Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Coop-ban lehet folytatni a mentésem? Normalon már végigvittem, de tolnám vkivel coop-ban is. A BSAA-kat kéne gyûjtögetnem.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Midegyik emdált meglehet szerezni mert mindegyik helyszinen ki is lehet szállni !

Ahol a tyúkudvar van és a ház hátulján van a medál na ott is lelehet parkolni bemész a tyúkudvarba kissé távolabb mész elöveszed a Sniper Rifle-t és olyan helyzetben vagy látod a medált hátulról !
wesker24
Az elsõ medál macerás mert távolról az S75 nem közelit rá eléggé a hidról igy lehet nem sikerül elsöre !
norbi2fraktal
elul láthatod az eredmény listámon hogy 20x játszottam online, nekem sincs live-keyem,és még is nyomtam,hamachin, ha érdekel hogy leírom

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

igen, a rifle-es, a ház gerendáin levõt meg a nagy kapu utánit meg lehet szerezni... de amikor a ház oldalában van amit csak vízrõl tudsz megközelíteni azt nem lehet... mivel shevát nem tudod utasítani hogy vezessen, õ meg magától nem lövi le...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

norbi2fraktal
az elhelyezkedésüket tudtam csak nem gondoltam arra hogy Snipe-olva, köszi szépen<#eljen>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

wesker24
Jah nem Coop-oztam mert nincs Live key-em amugy minden medált meglehet szerezni CO_OP nélkül is csak a Sniperrel kell ügyeskedni !
wesker24
Az elsõ medál az Antennánál van kis ügyességgel Sniperrel leszedheted !

A második medál a tyúk udvarban vana padló alatt ott sniperrel
leszedheted !

A harmadik medál ott van fent a térkép legtetején egy kunyhó közepén

A negyedik medál pedig rögtön ott van amikor berakod mind a 4 medált kinyitod az ajtót és ott van rögtön elötted vagy kilövöd a fát vagy lekéseled és lelövöd !
norbi2fraktal
igen de gondolom máshogy is meglehet oldani, mivel wasker24-nél látszik hogy nem coop-ozott, mer nem írja....

wesker24
Én Coop nélkül is felvettem az emblémákat !! Single-be is fel lehet venni csak az a nehezebb megoldás ! A 3-1-es chapternél a kiindulási pontnál menj egy kicsit odébb jobbra hogy ahoo kimnetek csónakkal láthasd az antennát vedd elõ a sniper Riflet és közelits rá a z antennára ahogy tudsz ! Nekm még itt csak S75 Sniper rifle volt ugy 5-dik lövésre sikerült is eltalálnom a medált !
coop

norbi2fraktal
amikor csónakázni kell, ott hogy vetted fel az emblémákat? mer van ott 2 amit nem tudok lelõni mer én írányítom a csónakot,és lõni csak Sheva tud...

ezmiez?

wesker24
Na én is csak a végére jutottam a játéknak !

Megvan mind a 30 medál ! Elérhetõvé vált mind a 4 kosztüm Chris-hez és Shevahoz is ! A Gatling GUn is meg a Longbow is elérhetõvé vált !

norbi2fraktal
ha már eredmény lista akkor én is bedobom, sajnos nem nyomtam hétfõ óta, mer coop-ban segíteg havernak😞

balee4
Pár lövés elég neki, megtántorítja és nem ér oda Shevához.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Cak akkor ér oda Shevához ha lövöd mint állat de nem találod el

nem

IMYke2.0.0.0
(Elõzõ hozzászólások elolvasása után,) Gyorsan hozzátenném:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tegnap este sikerült!
Szerintem, a legkönnyebb pályán - Patrol Boat:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sacano1
Lõdd szét a lámpát.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

lol szétlõttem 2 kígyót és kaptam 2 tojást😄
wesker24
A chapter 6-3-nál vagyok !! Épp a Vulkános pályánál vagyok de nem tudom kinyirni Weskert elfoyg a löszerem !! Mégis mit kell csinálni !

