mit tegyek???
Ha sikerülne még lehet akkor végigvinném Hard-on is, de azt már komával, igaz jó Sheva MI-je, de nem annyira mint egy emberé. -
#2951 Egyedól csak Weskernél rakétázok mert az még sem olyan könnyü ! -
#2950 Mondtam már hogy nem rakétázok az túl egyszerű nincs benne semmi kihivás ! Nem igaz hogy milyen nyuszik vagytok ! -
xxxpaulxxx #2949 megoldás=RAKETTA:D -
#2948 ja a Reaper tényleg elég genyó tud lenni:c -
#2947 Főleg a 6-3-as fejezetet rühelttem amikor 2 is jön belöle amikor bőven egy is elég belöle ! -
#2946 Jah az a savat köpködö rovar akinek éles pengéi vannak és ha túl közel vagy elöszerettel felnyársal vele !