Addig ok hogy lövöm a hátát erre kinõ még egy karja és átugrik Shevahoz és hiába lövöm mint az állat aztán amikor már elfogy a löszerem odaér Shevahoz aztán Game over !
ezt kilehet vhogy venni?
jó... a survivor az egy vicc😄

Arnold12
Igaz a 3. ez mellett még nagyon hangulatos volt, csakugy mint PS2-õn a Veronica. A fejtörõk ellenben nagyon hiányoznak,és, hogy a szobákat az utolsó zugáig is átlehet kutatni, vagyis ez volt a lényeg az elõzõekben. A harc csak másodrendû volt. No meg nekem személy szerint hiányzik a 2D háttér a 3D-s alakokkal.Már anno a Resident Evil Survivor sem jött be, ami full 3D volt.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Shep
De a 3-ban legalább el lehet futni a harcok elõl (többnyire) itt meg a harcon van a hangsúly ami elég szomorú, sehol egy fejtörõ (a fénycsóvást ne nevezzük annak) semmi, csak mész elõre és lõsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Arnold12
Múlt hét végén végigjátszottam az 5-öst, de a sok boss fight-ból már nagyon elegem lett. Csakugy mint a fegyveres zombikból. Tegnap Resident Evil 2-õt játszottam, és meg kell hagyni grafika ide vagy oda, a régi részek sokkal jobbak mint a (3) 4-5! Már a 3. részben is túl sok volt az akció, de az 5.-ik feltette az i-re a pontot.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Shep
Sokkal egyszerûbb stun roddal megsuhintani párszor, mint lõszert pazarolni rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Próbáld ki,aztán majd meglátod.

PSN ID.: Beegabor

esküszöl?😮 Pedig én meg azt hittem, hogy az a gyengepontja😄

Shep
Én simán lecsapkodtam szinte mindenkit a stunrod-al 😊

Na a végére értem én is, a vége igazi Resi hangulatú volt, mármint a fõ boss fight, leszámítva a legvégét a roncsnál, mert az fárasztó volt, a legvége meg annyira kiszámítható volt ,hogy még. Az utolsó animáció 1 az 1-ben az elsõ részbõl lett átemelve. Wesker MI2-es húzása is kissé erõltetett volt, mintsem újszerû, a puszta kezes kombat video a végén látványos volt és tetszett is, csak hát valahogy nem illik a Resibe, sokkal inkább a DevilMay-be arról nem beszélve, hogy nagyrésze ugyanolyan volt mint a DMC3 átvezetõiben látottak. Mondhatni az egész játékot összelopkodták innen onnan újat nem tudtak bele tenni a grafikán kívûl. Átvezetõk még mindig hangulatosak a sok lopott elem ellenére is.
Egy szó, mint száz egynek elment, de csak egy erõs közepes az összkép:
75/100

Seth
Nem,akkor az van, hogy kurvasok töltényt elcseszel rá 😊

Flash (kék) gránát azonnal megöli a gumófejût meg az ostorost is, a pókokat, röpködõ szarokat szal mindet.

balee4
Normalon, egy-két nehezebb rész van, annyira nem vészes. De mondjuk a nehezebb részeken a hajamat téptem.😄

a farkától nyílik ki😄

Seth
A lábait kell lõni,akkor térdre rogy és kinyílik a "feje"

huh de idegesít amikor átváltozik iylen diófejüvé ez a rohadék😄 nemtom mi akar ez lenni hátul van vmi farka vagy mittomén aztkell lõni de belemegy vagy 100golyó mire meghal aztán utána jön még 1-2 (merc mod) 😄<#violent><#violent>
ízi, csak hogy ne kapjak agyfaszt

offkorzreg
én Normalon toltam

végre túl vagyok az 5-3mon... hú de utálom amikor a forgós fehértermes résznél szaggat a gépem 8xos anti miatt😄

aricsi
Hali! Ti elsõ végigjátszásnál milyen nehézségbe toltátok?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

offkorzreg
pedig annyira nemrossz

CroftManor
S&W M500

Nothing is True, Everything is Permitted

Murder3
Na nekem most ment el az egésztõl a kedvem.
a partner 1 szerencsételn használhatatlan fos.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

de azt nem szabad😮 elrontod a játékot😛

miylen stukker az wazze?😄
jah hogy van professional isOo

CroftManor
Sikerült kinyírni a szárnyas denevért a második találkozásnál, még lent a szobornál. <#vigyor> Íme

Nothing is True, Everything is Permitted

Köszönöm a tippet !